Путин: 20 страни могат да произведат ”Новичок”

Руският президент Владимир Путин заяви, че около 20 страни могат да произведат веществото, с което във Великобритания са отровени Сергей Скрипал и дъщеря му.

Обратно в новината

Коментари - Путин: 20 страни могат да произведат ”Новичок” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на здравия разум, след като Тереза Мей и цялата тази блестяща компания заяви, че техните речи в парламента и стъкмяването на коалиции са резултат от незаконните действия на руски хакери,

бумеранга не се връща към тези, които са го хвърлили...траекторията му е запланувана /от тези, които са го хвърлили/ да не одари ЛИЧНО ТЯХ, а всичко, през което мине....Не са тъпи, но....аз съм по-съгласна с другото "Ще им се върне ТЪПКАНО!"....Защото парадоксалното е, че те нямат НИЩО ЛИЧНО !

те са около 20, но една от тях СЪС СИГУРНОСТ Е USA....в един момент....когато политическата обстановка ТАМ /в Щатите/ е ОПРЕДЕЛЕНО РУСОфобска....таааа, какво следва , логично или не, от ТОВА....ЗА КАКВО си говорим...А?

И технолозите на цар Киро могат, но няма пазар.

20 страни могат, ама нямаше да се казва "Новичок" и да е с най-високото руско качество! Досега Русия е ненадмината в качеството на оръжията си за масови убийства! Само преди дни рекламираха система за залпов огън, която с 1 залп може да унищожи село с 5000 души от които 150 деца! Вече била изпробвана успешно в Сирия! С един залп били унищожени 1500 къщи със 7500 жители! Не се уточнява колко от тях са били деца!

Ти като си си сложил етикет Кук, да не си пират? Или крака ти го няма? Или ходиш с бастун? Или си едноок? Или имаш папагал? Или плаваш на дървен кораб? Ако се беше кръстил Бармалей, щеше ли да си руски пират?

Страхотен пасквил! ))) Ами то и не се казва Новичок, има си химична формула веществото. Руснаците вече се присмяха на Мей - Новичок се нарича системата за доставяна не отровата до мястото на поражение. Обаче сега, ако го наречем Мудачок . украйнско ли ще стане веществото? А ако го наречем Мейкунт английско ли ще бъде? Името на веществото изписва ли се като го изследват с микроскоп - направо като поредица от молекули? Кажи, ти нали си сведущ експерт по БОВ.

Ти не си "КОН". МАГАРЕ си.

Най-високо е Британското качество, защото по някаква "случайност" точно там, във Великобритания приключват земния си път двойните шпиони, когато станат неудобни и ненужни за англичаните. Тогава МИ-6 открива "дългата ръка" на тъпото ГРУ или КГБ, което трови отдавна никому ненужен бивш двоен шпионин и то осем години след като е помилван и пуснат да живее в Англия, но в удобен за Тереза Мей момент, която точно тогава беше пред оставка.

"Кремъл отрича да е замесен и руският президент Владимир Путин изрази вчера надежда, че срещата на ОЗХО ще сложи точка на разследването. "Тази руска инициатива е нова тактика за диверсия, предназначена да осуети работата на ОЗХО" в разследването, реагира в комюнике британското външно министерство." ХАААААААА........КРЕМЪЛ НЕ ОТРИЧА, А ЩЕ СЪДИ КЛЕВЕТНИЦИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ В ХАГА!!!!!!

НО САМО ЕДИН ЧОВЕК ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ТОВА СЕ НАРИЧА ПОЗНАЙТЕ КОЙЙЙ ПУТИНННН!!!!

Мммда, ти нормален ли си ?

20 страни могат, но по-качествен от руския няма!

ЗАЩО тези 20 страни го ИМАТ?

Пише: "лабораторията Портън Даун, която е на осем километра от мястото на инцидента, не са успели да идентифицират произхода на веществото" Как да каже че има доказателства, че е произведено в Русия, като в дневниците им фигурира под производствен номер и партида? Ама, знае ли човек?

много гузно гледа този човек от снимката

как разбра че е човек

...за пореден пат запада и Kраварiя показаха истинското си грозно лице !!!...лаjaта и манипулацiята на истината никога не са били по могащи от самата истина !!!...фафлрщите с логопедичните дефекти ще лазят и ще бращолевят нескопосани извиненiя !!!...наистина е шокиращо колко прости и парвосигнални ..елементарни са !!!

20 страни могат да произведат "Новичок" тоест всички страни от НАТО.... Мотив: да натопят Русия и Путин. Тоест, без твърди доказателства всички обвинения са изсмукани от пръстите.

И така да е , това не им попречи да наритат руснаците

Опитват. От векове го правят и все наритани си тръгват. Но са упорити. Вечна надежда ги крепи. Кофти е, но май решението е отстраняването на ритащия играч от игрището. Да се надяваме, съдия-а-та, съдия-а-та, съдията да не е пе*!

Хм, освен средства, за престъплението обикновено е необходим и мотив. Това именно 'забравя' русия ... Аз лично обаче се надявам че този конфликт ще се разреши, защото един руснак и дъщеря му не си струват заради тях да стане световен конфликт. Дано здравият разум надделее!

Прав си: Основен мотив за Путин - да се изложи международно като убиец Първи съпътстващ мотив: да се изложи точно две седмици преди изборите, за да го плюят... Втори съпътстващ мотив: да му отнемат Световното първенство по футбол.... Трети ....

Вие забравяте, че отровеният е 'бивш' руски разузнавач който е станал 'двоен шпионин', което означава че е продал или още продава информация на ЦРу и на МИ6. А това е било мотив за убийство в русия и в миналото и все още е. Освен това ако мислите че путин провежда честни избори в русия, които биха били повлияни от убийство, или каквото и да е друго, значи сте твърде наивен/-на, ако сте на възраст над 16 години. Ако сте под 16, съветът ми е четете, учете се да събирате информация и да мислите!

Путин има навика да убива неудобни, напр. Политковская. Путин убива винаги двойни агенти, напр. Литвиненко. Налице са мотивът и прецедентът, достатъчни за всеки съд.

Пази боже ТИ да си съд....То НАРОДНИЯТ СЪД ряпа да яде пред твоите ДВА ДОВОДА ЗА ОСЪЖДАНЕ...Да не си завършил КЕЙМБРИДЖ???

никой не е доказал, че Литвиненко е убит от руснаците по заповед на Путин. Дело не е имало, материалите за засекретени. Съдът осъди няколко човека по делото за Политковская. Там не фигурира Путин.

Путя , я пусни някое Ну погоди , пак да ти се посмеем

В 20 държави се издърва предсъпника, който се е изслал в гащите на Путлер

"Новичок" не е руско производство? Ами защото ако беше руско, със сигурност, и Скрипал, и дъщеря му щяха да са мъртви, а и всички имали пряк контакт с тях. Формулата на това отровно вещество е известна на много държави, поне 20 и всяка би могла да го приготви, според нуждите си. Обаче това е химия и въпреки, че става въпрос за смесване на иначе безобидни вещества, остава ключов въпроса с пропорциите им, а оттам и ефективността на отровата. Създателя на "Новичок" със сигурност е издал формулата, когато се е преместил да живее в САЩ, но дали е предал и точната смъртоносна пропорция, или само близка до нея, с което се вижда и ефекта от отравянето. Дъщерята вече е здрава, а скоро и баща й ще си търгне по живо, по здраво. А може вече и да е здрав, но го задържат в болницата, че голям срам ще трябва да понесе Англия пред света.

Да си руско-съветско мекере в средите на БСП може и да е повод за гордост, но сред нормалните хора това е по-скоро израз на патологичен дебилизъм. А когато започваш да говориш глупости, заслепен от любовта към кремълските путьовци лесно можеш да станеш за резил. Аз няма да с еспирам на адвокатската ти пледоария от типа: може да е всеки, но не и Русия. Всъщност, тезата "може да е всеки, включително и Русия", е много по-вероятна. Защо трябва да бъде изключена именно държавата, разработила това нещо? Да, всичко може да се случило. Може самия скрипал в опит да разработои "Новичок" да е пострадал. Може,..... но е много малко вероятно. За разлика от Русия на Запад медиите са своободни. И има страховита конкуренция за всякакви сензации. Ако иамше нещо даже и най-малко като съмнение щяха да гръмнат поне 3-4 вестника и още два пъти повече сайтове. Но явно нещата са доста по-традиционни - агенти на ГРУ, без да си правят труда да уведомяват даже и Путьо ликвидират предател. по стар съветски обичай. И точно това е страшното - днес излезли от контрол агенти на ГРУ ползват нелегален нервнопаралитичен газ, утре други излезли от контрол агенти на ГРУ ще грумнат атомна бомба в центъра на Лондон. Защото мразят империализма. И разбоира се ще обвинят з атова Англия, Франция, САЩ, Израел - нали всички те могат да произвесдат ядрена бомба.

Боже, каква логика извади този кретен.Браво, тролче, имам усещането че главата ти е пълна с мозък, като мъди с кокали.

Пич, хайде стига с тези лозунги от времето на соца. Не ви ли омръзна на вас, платените да пишете глупости. Как пък никой не се замисли от кой има полза и кой вреда в този случай. А това пък... "За разлика от Русия на Запад медиите са своободни." Направо нямам думи.

Напротив ! Точно факта , че са оцелели показва калпава работа , на която само руснаците са способни ! Справка: Пощенският им дрон .

Напротив ! Точно факта , че са оцелели показва калпава работа , на която само руснаците са способни ! Справка: Пощенският им дрон .

Напротив ! Точно факта , че са оцелели показва калпава работа , на която само руснаците са способни ! Справка: Пощенският им дрон .

Русия е под прицел на САЩ и Англия още от 1945г, след като раздели Берлин. Берлин принадлежеше на Англия.

Tези 20 страни за разлика Pусия могат да произведат не само новичок.

Путьо твъ5рди нещо. Ама така ли е или иначе - дявол зане. Пък много пъти сме хващали висши руски и съветски представители да лъжат. Включително и Путьо. Ясни са няколко неща: 1. Нервнопаралитичното вещество "новичок" е разработено и произведено в СССР и Русия 2. Това вещетсво е било "строго секретно", до унищожаването му (ако е унищожено изцяло) 3. Русия и само Русия може да даде технологията за нещо много секретно на някой друг. А ако Русия не може да го контролира, занчи тя пак е виновна. Всъщност в СССР и после в Русия тайни организации като ГРУ и КГБ никога не са били под особен контрол. Те са нещо като държава в държавата. 4. Може би наистина има още 19 държави освен Русия, които са в състояние да произведат "Новичок". Но единствено в Русия има организация, която иска да очисти Скрипал. Да не забравяме т.н. "български чадър" с който беше убит българския дисидент Георги Марков. Отровата ( пък и оръжието) бяха разработени в КГБ. А кой точно е извършителя и до днес не се знае. Пък и не е важно. 5. Повишената смъртност при инциденти на двойните руски и съветски агенти също има нужда от разумно обяснение. А ако Путьо казва истината, то значи че просто не може да контролира ГРУ. Което е най-лошия вариант

Издишаш отвсякъде. Това Тереза Мей ли ти го каза или точките си ги измисли сам. Създателят на новичок отдавна емигрира в щатите. Чехите и те са правили разработки. Единствения склад от бившия СССР е ликвидиран от америкнците, те не го и крият. Откъде да знаем има ли пълен контрол Путин над ГРУ или не. Нелош процент от висшия руски ешалон недолюбват дядя си Вова, както Тръмп повече от половината конгрес е срещу него. Та как извади доказателства аджеба кое птиче от целия парк ти е наакало колата незнам.

Да сравняваш политическата система в САЩ и Русия е като да сравняваш Москвич с Линкълн. нямат нищо общо. За медиите - да не говорим. Но най-страшното ти без да искаш го казваш - откъде да знаем дали ПУтьо има контрол над ГРУ. Аз ще задам въпроса по друг начин. Ами ако няма? Какво правим тогава. Всеки висш офицер (напр. полковник) от ГРУ може да си прави каквото си иска. Днес ликвидира предател с нервнопаралитичен газ, защото така са го учили, утре взривява ядрена бомба насред Лондон защото мрази империализма. Ето това е най-страшното. А кой обича Путьо и кой не си е работа на руснаците. Апропо, там винаги са си обичали персона тип "батюшка Царь". И дали това ще е Государь Император или Генсек на ЦК на КПСС няма никакво значение. Важното е да е голям началник. Стара руска традиция.

По твоята точка 3 - Къде е откривателя на Новичок? - По точка 4. На англичаните Не им трябва. Те са си взели каквото искат и сега защо да го хрантутят, а и може да ги издъни нещо, наи сега е техен агент? 5. Да по същата причина започнаха да дават фира и другите двойни агенти. Взели са от тях каквото имат и след това стават опасни за новите си господари - та за това дават фира

МНОГО ДОБРИ ПАРИ РЪСИ ЕС ЗА ТРОЛОВЕ!!! БОЖЕ, ТЕ НЕ РАБОТЯТ ЛИ? ОСВЕН ТОВА НЯКОЛКО ЧОВЕКА ЛИ СА?? ЗАЩОТО АКО РАБОТЕХА- КАК ГО ПРАВЯТ?? АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР-ВРЕМЕ БОЛ. А ОСТАНАЛИТЕ. И КАКВА ЗЛОБА ПРОТИВ РУСИЯ.... ТОВА, ЧЕ МЕЙ МОЖЕ ДА Е ВИНОВНА НЕ СЕ ОБСЪЖДА. ПРАВА Е!!! ТАКА ИМ Е КАЗАНО.... КЪДЕ СЕ РОДИХТЕ, КЪДЕ РАСНАХТЕ, ЗЛОБАРИ. ВСЕ ОЩЕ НЕ Е НАПЪЛНО ЯСНО...А И ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ ЯСНО... БОГАТСТВАТА НА РУСИЯ ВИНАГИ СА ПРИВЛИЧАЛИ ЗАПАДА. А АКО НА РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ И УНИЩОЖАТ СВЕТА?? ДОСТАТЪЧНА Е ЕДНА РАКЕТА НА ЙЕЛОНСТОУН - АМЕРИКА ИЗГАРЯ, СВЕТЪТ ПОТЪВА В ТЪМНИНА ОТ ОТ ОБЛАЦИТЕ....

Pаботим! Kопаем си землянки, в случаи, че руснаците се окажат със слаби нерви.

Ех,....тепърва ще имате да се удивлявате Владимир Владимирович, колко още ще има да ахвате. А за наще соросоиди тепърва ще става тежко. Все по трудно ще се намират логически и здраво мислещи аргументи, които да вадят от крачолите белким им се върже някоя баба или дете от предучилищната група.

Съветските/руските "бащици" си имат уникални родни методи да затриват руското население по-успешно от газовите камери.

а бре ника ти петколи значи ... ха ха ха в пълен смисъл на думата ... вие като анексирате нещо избивате първо местното население до крак ...а виж путин взе крим без да гръмне 1 пушка ... ха ха ха сега злобеи :)

кримското население (включително десетки хиляди българи), беше изселено в Сибир от Сталин още през 1945г. Там по-голямата част измряха, а на оцелелите им беше забаранено да стъпват в Крим докато СССР съществуваше. Кефиш ли се, че толкова много българи са били избити за да можеш сега да плещиш глупости. Поне признаваш, че е бил анексиран.

Картинката е по-голяма.UK и ЕС срещу Русия.Поведението на ЕС е застраховано чрез мигрантите вън и вътре.Арабите са компрометирани чрез ИДИЛ.САЩ срещу Китай (големия проблем).Петродолари срещу петроюани (а не капитализъм срещу комунизъм) .15-тина години вече от началото.

ЧЕТА И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ! КАКЪВ ШУМ, КАКВА НЕ ИСТОВА РАДОСТ ЗА НИЩО! КАКВО, КАТО ОТРОВАТА МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ И В ДРУГИ СТРАНИ, ОСВЕН В РОССИЯ!!! САМО РФ ИЗПОЛЗВА ТАКИВА СРЕДСТВА ЗА НАКАЗВАНЕ НА НЕВЕРНИТЕ ЛЮБОВНИЦИ НА ИМПЕРАТОРА СИ. ПОНЕ ПРЕЗ 21-ВИ ВЕК Е ТАКА.

Ти да не си им светил на другите? Я потърси малко информация за убийствата на цруто

Аз от кога твърдя, че Медичите са руснаци, ама вие все не ми вярвате! Даже оня, дето метна бомбите над Хирошима и Нагасаки е руснак, ама що го криете, да се чуди човек!

Русия трябва да е горда, че го е измислила!!!

И тя е горда! Руския "гении" освен оръжия и отрови друго нищо не може да измисли!

Да , ама всички и най-вече в тези в Русия вярват, че си ти. И си ти! Да. И това ще стане ясно.

Мдааа... и аз така чух - всички викат Англия кат изрита Борис лъжеца да иде в Русия да стане президент

Да, ама СНН били казали, че еди к'во си, Путин бил виновен, 'щото отровата била на прага на къщата на отровения. Това е идеалното "доказателство" на кучетата/медии. Нямам спомени англичани и пиндоси да са се извинявали на други народи за техни грешки...Всъщност, след като подпалиха и разтуриха Ирак се извиха, че нямало там химическо оръжие, за което квичаха преди това. Английско лицемерие и американска по*нография!

В Ирак имаше химическо оръжие и то беше скрито в Сирия, откъдето се появи при сегашната война.

Да ама всички знаем, че си ти!

ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ТОЙ, А СИ ТИ ! ДА, ТОЧНО ТИ !

САМО ИДИОТИТЕ ВЯРВАТЕ В ТОВА! С ТАКИВА ПРОСТОТИИ НЕ ЩЕ ИЗКАРАТЕ И ПУКНАТА КОПЕЙКА!

Но една е достатъчно нагла да го използва. Същата дето отричаше да има нейни войски в крим.

Ти малоумен ли си, трол ли си, незнам какъв си но си рядко тъп. За Крим ако визираш Русия, винаги е имало руски войски там и никой не е твърдял противното. Ако нямаше руски войски Украйна да го беше удавила в кръв.

НЕ САМО СИ ТЪП, НО И МАЛОУМЕН НАГЛЕЦ!!! НЕ УКРАИНСКИ, А ВАШИ РУСКИ "ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА" ИЗВЪРШИХА АНЕКСИЯТА И УСТАНОВИХА НЕ БИВАЛ ТЕРОР В КРИМ. СЕГА, МАЙ СЕ ГОТВИТЕ ДА ПОВТОРИТЕ СЦЕНАРИЯ И С БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРСКО КРАЙБРЕЖИЕ.

СЕГА ЩЕ СЕ ИЗВЪРТИ'ЛЕЙДИ' да пръдне.Мисли си че колкото по силно го прави е по убедителна.Да ама не! Мирише все повече и повече!Накрая разярените пътници ще отупат а пилота ще я свали от самолета.ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

ами досега пърдя към Русия, ама вятърът се обърна и на съюзниците им замириса ! И хич не им е приятно !

"Тази руска инициатива е нова тактика за диверсия" Учените им казаха становището си и вместо да замълчат и да се извинят от най високо ниво говорят с празни фрази.Колко тъп трябва да си зада сътвориш такъв отговор?Това само показва безсилието на англиЗите.Жалко за тях!

Едно е колко могат да го произведат, друго е колко го произвеждат или са го произвели и съвсем друго е колко го използват. Кремъл се е доказал многократно в използването на химически оръжия за убийства.

верно? щото точно Англия, Франция, САЩ, да не говорим пък за Германия, са баш-майсторите в ползването на БОВ. Последните газихара няколко милиона с Циклон Б само преди около 70 години.

Защото по време на Виетнамската война точно САЩ бяха тези, които обгазяваха тунелите със виетнамски партизани с отровния газ GS..!Това беше около 1968 год.!Кой после многократно е използвал газ?

разбира се че могат! Но целта тук е да се хвърля вината върху Русия, така че никакви доводи и доказателства в противното няма да се приемат от лъжците от нато и техните лакеи. Интересно че Бойко този път не се поддаде на шантаж и избра умерената позиция, за което най-вероятно ще си понесе последствията в близко време. А това може да стане много лесно- ще излезе нов доклад на ЕК, ще кажата че при нас няма напредък в борбата с корупцията, спиране на някои фондове и правителството Бойко 3 отива в историята

В целият случай е позагубена украинско- полската следа, а тази следа я има. За жалост на запада ВВП казва точна цифра относно това колко държави могат да произведат този Новичок. Това само по себе си показва колко държави могат да са замесени.

Голям русофоб съм ама такава тъпотия никога не е имало. Добре, че този път БГ избра разумният ход да изчака ДОКАЗАТЕЛСТВА.

според Мейката размяната на дипломатически аргументи е нова форма на диверсия? Тази голяма английска селянка се извъди!Селянка от 15 -ти век!

Та жамията у Москва около Олимпииския си е отдавна там, ти нея не я гледай ами си виж кочинката, че е една лопата земя ама в нея има над 1300 Жамии и се строят нови, и тва е на население от 5,5 милиона човека!хахахах Ше се кръшкат ли ся по Великден кръшни кючеци из българските зкми както миналата година, не знаеш ли случайно а, чалгин?мбухахаха

Азе съм си у Москва и ми е през она работа за тебе наведения от сите европейци чирак, даже у еврозоната и шенгеня те не тускат. Е за сметка на това у евронивата те пущат де , дет евро плантатора те чака с разкрити объятия и големи ритници по чирашката ануга!хахахах

Всъщност руснаците поискаха извънредна сесия на Организацията за забрана на химическите оръжия... А началникът на военните химици в Портън Даун вчера сам опроверга това което каза преди седмица може би защото ще е по-трудно да излъже колегите си химици отколкото лаиците по темата. А най-интересното във вчерашното му интервю беше твърдението му че срещу веществото което според него е използвано срещу Скрипалови няма антидот... ама освен самите Скрипалови оцеля и полицая дето е инспектирал къщата им, и любимото им морско свинче а британските ДжиПи откриха че покрай вестникарската истерия небедените за пострадилите от Новичок всъщност са получили не натравяне а психоза ;)

Нека първо британското правителство и г-жа Мей намерят химическите оръжия за масово поразяване в Ирак/налични според английското разузнаване/ а след това да отварят темата Новичок.Убеден съм, че крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

Е па земи си я Мейчито у вазе ве тъпии, че от по близо да ти заповядва на къде да се наведеш, че на англосакските и подъници с чалмите и чаршафитеи резаните тояги да им е по удобно да те ползват!мбухахаха

Е как да ти мине на ума кат го нема ве чирак, от де ум у чирашка кратуна? А за наклона , ти просто вече не забелязваш че отдавна си в партер а не наклонени тва ти е обикновенното ежедневно положение и cъстояние ве !мбухахаха