Коментари - Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot | Днес.dir.bg

Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot

3 години затвор поиска прокуратурата за руската женска пънк група Pussy Riot, която се обяви срещу управлението на президента Владимир Путин. Все повече световни музикални звезди и известни личности се обявяват в подкрепа на изпълнителките. Евросъюзът изрази "безпокойство".

Обратно в новината

Коментари - Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot | Днес.dir.bg

Коментари

Сайта на парижката полиция и Дейли Мейл. Други въпроси?

Във всеки човек се борят две начала: на доброто и на злото Доброто начало трябва да се насърчава, а злото - да се потиска. Това потискане става чрез ценности, забрани, етически и морални норми, които са фермент на хилядолетния културен и социален опит на човека. Ако тези печати, които винаги са съпътствали човешкото общество, се счупят, в човек се отприщват тъмните сили, енергията на злото. Без тези ценности, забрани и норми, обществото се превръща в ад. Такова общество е обречено. И сега ни убеждават, че обществото трябва да позволи на всеки ненормалник да потъпква тези ценности, да чупи тези печати на обществото, да осквернява най-съкровените чувства на хората. Да, ама не! Няма да го позволи никое общество. Включително и на Запад (един немски свещеник каза в интервю за немски вестник оня ден, че и в Германия биха ги вкарали в затворя). Просто нов повод да се злепоставя Русия...

Да допълня, нецензурни текстове има само в руските рап-песни, но в сравнение със западните те също са класическа музика. А пошлостта и чалгията не са свързани само с нецензурни текстове, а и с много ниско и долнопробно ниво на музикалното изкуство.

Живял съм 2 години в Москва. Много добре, по-добре от теб, зная руския жаргон. И представа си нямаш от съвременната руска музика. Нецензорни текстове почти няма, а малкото, които има, са по българските стандарти оперна музика. Жаргон не значи нецензурни думи. Стига си мърсил форумите и си лъгал като дърт циганин.

подкрепям момичетата демокрацията и свободата на изявите

Позачетох се из форума - има много интелигентни мнения. Например това на Илко. Двете неща са несравними - присъда от 3 години, поискана от прокурора (а най-вероятно ще ги осъдят на няколко часа принудителен труд) за оскверняване на най-главния руски храм, и смъртна присъда, поискана от прокурора (а му дадоха доживотен затвор) за Брадли Манинг, който пусна в медиите инфо и кадри за военни престъпления на американската армия. А тия, които тука вият и се кършат, плачейки за руския народ и робската му съдба, ... нека си вият. Вече никой не им обръща внимание.

Да, така е, прав си! И никой не пише за този случай на Запад, а за Пуси Райът изтъркаха клавиатурите да хвърлят лайна срещу Русия. Също както си траят, когато екзекутират хора в всеки месец САЩ (някой от тях - почти сигурно невинни), а когато в Беларус разстреляха двамата атентатора от метрото, пак ореваха орталъка. Това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ, което е една от основните причини да не харесвам западните лекета.

За всички, които знаят руски, цитат от руски опозиционен сайт: Французская полиция взяла на контроль декольте парижанок и туристок За излишнюю оголенность установлены штрафы до 3 тысяч 750 евро и даже тюремный срок. Чтобы не получать штрафов, полиция советует женщинам одеваться "в соответствии с правилами морали и общественного порядка". Как будет оцениваться глубина декольте - линейкой или на глаз, пока неясно.

Рускините дават лош пример. Някой ден ще се появи някой певец в българския парламент и ще запее: "Богородице, изгони пожарникаря!"

искат да преварнат света в лудница,а ние да им ракопляскаме. да отиват на запад и там по царквите да се "бунтуват".

мадона едва я тарпят в америка трагнала да раздава акал на велики даржави какво да правят. то ако не сме прости да я пускаме на концерти в даржaвите си , маи и няма кои да я слуша вече.

кат се застъпила Мадона шъ го измъди най-много ...голем смех

защо в обвинението не се казва, че е против путин, а напротив, че не е политическа , а е против православния свят, а в статята се тварди обратното. маи порачителите сварзват православието с политиката. може би защото народа е православен, а това на някого не му харесва. не може всеки да прави каквото му доиде на ум- това е анархия. и това не е парва проява на хулиганство. и болния интерес, които се проявява от западни беаст боис е сащо самнителен. те не се противопоставят на каде по сериозни неща, захванали се с глупости.

само едни ненормалник би затворил тези девойки. като не го харесват, ще правят каквото смятат за правилно - това са политически действия и не може да им се вменяват хулигански подбуди. и аз не харесвам насилниците.

Поздравления за руската полиция и ЗАКОН! Това, че са се обявили за световно неизвестни пънкарки не им дава право да хулиганстват в Божи храм. Ако са биле толкова куражлийки, защо не отидоха да протестират на Червения площад или пред Вечния огън. "В други случаи думата (пънк) бива използвана като оприличаване на млад престъпник." - справка "Уикипедия"!

Ама много обичате Русия и руските "прАВА". А иначе не сте против американските стоки и пари... Америка ви измисли и интернета за да драскате по форумите и да ви мери акъла. Вие нямате ли жени, любовници, деца или работа бе , еуглени червени? Нормалниите хора по света, в това число в Русия в работно време не висят по форумите. Гиди безделници таткови..

Изглежда, путинизацията на русия ще доведе до православен талибански режим. Жалко за този изстрадал руски народ, който се люлее между робското си самосъзнание и имперските амбиции на управлаващите го!

Типични клишета за Русия на типичен не особено интелигентен промит мозък. По-добре съжалявай себе си, защото руснаците са много по-добре от нас. Бил съм там и знам. Иди и виж, ако не вярваш.

Darth_Vader™

Интересно, че критикуваш клишетата, като използваш клишета. Да беше казал по какво се различават талибаните от православния терор. Защото да пратиш някого в концлагер си е терор на религиозна основа! Между другото с изнанада разбирам, че в Рсия все още имат концлагери, а ни убеждаваха, че германците били създали трудовите лагери!?

По-добре православен талибански режим, отколкото полицейска еврейска деспотия от типа на САЩ, където за разкриване на военни престъпления на американската армия срещу жени и деца можеш да получиш доживотна присъда в най-добрия случай, в най-лошия - електрически стол (спраква - Брадли Манинг)

Проучи годишно, колко хора драпат към САЩ и колко хора искат да емигрират в ...Русия и ще видиш колко безсмислено е мнението ти.

Ама ти сериозно ли? Скоро виждал ли си жив Руснак? А разговарял ли си с него? Няма нужда да ходиш чак до Русия, иди на Черноморието някъде. Поговори с някого. Може и да ти просветне. А, сетих се, ти четеш само на английски, предимно вестник "Таймс". Затова си толкова зле.

Много забавно - да гледаш как хора като теб, които мразят Русия и руснаците до дъното на душата си, да плачат с крокодилски сълзи за руския народ, който всъщност предпочитат въобще да не съществува. Такъв крокодилски плач всъщност се явява много добър показател за състоянието на руското общество - колкото повече такива екземпляри плачат за Русия, значи толкова по-силна е тя :)))

Ама разбира се, че руснаците са роби. Ето кратко сравнение: -Средногодишен отпуск в Русия - 41 дни/ в САЩ - 13 дни; - Парламентът на Русия - 4 партии/на САЩ - 2, без изгледи да се появи трета; - Русия- най-четящо общество в света/на САЩ - с едно от най-ниските равнища на обща култура, т.е. интелектуални роби на политическата си класа, купена от корпорациите (колкото е по-неграмотно едно общество, толкова по-лесно се управлява и държи в подчинение); - Руснаците - масово пътуващи в чужбина/САЩ - едва 5 % от населението със задгранични паспорти

По някакъв френски канал им гледах изпълнението в православен храм - беше си чисто хулиганство. Или поне им липсваха първите 7 години... Мацките изобщо не са прави. Но реакцията на императорската цензура си е от нивота на 19 в в царска Русия. Явно демокрацията в Русия е на нивото от преди Александър 2ри:)))))

Хората си имат просто ценности, за разлика от Запада. Няма да допуснат да се осквернява и потъпква всичко свято, защото в противен случай обществото се изражда в съвременен вариант на Содом и Гомор. А в САЩ нека си снимат порнофилми в своите катедралите, никой не им се бърка, да не се бъркат и те, и екземпляри като теб.

"Хората си имат просто ценности" - да бе - средновековни ценности. Оди там за да им се кефиш ... Има общочовешки ценности, според които и тези пуси и руска каторга за дребно хулиганство са боклук....

А ти кво искаш бе, дедо - демокрацията в Русия да се "въздигне" до нашата потна чалгия ли?

И двата вида "демокрации" са боклук.

само помисли какво щеше да стане с тези 3 девойки,а ко го бяха направили това в някоя джамия??или в Израел??а тук още добре ще им мине ако ги осъдят!!

Добър въпрос! Отговорът сочи до каква степен се е фанатизирало човечеството!

Заглавието е написано по такъв начин, че хората си представят някакъв лагер от типа на ГУЛАГ. Всъщност това са малки градчета-колонии за хора с леки присъди с много по-мек режим, отколкото истинския затвор. Затворниците в такива колонии могат свободно да се движат и да напускат колонията, при условие да са там при вечерната проверка. Могат да се срещат с когото си поискат и да правят каквото си поискат. Интересно, като освободят тези жени, в което не се съмнявам, дали ще излезе съответна новина в дир-а или единствената цел е да се злепоставя Русия, като се представят единствено негативни новини.

то си е така и било едно време дават ти един хляб ...и твоа е. де ще одиш на майната си на 1000 км няма жива душа...

Тулуп

Имам приятел руснак, който е лежал месец и половина в Сочи за притежаване на марихуана, та ми е разказвал за руските затвори и т.нар. колонии за поселване, които в тази статия са наречени лагери. Пацо е абсолютно прав. Това не е никакъв затвор, просто местене на местожителството, при което осъденият се изпраща в НАЙ-БЛИЗКАТА ДО МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО МУ КОЛОНИЯ. А тези дори и вколония няма да ги пратят, ще ги осъдят на някви часове изправителен труд.

По-добре концерт в църква, отколкото разстрели или бой...

Тя баба Мадона комай ще й се наложи да направи най-детайлни публични извинения преди да бъде допусната отново до сцена ...(заради зукото й клипченце ... и не-само във Франция . Прегледайте го внимателно още веднъж. И варирайте скороста на визуализация и звука. )

За подобна проява /в която и да е държава/ се дава присъда за хулиганство,независимо какво са крякали тези гъски !Изненадващо е как не са потрошили от бой в църквата!Но има и друго ,на което искам да обърна внимание-как се превежда на български "Pussy Riot"/консултирано със специалист/."Pussy" в случая е жаргонно наименование на женски полов орган, а "Riot" e бунт,протест.При това положение за самите "певици "е най-добре да използваме /според мен/жаргонната руска дума "шлюхи"

Абсолютно прав беше Рейгън. Каквото каза за Съветския съюз, е в сила и за днешна Русия. Да благодарим на Бога, че не сме там.

Бил ли си някога там? Май не - отиди и тогава плачи на чужди гробища

Ти по партийна линия си ходил явно.

На Бог благодари, ЧЕ СИ ТУК, защото много скоро навсякъде другаде адът ще им се види песен!

Рейгън, Бог да го прости, но бе от онези хора с остаряло мисляне, където лъжеха децата, че руснаците ядат деца...Така, че моля те спри със седерастичните реплики, че не си актуален...

Добре че не живеем в САЩ, където за разкриване на военни престъпления на американската армия срещу жени и деца можеш да получиш доживотна присъда в най-добрия случай, в най-лошия - електрически стол (спраква - Брадли Манинг)

Не знам дали е добре или не е добре, че не сме там, но знам, че ако тези момиченца бяха изпълнили подобен номер в някой от главните храмове на родината ти Израел, най-вероятно вече нямаше да са живи. Щяха да ги разпнат като Христос.

Мдам, тези гъски са направили голяма простотия и съответно си получават заслуженото. Друг е въпроса, че пак антируските сили използват и най-малкият повод да творят пропаганда срещу Путин.

Не на три, на ДЕСЕТ години трябва да ги осъдят. Някой им е платил на малоумните пикли да се правят на пънкарки и да реват пред минувачите лични обиди за Путин. И то вулгарни. Криейки лицата си. Осквернявайки църквата. Е, не може някой да псува правителството безнаказано. Освен Слави Трифонов в предаването си, може би.....

Ако им е изгодно на на САЩ и дявола ще го обявят за приятел. Писна ми от тези двойни стандарти. Видях ги тези лигли. В САЩ за такова нещо щяха да лежат в затвора.

Това е част от анти-Руската пропагандна кампания на Запада и най-вече на американският империализъм. Русия за сега затруднява хитлеристките плавове на САЩ за световно господство. САЩ и в бъдеще ще бъде против всяка страна, която иска да бъде независима, ще продължава да се меси във вътрешните работи на отделните страни и заедно със своите марионетки с всички средства (включително кървави) ще се стреми да подчинява на своя диктат една след друга страните по света.

Браво, момичета! Покажете на света, че путинизмът в Русия си е сталинизъм.

Жал ми е като виждам такива промити мозъци като твоя, но такъв е живота. За съжаление сигурно и деца ще направиш от някой подобен индивид с изплякъл мозък като твоя.

Жалкото е, че има овце като теб който забравят историята или не са я учили въобще.

То по-добре тогава Азис да "пее" в Храм-паметник Свети Александър Невски, а да той е строен по проекти на руски архитекти!

Не може няколко девойчета в незряла възраст да претендира за `човешки права`, потъпвайки правата на милиони млади и стари вярващи. Колкото до поп-звездите - едва ли са се замислили по въпроса.

никито младенов няма ли да изгони руския посланик по този повод? "президента" също трябва да вземе отношение и да заклейми тази неспараведливост в Русия! Иначе всичко около това нещо е много тъпо и напрегнато, прави се от мухата слон. Нека свещениците да ги съдят , че са им осквернили храма с "дяволска музика". Тези въобще някой знел ли ги е преди това? Май не.:))))

край нямат!?

УТОЧНЕНИЕ! Илюминатски, не еврейски!

умори име от смях....църен не черен....))))).

Тогава сменете заглавието - не "подкрепата СРЕЩУ", а "ЗА".

Той чичо-Ни Джони ( Ротън де.) хубаво се отдаде на списване Дискусиите на евентуално-лидерите на Свободните ... И баба Мадона неслучайно я погнаха френците заради приплъзванията в зукия клип с Маринка ( Лье Пен де.) ... Ама тук става въпрос за в Русия ... И то баш след наглоста, проявена към шведския посланик (в директно-васална Белорусия) Ще вземе да стане някой сакатлък. ------- Всъщност, рускиня ( р-у-с-к-и-н-я ! Ама къде се загубихте, момиче ?! ... Работа имаме да вършим я ! ) : -- бихте ли казали няколко думи ?

то Белорусия може да е васална ама е държава...виж друго си е "независима" България с "български" министър на външните работи нали ?

Не, не само Ники а и Симеон е бавничък. ....Че са и ненужно-притеснителни и двамата.

Коментари - Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot | Днес.dir.bg

Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot

3 години затвор поиска прокуратурата за руската женска пънк група Pussy Riot, която се обяви срещу управлението на президента Владимир Путин. Все повече световни музикални звезди и известни личности се обявяват в подкрепа на изпълнителките. Евросъюзът изрази "безпокойство".

Обратно в новината

Коментари - Прокурор поиска 3 г. задържане в лагер за анти-Путин групата Pussy Riot | Днес.dir.bg

Коментари

Сайта на парижката полиция и Дейли Мейл. Други въпроси?

Във всеки човек се борят две начала: на доброто и на злото Доброто начало трябва да се насърчава, а злото - да се потиска. Това потискане става чрез ценности, забрани, етически и морални норми, които са фермент на хилядолетния културен и социален опит на човека. Ако тези печати, които винаги са съпътствали човешкото общество, се счупят, в човек се отприщват тъмните сили, енергията на злото. Без тези ценности, забрани и норми, обществото се превръща в ад. Такова общество е обречено. И сега ни убеждават, че обществото трябва да позволи на всеки ненормалник да потъпква тези ценности, да чупи тези печати на обществото, да осквернява най-съкровените чувства на хората. Да, ама не! Няма да го позволи никое общество. Включително и на Запад (един немски свещеник каза в интервю за немски вестник оня ден, че и в Германия биха ги вкарали в затворя). Просто нов повод да се злепоставя Русия...

Да допълня, нецензурни текстове има само в руските рап-песни, но в сравнение със западните те също са класическа музика. А пошлостта и чалгията не са свързани само с нецензурни текстове, а и с много ниско и долнопробно ниво на музикалното изкуство.

Живял съм 2 години в Москва. Много добре, по-добре от теб, зная руския жаргон. И представа си нямаш от съвременната руска музика. Нецензорни текстове почти няма, а малкото, които има, са по българските стандарти оперна музика. Жаргон не значи нецензурни думи. Стига си мърсил форумите и си лъгал като дърт циганин.

подкрепям момичетата демокрацията и свободата на изявите

Позачетох се из форума - има много интелигентни мнения. Например това на Илко. Двете неща са несравними - присъда от 3 години, поискана от прокурора (а най-вероятно ще ги осъдят на няколко часа принудителен труд) за оскверняване на най-главния руски храм, и смъртна присъда, поискана от прокурора (а му дадоха доживотен затвор) за Брадли Манинг, който пусна в медиите инфо и кадри за военни престъпления на американската армия. А тия, които тука вият и се кършат, плачейки за руския народ и робската му съдба, ... нека си вият. Вече никой не им обръща внимание.

Да, така е, прав си! И никой не пише за този случай на Запад, а за Пуси Райът изтъркаха клавиатурите да хвърлят лайна срещу Русия. Също както си траят, когато екзекутират хора в всеки месец САЩ (някой от тях - почти сигурно невинни), а когато в Беларус разстреляха двамата атентатора от метрото, пак ореваха орталъка. Това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ, което е една от основните причини да не харесвам западните лекета.

За всички, които знаят руски, цитат от руски опозиционен сайт: Французская полиция взяла на контроль декольте парижанок и туристок За излишнюю оголенность установлены штрафы до 3 тысяч 750 евро и даже тюремный срок. Чтобы не получать штрафов, полиция советует женщинам одеваться "в соответствии с правилами морали и общественного порядка". Как будет оцениваться глубина декольте - линейкой или на глаз, пока неясно.

Рускините дават лош пример. Някой ден ще се появи някой певец в българския парламент и ще запее: "Богородице, изгони пожарникаря!"

искат да преварнат света в лудница,а ние да им ракопляскаме. да отиват на запад и там по царквите да се "бунтуват".

мадона едва я тарпят в америка трагнала да раздава акал на велики даржави какво да правят. то ако не сме прости да я пускаме на концерти в даржaвите си , маи и няма кои да я слуша вече.

кат се застъпила Мадона шъ го измъди най-много ...голем смех

защо в обвинението не се казва, че е против путин, а напротив, че не е политическа , а е против православния свят, а в статята се тварди обратното. маи порачителите сварзват православието с политиката. може би защото народа е православен, а това на някого не му харесва. не може всеки да прави каквото му доиде на ум- това е анархия. и това не е парва проява на хулиганство. и болния интерес, които се проявява от западни беаст боис е сащо самнителен. те не се противопоставят на каде по сериозни неща, захванали се с глупости.

само едни ненормалник би затворил тези девойки. като не го харесват, ще правят каквото смятат за правилно - това са политически действия и не може да им се вменяват хулигански подбуди. и аз не харесвам насилниците.

Поздравления за руската полиция и ЗАКОН! Това, че са се обявили за световно неизвестни пънкарки не им дава право да хулиганстват в Божи храм. Ако са биле толкова куражлийки, защо не отидоха да протестират на Червения площад или пред Вечния огън. "В други случаи думата (пънк) бива използвана като оприличаване на млад престъпник." - справка "Уикипедия"!

Ама много обичате Русия и руските "прАВА". А иначе не сте против американските стоки и пари... Америка ви измисли и интернета за да драскате по форумите и да ви мери акъла. Вие нямате ли жени, любовници, деца или работа бе , еуглени червени? Нормалниите хора по света, в това число в Русия в работно време не висят по форумите. Гиди безделници таткови..

Изглежда, путинизацията на русия ще доведе до православен талибански режим. Жалко за този изстрадал руски народ, който се люлее между робското си самосъзнание и имперските амбиции на управлаващите го!

Типични клишета за Русия на типичен не особено интелигентен промит мозък. По-добре съжалявай себе си, защото руснаците са много по-добре от нас. Бил съм там и знам. Иди и виж, ако не вярваш.

Darth_Vader™

Интересно, че критикуваш клишетата, като използваш клишета. Да беше казал по какво се различават талибаните от православния терор. Защото да пратиш някого в концлагер си е терор на религиозна основа! Между другото с изнанада разбирам, че в Рсия все още имат концлагери, а ни убеждаваха, че германците били създали трудовите лагери!?

По-добре православен талибански режим, отколкото полицейска еврейска деспотия от типа на САЩ, където за разкриване на военни престъпления на американската армия срещу жени и деца можеш да получиш доживотна присъда в най-добрия случай, в най-лошия - електрически стол (спраква - Брадли Манинг)

Проучи годишно, колко хора драпат към САЩ и колко хора искат да емигрират в ...Русия и ще видиш колко безсмислено е мнението ти.

Ама ти сериозно ли? Скоро виждал ли си жив Руснак? А разговарял ли си с него? Няма нужда да ходиш чак до Русия, иди на Черноморието някъде. Поговори с някого. Може и да ти просветне. А, сетих се, ти четеш само на английски, предимно вестник "Таймс". Затова си толкова зле.

Много забавно - да гледаш как хора като теб, които мразят Русия и руснаците до дъното на душата си, да плачат с крокодилски сълзи за руския народ, който всъщност предпочитат въобще да не съществува. Такъв крокодилски плач всъщност се явява много добър показател за състоянието на руското общество - колкото повече такива екземпляри плачат за Русия, значи толкова по-силна е тя :)))

Ама разбира се, че руснаците са роби. Ето кратко сравнение: -Средногодишен отпуск в Русия - 41 дни/ в САЩ - 13 дни; - Парламентът на Русия - 4 партии/на САЩ - 2, без изгледи да се появи трета; - Русия- най-четящо общество в света/на САЩ - с едно от най-ниските равнища на обща култура, т.е. интелектуални роби на политическата си класа, купена от корпорациите (колкото е по-неграмотно едно общество, толкова по-лесно се управлява и държи в подчинение); - Руснаците - масово пътуващи в чужбина/САЩ - едва 5 % от населението със задгранични паспорти

По някакъв френски канал им гледах изпълнението в православен храм - беше си чисто хулиганство. Или поне им липсваха първите 7 години... Мацките изобщо не са прави. Но реакцията на императорската цензура си е от нивота на 19 в в царска Русия. Явно демокрацията в Русия е на нивото от преди Александър 2ри:)))))

Хората си имат просто ценности, за разлика от Запада. Няма да допуснат да се осквернява и потъпква всичко свято, защото в противен случай обществото се изражда в съвременен вариант на Содом и Гомор. А в САЩ нека си снимат порнофилми в своите катедралите, никой не им се бърка, да не се бъркат и те, и екземпляри като теб.

"Хората си имат просто ценности" - да бе - средновековни ценности. Оди там за да им се кефиш ... Има общочовешки ценности, според които и тези пуси и руска каторга за дребно хулиганство са боклук....

А ти кво искаш бе, дедо - демокрацията в Русия да се "въздигне" до нашата потна чалгия ли?

И двата вида "демокрации" са боклук.

само помисли какво щеше да стане с тези 3 девойки,а ко го бяха направили това в някоя джамия??или в Израел??а тук още добре ще им мине ако ги осъдят!!

Добър въпрос! Отговорът сочи до каква степен се е фанатизирало човечеството!

Заглавието е написано по такъв начин, че хората си представят някакъв лагер от типа на ГУЛАГ. Всъщност това са малки градчета-колонии за хора с леки присъди с много по-мек режим, отколкото истинския затвор. Затворниците в такива колонии могат свободно да се движат и да напускат колонията, при условие да са там при вечерната проверка. Могат да се срещат с когото си поискат и да правят каквото си поискат. Интересно, като освободят тези жени, в което не се съмнявам, дали ще излезе съответна новина в дир-а или единствената цел е да се злепоставя Русия, като се представят единствено негативни новини.

то си е така и било едно време дават ти един хляб ...и твоа е. де ще одиш на майната си на 1000 км няма жива душа...

Тулуп

Имам приятел руснак, който е лежал месец и половина в Сочи за притежаване на марихуана, та ми е разказвал за руските затвори и т.нар. колонии за поселване, които в тази статия са наречени лагери. Пацо е абсолютно прав. Това не е никакъв затвор, просто местене на местожителството, при което осъденият се изпраща в НАЙ-БЛИЗКАТА ДО МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО МУ КОЛОНИЯ. А тези дори и вколония няма да ги пратят, ще ги осъдят на някви часове изправителен труд.

По-добре концерт в църква, отколкото разстрели или бой...

Тя баба Мадона комай ще й се наложи да направи най-детайлни публични извинения преди да бъде допусната отново до сцена ...(заради зукото й клипченце ... и не-само във Франция . Прегледайте го внимателно още веднъж. И варирайте скороста на визуализация и звука. )

За подобна проява /в която и да е държава/ се дава присъда за хулиганство,независимо какво са крякали тези гъски !Изненадващо е как не са потрошили от бой в църквата!Но има и друго ,на което искам да обърна внимание-как се превежда на български "Pussy Riot"/консултирано със специалист/."Pussy" в случая е жаргонно наименование на женски полов орган, а "Riot" e бунт,протест.При това положение за самите "певици "е най-добре да използваме /според мен/жаргонната руска дума "шлюхи"

Абсолютно прав беше Рейгън. Каквото каза за Съветския съюз, е в сила и за днешна Русия. Да благодарим на Бога, че не сме там.

Бил ли си някога там? Май не - отиди и тогава плачи на чужди гробища

Ти по партийна линия си ходил явно.

На Бог благодари, ЧЕ СИ ТУК, защото много скоро навсякъде другаде адът ще им се види песен!

Рейгън, Бог да го прости, но бе от онези хора с остаряло мисляне, където лъжеха децата, че руснаците ядат деца...Така, че моля те спри със седерастичните реплики, че не си актуален...

Добре че не живеем в САЩ, където за разкриване на военни престъпления на американската армия срещу жени и деца можеш да получиш доживотна присъда в най-добрия случай, в най-лошия - електрически стол (спраква - Брадли Манинг)

Не знам дали е добре или не е добре, че не сме там, но знам, че ако тези момиченца бяха изпълнили подобен номер в някой от главните храмове на родината ти Израел, най-вероятно вече нямаше да са живи. Щяха да ги разпнат като Христос.

Мдам, тези гъски са направили голяма простотия и съответно си получават заслуженото. Друг е въпроса, че пак антируските сили използват и най-малкият повод да творят пропаганда срещу Путин.

Не на три, на ДЕСЕТ години трябва да ги осъдят. Някой им е платил на малоумните пикли да се правят на пънкарки и да реват пред минувачите лични обиди за Путин. И то вулгарни. Криейки лицата си. Осквернявайки църквата. Е, не може някой да псува правителството безнаказано. Освен Слави Трифонов в предаването си, може би.....

Ако им е изгодно на на САЩ и дявола ще го обявят за приятел. Писна ми от тези двойни стандарти. Видях ги тези лигли. В САЩ за такова нещо щяха да лежат в затвора.

Това е част от анти-Руската пропагандна кампания на Запада и най-вече на американският империализъм. Русия за сега затруднява хитлеристките плавове на САЩ за световно господство. САЩ и в бъдеще ще бъде против всяка страна, която иска да бъде независима, ще продължава да се меси във вътрешните работи на отделните страни и заедно със своите марионетки с всички средства (включително кървави) ще се стреми да подчинява на своя диктат една след друга страните по света.

Браво, момичета! Покажете на света, че путинизмът в Русия си е сталинизъм.

Жал ми е като виждам такива промити мозъци като твоя, но такъв е живота. За съжаление сигурно и деца ще направиш от някой подобен индивид с изплякъл мозък като твоя.

Жалкото е, че има овце като теб който забравят историята или не са я учили въобще.

То по-добре тогава Азис да "пее" в Храм-паметник Свети Александър Невски, а да той е строен по проекти на руски архитекти!

Не може няколко девойчета в незряла възраст да претендира за `човешки права`, потъпвайки правата на милиони млади и стари вярващи. Колкото до поп-звездите - едва ли са се замислили по въпроса.

никито младенов няма ли да изгони руския посланик по този повод? "президента" също трябва да вземе отношение и да заклейми тази неспараведливост в Русия! Иначе всичко около това нещо е много тъпо и напрегнато, прави се от мухата слон. Нека свещениците да ги съдят , че са им осквернили храма с "дяволска музика". Тези въобще някой знел ли ги е преди това? Май не.:))))

край нямат!?

УТОЧНЕНИЕ! Илюминатски, не еврейски!

умори име от смях....църен не черен....))))).

Тогава сменете заглавието - не "подкрепата СРЕЩУ", а "ЗА".

Той чичо-Ни Джони ( Ротън де.) хубаво се отдаде на списване Дискусиите на евентуално-лидерите на Свободните ... И баба Мадона неслучайно я погнаха френците заради приплъзванията в зукия клип с Маринка ( Лье Пен де.) ... Ама тук става въпрос за в Русия ... И то баш след наглоста, проявена към шведския посланик (в директно-васална Белорусия) Ще вземе да стане някой сакатлък. ------- Всъщност, рускиня ( р-у-с-к-и-н-я ! Ама къде се загубихте, момиче ?! ... Работа имаме да вършим я ! ) : -- бихте ли казали няколко думи ?

то Белорусия може да е васална ама е държава...виж друго си е "независима" България с "български" министър на външните работи нали ?

Не, не само Ники а и Симеон е бавничък. ....Че са и ненужно-притеснителни и двамата.