Путин е убеден, че Асад не е използвал химически оръжия

Руският президент Владимир Путин заяви, че е убеден, че сирийският режим не е извършил смъртоносната химическа атака в началото на април.

Обратно в новината

Коментари - Путин е убеден, че Асад не е използвал химически оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъпа статия!!!! Някой си в нещо си бил ама дълбоко убеден. Ами хубаво. Остава нещо съвсем миничко само - другите да му повярват. Фактите са, че беше извършена бомбардировка на града от самолети (сирийски или руски) и се оказа, че боеприпаса е бил химически (зарин). Аерозолирането на зарина не може да се постигне в такъв вид на земята, още по-невъзможно е да стане това от взривяването му в складиран вид. Извод: обгазяването е следствие на използване на химически авиобомби. Иначе "честният" президент на Русия може да си приказва каквото си иска - светът зачита Свободата на Словото. Но това не ни задължава да му вярваме дори на една негова дума, особено след Приднестровието (миротворци за етническо прочистване), Южна Осетия (отново номера, че били миротворци), Крим (вежливи, зелени човечета), Донбас (отпускари били) и свалянето на MH-17 от руска ЗРК "БУК-М" (ихтамнет, да ама не) - предизвиква само иронични усмивки.

зор ще види докато фалира, но натам е тръгнал- не случайно се меси във военни конфликти- от военната индустрия живее, но това е до време щото накрая малките бързи бемвенца печелят...

Ми това всички го знаят! И най простия и дебилен козяк! За какво му е на президента Башар Асад и храбрата сирийска армия химическо оръжие?! Като те с конвенционални оръжия, смазаха идилците-Джихади Джотата на Краварника! освободиха Алепо, освободиха Палмира, Дер ер Зор............ И то с конвенционални модерни руски оръжия като Т-90, РСЗО Смерч,Буратино, Ми-35, Су-30, Су-34, Ми-28 и т.н....Та те са на път да освободят цяла Сирия от платените наемници на лудите говеда, а краварите дори един Мосул не могат да освободят, вече една година!!!! И точно затова лудите говеда се стараят по всеки възможен начин да нанесат удар по сирийската армия! Факт!

anivel

Нещо с теб не можем да се разберем недоносче. Много те моля, недей да ползваш моят подпис! Съвсем простичко е, правиш си регистрация, избираш си име под което искаш да пишеш тъпите си коментари и.... пиши. Ще ти дам прифесионален съвет, има едни силиконови играчки, потърси размера с който ще ти е най-хубаво, купи си батерии "Дуралекс", защото издържат много дълго, слагай удоволствието на стола си, сядай отгоре и пиши простотиите си толкова дълго, колкото ти прави кеф.

факт е, че е имало някъде складирани бойни отровни вещества (т.е., отровни химически боеприпаси), факт е, че някой е знаел това и е бомбардирал (изглежда умишлено?!) тези складирани "някъде" БОВ, за да се случат всички онези потресаващи събития, за които всички научихме в последствие. Няма как, никой да не знае, кой е този "някой", но си премълчава - изглежда че така му и по-удобно?

че българската азбука е македонска!

Ми тя си е македонска бе. Македонците я ползват.

Сърбите им я написаха през 1944 година!

видно от учебниците на КОМИНТЕРНА!!!

Мачкай Вова

Е - той вече ни смачка нас, българите, като обяви буквите за македонски.

Затова му сeрeм в устата и го усеща, джуджето ботоксово

аз ги използвах..

Каквото и менние да има разумен човек за Путин, едно е ясно - той е отдавна в службите, и то на не какви да е места и постове. Това дава изключителна школовка в думите и действията. Примери за точни изказвания - бол (плюс забавните даже за противниците му "путинизми").

На Путя носът почва да му расте като на Буратино! - Защо ли?

Това не го казват само руснаците. Ето на линка (слепете го), го казва американски конгресмен. youtu. be/YgPbFjUL3dk Само вижте реакцията на репортерката. Упс, това не бе предвидено да се пуска. ;) СНН се изложиха и други пъти с изфабрикувана информация, като със 7 годишното сирийче, дето питаха като експерт, дали е виновен Асад. Докато за гледани поне 10 минути, през цялото време детето гледаше надолу в страни от камерата, където очевидно му пускаха текст който да срича.

Аз знам едно - Западът, начело със САЩ разпалва войни от алчност и лакомия.

на твоите години би следвало да знаеш доста повече!

Търсете в Ютубе Syria chemical attack false flag или накрая fake, и се насладете на това какви измислици и рекламни клипове ни се представят за новини.

Що лъжете бе, мурзилки?? Кореспондент на дойче зеле лично е видял жената на тиранина - Асма Асад да бърка химически оръжия от боб и червен пипер в десетлитрова тенджера в Дамаск!

loyola

План А: Отиват 100 наемника в Париж, почват да стрелят (за да предизвикат ответна реакция), изливат малко газ по околните квартали и обявяват в съответно клипче в тубата, че Маркон използва химическо оръжие срещу народа си ... и хоп, който се сети, отива да бомбандира Париж ?!

На 29 май ураган в Москва и област отнесе живота на 16 души (Бог да ги прости)- най-голямо бедствие от подобен род от век насам. Знамение за Империята на Злото?!

Понеже е тиражират лъжи за това че Русия била наложила вето за международно разследване на химическата атака.. Разследването което искаше Запада беше да се разследва уж вее доказана вина на Асад и искаха да разследват негови бази. Русия пусна резолюция да се изпрати международен екип и да се изследва материал..... Запада каза не........... Химическта атака беше дело на Турция и Франция вероятно. Французите да знаят че при следващ атента да пита елита си защо подкрепя терористи

естественно, че асад не е използвал никакво химическо оръжие... да не е луд, та да го прави?!? всичко е медийна атака... и офцете верват на сичко дето излиза по тал'визора...

Всички го занем това. Нека си спомник как и кога се случи това..... Представителят на САЩ в ООН каза ,че вече не търсят свалянето на Асад и ,че ще работят за елиминирането на ИД и много важно Ал Кайда Два дни след това Асад решава уж да използв химическо оръжие.......на място където това няма абсолютно никакъв смисъл...... Много е възможно зад тази гадост да стоят имено Франция и Турция

И за театъра в Москва, са виновни марсианците

За тетъра в Москва са виновни чеченските теористи които Запада активно спосорираше заедно със СА.... В Англия дори в момента има чеченски терорити които в Русия се търся за убийста само дето в Англия са им дали политическо убежище..... Запада приютява всякакъв престъпен боклук който му служи

В Мосул брадатите соросови наемници също използваха химия. Пред нищо не се спират колониалните западни свине, за да убиват хора.

Айдеее, немците си загубиха пазара в Русия, сега и Тръмп ги отряза - и им останаха само нови два милиона мюсюлмани, пък те да търсят химическо оръжие в Сирия :))

Ахахахаха, кво стана с френското сирене бе, узря ли след три години престой по складовете?

Интересно племе сте това журналистите.Каквото ви свирят това играете.Какви режими са в главите ви.Държави в които има ред все режими ви се привиждат.Отидете да живеете в демократичен Ирак,в демократична Либия.Приятен ви ден в демократичните държави.

Вероятно Путьо е забравил,че Русия организира и плати:убийството на Стефан Стамболов,Георги Вълкович, братоубийството в България през 1923г,атентата в Света Неделя 1925г с пари в брой на Коста Янков и т.н.

dsco@

Картаген трябва да бъде разрушен ....

Добре дошли натовски приятели. Целият български народ ви приветства. Руските свини в руската кочина.

Я ти звучиш като от едно време само че от другата страна на плочата :-) НАТО ако са ни приятели ти си властелина на пръстите. НАТО е организация в която задължава малките страни да си купуват уръжия от големите. Даже ти казват и колко точно трябва да харчиш за да могат те да си направят сметките за работата на заводите и ние да им плащаме заплатите.

Я не говори от името не целия български народ!!!!

А краварите колко пъти избиха по сто човека наведнъж по болници и сватби и никой нищо не им каза.

Добре, че ги има Путин и Русия,че ония каубои краварите хептен ще го ударят през просото.

Владимир Путин заяви, че е убеден НО не е убедителен.

Руския гном отново става за смях пред цял свят. Лъжец.

Той прилапа Крим по същия начин и всички на Запад го осъдиха, а сега го приемат за срещи. След като лъже за българската азбука, на която пише , как да му се вярва за всичко останало?

Нищо не е прилапал. Крим сам се върна там където ме е мястото, в Русия. Дано скоро и другите 6-7 руски области от Украйна се присъединят към Крим.

Не го прелапа , а си го взе защото е негов Крим ! Еврогейци , Американци и Соросоиди накъсаха Европа с разни Измислени Държавици , Украйна ,Косово , Босна , Македония и сега Княжество България със столица В. Търново !

Естествено, че асад не е употребил химическо оръжие... това, което казва путин го знае целия свят, така както целия свят знае...без путьо, че това направиха неговите подчинени

Асад не е използвал химическо оръжие - това го знаят ВСИЧКИ; друг е въпросът, че информационното оръжие поразява много повече, при това фатално - за неговата употреба няма международни норми, а само етични, което на запад означава НИКАКВИ...

И аз съм на това мнение , той не е луд че да има нещо забранено в арсенала си ! Нали Шведска компания дойде с кораб да преработи Химическите компоненти на бомбите ! Още повече не мисли като Кадафи че е недосегаем ! Време е да връщаме Сирийците в Сирия ! В Плевен в деня на града , забрадени мюсюлманки с мъжете си се разхождат из града , на въпрос към един Плевенчанин какво е това , той каза че никой не го е питал и на знаково място пред Парк Скобелев има къща с ограда където тайно са настанени още при Ненчев!

НАТО РЕВЕ .... ЗНАЧИ ДЕДО ИВАН ГО ИЗНАСИЛВА :)) .... АКО НАТО НЕ РЕВЕШЕ , ЗНАЧИ РАШКИТЕ СА В КРИЗА :))

А КЪДЕ СА ИНДИЯНЦИТЕ БЕ УРОДИ БОГ ДА ВИ УБИЕ ДО 999 КОЛЕНО

abasador

е нека, все пак да си припомним съвсем кратко политически събития, не от близкото минало а от миналия месец.... В официално изказване на 06.04.2017 година, господин Путин отхвърля обвиненията за химическа атака от првителстото на Асад.... побликувано и отразено от европейски и световни медии. На 12.04.2017 година, Русия наложи вето на резолюцията на Съвета за сигурност на ООН, за международно разследване на химическите атаки в Сирия!!! В изказване пред международни телевизионни медии от 13.04.2017 година, престъпника и убиеца Асад, направи официално обяснение , че "Химическата атака в Хан Шейхун е изцяло изфабрикувана от запада"....! Да се чудиш, дали другарите Путин и Асад, са си по рождение идиоти или в последствие са станали такива! Лек ден.

Ах колко обичме да лъжем.... --Два дни преди да стане това с химическото оръжие САЩ заявяват че не търсят вече сваляне на Асад и са готови на диалог. -Ветото на разолюцията въобще не беше за разследване.......Тя беше направена така че вече уж била доказана вината на Асад и трябва да го рзследват...Руснаците искаха да се направи международно разследване с проби от мястото на събитието ама зпада отказа ....... Аха кави гнусни лъжци сме

abasador

не само, че си един нещастен русофил уважаеми но си и равностоен идиот, като посочените от мен по-горе другари. Айде лек ден.

Той е убеден, че Крим сам е решил да отиде към Русия... на тоя глупостите край нямат .. някой вярва ли му още?!

ДА СИ БЯХТЕ ОЩЕ В ОСМАНСКАТА СТЕФАНО-СТАМБОЛОВИ МУТРИ ТОЙ ТАКА Е УЧАСТВАЛ В АПРИЛСКОТО КАТО ВАЗ КЛОУНИ И АМЕРИКАНО ЗАДОВЕ

КРИМ ВИНАГИ ЩЕ Е РУСИЯ А ТИ СИ БАЛЪК ДЪРЖАВА УКРА НЯМА ТЯ Е ИЗМИСЛЕНА ОТ ЦК НА КПСС ТИ ОТ КПСС ЛИ СИ ДЕМАГОДА

Бас хващам, че повечето проруски свине са някъде 50-60 годишни обладани още по времето на комунизма. За теб говоря де

Разбирам защо Путин защитава така безочливо Асад - трябва да има поне един съюзник в света, та като настъпи моментът, да има при кого да избяга.

В Русия всички са учили в едно училище и тяхната политика е лъжата и измамата.Те си говорят и не се чуват. ..ХА.ХА.ХА 1.Турският президент Реджеп Ердоган обвини руския си колега Владимир Путин, че лъже за това, че не знае къде живеят сирийските туркмени, станали жертви на ударите на Москва, 2.Юрген Рот: Путин е непредсказуем лъжец, Русия е заплаха за цяла Европа 3.Гаф: Путин избран за "лъжец на годината" в анкета на кремълски журналист..ха.ха Дмитрий Кисельов, един от най-ярките защитници на Владимир Путин, направи гаф, опитвайки се да проведе допитване в Twitter, кой е "Лъжец на годината". В "анкетата" са предложени имената на Барак Обама, Реджеп Ердоган, Петро Порошенко и Владимир Путин. Само за 16 часа след публикацията Путин повежда убедително като "лъжец на годината" с 55%, при 8 за Обама, 7 - за Ердоган и 30% за Порошенко 4.Последното интервю на Немцов: Путин е патологичен лъжец. 5.Топ командир на сирийските бунтовници: Путин е терорист и лъжец По думите на генерал Салим Идрис, с руското предложение се цели само спечелване на време 6Папа Франциск посъветва Путин да спре да лъже и да започне наистина да работи за мир. Папата, "дипломатично" нарече Путин лъжец. НА ПУТЛЕРОВИТЕ ЛЪЖИ КРАКАТА СА КЪСИ И ГОСПОД ГО Е НАКАЗАЛ ДА НЕ ПОРАСНЕ!

Благодаря за одобрения мой коментар(+).

Платените тролове спят, ще видиш като станат сутринта, ще изквичят на умрало

в международен план, путин докара россия до положението на тес.тисите по време на се.кс! присъстват, но не участват!

жужо някак си по-меко говори след срещата с Макрон. Явно е разбрал че смекчаване на санкции няма да има докато не започне да се държи нормално.

Товарищ Путин, пиша с БЪЛГАРСКАТА азбука за да ти кажа, че на двуличен човек като теб никога не трябва да се вярва! Според мен ЛЪЖЕШ за Сирия, защото така ти изнася, в момента! И последно-познати ли са ти буквите, с които пиша?Да? Или се двоумиш дали не ги е създал вашият Петър I в Петербург?

Ти нямаш НИЩО ОБЩО с тези букви, несретник. Не се прави на патриот. Путин е прав и това се разбра от ВСИЧКИ. Още 100 години да квичиш, ИСТИНАТА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ, а ти какво общо имаш с българската филология?

смешник нещастен, гледам ти мизерните писания и падам от смях.

Тоя Макрон яко нарита монголоида. Навря му доказателствата за руската намеса в изборите в газа. Джуджака си замина като насран от Франция.

Да бе, трябва да се вярва само на Путин и на никой друг,; та нали той командва ортака си - марионетката Асад.....

12.04.2017г. русия наложи вето на проекторезолюцията на оон . в текста се искаше международно разследване на химическата атака, и се отправяше призив към сирийското правителство за съдействие. това е осмото вето на русия, в защита на сирийският и съюзник! това са фактите, дрОгаре, дрозя, товаришчи и товаришутки!

Точно обратното. Русия искаше разследване. А запада, сунитите и Израел да наложи проекторезулюция срещу Асяд с 0 доказателства!

руснаците сте рядко тъпи: а) вариант едно самите вие сте заблудени б) лъжете по много глупав начин Я виж тази новина: Русия наложи ново вето над резолюцията на ООН за Сирия САЩ са прихванали разговори на сирийски военни за атака със зарин Русия отново наложи вето на проекторезолюция на Съвета за сигурност на ООН, за да защити сирийския президент Башар Асад, като блокира опит на Запада да осъди смъртоносната химическа атака в град Хан Шейхун, предаде Ройтерс. В текста се искаше международно разследване на химическата атака и се отправяше призив към сирийското правителство да съдейства на това разследване.

Да вярвам ли на човек, който съзнателно, цинично, безцеремонно ОБИДИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НА ВРЪХ НАЙ-СВЕТЛИЯТ ЗА НАС ПРАЗНИК ЗА КОЕТО ЛИЧНО И ПУБЛИЧНО ТРЯБВА ДА ПОИСКА ПРОШКА Аз казвам НЕ ! НЕ МУ ВЯРВАМ на този