Футболист легна на релсите пред влака за Варна

28-годишен мъж от Стражица загина, след като легна на релсите пред бързия влак София-Варна, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

Обратно в новината

Коментари - Футболист легна на релсите пред влака за Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И притеснен е изглеждал, и му е личало, че нещо не е наред. Но никой не е забелязал. Хората гледат, но не виждат, слушат, но не чуват. Разговорите са просто размяна на крилати фрази.

За жалост хора винаги са се самоубивали. Някои пишат, че при предишния строй не са се самоубивали. Аз лично си спомням за три случая на хора, които няха скочили от балконите си само в нашия квартал в рамките на може би две години. Само че тогава, не се пишеше по тези теми, не се и говореше. Знаехме само, защото се беше случило в близост до нас. Едното момиче, Бог да я прости, се беше самоубила заради нещастна любов...

Боко Тиквата НЕ Е ВИНОВЕН!

българите не са щастливи (като китайците напримерно) да правят радиатори и да ритат в аматьорски отбор...

Eвропейските ''ценности'' се разрастват !

Има една игра "син кит" която зомбира хората и ги прави малодушни и безпомощни. Спомнете си как китове излязоха на плажа в Австралия, демек се самоубиха, спомнете си как делфини излязоха по нашето крайбрежие. А сега си спомнете за договора "технологии срещу генетични експерименти" и "зона 51".

Стига глупости. Син кит, червен кит.

е то да се родиш и останеш във Стражица си е достатъчно че да се самоубиеш...

след като на мен от брюксел ми повтарят постоянно, че щастието е задължение, а не право, защо за родените в стражица да не е задължение?

ако изповярваш будизъм ще си ок във Стражица... в противен случай се ще ти се прииска да водиш нормален начин на живот....

е негов, личен, собствен живот и всеки има право и възможност да се разпорежда с живота си както намери за добре, без да се съобразява с другите

И защо трябва машиниста да "превърти", че е убил човек. Като е решил да се самоубива да го свърши без да замесва други хора.

Не е правилно, да вкарва душевен дискомфорт на пътуващите. Решил да се самоубие, негово право, но ние ли ще му гледаме децата? Поне да беше измислил начин донор на органи да стане. Иначе мизерията води до крайни действия, но не очаквайте тези с 5000лв заплати + бонуси, да мислят за човека на минимална заплата и неговите тревоги.

че не е правилно, иди и му го кажи

не е футболист, който работи в.... а работник в ... , който понякога рита топка!

Дали не е някоя от ония екзотични дроги, за които пишат. Или експерименти на военните за психокинеза. От нищото така да правят хората да се самоубиват, да се взривяват или да се врежат с МПС в тълпата, да влезе в училище и да стреля наред. После всички близки казват беше наред, щастлив не е имал проблеми!?!?!

от съзвездие Фаниголапни са засечени силни психотронни излъчвания

Скоро очаквайте и футболистите на Лефски София под влака.

ГА, ти ли си бе?

накараха ни да мислим, че сме безмъртни, като героите от тъпите филми, че можем всичко като онези на запад, че трябва да мразим, вместо за обичаме, защото така ще сме успешни, да живеем в измислен свят, вместо в реалния и да се радваме, че сме тук, изгубихме се, не знаем кои сме и най-важното какво да правим, искаме всичко, а даваме малко, появи се дори автоомраза! Е, защо се учудваме тогава на тези прояви?

ако питаш мен всичко можем. кой е измислил компютъра? кой е изобретил боинга? само, че не искаме. от чалгата сме се научили, че ако работим ще сме балъци. по-добре някой да ни дава пари ей така като на циганите

Преди да се самоубие, вероятно е могъл да направи нещо полезно за България. Нещо, което и на него да му донесе удовлетворение.

да, могъл е да убие няколко политика, няколко лоши лекари...

СИГУРНО,ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН СПОРЕД -ГЕРБ!!!

То излиза ,че всички сме футболисти.Егати заглавието1

то ако четеш статиите всички сме и шофьори. уж сайт списват, а не проумяха, че шофьор е професия, преместването на купчина ламарини от точка А до точка Б се прави от водач на МПС категория Б. та и футболист е професия. ритането на топка за удоволствие не те прави футболист

в националния... Иде му на човек от мъка какво ли не да направи. Изперкал, болен народ. Виновните за това са друга тема - няма да я пропуснем по-късно. Важното е, че не може така да се прави, каквито и проблеми да имаш!! С него и без него, кражбите, боричканията и оскотяващата беднотия ще си продължат.

и кво? европата уби още един млад българин! а преди това уби 2 милиона! и кво? ми нищо!!!!

ТЪЖНО ЗА МЛАДИЯ ЧОВЕК. Фейсбук ще им изяде главите. Планът действа успешно. Народът ни яко е изтрещял. Под гнета на тримата дебелогъзести диктатори....Радостен и усмихнат ден на вс.Българи....

син кит ?

Има ли значение? Човек с лабилна психика по-скоро.

нема смисал от разсладване, те са в перманентна стачка по добре е беновска да пита, ибажко като си го премести, и тогава ще разберем защо този футболист е искал да разклати третя манда на н.пр.божко от, бг патричаршята *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не съм допускал, че някога ще мисля за самоубийство, да, напоследък все по-често, казвам си това е тъпо, безумие, това не съм аз, вземи се в ръце ... положението в тази държава излиза от контрол, тези Горе са се самозабравиха, живота ни е много труден, непоносим, но продължавам, боря се, докога ли, докато мога, трябва да бъдем по-човеци, по-единни, иначе по сами ще полудеем!

Все държавата ви е виновна на вас. Той човек ако е кадърен и в България ще успее и на юапад ще успее. Обратното също е вярно. По-добре отивай и ти да се хвърлиш под влака да се се мъчиш.

Да уточним - КОЙ е кадърният?

Българите не се съобразяваме с околните даже и когато се самоубиваме. Манталитет и възпитание. В случая е причинен трудно забравим кошмар за машинистите и 100 минутно закъснение за 152-ма пътника на "бързия влак", който е престанал да бъде бърз.Такива сме абсолютно винаги и навсякъде. Иначе жалко за младия човек, направил го е от някаква безизходица.

докато се приключваха процедурите, при изключително рядко ползване на влак, лично висях часове в повече от три влака, които бяха премазали хора и това в "бяла чужбина" но интересно, допускайки теоретично, как се "съобразяват" небългарите и това ги прави нещо повече от българите !? въпросът е реторичен и ни най-малко от патриот. просто няма реален просперитет в ограниченията на измерима локация, има котролируема заблуда, а тя е пагубна и за тези, които вярват, че могат или се възползват от нея! несравнимо наивно е да допускате, че комплексите могат да са основа на логична развръзка. те ви струват предотвратима смърт.

Tи сериозно ли искаш, човек стигнал дотам да е толерантен?

Ирония и безразличие проличава от написаните тук коментари. Хора, давате ли си сметка, че нацията ни мре като мухи и скоро ще се броим на пръсти. Тъжно е , би трябвало да ни боли , огато един от нас умира на 28 или на колкото и да е.

а, ти даваш ли си сметка, че ти мреш и ползваш "нацията" само за да оцеляваш в страховете си !?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

егати това го чета за 18 път в различни теми....пий апчета некви там...

vasil

Не 18 ,сигурно 180 пъти едно и също.

Абе тъпако, за чий х.й им е на EU и УСА да финасират крадливата мафиотска ДС-арска псевдодържава, щом тя законно краде от банкови влогове и други, т.е. има си предостатъчно пари ???

Друго си е да бозаеш от две места....

В България много хора са не само с лошо физическо, но и психическо здраве. По съвсем понятни и отдавна известни причини, като всеки подлижен на ГЕНОЦИД!

Путин е виновен.

Има нещо вярно в това, макар че се опиваш да се правиш на интересен по един банален тъп начин! И понеже си тъп като иронията ти, не можеш да го вденеш.

е докарана на това мизерно дередже от туземните прорашистките олигарси - златевци, тимаджии, баневци, герговци, велчевци, василевци, доневци, прокопиевци, дионисиевци, домусчиевци, ганчевци, манджуковци, веткоарабаджиевци, цекоминевци, славови, бориславови, пеефчета, маджовци, баджовци, черепи, кокали,..., и техните задунайски господари !!! Начело е туземният гаулайтер боко ІІІ банкянски.

да не се е спънал случайно и паднал? жалко за младия живот- навремето на тези години българите революция са правили, давали са живота си за свободата

имаш предвид руските агенти?

Кога бе? Ти на басни ли вярваш. Не знаеш ли че 500 години са стояли и чакали някой да ги освободи. Пет човека нямало, да се съберът и освободят Васил Левски докато го развеждат из половин България.

Глобализъм, интернет, освободена сексуалност, женска безсрамност и освободеност, няма граници - свободни пътувания, ежеминутна телефония ...... а все по-лошо става. ЧОВЕКЪТ има нужда от любов, тайнство, романтика, приятелство, признание. Няма нужда от ку-ви, от пари, унижаващи хората чрез тотално разслоение и правещо жените златотърсачки и проститутки. ЧОВЕК НЯМА НУЖДА ДА КОМУНИКИРА С ЦЕЛИЯ СВЯТ ПО ИНТЕРНЕТ. ТОЙ Е ЩАСТЛИВ ДА ИМА ДО СЕБЕ СИ САМО ЕДИН ЧОВЕК. И да има ПОКОЛЕНИЕ. Простичките неща, нещата, ДАДЕНИ ОТ БОГА са ВАЖНИ, за да е ЩАСТЛИВ. Напредъкът роди несигурност, още повече престъпност и корупция за догонване на модерното. И нарани хиляди души. Но.... ще дойде времето.... на поправката. Всичко ще си дойде отново на мястото. Това, случващо се в света е АНТИПРИРОДНО.

Голям + и респект!

Браво за коментара, точно в десятката!

Глобализмът е виновен до толкова, ако го приемеш.

Много точен коментар.......адмирации!!!

Така разсъждава всеки, който чувства себе си дребен и незначителен, човек който има чувството че всички там вън го нападат с едничката цел да му отнемат нищо-нямането. Имаш ли предвид, че си поставил всички които си изброил, в числото на свръх-човеците. Ти дори и за песимист не се класираш.

Как да не откачиш в тази държава??

трябва да разтърси всеки българин, а не да пуска тук шеги. Това е трагедия. НАЦИОНАЛНА! Този младеж е с човешко и мъжко достойнство, щом като е крил от приятели тревогите си. Но безпътицата, вечната неудовлетвореност и безнадеждност е причината да капне и прелее последната капка в чашата. На 28 години, далеч по-младите и по-зрелите са отегчени и преситени от проблеми, безперспективност, бедност, наранено човешко достойнство в свят, предлагащ все повече придобивки и вещи-норми за съвременност и модерност. А един мъж, отхвърлен от жена не може да преживее собствената си невъзможност материална, обусловена от цялото състояние на държавата, т.е. не от него - не зависи от него. СТРАШНО Е. Страшно е. Днес младежсе самоубил, вчера -моторист, компенсиращ хроничното неудовлетворение с адреналин, онзи ден , днес и ... - катастрофа. Катастрофи от изригнал комплекс, от бедняшки автомобил, от бедняшки пътища, знаци.... МАЙКО, БЪЛГАРИЙО, МОЛЯ СЕ ЗА ЧЕДАТА ТИ МЛАДИ!

това само показва еснафщината и лицемерието до чиито дълбини са достигнали индивиди от обществото в реакцията си за самозащита от същото от това от което е загинал младежият мъж.....не искам да си представям мъката на семейството....

Когато няма възможност за революция и саможертва за свободата, самоубийството е единствената алтернатива на робството.

Защо му писахте минус? Абсолютно е прав!

минусите са за това,че хората не трябва да се самоубиват като единствена алтернатива, къпреки,че логиката е хирургически точна!

С малката подробност, че след самоубийсгвото няма ни робство, ни свобода, няма НИЩО.

Никой не се е върнал от там да каже какво има и какво няма. Така че недей така смело да заявяваш че нямало НИЩО.

как може да причиниш такава болка на себе си ,на близките си и на Бога !? това човешка постъпка ли е ? толкова пропилени и изгубени в безпътицата животи .човек трябва да вярва в нещо силно ,колкото и да е трудно понякога .Бъдете истински добри с възрастните и децата ,те го заслужават наистина и ни правят много по-силни и по-човеци .

"Загиналият мъж е 28-годишният Никола Николов-Коко - футболист в местния отбор "Левски 1986". ....работел е в завода за радиатори...." ?!?! Последно футболист ли е или електричар? Или ....баничар.

си ти

ТОВА ЛИ ТЕ ЗАНИМАВА, бе в тази трагична новина? Психолог ще те определи за неадекватен, щом те занимава маловажното, вместо важното. Даже в СОЦ-а имаше трудови характеристики и на първо място се пишеше дали можеш да отделяш важното от маловажното. Но щом при такава трагедия нямаш душа, а си просто сух буквоядец на точката и подточката, значи, че не си човек - нито душа, нито сърце имаш. За нищо не ставаш. Ти и такива като теб сте ПРИЧИНАТА за напусналите българи и самоубилите се. ЖАЛКО за твоя празен живот! Ти никога няма да се самоубиеш, щото си празна душа, сърце и кратуна, но ще погубиш с безчестието и безчовечността си много животи ценни от народа български.

Бурдюр тъп, починалият не е бил професионален футболист, парите си е изкарвал в завода, а футбол е играл в селския отбор за спорта.

всеки, който няма деца. или ги е отгледал разполага с живота си-един, не един може и да ти е писнало, да няма смисъл в тази скапана държава на безчестие, корупция...БЕЗПЕРСПЕКТИВНОСТ

Всеки ,който преписва греши....и получава "1" ! Така е с авторката на новината ! Спирката е Асеново,а не Антоново ! Отвори си мапса,преди да пишеш "млада надеждо" на неграмотната ни журналистика !

как няма един циганин да се е самоубил досега?! Колкото една система е по-проста толкова по-безпроблемно си живурка...

абсолиутно. простите хора живеат много по щастливо, хелем пук ако са се наредили и да имат некви прилични доходи.яw

минусът е моя по погрешка на скапаният телефон и на кретенската опция на сайта да не може да се променя

Пэ същата причина, по която и животните не се самоубиват.

Абе за животните има редица случаи известни докато за орките май верно не сме чували.

". Вижте в какви времена живеем. Мракобесни сили се надигат, за да подтиснат всяка искрица на свобода, достойнство, почтеност и морал". Това заяви в словото си след литургията пловдивският владика дядо Николай. "Атаката е страшна и за да устоим, на нас ни трябва всяка една помощ, всеки един човек. Вижте какво става. От няколко дни четем и слушаме, че ЕС щял да наказва България, че нашите закони не позволявали продажбата на наша земя на чужденци. Не било либерално. Затова трябвало да стане напълно либерално. Щели да глобяват. Защо ще ни глобяват, да започнат направо да ни убиват. Разрушиха икономиката, отнеха ни стопанството, отнеха ни децата. И това не им стига. Не, те ни искат и земята.

Да не е "паднал" за дузпа? Щото, това "легнал", звучи много некоректно, те всички лежат по терена.

На теб май ти е "паднала" човещината.

ментален инвалид....изказал мнение

Хората все по-малко споделят, къде от притеснение, къде за да не натоварват другите.Уж, покрай нета в последните десетилетия, човек трябва да се чувства като в голямо село и да има повече контакти, а практически сме отчуждени.Ако този млад мъж е имало с кой да сподели, да получи мъдър съвет, па ко ще и от мъка да седне с приятел и да се напие, да изкаже болката, може би нямаше да се стигне до фаталното решение.Жалко!Животът е безценен, веднъж ни се дава и няма проблем, който да не може да се реши или отмине.

Това е един от най-смислените и точни коментари,които съм чел в сайта...макар и по такъв повод...!!! ++++++++++++ за което.. Жалко за човека...!!! ХО ХО ХО

само това ХО ХО ХО накрая не ти се връзва с изказването на съжаления... особено като си го написал с главни букви се чете като смеха на дядо Коледа

Dano i glupavijat borisoff legne! Ama chas po skoro deebem i Boklulka!

Пиши на кирилица, нищо не ти се разбира.

Шарше ла фам.Търсете жената - френска мъдрост.

некоя несподелена чалга певица...или по-скоро - прекалено споделяна

проста истина за сметка на по горе тонове безсмислена философия .