Ердоган изрази съжаление, че Путин не му връща обажданията

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази съжаление, че руският му колега Владимир Путин не е отговорил на телефонните му позвънявания.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган изрази съжаление, че Путин не му връща обажданията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата са едни и същи нарциси. Единият не може да се примири, че му спират бизнеса с ИД и че го е-ават сто пъти с тези самолети, а другият, че не го оставят да си разиграва коня. Достоен дуел на двама комплексари, на които въобще не им дреме, че народите им ще си го отнасят.

Съжаление??? А публиката пред, която каза това държеше плакати на които пишеше - Катил Путин! Тотален лицемер е ислямиста неосманист Еродоган!

И си го ,преместил!...

аиде, аиде ние сме съседи, знаеме се, въобще не съжалява. но ще почне и то съвсем скоро

Абе,щом малко бежанци пускат към нас,не е много зле!

Другарко, пък Владко не иска да си говори с меееен...

Тоя фес чака на телефона да му обърнат внимание, както млада девица чака к...................!

ще му върне обаждането той, чака да се изтеглят руските туристи от там и много обаждания ще му вурне.... вие готови ли сте ?

Ай ся,али бали!

Не вдига,щото му падна самолета и няма Трибестан!

лицемера защо не се изказва пред руска медия а винаги пред посредниците на ционистите.....посредникът е лажно....чували ли сте този лаф вече?

Ердоган падишахъм, бъди рахат, той ще ти го върне с някоя крилата ракета в Чанкая( резиденцията на Тайип).

ще ти върне шут в г.за, не се притеснявай.

в какво точно се изразява шута? В протестни ноти, гневни статии и няколко върнати ТИР-а с домати? Страхотия..

скоро ще е вън от креслото

ще ти се обади Догане както ТРЯБВА и когато ТРЯБВА

България да си седи кротко, да не взема позиции, щото нашите "дипломати" и Министри на външните работи само СЕ ИЗЛАГАТ с всяко тяхно изказване. Така че да си траят всичките в публичното пространство. Единственото нормално нещо е да подсилят "военната ни сила" .... колкото и абсурдно да звучи при безумното разоръжаване на страната последните години. Все едно го направиха нарочно, за да може някой просто да влезе без проблеми в страната. Това че сме член на НАТО, не значи че не трябва да имаме армия... просто абсурд. "Уникална Държава"

Двуличието на Анкара не може да се излекува само с празни приказки и двоен стандарт на отношение в конфликта с Русия ! Ердоган не искал ескалация на напрежението и точно поради това не иска и официалното извинение на Анкара...?! Турците от това "дървене" ще го духат с милиарди долари загуби ! Нужно е да им се покаже , че с Русия не стават пазарлъци на дребно- точно това,което искат сега от ЕС-или ще ни плащате и играете по свирката или ще ви залеем с емигранти ! Обонго от Камерун ги тика в ада , но турчолята му вършат черната работа! Глупаци...!

Путин няма да му връща обаждането, а ще му го върне тъпкано.

Нека не се тревожи! Путин ще му върне не обаждането, а жеста. Путин не е този, който на подлостта отговаря с прошка. Ердоган се опитва да коси жито в камениста нива.

платени подлоги ОПС, ЩЕРЕВ, ЗЪЛ ДУХ, ПЪСТРАТА - давайте опорни точки, че нещо стана скучно

Май скоро Босфорът ще стане достатъчно широк, та руските кораби да минават през него, движейки се само в международни води ( с по 12 мили от двете си страни ;) Жалко за Цариград!

уверявам те че няма да стане. Малко перчене за пред тревопасната вътрешна публика и толкоз.

Ха, сега да ви видя ДИР- а.....

Когато извиненията не помагат,идва ред на доброто старо...фелацио.

Как се чувствате? Нещо като, че ли ни присяда на нас българите, като слушаме политиците си и медиите! Все по-незначителни и по-незначителни ставаме сред съюзниците и партньорите си от ЕС и НАТО! Нямаме право на никакво мнение. Длъжни сме да си подвиваме опашката и да се съгласяваме с всичко и всеки и дори с довчерашните ни главорези, само и само защото за основен враг на НАТО е обявена Русия, а всеки който е против Русия, ако ще Ал Кайда, или Ислямска Държава да е, е полезен съюзник на САЩ и НАТО и трябва да се котари! Русия се хвана на Западните пинизи, че искат да трепат в Сирия и Ирак Ислямска държава и тя се включи на сериозно да трепе Джихадистите! А, играта била друга май,Голямата Западана Коалиция начело със САЩ, мй уж трепейкио ИД, са искали да и проравят път към Дамаск, за да свалят Президента Асад, и изберат Президент, които да изгони Руското присъствие и военни бази от Сирия и после е лесно. Настъпва ерата на "Контролираният Хаос " в Сирия, какъвто сега се установи в повечето страни на Северна Африка и Ирак. САЩ са царе да управляват хаоса и да извличат максимум печалби от него.

Султан Ердоган лъже, че е звънял на Путин след като му свали самолета в Сирия. Намериха му цаката на глупака, изживяващ се като Велик "партньорите" от НАТО и САЩ. Тъпо го използваха и той тъпо се поведе.

Звънил е осем часа след инцидента, само че няма да му вдигне никой. Дори другата седмица в Париж Ербоган иска среща с Путин, ама май няма да го огрее.

"Турция е почти единствената страна, която се бори искрено срещу ИД", ...Ердоган ,ти си лицето на тероризма !Нагъл !

Абе тоя да не звъни в ЕС по грешка- я да пита Кисинджър за номера- може вече да има

Ергарго, не заслужаваш да ти се обръща внимание повече от колкото на една дървеница! Мачкането ти почна по всички линии! А лижи още на Обонго трибуквието!

много е важно какво ще реши "големия брат". сега тои се колебае. от една страна, русия му е противник, от друга ердоган съвсем се разпаса и няма да е зле да му се натрие малко носа, да го оставят да пострада малко за да разбере, че без америка няма да може турция да си поддържа статута на регионална сила. както винаги, европеиците също чакат "големя брат" но вече почнаха да изглеждат смешни. интересно докога ли ще продължава това.

Ще ти го върне.В това бъди сигурен.

Защо като Турция се изкарва невинна, турският парламент не поиска оставката на това шило??????

Свръхнахалство. Забелязала съм , че гадните хора, ти правят мръсно-причина, а след това те изкарват теб виновен, ако им отвърнеш-следствие. А те са невинни, и ако не си запознат със случая, излизаш виновен ти, като следствие, но причината умело я потулват и тръбят наляво и надясно колко си лош, а те са света вода ненапита.

това описание много ама много ми прилича на държанието на евреите и отвъд океанските им събратя по поведение, защо ли....

тези двамата Ердо и Дивия са за военен трибунал.

Сега е времето на Ердоган да му се отреже жилото защото ако това не стане ще го забие смъртоносно в сърцето ва християнският свят. Този двуличник и страхливиц трябва да въде там където му е мястото в затвора-

май много плачка - С-400 му приземи всички самолети. Защо си обрече хората, които насъска да разстрелят руския пилот. Всички вкупом съгрешиха и вкупом излишни станаха. Нали е много курназ - бива го само да разстрелва беззащитни самолети в гръб, а като дойде големия - се снишава.

Е как да му връща обаждане, като още го боли сфинктера. ЕрБозДуган му е порнал трътката на Жужо много здраво, ще му държи влага въпреки раполагането на C-400. То битият си е бит, еВания-еВан!! Та и Жужи се чувства така, горкото.....

Сигурно има защо.

.."но онези, които нарушиха нашето въздушно пространство трябва да се извинят.Нашите пилоти и нашите въоръжени сили изпълниха само дълга си" 1. Доказа се, че няма нарушаване на туското въздушно пространство и ако е имало таково то е било за броени секунди. 2. При това положение се допуска, че това е предварителнозамисрена акция, което е и най-гадното в случая. И при всички тези обстоятелства да се правиш на "ощипана мома" и да искаш Велика Русия дя ти се извинява е поваче от НАГЛОСТ.

ФЕСОВЕТЕ НИКОГА В ЕС!

ще му ги върне.... скоро.. с ракета..

Опаа, резняка май се.е в шалварите от страх! Търсил Путин по телефона да се оправдава, ама оня не му вдигал! Тия вече почнаха да се посират даже когато Путин мълчи, а камоли ако им каже нещо. Нали беше голям герой - ама народа много точно е казал за такива намазани пехливани - дойде като аслан, па си тръгна посран!

Голям майтап беше това казаване как ''конфискували петрола на ид и после го унищожавали"":)))Знаем как се ''конфискува'' срещу парични знаци или оръжие а ''унищожаването му'' става по предназначението на петрола за собствени облаги,

Нагъл лъжлив крадлив а всъщност един дебил дето още се чуди защо Путин не му ''връщал обаждане'. Тоя ваярвали си сам на лъжите и манипулациите та иска другите да му вярват...

Ердоган тепърва ще има да съжалява! И то много повече от Башар Асад! За жалост може да пострада и невинният, наивен турски народ гласувал му доверие и заиграл по свирката му. Дано Българските турци не се чувстват нито виновни, нито горди с действията на Анкара. Това може да стане единствено ако разрешат вътрешната си дилема и се ориентират: повече българи ли са или повече турци. Кое надделява в тях? Партията, която претендира, че им е обединител- ДПС го показа (не)двусмислено. Но Българските турци трябва да разберат, че както българския народ не може никой да го задължи да мисли и действа по заповед на неговите партийни и държавни ръководители, така и те да не се оставят да се манипулират от ДПСарските си лидери.

Мазният фес видя дебелия и почна да моли за милост. Явно помни уроците от историята за многократния пердах от сибирския мечок и си дава сметка че като нищо пак ще се повтори. Искрено се забавлявам че Путин възприе игричката на американците с икономически санкции срещу Русия и сега я прилага на Ердоган. Ще се изкефя още повече ако я приложи и на всички други клоуни играещи по указания от САЩ.

Москва не вярва на сълзи...

Анкара. Турция прекратява полетите на Военновъздушните си сили над територията на Сирия в рамките на съвместните международни операции срещу терористичната групировка Ислямска държава, след инцидента с сваления руски бомбардировач Су-24, предаде турският вестник Hyrriet.

НЕ СЕ ОПЛАКВАЙ ЗАЩОТО СКОРО МАЙ ЩЕ ТИ СЕ СТЪЖНИ...

Няма да вдига ,не си му равен.Той е ръководител на велика световна сила, а ти си слуга за черната работа на американците и тяхния кенийски президент. Слугите никой не ги зачита ,скоро и американците ще се отвърнат ,работата която трябва ше да свършиш я свърши- просто си подлога.

някакви си номади са се довлекли в Европа и са превзели Константинопол е крайно време да се промени! Тази ислямистка сган трябва да се изрине от европейска земя там, от където е плъзнала и Константинопол да си е Константинопол, а не там както те са си го нарекли!!!