Заловиха контейнер с контрабандни цигари във влак

Служители от митниците Югозападна, Столична и от митническите мобилните групи задържаха цял контейнер с около 1000 мастербокса контрабандни цигари във влак, пътувал от Кулата за София, съобщиха от Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Заловиха контейнер с контрабандни цигари във влак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работата мирише! Не ми изглежда логично постоянно да бъдат захранени новините с подобни новини, а в същото време на пазара пред нас 40 цигани да продават открито цигари;)

ЦЕЦО,ПАК СЕ ИЗДЪНИ БРЕ!!!!ВЗЕ ПАРАТА И КАЗА ДОБРЕ!МАЙ ЩЕ ИМА ЛУПАНЕ!!!!!

Така,така , хванали една пратка на 1000.Останалите продългават и се разпределят по канала крайни пласъориицигански дилъри и се продават по всички възможни кръстовища и пазари от споменатите мургавелковци.Тлъсти мангалки с 10-12 годишните си отрочета/които носят в раница цигарите/,дърти мангасари с походка на зиг заг,пъргави млади мангали ,облечени по поседна мода.И всичко това пред очите на родната полиция,която си чопли носа.

Има закономерност, след разкрития за обема на контрабандата /М.Капон/следва акция в стил "вижте как работим", това ако не е популизъм здраве му кажи...Сега да проверят колко контейнера с перлит са минали за последните 12 месеца и Танов и компания да не се правят на замаяни пчели...

Защо не кажат името на влака?

заловили....-глупости,не са платили където трябва

Не ми е ясно какво общо има пътническия вагон на снимката със случая? Изтрешели журналя.

Май ти си изтрещял... На снимката се вижда електрически локомотив, а за него е закачен товарен влак. Къде видя пътнически вагон?

1000 мастербокса ?! - е това е удар, държавата може да се разпусне до 2020 година

мачкай контрабандата. гърците са егати мафиотите, откъде толко тутун за цигари за целия китайски народ не знам. и тамошните власти спят или делят с престъпниците, защото всички камиони и контейнери с хванати цигари идват от гърция,

Направете и хляба 5 лв, и ще внасяме контрабанда от Румъния.

Голяма работа че хванали един контейнер с цигари. Колко повече минават и тъпчат гушките на ояли се депутати. На това му викам хвърляне на прах в очите на хората и отчитане на дейност. Хем контрабандата разцъфтява, хем "вижте ни колко добре се справяме с нея"

Айде бе, не може да бъде!!!!! Откъде да се вземе тая контрабанда - това е наследство от тройната коалиция - станишева работа!!!!!

Уж си дядо а не знаеш кой създаде каналите за контрабанда още 60г. на миналия век.