Путин покани Ким Чен-ун в Москва през май

Руският президент Владимир Путин покани севернокорейския лидер Ким Чен-ун да посети Москва следващата година през май.

Обратно в новината

Коментари - Путин покани Ким Чен-ун в Москва през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ким Чен ин е един от малкото достойни политици нежелаещи да слугуват на сатрапите от уса!

Руската федерация и КНДР (официалното име на Северна Корея) са страни с обща граница. Няма нищо ненормално в това да поканиш за някой празник свой съсед, който не ти е причинил зло.

и да не вярваш , русия има обща граница и с щатите . що не покани и обама ?

винаги ги канят....и сега ще е така...

путин газовода :))) няма да иде онея корейци си бодът очите кат се видят стрелят се през морето с ракети къв газопровод бе на руснака май търбичките* са му в повече

Ще се получи страхотна "тройка" - Ким Чен-ун, Путин и Волен.

и той има приятели......, Ким Чо......., за други не се сещам, а тоя от Белорус Лупашенко или как беше:)

няма да иде ! даже ким няма да иде при путин !

моше като си толко отворен я кажи каква е раликата между "муса" и "моше"

Само дето едниния не яде свинско,а другия не понася пържола от прасе.Иначе родата цялата им рода произлиза от двама братя.

Имам чувството ,че това ще е събора на дяволите!Щом и Куба изостави диктатора Путин ,какво повече да очакваме ?Да живее Севрнокорейско-Путинландската дружба!Да здравствует вечния терор и смърт...

"Пхенян пък търси подкрепата на Русия. . . срещу критиките на международната общност, че нарушава човешките права и заради ядрената си програма." Двамцата 'лика прилика, като два стръка иглика' :-) Може пък и Ким Велики да се присъедини към Евразийщината, кой знае,че май само С.Корея в региона остана по-бедна дори от Имп.на Злото ;-)

Много е вероятно това да е намек от страна на Путин към Запада. Един вид че ако продължават да се опитват да наказват и тормозят Русия. Русия ще им отвърне като спре да им сътрудничи когато става дума за С. Корея Иран ИД Афганистан и др.

няма по-страшно от жена с брада и мъж без брада

Единия даде чичо си за храна на питбулите и го снима с телефона,другия трепе журналисти и праща в затвора всеки който му противоречи !

Много се радвам за другаря Ким.

Дивак до дивака мила моя майно льо,сатрап до страпа ...

Народа е казал: "краставите магарета през девет баира се надушват"...а тези хубавци са си лика-прилика.

Гоор-чии-вооо

А кого покани президент на Уганда? Щото и това ме интересува много.

Ади Амин Дада ???

що не вземе путин направо да я анексира тази корея?

На снимката виждате единственият севернокорец с наднормено тегло.

Cега го качихме на кантара , дебел е . A американците са от наи слабите.

не американците ! руснаците са най слабите . мозъчно !

Какво ми пишете за великата армия на СК. Да изпратим Сидеров за посланик в СК, като го видят ту-так-си ще се откажат от комунизма. На всичкото отгоре Путин ще плати за екскурзията:))))))))))

каква глупост избълва този , да не повярваш

Е какво, с малко повече късмет може Ким да екзекутира Болното.

Да не стане като с Куба, преди една година Путин им опрости дълга, а те да се сдобрят с американците, все си мисля че Сидеров има пръст в тая работа:)))))))))))

прав си , сидеров е . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сидеров е виновен

сидеров на съд , тои е виновника в украина

харесват, да се вземат!

Жалки, много жалки...

Да участва в игрите на глада....с надеждата да победи

харесва ми , да поживеем да видим

Северна Корея трябва скоро да заеме достойното си място на една от водещите технологични държави в света. Технологично не отстъпва на нито една от водещите държави в света, имат сериозна космическа програма и много красиви балистични ракети стигащи до Сан Диего. В това отношение Южна Корея отдавна и диша прахта. Не ми се мисли, какво би станало ако вземат да се обединят. Имат армия с численост която се движи между 2-ро и 4-то място в света.

А бе, как ги получихте опорните точки толкова бързо? П.П. Самолетът за СК излита до час, остана един билет от Серго, хващай го...

Вероятно дриш..льо, защото опорните точки по вашему си ги пиша аз.

Сега според мен Путин ще ги навърти всички такива отцепници "аутсайдери", за да ги насъсква като кучета срещу Запада и да ги използва като пипала за постигане на целите си.

Шило

Не вярвам това да му е целта. По-скоро бъзика Запада. За какво му е Северна Корея?

Човече, ти ми повтаряш тезата, не знам на какво не вярваш.

докато ким чен уи отиде, путин няма да го има

още един от люлин , спираи ракията и отиваи да лягаш

тебе нищо не те плаши . нито путин нито обама , даже не ким . само люлин ти е кошмара ! премести се бе човече иди в надежда или в младост . има ли значенше от къде пишеш ?

повръща ми се от тия двамата сатрапи- търкулнало се гърнето намерило си похлупака

маи ти се повръща от ракията

Човече, ти имаш проблеми с алкохола. Виждам, споменаваш ракията във всичките си постове. Като повръщаш от нея, смени питието...

Popa

Ако се гръмнат едновременно? Може!!!!!

ще се окаже накрая, че в северна корея живеят по-добре от нас в българия...

как го каза , голям маитап ха ха ха ха

Popa

Ти можеш ли да живееш със средна заплата $47 на месец?

може и да може , ако хляба е $0.1 и сиренето $ 0.2 . а ти как живееш друже , колко е сиренето? а хляба е малко , а хляба ...........

Никъде по долу не виждам и ред за великата демокрация в Саудитска Арабия и Катар например?Защо бре,там демократични сатрапи ли са,или купувачи на американски облигации?!За ИДИЛ знаем,че са демократи,щом Маккейн ги посреща!

Е,и?

Не интелигентно да оправдаваш едни престъпници с други!

Разбира се,че не е!СССР доставяше газ и петрол на Европа много преди 1989г,защо Руски тръби не минат през севера към юга в Корея?Просто е дразнещо,че за "нашите"убийци нито ред,нали?

Америка ще бъде уничтожена, руската армия е непобедима!

болен мозък.

ooooo... и аз искам от тази трева...

Като Курск!!!???

Popa

Откакто и забраниха партенките, руската армия вече не става за нищо! Пък и прибират до 40% инвалиди на служба! За количеството гейове да не говорим!

Афганистан ?

Финландия?

Диктаторите се поддържат за сметка на робите си.

Дреме му на дедовия на Путин как ще коментират европеейските лидери тази покана. За разлика от недоносчета като Тиквето, Путин мисли за Русия и за народа си, но мисли дългосрочно- в перспектива, а не като някои популисти само за днес-най-много за утре. Краткосрочните му постижения също не са лоши. Тази криза с рублата ще мине и ще замине, а Русия наистина ще е по-силна от преди, защото вече няма да залага на европейските "партньори, а ще диверсифицира икономиката, и промишлеността си. Санкциите наложени от ЕС са нож с две остриета- ха познайте от три пъти защо днес големите от ЕС се разбраха да няма нови санкции въпреки обвиненията на Путин завчера- ами защото те изстрелват тези санкции ама откатът е много голям. Хиляди работни места са застрашени или направо се закриват, нараства недоволството в собствените държави заради свитият износ и перспективата никак не е розова. Путин от своя страна е решил да освободи Русия от зависимостта от Европа и се е насочил към Азия, а в случая и Корея. Русия драги ми никаквици ще я бъде! Друг е въпросът каква ще е съдбата на България с такъв зеленчук на кормилото. Ходи нашия в Брюксел и се върна с пълна кошница с ...брюкселско зеле. Рупай Тикве, рупай, че само така ще можеш да захраниш прословутия "хъб".

ха така , да си доидем на думата.

Popa

Дремеше му на дедовия на Путин, че в Русия има 25 милиона безработни от 45 милиона в трудоспособна възраст! 53%! Вчера обаче подписа поредния "указ" - "Всички да се фащат на работа!!!!"

Ivan Nenov

МАНГАЛА КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖЕ ИМА САМО 25 МЛН ЕМИГРАНТИ

Както и да го въртиш или сучеш Русия е много по-добре отколкото преди 10-на години, когато европейските педеруги си правиха кодош с нея. Пораженията нанесени от Горбачов не могат да се поправят десетилетия, но Русия е на прав път.

Popa

Който не вярва просто да напише в Гутъла "Путин обеща 25 млн. нови работни места"!

до всичките драскачи : я си вижте дереджето

е аз си го знам . твоето ти си го оправи сам

седнал "я" на 10 етаж в панелния в люлин прегърнал радиятора и решил да се изкаже. виж си дереджето

ментално и физически....

Ти, пак ли започна да"жужиш,бе неграмотнико !

Тоа Путин наистина за нищо друго не мисли, само за тръбите на Газпром! Един цар трябва да мисли и за проблемите на царството и на поданиците.

Няма аналог в света подобен на Северна Корея.Около 24 милиона население,но огромна войска.Не че воюват с нея ,а си устройват мащабни паради,пеят маршови песни ,организират се преставления и др.За тях президента е слънце .При такава ситуация не се плашат от ООН,от никой не се плашат.Ясна представа се добива от видеото"Пет дни в Северна Корея.-видео"-от интернет.Миналата година бяха изгонили американския посланик- кораби на САЩ били много близко до територията им.Друга забележителност е стъклената пирамида ,огромна -най високата сграда на полуострова..Илъчвала енергия.Прави са.Египетските пирамиди именно с тая цел ги строели.После ги превърнали в гробници..

Popa

Няма, ама Пу-И вече строи подобен аналог в Русия, за това и кани Кима, да го научи на място как най-бързо да построи аналога!

Има - Швейцария, но като абсолютна многочисленост спрямо другите не е много, затова и не представлява интерес.

ха ха ха ха.... ненормалник. ти си гении бе.... къде видя велики, къде видя мъже... кой от тези двамата е мъж бе... този който чрез силата на оръжието малтретира държавата си или този дето за 6 месеца намали покупателната способност на народа си на половина. КОЙ ОТ ТЕЗИ АНАДОЛСКИ КЕЛЕШИ Е МЪЖ БЕ????

рогач

УРААААААА