Владимир Углев: Веществото, използвано срещу Скрипал, е точно "Новичок"

Кой и защо е отровил Сергей и Юлия Скрипал - интервю по bTV с учения, наскоро пострадал при катастрофа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснак който знае Новичок, има повече знания за него от всеки друг, твърди нещо и даже живее в Русия, но тъпите русофили не му вярват???? Да си русофил е явно лудост. Каква полза има той живеейки в Русия да твърди че руското ръководство е виновно?

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! - "на базата на данните, които получих по интернет, това е точно 234." - Какви са тези данни, като всичмко е засекретено от англичаните. Дори на Бойко не са показали нищо, камо ли в интернет да има нещо! Формула ли публикуваха, а? Втората простотия е, че уж може би да са били с ръкавици. Ама те по тази логика може би са се разхождали с противогази и защитни костюми, а?! .. Аман от глупости! Не можел да отговори защо им не на руснаците да убиват Скрипал и дъщеря му, а може да каже и знае, че не били американците и англичаните, щото на тях не им трябвало. Първото и най-елементарно нещо като мотив е за да обвинят русия и Путин. Това е достатъчен мотив в ситуацията. Щом го отхвърля,у значи е пристрастен!

ВТОРО, "може би са си мили ръцете със сапун в къщи, като се прибрали!?" Те са излезли от къщи и са тръгнали из града ... чак след часове припадат. Точно обратно на фактите разсъждава този спец!? Ако тази 234 действа с такова забавяне - значи не е БОВ, а е мижава отровичка.

Да, наистина си глупав.

Г-н Углев, Лицето, което е доставил отровното Веществото е бил по тениска! От кой джоб на тениската е извадил необходимите тънки ръкавици, които да не направят впечатление на МИ-5, ЦРУ и МВР-България при поставяне на отровното вещество. Колко дълго време не е дишал при поставянето на отровното веществото, което Вие посочвате, че е било причина за постъпване в болница на увреденото лице? Вие подадохте ли съответния сигнал на разледващите органи? Ако не сте подали сигнал за извършеното престъпление, което сте устаноли и разбрали от открити неопровергими доказателства от Вас, защо не са ви санкционирали? По мое мнение, готвачът му е направил някаква китайска маджа, която не му е понесла. Но това не Ви дава повод да дадете и Вие своето компетентно мнение за облеклото на извълшителя, допринесъл за неблагоприятното разположение на лицето, което е БИШ СЛУЖИТЕЛ НА Р РУСИЯ!!!

Ръката в солна киселина? Сериозно? Техническият й разтвор е 37% и е силно разяждащ, ползва се за ецване на платки... Железен човек е тоя Углев!

Защо ли,не вярвам на предатели?.....

Кой е предател? Углев живее в Русия?

Как може човек да бъде сигурен в нещо което не може да докаже....твърденията на тоя ъглев граничат с мистичното...все пак много хора вярват че Бог съществува и са убедени в това без да са го виждали.....май същото и с новичока.....мистично БОВ.

Прав си Роско !Тези тъпи английски педеруги дори нещо елементарно със прогизналите си мозъц не могат да измислят?!?

Още един долен руснак-предател за пари?!?Долни гадини!

Още един долен българин-предател за рубли?!?Долни гадини!

Тоя идиот пож-добре да беше пукясал след удара! Има ли някой да му вярва на кретенските изказвания?!

Доста смешен разговор, точно в духа на студената война от 60-те. Той казва "случайно беше", а журналистът "и все пак дали беше случайно" и в края още веднъж за по-сигурно :))))

Тоя явно се е нашмъркал с нещо. Още миналата седмица Лавров показа секратната част на доклада, където черно на бяло е няаписано, че веществото с което са отровени е на въоръжение в НАТО. Затова всички млъкнаха.

наскоро гледах английски филм по мотиви на Баскервилското куче. И там героите , говорейки за това какво може да бъде съществото, което се явява в блатата, казаха , изброявайки няколко имена на лаборатории и ... ПОРТЪН ДАУН, че кой знае какви чудовища са създали в своите лаборатории. Не знам дали така е в оригинала или е привнесено от новите модерни времена и технологии, но това е мнението на самите англичани за случващото се в тези лаборатории. е, може и само като художествена измислица

е нали им станало лощо след като са излезли от къщата, и са седели на пейка в парка. Кога са си мили ръцете вкъщи, както твърди този склеротик? Изобщо няма и грам логика в бръщолевеничта му.

Някои и за малко биха измислили по-смислен сценарий. Не му вярвам на този!

" Като специалист, като професионалист, мога да кажа само едно: да, наистина на базата на данните, които получих по интернет, това е точно 234. И препаратът е получен в едни добри лабораторни, апаратурни условия от професионални специалисти. Не изключвам, че това е вещество, което е било произведено още преди време." Когато прочетох това, единственият въпрос който възникна в мен беше : кога е изкукал този човек - преди катастрофата или след нея ? От данните получени по интернет той определя със 100 % сигурност, че това е нареченото от един журналист БОВ - Новичок ? Интересно, какво е получил по интернет : химическа формула или направо името на веществото ? Какво ? И аз преди време по едни данни които получих от интернет реших , че това е нещото което търся, но после се оказа , че едното няма нищо общо с другото и се наложи да го върна. Пак по данните от интернет човека разбрал, че препаратът е получен в едни добри лабораторни, апаратурни условия от професионални специалисти. Не изключва, че това вещество е било произведено още преди време. Как е разбрал какви са лабораторните условия ? Да не са му изпратили по интернет и снимка на лабораторията или това са само негови предположения ? Вие когато купувате от магазина или по интернет миша отрова, представяте ли си в какви лаборатории е произведена ? Последното изречение обаче ме разби. Да разбереш или поне да предположиш , кога е произведено дадено вещество от данни получени по интернет е възможно само ако ти изпратят годината на производство.

Не знаеш и за това не разбираш. Ако знаеше нямаше да плямпаш глупости. Това е един от създателите на БОВ в СССР, а на тъпанари, които не разбират няма да позволят да даже да метат лабораториите... Но ти, освен че не знаеш, съответно и не разбираш, та не очаквам някакви ментални постижения от примитивният ти начин на мислене...

Разбирачът, та на тоз образ са му даби проба да я изследва ли??? Каквото си чул ти това и той. ВЕРВАЙ!

Кое няма значение? Това, че ти нямаш мозък? Идиоти, не могат да мислят и пишат глупости

всяко изречение в интервюто на този " учен " е пълна глупост, която може да се приеме за истина само от малоумни идиоти. Като този, който проведе "интервюто"

Е, гати глупостите! Какви ли не "сценаристи" и "режисьори" не излувха на повъхността, за да "изявят способностите си"... И всич

Значи Скрипалите барали дръжката с ръкавици и едва не дадоха фира! на тоз му се разлял новичок по ръката и нищо му няма!!!деменцията не прощава!!!!!!!!!!!!!

Тоя чиляк изкара някойпаунд над пенсията. А умозаключението,че на британците и американците въобще не им трябва да гътнат скрипал го оборват умопомрачителните разходи за пропаганда, санкции, контрамерки и една цяла геополитическа платформа за борба с "неадекватните" руснаци. Голям специалист,ама с тъпи аргументи от британскат преса.

Аз ако бях на мястото на водещия на "120 минути", щях да попитам г-н Углев , а не се ли страхува, че колата която го е блъснала е била намазана с " Новичок" ?

Водещия на това предаване отдавна е много далеч от всичко което се напъва да говори в началото т.е. за някакви ''анализи'' на случаващото се и за някаква журналистическа ''етика и свобода''.. Отдавна в предаването му се вихрят неща които за всеки средноинтелигентен са си чиста доза поръчани, закаш сал това ''предаване'' е единственото място за свободна информация.. А човечеца както се вижда го ''радват'' превоза с колата и пиенето на кафенце....

аман от платени кретени като тебе

Най-добре кола да блъсне и водещия на 120 мин- мазника Иванов

Този как може да нарече властите в Русия неадекватни? Следващия път като пресича, може да му е за последно.

Уф. Айде малко разнообразие да вкарате, то е ясно и на малко дете, че коментарите тука ги пишат двама най много трима. Ама толкова ли нямате фантазия, поне стила на писане си менете... Аман от водкажиии....

Брей,колко удобно и практично е да имаш винаги по едно блато в градовете на разположение!Изхвърляш си всички новичоци в него и дори строителните отпадъци.

Светът трепери пред най-смъртоносното бойно отровно вещество "новичок" ... от което досега нито един не е умрял ! В отчаянието си демодебилите не могат и смислен сценарий да сътворят ! Даже този индивид на снимката си го бил разлял на ръката (супер отровно БОВ, по което се работи в мега секретна лаборатория, но без ръкавици ... МРАК ), но после го измил и готово ! Двамата пък скрипаловци ги е спасила Лондонската мъгла - по-могъща от всяко БОВ ! Или били носели ръкавици - аз и не виждам смисъл от тях, можеше просто да се измият със сапун и няма страшно ! Това ли е интелектуалното ниво на презадоволените западни крадци - явно стотици години лежане, мързел и паразитиране води до тотално затъпяване ! Докога така лицемерно ?

Шерлок Холмс към д-р Уатсън : "Този, който го е използвал, се е приближил до вратата, по всяка вероятност е бил с тънки кожени ръкавици. Не са използвали гумени ръкавици, за да не привличат вниманието на околните. Извадил е от джоба си контейнера, по всяка вероятност от сакото, отворил е капачето, извадил е тубичката с шприца, излял е веществото на дръжката на вратата на Скрипал. За всеки случай е спрял да диша в този момент, след това е върнал тубичката в контейнера и е завинтил капака и си е тръгнал. Прибрал го е в джоба си, в джоба на сакото си по всяка вероятност, и си е тръгнал. След като се отдалечил, си е свалил ръкавиците и заедно с контейнерчето ги е изхвърлил в най-близкото блато ."

Да ме прощавате, ама версиите продължават да се множат. Според интервюто Скрипал са били с ръкавици (И ДВАМАТА) и си измили ръцете със сапун и затова са оцелели. Според американския гражданин с руско-грузински произход са оцелели, щото бил влажен въздухът в Англия (всички сме чели за лондонските мъгли). Спрете с тази глупост за Скрипал, вече няма никакъв смисъл! Санкциите са наложени, реториката е войнствена, целите са постигнати. Какво повече искате?

Според онзи негов изобретател в САЩ, Новичок се разпада веднага във водна среда. Първо трябваше и да избие 100 човека, според негови твърдения и е без противоотрова. Но сега излиза, че го ползвали на гел и е бил пренасян в течна среда. То и човешкият организъм е основно вода. И всички са живи и здрави. Все едно отделните не знаят какво е веществото. Този не го и нарича Новичок, само журналиста споменава това име. Все едно отделните говорят за различни вещества. Руснаците твърдяха, че швейцарците са казали, че прилича на НАТО-вският BZ, а не BX, за когото говорят тук.

Този деветия кладенец ли е, щото ВЕРВАЙТЕ е единственото послание. Е от 10-тина години се нЕкои иска да ВЕРВАМЕ.

Вие питате: Как така Сергей и Юлия Скрипал не умряха? Ние отговаряме: Защото не е имало никаква отрова. Шибнали са им някакъв силен наркотик да ги зашемети и да не си спомнят какво е станало. След това са им казали, че са отровени.

Евреи, няма нужда от повече думи.

Русия е държава -терорист. ФАКТ!!! Сваля пътнически самолети, убива жени и деца в Сирия и Украйна,ползва химическо оръжие в европейски столици.....

Скъпа ти да не се информираш от информационна агенция Козяк. Виждам че винаги си в течение на най-актуалните новини сякаш си била там и си видяла всичко със собствените си очи.

И главни и наклонени букви да използваш, измислиците са си измислици, истината, макар и погледната от различни страни е истина. Пропагандата е велико оръжие, но за мен си начинаеща в този сектор.

Господин Щерев, не бива да казвате голата истина. Скъпоплатени тролове, макар повечето неграмотни, ще ви обявят за "враг на България", ще ви заклеймят, а в един момент, както ми се случва на мен, вашите коментари няма да бъдат публикувани.

До сега не бях срещал препечатване или цитиране на " 120 минути" в друг вестник или друга телевизия. Днес много удобно се появява препечатка на интервюто в един от най-големите сайтове в България. Сега остава тази новина да се копира и от други вече световни медии и ето я онази информация, за която се отнася правилото, че повторена сто пъти става истина, пък после ходи доказвай, че нямаш сестра. Мислех си, че екипа на предаването е един от малкото в България, които правят истинска журналистика, но ще бъда силно разочарован ако се окаже, че и те са се продали за дребни зелени долари.

Значи ако някой е докоснал дръжката на вратата с Новичок и евентуално по някое време си е измил ръцете му няма нищо, но ако ти попадне на ръката и след това веднага си я потопиш в солна киселина, изгориш я в пещ, замразиш я и не знам си още какво след 5-6 години продължава да има последствия. И за Великобритания може да каже, че не могат да произведат Новичок, защото не им трябвала (ами ако им дотрябва дали него ще питат), и че не искат да убият дъщерята, защото не знае причина, а Русия иска, защото пак не знае причина, но... е Русия. Малко пристрастен коментар ми се вижда.

На този всяка дума казана срещу Русия е жълтица ,за него , а за САЩ е фалшив компромат срещу Русия !

Щом го нарича „новичок “ този е бил чистачка там в лабораторията , истинското име е А-234 ! В същност Женевската иследователска лаборатория са казали че е BZ- БОВ произвеждащ се в Европейските лаборатории за армията на НАТО ! На кого да вярваме като 15 пъти определяха ,то дръжка на врата , то пейка ,то ги пръснали с флайтокс ,лъжат та дрънкат !

ясно е от самото начало, че е новичок, щото новичокът е произведен именно там, на 5 км от къщата; руснаците никога не са имали новичоци, дето да не могат да отровят гълъбчетата, прелитащи на онези циркаджий със скафандрите, или хамстерите, дето трябваше да умрат от глад

Поредното поръчково "интервю" в стил: - Празна Мара тъпан била.

Другаря Углев на говори много глупости. По-вероятно е, англичаните да са скалъпили този скандален сценарий за да отвлвкат вниманието от не адекватната си вътрешна политика и не способността да решат проблемите по брекзит. Така другарката Мей ще получи още малко време като прайм министър.

Няма нормален, тоест не психично болен, човек, който да е способен да повярва, че ако руснаците НАИСТИНА са искали да премахнат този Скрипал, той сега щеше да е жив и здрав, толкова по тази тема, модераторите, заключвайте!

г-н Въглен, дава логични обяснения по случая , само не разбрах бащата и дъщерята едновременно ли са хванали дръжката на вратата, а ако не защо ще я хващат последователно един след друг, а бе дивотии

това не е обикновено пътно произшествие! това е нападение, заповядано от русия! питайте англичаните, те знаят всичко, само дето не дават доказателства!

Както всичко друго, китайско производство предназначено за запада! Ако беше руски новичок, тези скрипаловци нямаше да оживеят!

Не трябва да работи каквото и да е на всяка цена, каквато и да е тя! Особено пък когато се отнася до средства срещу останалите хора. И Нобел го е знаел, и Плезльото Айнщайн го е разбрал. Има си граници, които не бива да се преминават. Дори по време на Първата световна война, на Коледа британци и немци са спрели да се стрелят и заедно са пели и отпразнували Рождество! Значи не народите, а някой друг ги манипулира да се избиват, за да си пласира свинщините.

За да се обяснят дебилните думи и действия на Тереза са необходими такива човешки недоразумения като това на снимката.

май и преди е била удряна. Значи Скрипалови били с ръкавици, после си свалили ръкавиците и си измили ръцете, обаче като излезли и затваряли вратата вероятно пак били с ръкавици вече други, защото старите са били заразени и те вероятно са разбрали това и са си изхвърлили ръкавиците както отровителите в блатото. Жалко за котките, защото не са си били сложили ръкавиците и не са си мили лапите после - не са имали такива хигиенни навици вероятно.

Като гледам колко очевидно безумни са приказките на този човек, през главата миминават какви ли не конспиративни теории. Дали пък руснаците не са го изтипосали тоя нарочно да ги приказва тези неща? Защото дори да има един-единствен нормално мислещ човек, който още да вярва във версията за отравянето с Новичок, като прочете това интервю със сигурност ще се откаже.

вече не ме е страх от руснаците .излязоха големи некадърници .

Е в интервю за БиБиСи какво искате да каже човека? Че Борис Джонсън и Тереза Мей са кукли на конци ли? И че цялата история е една постановка?

Ще Ти дам контейнер с винт, отделно тубичка, ще те накарам да полееш, после обратно да прибереш НОВИЧОК-а...Ами ти си гарантирано МЪРТЪВ. Ако не при поливането, то при затварянето на тубичката... че я носил след това...и изхвърлил в блато, забележете, не другаде, а в блато... Ужаси за няколко гроша... а да, и Скрипал носел ръкавици, защото иначе не се връзва времето, че после и ръцете си измили, леле, ами, ако е НОВИЧОК и да се миеш, изхода ще е летален!

На 20 Март Углев е заявил че отровителят е използвал памук за да пренесе и разнесе отравящото вещество... изглежда с течение на времето версията му става все по-близка до тази която и британците вече не искат да си спомнят;)

Ако това интервю беше взето преди старчока да си падне на главата, какво ли щеше да каже ? Сега говори така, все едно , че той е отровил хората.

Да те беше ударил някой по-млад, че да не говориш повече глупости!!!!