Филип Хамънд: Само Путин може да спре войната в Сирия

Британският външен министър Филип Хамънд заяви, че единственият човек, който може да спре войната в Сирия, е Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Филип Хамънд: Само Путин може да спре войната в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този от снимката е пациент и се издирва за лечение от мъжкото отделение.Пролетта му влияе и има ментални проблеми

Шибаният ангилизки боклук да спре да говори глупости! Войната могат да е спрът хамериканците като се откажат да вуаражават терористи! А и би трябвало да го попитат ако "умерената опозиция" използва танкове, картечници и гранатомети при настъплението си към ЛОНДОН също ли ще настоява за спиране на бомбандировките срещу "умерената опозиция"!?

Толкова ще спрат войната, колкото я спряха в Афганистан.

Бъзикат руснаците да се бият,за да ги отслабят и източат както през студената война.И тогава и сега руснаците нямат икономика и всичко е въпрос на време.

Интересно,най-после запада си призна кой може да спре войната.Името му се знае,страната се знае,само англичанина ,не казва,кога,защо и заради кого може да се спре войната,Това,че Путин може да каже:СТОП е ясно,но не ясно анцличанина искали името му да се признесе ясно

Става интересно! Сирийските войски напредват, Турция и Саудитите врещят, че ще влязат в Сирия. Както е тръгнало Ердоган в партията му ще ги изядат с парцалите, загубата в Сирия за турчина е смърт, затова толкова рипа и върши простотии. Почти им закриха кранчето за крадената нефт и вече трудно снабдяват джихадистите. Кюрдите воюват на страната на Асад. Лошо за Ердоган, в Сирия го мразят. А да сте чували нещо за армията на саудитите...., освен, че е добре снабдена и оборудвана тенически е слаба - не само, че не може, но и не иска да воюва. Саудите могат да се простят с щенията си за лидери на сунитския свят.

Според мен ще е правилно Путин да обяви спиране на войната за 1 седмица. Достатъчно време всички терористи да вземат решение да се бият или да се предадът на милоста на победителите. След тази седмица няма да се вземат пленници....

Според мен, абсолютно разумно мнение сте изразили. Нито буква повече.

Какво друго да очаква човек от сбърканяк, роден на острова и плод на жилядолетни кръвосмешения?! Типичен английски идиот.

този Хъдън е болен на главата Сирия и Асад не са позволили на саудитите и американски компании да строят през сирийската територия газо- и петролопроводи от Катар и Сирия за Турция и тъй нататък, затова искат да махнат Асад, за да не им пречи, затова изтребват сирийския народ и са направили прекрасна и уредена Сирия на напълно разрушена държава. Дяволите до такава степен са повярвали, че вече вярват в лъжите, соито ръсят по целият свят. Дано да ги накаже Господ, всички тези сили на злото - управниците на САЩ, Англия и Турция.

Абе сирийския народ май го избиват Асад, Русия и ИД в момента....

Да! Така е! Оставете го и не му пречете 3 месеца и готово! Ще пращате обратно мигриращите туристи! Ще има нужда от тях по възстановяването, е верно те не са по работата, но може да бъдат и накарани да поработят!

Хамънд по английски подло превъзнася Путин...

Този Томми се надява, че Путин ще нареди на Ассад да сдаде поста. Ха! Тва да не ти е нашенския вилает.

В превод от дипломатически език: "Ако не отстъпи Русия, ще запалим война".

правилно е схванал инфантила наречен министър на една отправена в историята империя останал в19-ти век, само че от Путин зависяти много др.неща включително зависи и доколко и в какъв вид ще съществуват халифатите Англия ,Германия и Франция.

Но ти и твоят кумир сте си останали там.

Как може такива олигофрени да стават министри?! Този наистина ли вярва, че ако се оттегли Асад и руснаците алевитите, шиитите, християните, язидите, кюрдите, модерните араби-сунити, консервативните араби-сунити, ултраконсервативните араби-сунити ще направят едно демократично правителство, зачитаьо правата на всички сирийски граждани, ще се обединят и победят ИД и ще започне възстановяването на Сирия? Защо това не става 13 години след падането на Саддам? Защо не става 23 години след падането на Наджибула в Афганистан? Защо в Либия хаосът става все по-голям?

във всички африкански и азиатски страни, в които СССР създаде свои подставени режими, проблемите продължават с пълна сила?

Ирак, Тунис, Египет, Судан, Либия... Нито една от тези държави не е имала подставен съветски режим. Саддам е бил дълго време под крилото на САЩ, чак до интервенцията си в Кувейт през 1990-та... Кадафи е бил винаги независим и в зависимост от ситуацията се е посмазвал на СССР или на САЩ. Затова и никой не го защити накрая... В Египет и Тунис режимите също са дълго време поддържани от САЩ, прочети за "доктрината Кисинджър". И накрая - срещу всеки режим, поддържан от СССР ЦАЩ и ЦРУ са организирали провокации. В Афганистан въоръжават крайни ислямистки елементи, които след победата над Наджибула започват да се избиват помежду си...

Войната може да спре за 48 часа, но от тези, които я започнаха. Сред тях не е Русия.

кой му каза че някой иска да спира войната? Войната руснаците никога не я почват, обаче когато я почнат, я водят до победа.

Ficho

Пример - Студената война. Така я спечели, че "врага" се налагаше да помага, че да не се разпадне съвсем.

А някаква благодарност за тази помощ? Вместо благодарност - обвинения за посегателство към богатствата на Русия?!? Е, точно това е олигофрения!

Ето какво пише военният министър Куропаткин (началник-щаб на Скобелев в Руско-турската война)на цар Николай Втори: "Ваше императорско величество! През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни, мирни са едва 72 години. От всички тези войни само пет са отбранителни, останалите са завоевателни". "През 20 век не е по-различно: руският човек не е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял заради самия себе си. Руският човек има специално отношение към смъртта. А самата страна дълбинно не е способна да води цивилен, нормален, мирен живот." (Светлана Алексиевич)

И ти си болен, пий си хапчетата редовно, пък после цитирай онези отпреди 200-500 години

Владимир Путин е велик ,щом англичанина го признава ! Дъртата Вещица само лае и немците ще и бият един пегидски шут !

признание ли го имаш? Съвсем е изпаднала руската пропаганда щом наема инфатили като тебе!..

Така е ! Само че ако аз бях на мястото на Путин бих попитал опонентите си ...."Какъв е моя и на Русия интереса от това?". Както казва капитализма ...безплатен обяд няма, вие какво ще ми платите?

Русия ще затъне в Сирия както в Афганистан. Тогава също бяха "повикани" от Бабрак Кармал, водиха безуспешни войни и накрая безславно се оттеглиха както янките от Виетнам!!

Надявай се.

Не става въпрос за "надяване", логиката и историческият опит показват тази вероятност.

тоя батьо що не си наляга стола. Номера на "великата" британска империя няма да мине тука, това не са Фолклендските острови!

Винаги минава и винаги англичаните са печелившите да го знаеш!

Нали Путин на 30.09.2015г.при директната намеса на Русия в Сирия каза,че до 3 мес.ще реши конфликта.Подобни плямпания и демагогии съм слушал за всичко от 55 година откакто помня!!!!!! Русия се забатачва и няма излизане да му мислят мужиците-глад!!Това целят янките!

Хей, Хамънд, какво значи умерена опозиция? И те ли са камикадзета? Вие и американците разбъркахте Сирия и я докарахте на този ред, а сега Путин да оправя нещата?! Я се вземете в ръце и спрете да наливате пари и оръжие в торбата на опозицията!

Хай Сара, Та значи умерената опозиция, тя реже главите по един умерен и цивилизован начин. Взривяванията при тях също са далеч по-умерени. Е случва се често напоследък някой от тези стожери на демокрацията да бъде умерен (или улучен) от нещо руско или сирийско, но както виждате либерал-демокрацията работи по въпроса това да се прекрати.

Умерена опозиция е тази, която се бори за свалянето на Асад, но не е ислямистка, и другата отличителна черта е, че е основна мишена на руските въздушни атаки.

още когато от Кремъл й наложиха режима на Хафес Асад!

Шизофреничните политици на Запада в действие!!!!!! До каква клоака го докараха "лидерите" на западният свят, след като започнаха да делят ТЕРОРИСТИТЕ на ДОБРИ ТЕРОРИСТИ и на ЛОШИ ТЕРОРИСТИ..........................! Но нищо ново под "демократичното слънце"! Както е казал Кисинджър - "Кучи синове, но са наши кучи синове"!!!!!

За Путкин е далеч по-лесно. За него терористи са всички, борещи се срещу кървавия режим на Асад. Кой е по-прав?

Ироничният изказ на Хамънд за пореден път показва лицемерието и двойния стандарт на запада.

Хамънд да обясни какво точно прави Великобритания в Либия. Сирия далеч не е единствения размирен регион в Близкия Изток. Защо либийските главорези, които "тренират" в Англия, изнасилват обикновени британски граждани по улиците? Защо има "Забранени зони" за светските граждани със "Шериатска полиция" в Лондон, Бирмингам и др. градове?

Popa

Съвсем естествено, след като я започна, само Путин може да я спре!

По скоро си обикновена тутурутка................!!!!!

А ти си обикновена руска кукундела.

Хамънд лъже както обикновенно. Хората който могат да спрат войната са тези които я започнаха - Западните "демокрации" начело със САЩ, Султан Ердоган и саудитският му колега крал.

Още един загубеняк и то на такъв пост ,като външен министър.Каква умерена опозиция бе смешник?На главорезите така ли им викате?

КГБ-о само слухтят някой да сбърка да похвали жужето и платените медии на руското посолство от това да направят новина..ха..ха А истината я знаят и малките деца. Путин=провал..ха.ха..

Та ти даже не си чел статията... Що за малоумник. Моля ДИР-а да се заеме с кретена

Турция да спре подкрепата за ДАЕШ и да престане да воюва със сирийските кюрди и нещата ще свършат за 1 ден. Американците имаха 4 години да спрат войната, но не им се получи. Щом не могат, да не дават акъл на тези, които могат.

Интересно, какво ли ще му докриви на Ал Багдади и пустинно-шизоидната му компания от ИДИЛ, кой на кого звънял!!! В този дух, малко не става ясно: Хамънд само е позабравил за ИДИЛ и войските му в Сирия или вече ги брои за умерена опозиция... и свои близки дружки за обгрижване...

Хане, пак ли ти сипаха от прокисналото вино? А силният, еле пък, ако е и умен, не спира насред пътя. Това, че врясъците вече минаха в трета октава значи, че това, което правят и начина, по който го правят, е правилния. Има кой да решава кога и как.

хихи

Нещо умря дискусията. Явно Трифон Зарезан си взема дължимото и от промюсулманската част...

уточнили родното си място/село/, въобще не се съмнявам че сте пътували и живяли в цял свят!? Просто за географията!

че според теб Москва и Санкт-Петербург са най-красивите градове на света, макар че не си ходил в други! Според мен най-хубавия град е Париж, но и никой не ме пита! Няма ли друг начин за пропаганда?

хихи

Ти бил ли си в Париж напоследък? В центъра вече не можеш да видиш БЯЛ ЧОВЕК. Само орки, събрани на тълпи. Нормалните хора се страхуват от тях и вече не смеят да вървят нормално. Защо не вземеш да потърсиш в нета протестната декларация от Кале? Това е бъдещето на Европа, предадена и пре...бана. В буквалния смисъл. Благодарение на еврогейската толерастия.

брата живее в Париж, не са чак такива нещата, извинявай ама реалността не са руските сайтове!

Ама днес наистина не ви е ден. Ако сравняваме двата града може да се каже че е повече въпрос на вкус , но лично аз бях разочарован от циганията под Sacre Coeur и мръсотията в парижкото метро.

Ivan

Нещо май вадим думи от контекста. Казах че и на запад и на изток се вижда липсата на османското владичество. Да кажеш, че Париж е не е хубав град, ще бъде лъжа. Да кажеш че Санкт Петербург, не е хубав град, ще бъде лъжа. Лично на мен Ермитажа ми хареса повече от Лувара. На жена ми, не. Въпрос на вкус. За пропаганда и дума не може да става. Това което искам да кажа е, че ако османците бяха успели да завладеят Австрия, Виена нямаше да е това което е.

И аз това се опитвам да обясня но или не могат или не искат да разберат.

за какво мразите тия хора, повечето бедни селяци? Те ли са ви поробили, те ли са ви направили тъпи? Защо турчин е синоним на изостанал, макар че условията за живот в Турция далеч превишават тези е БГ и Русия? Това са много прости стереотипи!

Може да са стереотипи, но верни и ти го доказваш, разходи се из Австрия, Унгария, Чехия и виж какво е оставила Австро-Унгарската империя а в България? Могат да се намерят крепости и останки от римско време но кажи ми една забележителност създадена и останала от Османската империя ?! Това са хора неградивни те не могат да създават и творят. Кажи ми коя е няй-голямата забележителност в Истамбул - правилно Света София от византийско време единственото с което се гордеят е че са я завзели с меч а не че са я построили защото те са неспособни.

да ти се отговори, ми иди в Истанбул и виж метро под и над земята, и иди в Овча Купел? Излишно е с ,,бетон" да се спори!

те арабите са най-тъпите, ама виж Дубай, и въобще може ли друг град да се сравни с него?

в Англия и квото е останало от Русия! Разликата е жестока! Направо цивилизационна разлика в културата!

Ето че и Лондон призна Путин за 1!

Интересно как Ерди и саудитеца ще правят наземна операция без въздушна поддръжка. Щото нали на всички им е ясно че Сирия е безполетна зона за турските самолети.

Май стана безполетна и за Су-тата...

Ами тогава защо шефчетата ти си счупиха крачетата да търчат да уговарят Путин за мир и да спре бомбардировките, а турските самолети ръждясват по пистите?

хихи

Да, цялата Галактика има нужда от демокрация. Вижда се от фронтовата линия на Холивуд. Затова сега тренират на местна почва, а после ще експортират американските ценности far&wide

А защо си написал галактика с главна буква? Това родината ти ли е?

хихи

А, не, аз съм се родил на планетата Земя. Ама, като виден демократ и почитател на американските ценности, следвам правилата в английския.

холивудските ,,герои,, могат!!! за ,,други,, е забранено!!! щатите ,,демократизират,, галактиката!!! само те!!! никои друг!!! намерили и на марс ,,петрол,,!!! ,,камиларите,, ще го пренасят!!! е!!! и някое ,,муле,, като ,,блю а.с,,!!!

Ivan

Нашата галактика е "Млечен Път" И понеже (така го приемаме) е само една такава галактика с подобно име, е нормално да го напише с главна буква. От друга страна, ако някъде другаде (в друга галактика) има извънземни които са си кръстили своята галактика Млечен Път, то тогава би трябвало да я пишем с малка буква. Обаче, в крайна сметка (за Бога), ние това не го знаем. Би било много сконфузно, представяш ли си?

Путлер стана за смях на кокошките! Вече само се майтапят с него.

хихи

Ох, хайде малко по-градивно. Изстрелите във въздуха вече никого не впечатляват.

Vladimir Borisov

Градивно за Путлер??? И за Путинистан??? Майтапиш се, нали?

Ivan

"Цял свят се подиграва на Путлер. " След един час перифразира фразата. След час размисли само това ли можа да измислиш? Ама стегни се малко, де. Сигурен съм, че можеш и повече. Само не намесвай петлите, пеликаните и другите пернати. Мисли малко по мащабно.

Vladimir Borisov

Що бе, нещо сериозно може ли да се каже за него?

хихи

Да перифразирам, че да ме разбереш - давай малко по-оригинално. Опитай да вмъкнеш сарказъм(макар че това едва ли е по силите ти).

При вас кокошките, може и така да е, но ние хората го уважаваме.

Може ли да ми се посочи начина, по който икономически Русия ще спаси света? И идиотите знаят че такъв няма, това е изостанала страна! Е закво са тия алабали?

хихи

Русия да спаси икономически света?! В света няма икономика, а икономически балон, граден на компютърни цифри.

ами ако поради липса на интерес, ви спрат медийката? Вие не определяте мненията а ги следвате,нямате ли читатели, закъде сте?

войната не може да я спре путин ! и краят и е предизвестен ! сирия , състав : 74%сунити! 13 % алевити ,шиити и тнт. асад и целият елит са алевити ! изводът е ясен и изхода от войната също !

нещо да каже по този въпрос!!! ,,Днес обаче е необходима промяна- и една от възможностите е да се насочи цялото внимание към Азия, като се загърби старата Европа и САЩ. За това говори и факта, че от 2011 година досега HSBC е разпродала своята собственост в 78 големи американски компании, което намали бизнеса й в щатите наполовина. Ако се изпълни неофициалното все още решение за напускането на Лондон и преминаването в Хонгконг, банката ще се съсредоточи върху азиатските си операции. А те носят по-голяма доходност от операциите в Европа и САЩ. Възможно е банкерите да имат и вътрешна информация, свързана със стабилността на финансовите пазари в САЩ и ЕС. Преместването в Хонгконг не е по вкуса на Вашингтон, американците са чувствителни към своята финансова система, едва възстановила се от кризата. А и HSBC извършва всеки десети финансов превод в долари в света. Но очевидно нещата вървят към подобна решителна крачка. Преминавайки в Азия, за банката ще е необходимо да си осигури подкрепата на Китай, защото плащанията в повечето страни на този континент са в юани. А и китайската валута вече е в кошницата на световните валути. Според експерти, този случай не е мишките бягат от потъващия кораб, а по-скоро капитанът и целия екипаж търсят ново пристанище.,,!!!

хихи

Ще чакаме Щерев и компания да се изкажат.

Ivan

Е, изчакай малко де. Ще им трябва малко време да го осмислят. Накрая ще излязат с "железните" доводи за слабата рубла.

Двуличието на Запада по отношение на събитията в Сирия вече не са тайна за никого! Медийната война и изкривяването а често и цензурирането на новините вече са очевидни. Истината е че САМО Русия воюва с изродите от ИДИЛ, а НАТО, Турция, САЩ и Саудитска арабия се явяват спонсори и помагачи на главорезите! Най голямата опасност за Европа в момента са САЩ и ръководеното от тях НАТО! Бог да пази територията България!

хихи

Хаха - гледам Старгейт SG-1. Цитат от ген. Хамънд към полк. О'Нийл - Синко, Съединените Щати не се намесват в работата на другите народи. Това иска ли коментар?

Не не иска! САЩ са най "демократичната" и "миролюбива" страна в света!

Ivan

А моля, моля Брус Уилис проби дупка в метеорита и спаси земята. Ако не бяха герои като него които десетки пъти ни спасяваха от тирани и космически субекти кой знае къде щяхме да сме.

Лицемерите от Фащ и Запада когато смениха Кадафи, Садам, Янукович и мн. други мирът в тези страни изчезна. Така ще е и сега ако свалят Асад. Бежанците още повече ще тръгнат към Европа!

Ми фашисткото човече нали ще ги спира, ама за сега спира само дедовия.

Английска свиньо,а преди руснаците да почнат да помагат на светския режим,кой можеше да спре войната бе албионско-чифутски отрепки?!

С вас няма какво да се занимавам. Аз ходя в руски форуми и там като ги подкарам блядовете... "азиятски свне", "руски мрши", "блядове", "България ви мрази"... и т.н. благословии.

Лелеее... що си прозд!!!!!

Леле колко си страшен !!!

Мани, мани... а някои от тях (блядовете) даже си мислят още, че някога сме ги обичали.