17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде някой да каже че сме хора, след като още не сме се научили да спра е на бариера или червен сигнал на прелез.

*да спираме

Огледай се, ослушай се и ако не идва влак премини, така пише в закона. Застанете на прелез и забележете дали някой инстинктивно го прави това.

намалява чувствително шума от наближаващо жп прев. ср-во където релсите (тези една след друга имам предвид) са заварени една за друга , или пък при навалял пресен сняг, или в мъгла; отделно е възможно да са се опрели до релсата минаващите под нейната основа служ. осигурит. жп кабели (по два за всяка една релсова нишка) без изолация и деж. жп регулировчик да е спрял пиукането чуващо се от кут-та за далечно упр-ие в канцеларията му, лека им пръст на умрелите, съболезнования на роднините им, живи + здрави

снимка е достатъчна да покаже реалността в Панелистан - заседнала в 60 години на миналия век!

Като пътувам с влак по дестинация София - Мездра (и обратно), на спирка Кумарица (квартал на Нови Искър) има прелез през който влака минава буквално с 1 км/ч, явно с цел предотвратяване на произшествия.

Но ако продължават да минават на червен светофар/семафор/спусната бариера/звукова сигнализация инцидентите ще се увеличават.

Железопътните прелези са места за естествен подбор.

При толкова милиарди за пътища, защо не отделиха жп линиите и пътищата на различни нива с мостове и т.н. И да се направи железопътната инфраструктура с модерни автоматизирани системи . Кога ще имаме модерна жп инфраструктура и нормални влакове?

Chefo77

Защо? Защото дебилите не знаят, че на червен светофар или на спусната бариера НЕ трябва да преминаваш ли?

Chefo77

ПреминаваТ, извинявам се.

Не разбрах само каква е схемата на Борисов тука. Дайте да го арестуваме и ще си признае!

Дами и господа на задействане сигнализация на прелез! Две, три минути ще ви предпазят от среща с онази с косата. Иначе Дарвин е прав.

Он че ми каже отдека да минувам.

Той влака ва гази 30 годин веч.

От Кантона ще пляскат с д в е ръце

ЕКОНТ направи влаковете много много бързи и местното население не може да му влезе в новото разписание. Ще има още много жертви по прелези и надлези.

Дупница, с извинение... ;-)

Влаковете признаха ли си вината?

не е

не е като по филмите, а

Чегъртаме ...

Иде края !!!!!!

Само хаби храната на хората.

Малко пояснение.Случката се разиграва в циганския квартал Ценеви.Братчедите не се научиха че на червено се седи

Извинете, моля, благодаря: Вина за това че видимо прелезния район е без монтирани лампи за ул. осветление & , че единствената налична бариерна греда (тази откъм бул. Аракчийски мост) в крайната ѝ част не покрива видимо поне 2 м от ширина асфалт. пътно платно носи държ. предпр-е национ. комп-я жп инфрастр-ра ! Вероятно трагичната случка се е разиграла на прелеза виждащ се в https://showmystreet.com/#p5mqedr3ob2y.0_hd43 , лека им пръст на починалите & съболезнования на семйствата им ,& на роднините им, умната, живи здрави