Влак от Барселона до Милано се озова в Цюрих

Пътнически влак, пътуващ от Барселона за Милано, се озова ненадейно в швейцарския град Цюрих заради диспечерска грешка.

Обратно в новината

Коментари - Влак от Барселона до Милано се озова в Цюрих | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bажното е че никой не е ранен или умрял!!! Bсички са хора, уморени, недояли,недоспали някои работят болни...... никой не е перфектен! Da, "гонете" големите мафиоти, които крадат, изнасилват,убиват и пак се "ширят" на свобода::::това е!

E до това води сводното придвижване на работна сила в общността.Ние няма да се научим да работим,но ще развалим дисциплината на запад.

Заглавието е страхотно! Идиоти има навсякъде, независимо от жизнения стандарт. Навремето имаше един съветски филм за това, как един дребен чиновник се напива по Нова година и си тръгва към панелката в Москва, но незнайно как се озовава в същата панелка и даже си влиза и си поляга, само че в...Ленинград!

Всички сме за Пловдив, всички сме за Пловдив...

Написани са големи глупости от хора ,не познаващи работата на машиниста. Това не е трамвай ,та машиниста да го кара където си иска,грешката за прикачени вагони е на диспечери ,дежурни ръководители и маневристи.В Европа няма право машинист от една страна да пътува в друга ,освен влизане до гранична гара или с официално разписани договори между две страни.Български машинисти ,сред които и аз ,сме пътували от София до Ниш само с придружител от тяхната железница,защото все още няма единни правилници за всички железници и езика не се знае перфектно,потвърден с документ.В Гърция е било същото положение. В този случай е въобще немислимо машинист от Испания да стигне до Швейцария и Италия.

Брато ти как може да сравнявая България и Сърбия с Испания и Швейцария там няма граници какви ги говориш там няма нищо общо с тук!!!!!!!!

и затова си бивш машинист!!!! в обединена европа няма такава смяна на гранични гари, това да не ти е москвич да му сменяш шофьора с първия срещнат.

ми то наште закъсняват с 3 часа и без да са объркали пътя .

Един такъв диспечер сблъска два самолета преди време!

страхотно ,направили са безплатна екскурзия

Човечеството откача в световен мащаб.

Кога ли влака за Банкя ще пристигне в Ню Йорк?

и аз да се кача на този влак....

Това беше супер!

както гласеше една реклама преди години - Мечтиииии.....Арина-за всеки :)

Правихме малко опити с ускорителя на частици снощи...

Хахахаха, яко...

Българските държавни железници никога не могат да допуснат такава грешка. На тях влактовете им изгарят заедно с пътниците:(((