Путин пожела на сънародниците промени към по-добро (Видео)

Руският президент Владимир Путин пожела на сънародниците си промени към по-добро през Новата 2018 година.

Обратно в новината

Коментари - Путин пожела на сънародниците промени към по-добро (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко неблагодарна пасмина е налазила във форума. Каквито сме били преди 140 години, същите сме си и сега. Затова и успяхме да се "освободим" сами. Каква съвест и какъв умствен багаж трябва да имаш в главата си, че да плюеш срещу държавата, направила те държава след пет века мрак и тъмнина. Знае ли всеки от Вас, плюещи по Русия, колко руснаци са оставили костите си, за да Ви има днес Вас, издънки на човешкия род. Знаете ли, тикви неграмотни? Ще Ви кажа, макар че няма да се трогнете от цифрата и ще продължите да плюете по Русия. Нищо и никави си 66130 души. И изобщо не искам да чувам идиотските Ви изявления, че е било в интерес на Русия, сфери на влияние, че ни взели златото и куп безмислени брътвежи. Дядо ми казваше: Който не знае да целува ръка, ще целува дупе! Като сме толкова ербапи, защо не си извоювахме свободата сами, а? Коя друга държава се втурна да ни освобождава, Германия ли, Франция ли, Англия ли, да не говорим за любимата Ви Америка? Проявете само мъничко уважение към тези 66130 загинали руски войници и към Русия. Нищо повече, неблагодарници! Не е нужно да обичате Русия, не е нужно да я хвалите и да се прехласвате по нея, а проявете само малко уважение, така както се изисква от хора имащи поне зрънце съвест в душите си. Толкова ли е трудно, неблагодарници???

Това с пожеланията го знаем. Ето, БСП-БКП си пожелава да станем 16-та република на СССР. Вя2рно, СССР отдавна не съществува, но те продължават да се кланят на някаква си съветска армия и на някакъв си съветски воин. Нищо че са ни окупирали - за тях това е освобождение. Не знам защо, но Путьо все повече започва да ми прилича на мумията на др. Ленин в Мавзолея. Уж обявиха КПСС за забранена, уж се твърди че Русия няма нищо общо със СССР, но съветските изцепки продължават. И в пожеланията и в агресиите. Така че всичкото е "дежа вю", както казват французите. И както са я подкарали Русия ще свърши по същия начин както СССР

и повече заприличвате на изпъдени от селски двор циганки, които квичат и кълнът през оградата. И все повече и повече изглеждате жалки и смешни.

Отново ще чакат за "светлото бъдеще".

Бла, бла - празни приказки. Каквото и да казва хората там ще си останат бедни и прости.

Този изглежда вече като приживе балсамиран... манекен ;-)

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския. Русчук, 1-й Март 1886 г. З.Стоянов

Дира оляхте се! На тези светли християнски празници трябваше да спестите някоя рубла и да спрете да лъскате имиджа на джуджето Антихрист! Било ценно семейството, ама той зарязал жена си да клати по-млада лекотия. Долни боклуци съветски...

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си

Под турско робство дори българските деца са знаели, че Русия ще ни освободи. Преди 9.9.44год. също. И сега е така

Писмо от Захари Стоянов до освободителя Аксаков в. "Независимост", 12.03.1886 г. Вие сте ни освободили, дали сте ни политическо съществувание благодарим ви. Но защо не ни оставите сами да падаме, да ставаме, да се караме и гониме, за което пак сами себе си ще обвиняваме? Бъдете малко по-настрана от нас, давайте ни съвети през гори и планини, да ви виждаме и чуваме отдалеч, да си спомняме за вас само ония минути, когато вие гонехте неприятеля! А ако искате да помагате на своите "деца", то може и отдалеч, там, дето нашата ръка не стига. Повярвайте, че вашата намеса в нашите домашни работи: кой да бъде министър, где каква църква да се направи и за какво да пишат вестниците и пр., е услуга смешна и нищожна. И защо налитате като орли на нашата нещастна земица? Малка ли е вашата държава? Не ви ли са доволни сто милиона верноподаници, състоящи се от 1015 народности? Не ви ли стигат два милиона солдати? Далеч от нас такива доброжелатели. "Не им щем ни меда , ни жилото" както каза нашият съотечественик Др. Цанков едно време, когато в главата му имаше съвест и разум.

МНОГО КЕФИТЕ СОРОСОИДИТЕ-ЛАПАТЕ ФЕЙК НОВИНИТЕ КАТО ТЪПЪЛ ХЛЯБ. ТУРНАЛИ ДАТА И ВЕСТНИК И СОРОСОИДИТЕ СЕ НАГЪЛТАЛИ. ЖАЛКИ, ТЪПИ И ПРОСТИ И СЪЩЕСТВА, РАЗНАСЯЩИ ВОНЯТА НА СЛАБОУМИЕТО СИ.

е, тъй де! и децата знаеха, ама после дойдоха другарите на товаришч путин, и утрепаха царя освободител заедно с жена, деца, дворянство, генерали и затриха оная русия дето ни освободи!

Обръщението на Владимир Путин към руския народ се приема и като обръщение към българския народ

Да ни занимавате с тоз тъпанар и на Нова Година?!

Българските възрожденци и революционери са разчитали на помощта на дядо Иван за освобождението на България. И са я получили, заедно със свободата. На българска земя лежат хиляди руски герои

"Русофилството е грубо политическо суеверие, което неизбежно води към предателство и национална катастрофа." Д. Благоев (Дядото)

Българският народ приема пожеланията на Путин към руснаците като свои. Неразрушима е руско-българската дружба

а бе дружбата не беше ли българосъветска?

ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е НЕНАВИЖДАЛ РУСИЯ.

и комунист номер 1 на българия боико тъпото ненавижда Pусия

че то всеки нормален човек ненавижда россия!

педероссuя итоги 2017 вся страна в говне а говно сидит в кремле

терорассия

Най-голямата и богата на ресурси страна в света в която минималната заплата е наполовина по малка отколкото в най-бедната(и най-русофилска) страна е ЕС- България. Всичкот друго е ботокс и празни приказки.

Другари комунопитеки,първо накарайте децата си да учат и работят в Путинска Русия и след това агитирайте и лъжете че в Русия е най хубаво.ВАША КУРНЕЛИЯ!!!!!! ОБИЧАМ ВИ

Hова хранилка на герп и боико през новата година

Българският народ харесва руския президент и е признателен на руския народ за двойното си освобождение

Георги Раковски "Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти". Из "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите" Христо Ботев "Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!" Публ. във в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51 Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: "Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките." - В. Лъвский Левски споменава за личните си неприятности с руските агенти (шантанлъци): "С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 1869 г., единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи." Карел Шкорпил споделя: Руснаците, които методично са унищожавали българските паметници, имали са за цел паметниците на царете от християнските времена да унищожат, а да оставят само тези от езическите Шкорпил се произнася по този въпрос, тъй като самият Успенски, изпратен от руския цар да извършва археологически проучвания в България, забранява на чеха, както и на преславския археолог Йордан Господинов, да извършват разкопки във Велики Преслав. Стефан Стамболов В. Свобода, бр. 7, 19.XI.1886 г. Обаче Русия какво направи? Тя употреби всички средства само и само да попречи на народний идеал Съединението. Не искаме да упоменаваме тука за всички интриги и подлости, които се вършеха против интересите на нашето Отечество.

Избрани и допълнени соросоидни ,,съчинения"

фалшива новина плод на мокрите фантазии на цецо физкултурника

На всички потребители - за много години, да сте живи и здрави. А кажете, че Русия не е велика сила. За по-малко от 24 часа, това стана най-коментираната новина в дира. Обръщението на Румен Радев никакво го няма, но какво е казал Путин ...

пожелания на товарищ Путин. Към Доналд Тръмп: Ти мене ууууважаваш ли ме?Да ми смъкнеш немедленно санкциите. Към руснаците:Пожелавам през новата година да замените "БОЯРИШНИК"-а и одеколона със чиста,хубава,руска водка"Столичная"

ВЕЛИК,ВЕЛИК.... КАТО ХИТЛЕР И СТАЛИН.

ТЪПИ,ЗЛОБНИ , ИМПОТЕНТНИ БЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ ЗАПОМНЕТЕ- ПУТИН Е ВЕЛИК, НАЙ- ВЕЛИКИЯ

Pазбира се! За това 18 години откакто е на власт отправя само пожелания за просперитет.

Истинските русофили вероятно четат руски автори, но за българите, членове на "Клуб 80 % " е задължително да четат български автори. Ето цитат от един от тях : "Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша"- Петко Р. Славейков

Хане, пак си ползвал шлема за цукало и си го нахлупил на главата си

".... русофилството е тежко психично заболяване, което е практически неизлечимо.... " д-р В. Кордон

Сульовци, Пульовци и Пурковци са туш

Те "изпаднаха в кома" и когато Путин назначи Трамп-наш за американски президент и главен краварин, ама ...........!!!!!!!! После се смяха с кеф! Мухахахахахахаха!

Сърдечни благодарности за поздравленията, господин Президент на РФ. И не само на РФ !

Хане, пак си ползвал шлема за цукало. И си го нахлупил на главата си

Време е България да излезе от продъненото НАТО и Fuck the EU. Мястото на българите е до руснаците

Че кой те спира "чомодан, възгал, Магадан"! Само да те предупредя, минималната заплата там за катили е наполовина на българската - 9500 рубли! Българската е 19 000 рубли!

На Амито не му требат паре, он че се рани с либавта към Русия! Колкото повече обичаш, толкова повече надуваш щкимбето и задните бузи!

Да не си луд? 45 г бяха достатъчни.

Бъдещето на България е в съюз с братска, православна Русия

Не си познал "Без Путина нет России"! Изчезне ли Путин, изчезва и Русия, съюз с нищото не вървой!

Българите с благодарност приемат поздравленията на Руския президент. България е вечно благодарна на своите двойни/и тройни/ освободители

Ботоксовото джудже бил голям майтапчия!

Путин иска да промени световния ред. Преди него се опита Хитлер и резултата е известен.Ние трябва да си гледаме нашия интерес.

за промяна към по добро, а не пожелания. По най мракобеснически начин се отнася към политическите си противници, а в междудържавната политика абсолютно е изгубил ориентация. Жалко за светлите умове,които гинат в тази страна.

Смисъба на управлението на Путин и възраждане на СССР-то и заробване на освободилите се държави.За това той жертва щастието и благосъс-тоянието на руския народ.На носталгиците на комунизма ща кажа,че няма никакъв шанс.Някой трябва да му даде много трилиони долара и да му разрешат да убива милиони свободни хора за да стане.

думата фашисти е по подх. за руските болшевики които за разлика от саюзна германя варнаха бг векове назад

Ти се върни в 1-ви клас за да се научиш да пишеш грамотно.

Разберете, че колкото повече коленичите пред Путин, толкова повече обиждате неговите убити жертви и техните близки. Стига с тези простотии. Престанете с гнусния Путин.

пожелаваме хвалечштите руските заплати да се изнасят там .какво правите в бг или на запад вземете с достоинство ушанката и емигрираите при братушките но не седите тука и демагогствате значи сте предатели изменници необходим е закон за руска антибг пропагандазатвор и изселване в русия

благодарение на путин все още не сме си затрили планетата, представете си какъв щеше да бъде отговърът на тръмп, ако руснаците ги бяха обстреляли със 60 крилати ракети.благодарим ти мистър путин от името българския народ

на кой му дреме какво е казал тоя диктатор и антидемократ, кагебист и сталинист !