Владислав Панев: Редовен кабинет ще има в следващите две седмици

Структурата на кабинета все още не е ясна, но Кирил Петков би бил подходящ за следващия министър-председател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе какъв е този цирк с т. нар. "публични преговори"? Пд голяма идиотия и безсмислена говорилня не бях виждал. Протича по схемата: Първите: "Ние предлагаме това" - всички казват "Добре" Вторите: "Ние предлагаме това" - всички казват "Добре" Третите: "Ние предлагаме това" - всички казват "Добре" Читвъртите: "Ние предлагаме това" - всички казват "Добре" ..... Решения ... после като минем натъмно.

Какво от това!? Не е въпросът да има някакъв кабинет, а такъв какъвто ще управлява ПРАВИЛНО! За сега тия не дават такива сигнали, че ще свършат някаква полезна работа.

Най големият лъжец К.П. , за съжаление излезе първенец!!! Този същият ще иска да се промени конституцията ,винаги така се прави в услуга на един или друг нарушител!

това говедо от снимката бе? Само не ми казвайте, че излязло от човешка утроба!!!

Уффф!... Точно Кирчо Честния Канадец едва ли би бил най-подходящ за министър-председател. Нека да е някой, който поне не се е държал така нагло по отношение държавност и закони. Човек, който иска първа незабавно да смени държавен обвинител №1 не ми вдъхва доверие. Виж, съдия да иска да смени... иди-доди, ще го разбера. Но прокурор? Чийто крайни резултати от дейността зависят от съдия? Не, тук намирисва на нещо друго, нечистоплътно... Ненормално изглежда тази антипрокурорска стръв и ме кара да си мисля разни работи.

Смрад и отврат. Това ще е промяната. Надежда всяка оставете!!!

Оше няма правителство, което да е избрано от парламента,. В статиите и коментарите се говори какво щяло да направи новото правителство. Не беше ли идеята за промяна такава, че да се пави всичко в парламента,т.е. състава на правителстелството и политиките да се обсъждат в парламента, а не от няколко хора на маса и такива, които са бивши министри и депутати и не са избрани в сегашния парламент.

Всичко е шменти капели-безпринципна коалиция м/у 4 безгръбначни.

Първо ново правителство,без тулупи и крадливи " балансьори",после нов прокурор,и накрая за новите обвинени и осъдени затвор!

И като се събуди, двата пръста в контакта, а г.за ти рупа зеле.

започва да става реалност.

На най-големите крадци и фалитаджии на държавата е малоумие беее, българи .Ама защо мислите винаги след ,а не преди избори

По отношение на късната среща с Асен Василев и Кирил Петков в четвъртък на „Позитано” 20 тя каза: „Изумена съм от истерията, която се разви около тази среща. И как нормалното се представя за ненормално. Партии, разговарящи за правителство се срещат – това е нормално. Срещат се в централата на партията в центъра на София. Да – имаше такава среща, беше към полунощ. И тя беше продиктувана от факт, че чухме мнение от нашите колеги от „Продължаваме Промяната”, че до края на годината няма да се приеме бюджета за следващата година, и това ни притесни”., затова се срещнахме през нощта Мога да бъда председател на парламента, ако получа одобрение от депутатите

Нинова председател на парламента? Ахахахахахахахах

Важното е че протестърите искаха нови и млади в политиката, е получиха ги. Абе не са много нови, нито особено млади, но вече фалираха и разграбиха веднъж държавата през 1997, сега ще повторят. Повторението е майка на знанието.

Се събрахте, градската левица ДБ и и селската левите БСП

Трябваше правителство съставено от ПП и Герб Това щеше да е стабилното правителство. А не правителство с участие на БКП и преговаряне с рушителите на държавата ни : Масларова, Р Гечев, Р Овчаров,Ерменко Тасев, Нинова.................. Браво Кире, браво Кокорчо много сте "честни" много сте "почтени", много сте "умни"!!! Да живее Харвард!

За да се обединят трябва вече откраднатото да разделят.

Този кабинет няма да е легитимен, защото според българското законодателство, бъдещият премиер трябва да бъде съден за невярно подадена декларация, което деяние се наказва, с от една до 3 години затвор. И чисто морално, всички преговарящ с него, всъщност преговарят с човек престъпил закона, и на тях това много добре им е ясно. Както се им е ясно и че той няма да бъде съден, защото същите тези хора не искат. Както явно, не искат и законност

Toва е, защото всичко се ръководи от задкулисието на Радев/БСП. А тези 4 партийки дето преговарят в мола са само за пясък в очите.

Още по Петровден разбрах чи ши на изплющят пак

Сигурно.

Абе как с 6% за ДБ ще стават министри и ще правят политики с 16 депутати, те едвам влезнаха в парламента сега ще ни управляват, това не е нормално, извратен работа, също и с ИТН и БСП дето имат по 20 депутати, а същевременно ще имат половината министри

Неблагодарник! Може да са малко, ама много ги разбират нещата! Наредили са се експерт до експерта, милиционер, експерт до експерта, милиционер...

Масларова ши на упрай а Овчаров и Гечев ши и помагат

Две седмици значи средата на декември. Значи може и да няма...

Щом днес Борисов и Шайката плачат , усетили са че ще има Правителство и се борят с хибридни средства срещу своите Екзекутори от ПП кирил Петков и Асен Василев ! Ще помагаме на тези млади момчета да Изчагъркаме ГЕРБ !

Симе, Симе, просто Симе...

до кога ?

Няма да има до края на януари, може би февруари и ще се актуализира юни, юли. 2022 ойде

Да,да и пак да!Идва края на БГ надеждите,бре!Евалла на Трапчинко и на Кокорчо!Единия като премиер ще свали гнусното вето спрямо Македония,а другия ще въведе еврото след две години!И това ще стане-исторически НЕИЗБЕЖНО е все пак!А иначе-Честита годишнина от Ньой!Ха ха ха!пп-Как беше-първо при Добро поле само бой,бой и бой и на следващата година-Ньой,Ньой и пак Ньой!!!

Кой е този и някой от вас гласувал ли е за него?

Нали Слави изригваше против статуквота, а сега е седнал с Нинова,Масларова, Р Овчаров, Гечев Какво готвите бе червени измекяри? Поредната национална катастрофа! Защо народа ни е толкова прост и сляп?

Грешка- статуквото

Не всички хора са прости и слепи. Много хора гласуваха за мутите от СИК. Явно са доволни.

Нема да на бъди

Ей сега ще видите, що е то популизъм, нищо общо с действителността и икономиката. Ако 1/2 от тези заложени цифри и предложения се приложат, то инфлацията следва да е над 30%, а дефицитът над 15%, а покупателната конвертируемост на лева 00, всички знаят какво са две нули!

Не е фатално, че БСП ще са в коалицията. Техните депутати са малко и на практика нищо не зависи от тях. А ако решат да разтурят коалицията, това ще е краят на БСП.

А лустрация на ДС и на крадците ще има ли?

Лукс е да се строят нови затвори в тази криза.

Намаляване на данъците и повишаване на пенсиите...нещо като да слагаш камъни с една торба, а тя да стана по-лека. Само комунисти могат да родят такава "гениална" програма! Пролетта пак ще сме на избори, това е.

Може, ако спре да се краде.

Каква промяна с Масларова, Гечев и Овчаров? Киро се доказа достойн наследник на ДС и комунделско мекере.

И ще управляват две седмици....

Това мравоядите и гномовете сте най-гнусната сган, направо органичен отпадък, готов за изсипване в нужниците на Дамаджан Чашков. За властта сте готови майките и тейковците си да продадете. Целувахте на Боко задника, сега сте наредени на една опашка с Ру.Овч., Масларова и Гечев да целувате и задниците на Харвардските шмекери, само за да се докопате до някое топло министерско местенце. Абсолютна отврат.

А са вдигнали тока , а са паднали от власт.

Ми той е по-по- … най и не спря да ви се предлага и да ви заплашва ;)

Жив да не бях Киро Харварда Емилия Масларова Румен Овч еееее, не е истина А РУменОвч е с доказана и потвърдена присъде да не забравим и Гечев, народееееее, от сляпа омраза към Борисов ще се изсереш на собствената си душа - ха да ти е честито, Андрешко, нещастен

И този пост не е изпълнен с любов.

И ще седнете редом до Масларова, овчаров, и до ДС отрепки и измамници! Ми браво!