Путин изпрати на Ердоган ”най-искрени поздрави”

Президентът Владимир Путин се надява, че визитата на турския премиер Бинали Йълдъръм в Русия ще стане основа за предстояща двустранна среща на високо равнище.

Обратно в новината

Коментари - Путин изпрати на Ердоган ”най-искрени поздрави” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради нашите продажници от ГЕРБ изтървахме Ю жен поток,пълен идиотизъм.Катар приватизира близо 20% ОТ РОСНЕФТ,а наште гербаджии си играят на някакви хъбчета,от които почти изгода няма никаква. А изтърваха и Белене,Бургас-Александропулис...После се чудят защо народа им обръща гръб...

Ти знаеш ли какво каза народа по черноморието за проекта Бургас-Александруполис а?Южен-поток го спря кабинетът на БСП-ДПС Орешарски,а за Белене просто няма пари,ако се вземат от бюджета ,пенсиите трябва да са 50 лева!Това ли иска пияния ти атакистки мозък,или иска 300 лева пенсии???

ПУТИ И ЕРДОГАН-СИЛНИ,НЕЗАВИСИМИ ЛИДЕРИ ,МРАЗЕНИ НА ВЪН НО ОБИЧАНИ ОТ НАРОДИТЕ ИМ КОСТОВ И БОРИСОВ-МАРИОНЕТКИ ,ПОСТАВЕНИ ЗА ДА СЛУЖАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ ,ОБИЧАНИ В ЧУЖБИНА И МРАЗЕНИ ОТ НАРОДА ИМ

до соросоидите ( нерегистриран ) 07.12.2016 04:01 Борисов,заедно с Рада- дълбоката ,под натиска от леля им Меркел и Сорос ,подариха тръбата на Ердоган,в замяна да са вечно на власт,тези гниди пет пари не дават за бедния, по тяхна вина Български народ и вместо да си посипят главата с пясък ,те нагло продължават да лъжат че тръбата не ни е била изгодна,ако е така ,Ердоган глупак ли е за дето я взима?кого лъжете ,гниди соросоидови ,за затвора сте ПРОДАЖНИЦИ ЗА ЗАТВОРААААА.....

Поздрав или по-здрав?

Искрени поздрави за това, че фашиста Султан Ердоган нападна Сирия с цел да свали клепоухия сатрап, убил според Ердоган над 1 милион сирийци! Умън ми не го побира!!!!!

Най-искрени поздрави за това че преди време Ердоган му "заби нож в гърба"? Идиотски мазохизъм и ли пълно откачане?

Евала, на турците и руснаците. Това са народи с управници, които защитават интересите на народите си. А ние пак ще смучем костилки от маслини, заради нашите далновидни политици. Проигра се невероятен шанс.

Самолеторазбивача Потемкин защитава руския народ в Сирия.

Ти си сбърканяк.

Управниците на тези два народа докараха отрицателни тенденции в икоомиката, в политиката и в благосъстоянието на народите си. Очевидно ти харесват силно развале ни политици, защото не виждам как може да ти хареса политик, който убива икономикаъта и нацията с демагогия и всевластие. Просто културата и знаанията ти са на ниско ниво и не осъзнаваш последствията от това, което ти харесва.

Абе Ердо е голям и не се казва Бойко най вече

Още от времето на руската и османската империи са воювали помежду си, но са и търгували и съюзявали и договаряли, независимо то това че във войните им са загивали хиляди хора и от двете страни! "Интереса клати феса" казва народът ни, но в случаят феса не само на главата на турчина ами и на руснака, защото интересът му от прокарването на газопровода "Турски поток" е по-голям от всякакви други причини, като смъртта на пилотите, например или участието на турската армия във войната в Северна Сирия главна срещу воюващите на страна на руснаците и Асад кюрди !

Така правят възпитаните политици като Путин.

Братска либоф на сатрапи -терористи...Патреоти на кой ша са дупите сега а???

Ердоган търгува ли нефт с ИДИЛ, или е приятел на Русия. Ако е приятел, чий цистерни бомби руската летяща дружина от воздушно-комичните сили?

следващата стъпка е да си разделят източна европа защото когато е упрявлявана от тези 2 империи народите там са живеели много по-добре отколкото под влияние на англо саксонските империи

По-глупаво нещо от това не сам чел през последните 100 години. Дерзай, робе!

А тази нощ в Алепо всичко приключи. Русия и Турция са се договорили да пуснат брадатите чалми да си ходят по живо по здраво. Тез които не са успели да отидат при девиците де, че вчера имаше голяма навалица по тази пътечка. През нощта са пристигнали автобусите, натоварили останките от непобедимата сган и са ги разкарали. Има го и в нета, ама нашите няма да го покажат.

Поздрави и България- 600 млн. евро на Атомстрой.... Да плащат Боко и соросоидите.

Р.овч ,Гоце и сие ще ги плащат в затвора реакторите за Белене...

ой натресе договор без цена, но със задължение за коя да е цена? Ти си луд бе! Ти си ненормалник! Кка можа комунизмът да научи на четмо и писнмо толкова уроди нещастни като тебе?! Е гати гнуста, която представлявате! Повръща ми се от такива лигави П като вас.

призна, че САЩ са създателите на ИДИЛ. Въпроси ? .

Лъжи като един истински комунист!

Българското правителство едностранно прекрати договорите за ЮЙ.Поток и Белене. НА СЪД ВЕДНАГА !

Руския съд или "народния " ще съди ???

И двамата боклуци.Хвани единия-удари другия.И за двамата гласуват простите хора в техните страни.

след 30г руснаците ще са матови мулатки..ха..ха рускините ходят при арабелите ,турците и африканците за пари и истински мъже...ха.ха В Турция рускините ги наричат подигравателно "Наташки"..ха.ха

Алоууу, Санитара. Пак си изтървал единия от пациентите, по време на електрошоковата му терапия. Сега е откраднал компа на старшата сестра и се е скрил в парното. Целия още трепери от тока и цъка по клавишите.

Не съди за другите по себе си!ха..ха.ха

Минджев, ти кога роди от мангалския мигрант бе ?

В 2016 году госпредприятие Антонов не произвело ни одного самолета.Одна из причин нехватка денег для замены российских комплектующих и модернизации мощностей, не обновлявшихся с советских времен, пишет ЛИГАБизнесИнформ.

То в Украйна има ли нещо останало да работи?

Борисов,заедно с Рада- дълбоката ,под натиска от леля им Меркел и Сорос ,подариха тръбата на Ердоган,в замяна да са вечно на власт,тези гниди пет пари не дават за бедния, по тяхна вина Български народ и вместо да си посипят главата с пясък ,те нагло продължават да лъжат че тръбата не ни е била изгодна,ако е така ,Ердоган глупак ли е за дето я взима?кого лъжете ,гниди соросоидови ,за затвора сте ПРОДАЖНИЦИ ЗА ЗАТВОРААААА.....

Джуджето за да си прекара газовата трьба до Европа, е готово да поеме в себе си Ердогановия "прьт" :-) Така силно се е нагьзил путлер на Ердоган, че чак мене ме хваща срам..... :-) :-) :-)

путинярите в екстаз!!!

АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН ,ЩЯХ ДА ТЕ ВКАРАМ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ПРОСПИВАНЕТО НА ТРЪБАТА,СЛУГИНСКИ .КУЧИ СИН СИ ТИ БОРИСОВ.,БЪЛГАРИНА СИ ТРАЕ НО ВИЖДА ВСИЧКО И СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА ТИ ГО ПОКАЖЕ НА ПРОЛЕТ

С нея ще си по-висок, а Барак ще те сложи на летящото килимче!

Бубарак го изнасят през вратата за прислугата на Белия дом. Щото бил црън и не приел предложената му от Тръмп длъжност - главен кенефочистач.

Само нашите управници пак не са в час. Дърлят се на Русия, а след неуспешния опит за преврат в Турция(организиран от ЦРУ) взеха да размахват пръст и на Ердоган. Не Турция или Русия - нашето проклятие се нарича простотия!

Да! И ти си живото доказателство за това проклятие!

Ако бяхме свалили руски бомбардировач,щеше да има Южен поток...ха..ха.ха ама вие не ми чувате съветите...ха.ха

Ердогане трепи американо- британските терористи и Царятъ ще ти е приятъл иначе нали знаеш без Путин си погребан.

Рано или късно , но Путин ще бие здрав , як шут на чалмата , може и по _лежерно да го направи , я превратче , я катастровка , Путин бави , но НЕ забравя.

А ти катастроВирал ли си? Че нещо главата не те слуша...

не мога да си обясня причината, поради която българите проявяват нездрав интерес към събитията в Русия или относно Путин. Скоро бях в Хърватско и Словения. Там никой не се вторачва в Русия, хеле пък Турция

Е ,хърватите си имат жестока причина ,за да не се вторачват в руско турските събития. Особено в руските. Словенците също.

Ти на сам хокинс ли ни се правиш бе паразит

а бе хърлю -мърлю ти не разбра ли, че с вас е свършено бе капутник

Заели са се с унищожението на турците и ние можем да бъдем спокойни, защото ще продължи поне 70 години. Руското приятелство е особено страстно, близко, непринудено, творческо и витално. Просто нищо не остава. Който се прегърне с Кремъл скоро заприличва на онези от СИВ, които накрая можеха само да крадат чрез шпионите си, а в последните дни, изобличени останаха без производствата, които също бяха окрали. Ние и Румъния, след нас Сърбия, после Гърция, накрая Турция. Ако забогатеем, пак ще минат да ни видят какво правим, но дотогава турците ще опъват шия от радостните отношения с Кремъл. Заслужено донякъде, защото никога няма да бъдем компенсирани заради погърчването и потурчването. Каквото и да се случи на гърците и турците, все ще им е малко.

а бе хърлю -мърлю ти не разбра ли, че с вас е свършено бе капутник

Че те си бъркат по дупките още от времето на Ататюрк. Сифилистика отпуска помощ на Кемал 6 хиляди винтовки,5 милиона патрона за тях,17 600 снаряда и 206,6 килограма злато всичко това по времето още на руското императорско управление. В годините 1920-1922- а сифилистика доставя на Турция следната помощ-39 000 винтовки,327 картечници,54 оръдия,63 милиона патрона ,147 000 снаряда и т.н Болшевиките освен това са подарили на Турция 10 милиона златни рубли,два миноносеца -Живой и Жуткий в Анкара са доставили оборудване за барутни фабрики и оборудване за завод за леене на куршуми и снаряди. Освен това Турция е получила от сифилистика подарък гориво,и стотици хиляди тона зърно ,като в същото време в Русия след гражданската война е царил неописуем глад в Поволожието и други райони.

Удивителна е промяната обаче на отношенията на Турция към тогавашният Съветцки Съюз през времето на управление на министър председателя -Сараджоглу-1942. При един проведен разговор с фон Папен на 27 август 42 година ,той заявява,че като турчин стратстно желае унищожението на цяла Русия. По него време Турция е държала на съветските граници между 25 и 30 дивизии и са очаквали да настъпят ако Сталинград паднел.Турция е била съгласна да влезе в оста Рим -Берлин- Токио след падането на Сталинград,при условие ,че германците им позволят да превземат Крим, Закавказието, Северен Кавказ, Поволожието ,Средна Азия и част от Сибир. Между другото по късно сатрапа Сталин се е сетил за този момент и е приготвил войска за да нападне и отнеме Арменска Турция от Турция, но ядрените бомби в Япония осуетяват плана му.Сталин не е бил готов да води нова война. Та такива ми ти работи с руско-турската любоф.

Откакто ердоган започна да бомбардира битано-американските терористи покрай Алепо отношенията стават все по приятелски.Трепи ги ердогане те не са хора на Путин.

Чета тука доста интересни мнения, все едно че са дадени от нацупени и сърдити дечурлига. Да няма нещо завист, а? Помислете малко, бре. Има за какво да се поздравяват. Имат си поток. Виж, на нас няма това няма да ни се случи. Извратеное да си представите поздравления от Путин или Ердоган, изпратени до Тиквун Великолепний.

Поток още нямат,а и едва ли ще имат!Ама има едни руски войници дали живота си за родината и един двуличен сатрап в Кремъл ,който продава кръвта и достойнството им, за 30 сребърника ...Та такива ми ти работи ,труски!

Поток нито имат , нито ще имат:) Имат само драсканици на хартийки и потупвания по гърдите! Докога? Един господ знае...:)

Поздрави или по-здрави?

Кьорав атакист няма да коментира таз добра новина,КЪДЕ СТЕ БЕ ПАТРЕОТИ?????

ъъъ как вървят нещата между другото с руското чудо -кузнецоф? Май остана да научат двете пожарни да летят,щото надводни самолети не останаха. Всички са подводни,което пак е чудо на руската техника.

Къде сте,бе атакисти,"патриоти"? Какво става? Не увряха ли вашите тъпи глави,че Русия и Турция са вековните врагове на България. На Путин не му пука за българите! Толкова ли е трудно да го проумеете?????

Искрените По-здрави изпратени , а целувките предадени Лично по Г..Ъ...

Ердоган кога ще благодари публично на мутрата Тиквочев, че ум подари цял Турски поток. А кога българската прокуратура ще се заеме с националното предателство и огромните щети, които ни нанесе тоя благодетел на Турция??!

Нали разбирате в какво положение е България след такава 'братска' между руската и турската империи. Спокойно тия двамцата могат да ни теглят една разделителна линия докато сърбат кайвето или чаеца. А нашите най-'велики' 'приятелите' отизодпредоЗад Голямата Вода ще измислят начин да ни порицаят, че не защитваме техните интереси по тия места. Какво да кажем пък за оная грохнала старица Европа с нейното лице - Девола Меркел? Българи - пак ли ние ще доказваме на света кое е право, криво , пак ли.

Ако само знаете колко се зарадвах на Великото руско-турско братство. Ердоган беше ИДИЛ, ама вечв е брат. Турските домати бяха опасни за руското здраве, но вече не са. И най важното: рускините пак ще започнат да раждат турчета. Урааааа

путин е новата любима на ердоган, пак ни предоха руснаците това, предателство име в кръвта, и като се насерат почват братушки това братушки инак

То не бях четки, то не бяха свалки, но вече писва честно казано.