Летец, ловец на китове, пилот - Путин Супермен

Той се спуска с подводница до дъното на езерото Байкал, пилотира автомобил от Формула 1, лови кит с арбалет, лети с бомбардировач, упоява тигър в Сибир - Владимир Путин се прави на супермен, за да поддържа имиджа си на човек на действието, който си създаде през годините*.

Обратно в новината

Коментари - Летец, ловец на китове, пилот - Путин Супермен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате Бойко само 2 шамара да налупа на Путо и ще изхвърчите на Бузлуджа заедно с цялата му продажна българска рубладжийска сган.Няма място за сравнение,Генерала може да сложи гащника Путин в задният си джоб,той бат Арни и бате Слай са му до раменете,камо ли този льольо... ,,него цел народ го люби ,а народа той..

Колкото и злобни материали да пускат българските медии срещу Путин, той ще спечели изборите. руснаците ще го изберат още на първи тур. Интересно, защо не четем подобни статии за това как се изгражда "фалшив образ" на някои американски, турски или английски политик! Много плитка пропаганда се води тук...

Др.Путин ми е много симпатичен-прилича ми на барон Мюнхаузен/без перука/...

Путин е "човек, когото Господ и съдбата е изпратила на Русия в труден период". Да е жив и здрав още дълги години и създава Велика Русия.

Абе друго си е да си имаш банкянски рапон за супермен. Мутра отсекъде.

Не човек - а желязо! Не,комунист!?

Надо Рас...стрелят Путина...

Стига ни занимавахте И с този смешник. Нашите от цирка в България ни стигат!

Аз се чудя защо напоследък Путин все повече ми заприличва на Калигула. А то за какво било! Един от първите римски императори който стигнал дотам, че да се провъзгласи за бог. Мислех си, че само в античността е имало такива неща.

Калигула никой не го е избирал. Можел да се провъзгласи за бог, слънце и т.н. Така е било в античните времена. А сега за Путин гласуват 100 млн. руснаци ...

Може не сто милиона,няколко по сто да са гласоподавателите,по-важното е кой брои гласовете!

Другари демократи нали знаете че ако не беше "Путинска" Русия досега щяха да ни превърнат в кайма за кученцата на бат Бойко, а що се касае до Килъри тя просто е генерален директор на нефтената империя на Буш-старши и като такава трябва да се грижи да не фалира. А в момента най-големите залежи са под Каспийско море.

Да е жив и здрав още много години и умножи могъществото на Русия....

Дано руснаците проявят здрав разум и подкрепят убедително Путин. Иначе не е далеч времето на Елцин когато американците си правиха каквото си искат и унижаваха по всякакъв начин Велика Русия!

Владимир Путин е крайно недолюбван от хамериканците. Хилъри твърдо е решила да го свали и обикаля с Боинга по руските граници да подпомага нещастната руска опозиция както може. Много е загрижена за руската демокрация ... и естествено подкрепата за Путин расте. Руснаците вече се майтапят с нея и я наричат Килъри ...

Бъдете много, много здрав и защитавайте велика Русия! На всички руснаци също много здраве и да не се огъват пред "великите" американци. Успех, успех и само успех! Обичам ви

Абе, Бойкото, та Бойкото бил учител на Путин. А КГБ-то защо го забравяте. Той е мерюдия на всичко: бобяхния ли е, свинско със зеле ли е, тюрлю гювеч ли е, абе няма значение. Он "все знает, все понимает". Разбира и от политика, и от китайски, и от балет, дори от л.йномятане в атмосферата. Ходил е до Луната и се е върнал, сега ще отскочи до Плутон. Той е Той. От него се учи Путин.

Работатат толкова се е изкултила, та чак се е изпутинила. Севернокорейците репички да ядат. Ясно е че повечето неща са ПР инсценировки, но е жалко човек, който се представя за сериозен, умен и интелигентен, да разчита на такива долнопробни трикове. Или както и за предишните велики вождове ще кажат, че той не знае и не би го искал.

Я си гледа своята кочина, или по-добре бачкай, че президента на България каза още бонуси трябва да се раздадат на разните чиновници! За Путин не бери грижа, може си и без нас!

Що да не пиша? Да не би ние да го избираме та се опитват да ни пробутват тия увехнали салати?

Руснаците винаги са си обичали някои, който да играе батюшка Царь. и дали този някой ще се нарича ГосударЬ Император или Генсек няма никакво значение. Дали ще е обаятелен като Цар Освободител или полуидиот като Брежнев - също. А култът към личността може да процъфтява само в такава обстрановка. За да се стигне до там че един полуграмотен недоучил семинарист като Сталин да бъде назован корифей във всички области. Е, после беше развенчан, ама това е друг въпрос. Всъщност в СССР всеки който падне от власт бива развенчан. Самият Путин е качествен като човек - в това няма съмнение. Но нищо повече. И преклонението на руснаците пред него е повече пропаганда и медийна обработка, отколкото някаква реална любов. А това какво точно е правил са смехории. Можеше поне за космонавт да се глави. Щото с 240 у нас се кара по магистралите (и не само). И не с Формула 1 а с най-обикновени коли на старо, малко по-мощни. Останалото са постановки и Пи-ар.

то гаче ли "полуграмотният" семинарист е бил бая по-грамотен от някои днешни "доктори" ...)))пък и Чърчил му стоял диван чапраз...Рузвелт за малко и той ама биология...)))

Путин е истенски лидер на Велика Русия и заслужава обичтаи!!

Путин се учи от Бойко. Бойко рита футбол, играе тени с и голф, вчера инспектира пистите в Банско дали са подготвени за Световната купа по ски при жените. Освен това играе джудо, свирина китара, кара всякакви коли, играе шах. и всичко това на световно ниво. Така че Путин има още какво да понаучи.

И рисува-българският Пикасо, забрави ли?

Путин е жесток.Кефи ме ама много

Летец, ловец на китове, Супермен ... - абе тоя Путин си е един истински Бойко Борисов!!!

"Снимките му гол до кръста на кон, с пушка в ръка, на открито в природата, показаха на руснаците, че този мъж, преминал петдесетте, остава в отлична форма. " Това е нищо! Лейди Годайва е яздила на кон чисто гола!!!

Недей,да не вземе баба Меркел да се сети за това!

Добре е да има силни и обаятелни политици. За съжаление на нас не ни се пада подобен късмет. Е време беше и Русия да бъде отново силна. Добре е да има две велики сили. Иначе американците съвсем ще се разпаднат, ако нямат равен противник. А за нас това между атовете когато се ритат

Путин е нищо пред Бойко!

Много си прав! Лилипутин стига само до мишницата на ББ.

А бе що не вземе нашият президент да лови тихоокеански косатки, африкански биволи,тигри или мечки гризли?Или да се спусне с леген по Ниагарския водопад?Веднага ще го признаем и него за супермен.

абе ,гадняри,защо искате да смачкате самочувствието на нашия бобчо?! бобчо,не им се вързвай ти си най- гоемия,най- вейкия!!

Да, бе ама не може да възкресява мъртви, не може да ходи по вода, не може да укротява бури и морски вълни, не може да разделя водата и да направи сух път в морето, не можа да направи нищо, когато се тресяха от жега и пожари и дим, не може да се остави да бъде разпънат на кръст заради мен и теб, не може да възкръсне, не може да се възнесе на небето и да седне отдясно на Отец, не може да не яде и пие нищо 40 дни, не може да прави чудеса и знамения..:)) Е, щом не може да прави толкова работи е само един грешен човек, един нисък мъж изпълнен с амбиции да порасне поне в очите на другите, който ако не се покае днес още ще се събуди в ада!

Да ,ама може да краде,не го е срам,може да се прави на палячо,може да си прави в момента собствен терминал в черноморски порт,може да внася още мръсни пари в дебелите си сметки,може да си позволи да толерира това което става в Сирия,може да осере света когато си поиска........

Хе,че тя една плюнка нашенска като Донев такава бомба ни хвърли тези дни...Всъщност ни ги е хвърляла много години,ама сега размириса,ти си седнал за Путин да приказваш ...Да си му мислят руснаците за него,те си го избират.

Ти от къде знаеш какво не може товариш Путин? До изборите има още време... После с две риби и пет хляба ще изхрани цяла русиа

Тоя е менте. Оригинала е ББ.

Само не на нас тия! Бат ни Бойко ги прави всичките тия неща, но с голи ръце-ни самолет му трябва ни подводница. От такива неща българите вече не може да се впечатлим.

от ББ по-велик нема. Путин е като недоносче