Горанов: Спекулацията за коалиция ГЕРБ-БСП е лов за гласове

Някой иска да печели гласове, като разпространява спекулативни твърдения за бъдеща голяма коалиция между ГЕРБ и БСП, заяви Владислав Горанов.

Обратно в новината

Коментари - Горанов: Спекулацията за коалиция ГЕРБ-БСП е лов за гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЩО НЕ ЧУВАМ ЗА РЕФЕРЕНДУМА? ще гласувам за този, който вземе отношение по въпроса с волята на НАРОДА..

Тоя Борисов , не можа да намери свестен финансов министър , от Дянков на Горанов !От крадлив на по-крадлив, от един масов убиец на друг !Заплатите на властта ги надуха до небесата , а беднотията под жизнения минимум!Приемете Закон за забрана увеличение на заплати и пенсии на депутати и министри , докато пенсии и заплати не достигнат жизнения минимум- не само да лъжете като дърти ...роми!

Този е типичен представител на Подлога с болшевишко минало на родители! Само наркомани и цигани могат да гласуват за този изрод !

Типичен помияр е този ! Ще му споменавам майката на този с безобразната кръгла като диня глава с купена диплома и Болшевики родители от някой Село домъкнали се!

Такива лекенца са наследниците на старата оядена соц номенклатура, Полуучени, с по една-две дипломки в джоба, готови на абсолютно всичко за пари и облаги, чест и морал=0. Кариеристчетата ще минат и през трупове, само да докопат кокала, ще продадат и жена си и майка си за някое евро. Към обикновения българин, който им осигурява местата в парламента и ги хрантути с труда си изпитват дълбоко презрение и погнуса. По-долни и от магистрална проститутка. Има ги във всички партии и разцветки, окопали са се във всички институции и няма спасение от тях. Тези , заедно с циганите ще ликвидират България по-бързо и по-ефективно от всякакъв външен враг.

Не бих повярвал на подобни спекулации, но щом поръчкин толкова ревностно отрича бих се замислил.

човек от слама

JMM®

Типично за комунистите е да лъжат нагло и безпардонно. От ГЕРБ МНОГОКРАТНО заявиха, че коалиция няма да има с така наречените БСП(прикрити БКП), но "модерните леви" не спират с лъжливите си "новини". "Човек, който не е бил социалист преди 25, няма сърце. Ако продължава да бъде социалист след 25, няма глава."

Абе влече те Мамата...още става,а!!! ХО ХО ХО

Това го пусна бившия гербаджийски ортак Раданчо. Що пък да не се обединят? Че те си бяха една партия- БКП. Е, няма го вожда и учителя им Тошо, ама кандидат -лидерите ще теглят жребий кой да го замести. Може и на ротационен принцип. Само дето БКП вече ще значи Българска капиталистическа партия.

Тя и Цачеви каза същото но до 50 години беше член на БКП , така че мисли маймун ! Тръгнал си към Карлуково !

Би било добре да се вземат. Тъкмо маските ще паднат и народа току виж проумял, че и двете крила на бкп не стават за нищо.

Тоя на какво се изживява бе? На голям финансист ли? С това полувисше училище за счетоводители на ЕТ в Свищов. Или се изживява на голям политик? Ама нали Тиквата каза, че зам.министърът правел бюджета, теглел кредитите и прочие? А Влади Мозъка бил само за парлама. Деби и некадърници тиквени, деби!

коментара като за името ти е сносен, но към дърт тъп и грозен добави и комунист.

До болка си права,дано повечето мислят като тебе.

Май ще ми уловят от трите най дългото!

Ми няма нищо чудно в такава коалиция. Те са едно и също. Театъра е за пред глупаците, иначе си грабят заедноо и защитават едни и същи интереси. И едните и другите са със здраво комунистическо потекло. но може би не трябва да се обиждат дори и комунистите, защото тези са от най-гнилата част.

Виж ми окото, вътре плава просо.

Възможна е, възможна е тая коалиция, но тогава яка му душа на нвещастния народ. То са БСП+ГЕРБ ненаситни пиявици, ЕРП-та, Топлофикации, Дъндита, Марици, реактори, чужди вериги от магазини, Парламентарни лапачи и още, и още мнооого наредени на опашка не с канчета, а войнишки баки. Вън от политиката гниди мръсни дето сте подредилли листите на БСП с деца и внуци на ограбилите ни в 90-те години, ГЕРБ с новоизпечени заспали некадърници като тебе. Ако не се разберете ще бъде само защото няма да можете да поделите баницата нещастни, алчни и продажни същества.

Ти ли беше този, който напусна ГЕРБ защото твоите съученици били вече милионери, а ти прост бедстващ? И после се върна като министър за да фалираш КТБ? Скъсаняк непоръбен.

Могат да отричат колкото си искат, но това е единствената жизнеспособна коалиция А и Б отбора на БКП

zosha_@

ха, парламентариста, който не искаше да бъде парламентарист, защото не можел да изхранва тричленното си семейство, се засилил да става отново парламентарист..чудя се, наистина ли е толкова къса паметта народна.

Мразим ви и двете партий,ПРОДАЖНИЦИ и КРАДЦИ и двете партий сте за каторга.НЕ ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ на БЪЛГАРИЯ.НЕНАВИЖДАМЕ ВИ

Някога гласувах за вас. Срам ме е!!!

да обясни как с министерска заплата от 3-4 хиляди лева строи замък за 1 милион лева в полите на Витоша

го е финансирал. Нали заедно си пият каВето.

Счетоводителчето келеш дето си поигра на министър много надменно взе да гледа, а пък то си е просто един келеш!

Откога ти си фактор бе, кръглоглав идиот! Добре, че е ананиев да ви прави бюджетите, че сте 0! Колко нисколихвени кредити даде Българска банка за развитие на фирми на Пеевски??? Защо не подкрепихте работещите българи, продажници!?

Къде са парите кретен?

ГЕРБ са еничари които работят за Турция, а БСП са соросоиди които работят за Америка. Малко е трудно да работят перфектно заедно, но пък работят добре заедно против България и за чуждите си господари, така че винаги могат да намерят нещо общо как да ни прекарат или пък да се сменят едни други и българите винаги да са прекарани! И едните и другите са национални предатели и платени чужди подлоги, така че като цяло партията на националните предатели ГЕРБСП трябва да бъде разкарана надалече от властта! Който гласува за еничарите в ГЕРБ или за соросоидите в БСП е национален предател вече и той!

6TE KUMUWA REPTILKA HILARI-KILARI

много лъжи сипят бе всеки ден,бактън от вас и бойкото ви

Корнелия вече е "изпрала жълтосаните кюлоти" на Слънцето. И сега остава да се "бракуват". Нелепа история.

след всички кражби и беззакония които извършихте...абе говорете с Местаня за всеки случай,много "герой" като вас лъснаха там,а представи си че сте 4-ти в парламента,Нинова министър-председател и Цацаров не е прокурор...само Местаня и в турското посолство ви е спасението,народа май натам ви кара

Прекрасно недоразумение на снимката вляво! Какво ли му е обещал Сорос - на нео и неговите деца? За нас да не питам - какво друго освен смърт. Иначе как ще обясните фактът, че човекът предпочете да подаде оставка заедно с Мутрата, но да не увеличи пенсиите поне до също така мизерните 300 лева?! Изпълнява инструкции, човекът. По Вашия Холокост. Българския Холокост!

Този е като един празен "ТЪПАН". Голямо самочувствие без никакво покритие. Пожелавам ти Тиквата да те вземе за счетоводител на фирмите си та да прокопсвате и двамата.

Като гледам каква кочина става в партиите... нищо чудно да ви видя на края като втора политическа сила и коалиция начело с Нинова.