Путин готов да даде записи от срещата Тръмп-Лавров

Русия е готова да предостави на Конгреса на САЩ стенограмата от разговора между Доналд Тръмп и Сергей Лавров.

Обратно в новината

Коментари - Путин готов да даде записи от срещата Тръмп-Лавров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е готов на всичко за внимание или за пари,ама никой не се интересува от износ на одеколон за пияните руснаци

кой го пита кремълския лилипут - да си завре стенограмата в малкия ботоксов гз

Параноята е обяснима. Русия придобива все повече позиции в Близкия Изток, Либия, Египет и скандинавските страни. Скоро четох шведска статия, в която шведите едва ли не очакват Русия като спасител от бежанските изцепки и гета там. На ционистите и соросоидите им треперят краката да не би Русия да се съюзи с Европа и Американското правителството, защото тогава бизнесът им умира геройски. Отровата на змията е най-силна преди да и смачкат главата.

-Ще редактирате стенограмата съгласно указанията,които съм ви изпратил. А за това че успяхме да измамим изкуфелия дъртак,награждавам всички офицери с една извънредна заплата и повишение в по-горно звание.

Г-н Путин , не падайте на тяхното ниво. Те отдавна са едни безмозъчни машини за л-й-на и жалки подобия на човешки същества.

ChatGPT

Видях Путин да се усмихва... сега мога да кажа, че съм виждал всичко

Путе,за сетен път никой не те сефери за слива. Къс си не си пъхай гегата там дето не ти е работа. Те си знаят и могат. Избраха кой да установи това и той е одобрен от всички и е доста висок. Може да минеш прав или той да те надкрачи. Не се пеняви Путе аме виж да понахраниш мужиците...................!

Тоя самохвалко с тая лукава усмивчица изобщо не впечетлява никой. Скоро като му разкрият пъклените действия по намеса на вътрешните работи на много страни ще му замръзне усмивката.

Нашата усмивка ще замръзне когато на негово място дойде някой като чичко Сталин а такъв винаги се появява когато притискат Русия по подобен начин и искат дао я разпарчетосат.Историята го е показвала много пъти досега.

но всетът вече е друг и подобие на сталин ще получи 50 ракетки право в гз и ще иде при предния сталин в ада за нула време

Мислиш ли? Май малко наивничък изглеждаш

путин е супер защитава си държавата не е като нас евроГЪЗЛЮВЦИ дупене здраво само и само да крадът

Съвсем естествено е Крадец 1 на планетата да си защитава държавата! Иначе няма откъде да краде! Евала на Путин!

горките клети мизерници "великото" гето отвъд локвата -за 10 г.Путин ги направи маймуни и ги остави без банани в процъфтяващата ими бананова република.Американският банан- най големиат банан. Путин: враг на купонната система на гетото САЩ и първи враг на клошарите от Манхатън до Лос анджелис.

JMM®

Дано овчата ти радост успее да убеди поне един руснак от милионите желаещи да емигрират и да се спасят от "рая" на Путин.

Руският гном така се е пошегувал с живота на руския скот, че няма да се оправят още 100 години.

казвам не знам за още 100 ама само за 10 г.успяха да изкупят имотите по морските курорти по света ,а средната им класа от 8 % при пияният Елцин сега 48 % по всички правила и критерии на световните институции /МВФ и СБ и ОИССР /. А и тая година "горките" изкупиха вксички туристически предложениу тоа чужди туероперотри за почивки.

Народът му благоденства. Един друг тих, перманентно действащ атентат в Русия продължава да взема своите жертви, 77 засега. Диагнозата "масова смърт в следствие на натравяне с парфюмерийна течност за вана" би звучала като нелепа случайност навсякъде другаде по света, но не и в страната, която има сериозни традиции в използването на различни заместители на алкохола.

не си види мизерната територия, прогизнала в кал и мизерия, населена с една гламава популация, чиято единствена радост е наливането с одеколони, терпентини, лосиони, а най-вече с луксозната напитка "Бояришник".

абе тия приказки даже кварталният милиционер дежурен по дойче морков не ги използва вече.Малко ти е късно за вицове.Ти ела да видиш кво гето е ЕС а 10 км.от Брюксел или Париж -Столипиново ще ти се стори направо лукс.

Ето това е истински политик и държавник! Браво Володя!

-Правилно прецених че дъртият Тръмп е оглупял и ще го изпързаляме! По случай успешната операция награждавам всички служители с по една извънредна заплата,както и с повишение в звание.А полковник Лавров го произвеждам генерал.

Бо Бо

Американските политици разпалват антируски настроения понеже са глупави, опасни и безскрупулни. Те вредят на собствената си страна в стемежа си да всяват хаос и паника на местна почва и по света.

JMM®

"Който се смее последен, се смее най-добре." А американците ВИНАГИ се смеят последни !!!

lu4ka

Дали?

За сега гледам винаги се смеят през сълзи, та не знам....Виетнам, Корея, Югославия, Гренада, Панама, Куба. Сега Сирия и Северна Корея. Все през сълзи.... ама щом казваш

винаги се смеят последни на вица, защото най-късно го загряват! Сами вицове не могат да измислят и си присвояват готините английски.

...краварите с всеки ден стават все по- jaлки и по- jaлки !!!...цял свят им се смее и скоро никои няма да ги взема на сериозно ..ако я карат в сащiя дух !!!

Доларът пада стремглаво надолу. А рублата всеки ден печели по няколко пункта нагоре

в коя банко го видя това... и колко рубли се дават за 1 евро.. съвсем изперкахте това платените от москва, глупост сред глупост

Путин се шегува доброжелателно с клетите американци

Путин е супергросмайстор. Много класи над Хилъри, Барак и Тръмп взети заедно. Накара смотаните американци да си удрят главите и да се ритат по кокалчетата с все сила.

е нахиления азиатец!

lu4ka

Не го познаваш.

Къде остана онази либерална бабушкера -Киларито, май още дърпа конците из американските вестници и мъти водата на Тръмп и руснаците!

според мен това е повод да се обезценява американският долар,а това е желанието и на американската администрация,поскъпващият долар затруднява американската икономика и експрорт!

Цялата тръмпизация ли ?! - Възможно. ...ама ТозиКонкретен случай маймай е ЙощПоВисок.

са от най-необразованата и най-неграмотната част от туземната популация, които се надяват на путлерската милостиня и вярват, че могат да постигнат нещо нормално в живота с азиат-болшевишка помощ ???

простотията е до гроб. Очевидно при теб това ти състояние не е от тревата, която пушиш, просто така си се родил!

Айвазовски "Карабль помощи" и "Раздача продовольствия" ще станат ежедневие на гламавата путлеристанска популация.

Не ве , разкарване на хляб с каруца в 21 век, ще е хит следващата зима в БГ, или три синджира роби из италиянските цитрусови градини!

Дори шегите на другарят Путин са дипломатични и с мярка !

Танкисткий юморь л'что-ль ?

Вероятно и путин ти прилича на ленин...не се притеснявай за глупостите които се случват в живота ти, грешните преценки водят до грешни решения...и така цял живот.

Русия енаи великата империя от векове и има право да се шегува и подиграва на които си поиска а пишещите тук против Русия жалки и нищожни човечета не се занимаваите с неща които никои не ви пита.нас българите по света не ни броят за живи вие сте седнали да пишете и да се изказвате неподготвени абе гледаите си жалкото съществуване и не се излагаите

Глупоствате. ...че И по 'модел' Баш на 'наште'. ...ерго - сляп+глух ли Сте та НЕ проумяхте че задунаистизъмъ на 'наште' Целево Ни докара до Вонята у Нас ?!

папкай руски говна от цукалото и не се прави на българин!Ти си си руско изпражнение!

На мен Тръмп много ми прилича на Рони Рийгън, твърд и безкомпромисен! Ще им се стъжни на някои хора близките години!

тичай в южния парк....ахахаххахахахахахахахахахааххахахахахахахахахахахахах

Дискретно : а. ДнешенКремъл - Е взел-дал отн. парсата ...и б. Тръмп - Тоже. (, та Ако ЯсноКои го попонатаковат - ...)

що още не сте баннали един очевиден платен спамер, на всичко отгоре пишещ, като пълен олигофрен?

На деменция още не го докарва като Рони. Той на края никой не познаваше, даже и жена си.

Доларът от 30 рубли, стана на 60 рубли, два пъти обедня средната рашистка класа, а бедните четири пъти !!! нека гледат паради как се бутани теглят накове, и да си радват на гибелта на световния империализъм, но младите интелигентни руснаци ползват Интернет и виждат как по Света живеят нормалните хора и напускат деспотията путлеристан.

що ревеш на чужди гробища?

Естеблишмънтът отвъд Голямата вода просто търси причини и мотиви да спртетнат един импийчмънт на Д. Тръмп. Останалото са медийни задявки.(Освен всичко друго, и двете съпруги на Тръмп са от Балканите...а инициативата на словенците (?) да вдигат паметник на Мелания направо разби всичкото америкън уоман).

П.Ченгелов - Производител ЗА Иванка ?!

Ивана, първата не е ли от Чехия?

Разбрали са се да изкупят много имоти в Америка, Руснаците ! Америка, падна под Руска окупация, а сега, какво ще правят Американците, оле, оле хахаххаха -Руска окупация хахахахаха, оле идват Руснаците хахахаха

Хохот. ...а Ако Имате предвид че имотния Проблем - Бе поради Целевото дебалансиране на Ипотечното Кредитиране чрез В-Брой Начални плащания - Да !, това Бе същината. ...т.е. Същото като с компаниитеБидони и пишманАйПуО-тата (Първият - купува В-Брой на Безценица. После - Незабавно от него 'купува' вторият. ..ама Вече виа Заем и то на ДрастичноЗавишена цена ...и Отново-и-Отново ! ...////... Същото с компаниитеБидони и пишманАйПиО-тата ! - се слага МинималноИзискуемата парса В-Брой . ...и Незабавно - Задърпване намВсвъзможни заеми и инвеститори) ... Е да, ама - Ниц ! .., Гепсаха зулумаджии(ки)те Наред ! ...че И - Всичко по Конструкцията СЕ Стегна.

... Всъщност - Добър апарт В Момента из Флорида - Е от около 25-30К. ...а ако Е на първа линия и Висок квартал - Под 90-95К за голямшък е Предостатъчно. ТА ! - кат се Наредили ония ми ти 'продавачи' 'собственици' с ОнзиТочно акцееент ! - два реда сополи, три реда сълзиии ! ---> Купувачи - Ниц .

Окупирала точно не. Просто там и въобще в 'изгнилия Запад' трупат краденото шефовете на лапнишарани като тебе.

Руснаците в този ТАЕН разговор с Доналд Тръмп, КУПИХА Америка и разделиха нацията им, която е съставна част от Мехсиканци, Англосаксонци, примати и още над 100 етноса, и не на последно място, съставка от 31 пола, ама сега ще стават цяла Америка -Безполови марскианци, след разговора с Руснаците !

...Путин изрази мнение, че в САЩ се развива политическа шизофрения... ---- ха ха ха! откри америката! а ми чи те са са психари от потъването на атлантидата до сега и завинаги!!!

...забълбукал 'гласът' В 00/WC .

Че да не стане като в оня виц за самолета, слона, гаргата и който не може да хвърчи, да не се ебава.

ВО ЛЕТО 2018 АМЕРИКА КЕ ПАДНЕ

Сори, ама Америка не е воронежка хрущьовка.

п н х

Шах и мат, гениален Владимир Путин! Жалки, хленчещи американски терористи, клоун-президент и побеснели от безсилие протестърски мекерета в коментарната секция под статията....

..и на 'наш' задунайШита --> уечтъ-мммууу взе Хептен д'с оплитъъъъ...

Тръмп олигах ли е? А Клинтънови? Зад всички тях не стои ли върволица световни олигарси? А, "демокрацията" - тя е само фантазия за плебса, и боричкането, като след футболен мач (за забава). Но за нас е по-важно, че Путин с руските олигарси управляват, какво? - ами собствената си страна.

Задавате Пресложни въпросИща, водещи до СвръхКомплексни анализи... Браво ! ... И ! - има СамоНачални полуНасочващи индикации, т.е. : а. Клинтън - СА Типични представители на т.нар. Establishment ..т.е. са Само из Консултинга и/или ThinkTank-ирането б. Тръмп - Е Типичен Бизнесмен, и то с ОпределеноТипичен за Тези години в Америка ход-на-'развитие' ...а Тегобите-му с Финансиращите и IRS - допълват 'картинката' в. Русия - Днес се 'управлява' по начин по който Отдавна НЕ може да се Управлява страна с Такъв мащаб ...Идентитетът с 'модела' на 'наште' - е Авторски.

Пропуснал си. И Тръмп и Клинтънови са на храникалката на "Голдман Сакс" ет ко. С Клинтънови работата е дори по-зле. Давам само сламки: 1) Хилъри използуваше служебното си положение като шеф на Д. Департаментм, за да се облагоделствува (чрез фондацията им "Глобална Инициатива"). Най-забавано ми беше, когато като пример в американски разследващ сайт беше описана енергийната далавера на Клинтън в България (спиране на руски проекти и даване права на американски нефтени компании и ремонт/строеж на атомните централи; вкл. ремонта даден на Уестингхаус, която за щастие фалира преди 1-2 мес.; всичко това съпроводено с тлъсти комисионни, както за Хилари, така и за Вожда). Това заглъхна (няма американски дрилинг) след като Обама я отстрани от поста; 2) Бат' Били е създателят на цялата нова олигархично-либералистична система, която унищожи средната класа в Америка. Няма да влизам в детайли, но ще спомена само 2 балона: "дот.ком" бизнеса и "ипотечната криза", с последвалите банкови фалити, на американската тежка индустрия и световната банков криза (с която Вожда се оправдаваше през предишните 2 мандата).. и т.н.

ще яде дървото май, а Клинтън бая му е набрала на Джуджи, че лошо му се пише.

Рогозин като опъне Хилърито и всичко ще бъде наред

е нещо много скромен напоследък - отдавна не е правил безаналогово-тъпа изцепка :))

абе то весело весело, ама денги нет.. скоро мръсните капиталисти само на ток ше го карат и другаря ше пикае нафта..

Путин направо побърка протестърите, кеееефффф..........хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Да побъркаш сбърканяци не е чак толкова трудно. Правим го редовно. :)))))))))))))))))

да му се изззера в устата на руския гном.

Не плюй черните фекалии които Маймуняка изтърси в миризливата ти уста

се покажи около него с гол гъз и .... усещай, усещай!!!!!!

и да идва Хилъри, която ще навре Жужака там, където му е мястото! Та да видим тогава, жуже боб яде ли?

Бобът при трътлестото лелче, с парцалките в сутиена...ако разбира се, не е загорял. :)))))))))))))))))

Теб ще те наврат в незадоволената и мантинела ха ха ха

Тъкмо я изписаха от клиниката. Ти да не си хлебарка ?

ПРИСЪЩА ЗА ЛУМПЕМИЗИРАНИИЕ ЛИДЕРИ НА НЕДОРАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ РУСИЯ И СЕВЕРНА КОРЕЯ.

Подобно твърдение е типично за генетичен олигофрен

В положение на ЦУНГ-ЦВАНГ САЩ изглеждат и говорят все по големи небивалици с което руските държавници с пълно основание ги вземат на подбив /се "ГАВРЯТ"/. Напълно адекватен коментар на Владимир Владимирович. Давай Русия, мы с вам!

...ня#Кой 'наш' 'селяк' цунгцванг 'редиии' --> брОи-Си Последните париии...

НПО пе...ал квичиииии: "АзБ не ни платииииии, Тръмп със глад ще ни мориииии, тежки ни очакват днииииииииии..." :)))))))))))))))))

Елай, елай Путине Владимире да ни ослободиш от американски и европейски хайдуци

...и 'наш' Агентчето Иванчо - разлюля се И-гушлето И-шкембето маааазнооо.

ето така се смее сатаната

Ти от къде знаеш, как се смее сатаната?

Трътлестото лелче с демодираното червилце и тенекиените ролки, всичко знае - гледа на боб. :))))))))))))

Обществените закони са доказали, че всяка империя има възход и падение. В наше време сме свидетели как Съветската империя беше "разпадната от бандата на Рейгън". Сага идва ли ред до разпадането на империята САЩ от олигарсите на Путин?!!!

Какъв ще Е Крайният Резултат - едва-ли Сме в състояние Дори да гадаем, Колега ! ...колкото до РеалносттаДнес : а. Америката - къде повече, къде по-малко - Върви ! - командированите зулумаджии(ки) (Включая И 'наште' ) - Гонени-до-Дупка ! (от Арести и Екстрадирания, до Закрити пишманАйПиО-та и компанииБидон) б. Русия - И за 2016та - Над 310К Хора Емигрирали !, и то предимно Високообразовани и Семейни - икономика - ... (WTF ?) - финанси - ...(WTF ?) - Смесените и/или Дъщерни Бизнеси - Наред Затварят.. Всеки - Да тегли Калема Сам(а) !

всички руснаци (вкл. евреи от руски произход), които съм срещал в САЩ и Канада са изключително патриотично настроени към Русия, и това ако не е парадокс (каквото и да значи)?

Случайно попаднах на тях. Търсех друго, но понякога така се получава. Бях изненадан от това, което видях. Няма да ги коментирам, за да не бъда обвиняван в пристрастия.

" в САЩ се развива политическа шизофрения." ВОВА тия отдавна са изпаткали ,избави ги от мъките.

а, ти прескачаш ли из западни либералистични новинарски сайтове (особено нюйоркски и вашингтонски, но също и британски)? Потънали са в помия срещу Тръмп. От 10 статии, поне 6-7 само с плюене срещу собствения им президент и предъвкване на стари манджи и ако това не е шизофрения, здраве му кажи!

Ал

По време на изборите, които Тръмп спечели, имаше карти с процента на гласувалите. Направи ми впечатление гласувалите във Вашнгтон DC - 96% за Обама. Та цялата стара администрация са върли фенове на Обама и газ пикаят, че загубиха изборите и всячески саботират Тръмп. Изпускат кокала и без всякакво достойнство фабрикуват компромати.

Просто виж "КОЙ" е собственик на изданието. И коментарът е излишен.

Беше по-добрата-половинка на Били, Колегаааа...

с либералисти и всякакви шорошоиди тръдно се излиза на глава. пък да не говорим, че са изключително отмъстителни и злобни, когато загубят.....

имам информация ,че на "женския пазар" в София при добро стечение на обстоятелствата ,група граждани имат готовност да ви вземат портмонето , а според други сведения и телефона .

М'чи Поканете И Селяните я, Колега ! - казахме - НиеВсичкиЗаедно ! ----- Парсата - сОли !, н'съм от Тях ...какСийке...:-)))))))

А бе много го бранят трампата тези руснаци, обичат си го явно има защо