Какви теми ще обсъдят Путин и Макрон в Париж?

Владимир Путин ще бъде вторият лидер, след германския канцлер Ангела Меркел, с когото Еманюел Макрон ще се срещне на 29 май в Париж.

Обратно в новината

Коментари - Какви теми ще обсъдят Путин и Макрон в Париж? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не става дума за политика-това е прах в очите на хората.За пари и търговия-това е основното и това ще коментират.

Една радостна вест - пукнал е душевният и физически урод Йордан Василев. Лицето, истинското лице на седерастките идиоти ....

Путин ще иска пари и сваляне на санкциите,че мужиците вече нямат пари за одеколон

Стоиле, дали пък не си джони? Колко коментар ще изпраскаш днеска? Как върви харченето на парите по перата "антируска пропаганда"? Не ставате. За 4 години тролене откак конфликта, хората се убедиха че руснаците са прави и че не се подават лесно на провокации. То щеше да е добре да ви начупят тиквите ама нейсе, не им се занимава с диванна армия на грант.

Драги ,стоил, нима трябва да уведомяваш всички за своя простотия? Е, вече знаем, че съществува някъде някакъв стоил, който не е особенно интелигентен. Не се отчайвай, ще срещнеш някакво простичко момиче без претенции - ще имаш дечица. Ето на тях ще им се стъжни живота- да имат такъв баща.

Много сте интересни, платените и медиите, като започнете с тези санкции. Любимото ви ".. Русия не повдигна въпроса за санкциите..." Човек ще си помисли, че санкциите са наложени на Русия, а не от Русия на другите държави. Всичко ви е на обратно.

Те още по-малко. Каквото дойде. Сигурно е само, че няма да си говорят за полуусмивката на Мона Лиза.

Как се е,,бат стари баби.

Въх, ами сега! Тоя Макрон съвсем обърка писанията ни! Комунист ли да го пиша, фашист ли, нацист ли, съвсем се обърках след тая им среща!

ЗАЯВКИТЕ ЗА КОНСЕНСУСНО РЕШЕНИЕ НА РАДИЦА ВЪПРОСИ Е ПОЛОЖИТЕЛНА,НО СЛЕД СРЕЩАТА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ РЕАЛНО ЩО ЗА ПОЛИТИКА ЩЕ ПРОВЕЖДА НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ФРАНЦИЯ!!!

С този ложе маже Русия никога няма да си има нищо общо.

И какво зависи от този Макарон кой е той, и какво. баболюбец сребролюбец мажолюбец. Нерде Путин нерде макарон . Смешна работа

Путkин е едно тъпо ботоксово джудже - кукла на конци на КГБ

Хубаво казано

Тоя сайт е станал абсолютно порнографски! Как не видях един свестен и аргументиран коментар. В момент когато света се движи с пълна скорост към конфронтация и световен конфликт, въпреки отчайващите усилия и многократни податки на Русия за овладяване на ситуацията вие наливате систематично вода в мелницата на подпалвачите! Ако не можете да помогнете поне не пречете и не плюйте безсмислено, а поне изказвайте някакво аргументирано мнение!

ми ето аргумент! россия адна! единствен съюзник хизбулла! двете срещу цял свят!

то затова китайците не спират с аргументите и янките се посират и от тях че летели "непрофесионално" Трол смотан. А човека горе е прав но явно е нов. Според мен трябва да ви избесят тролясните. Такива помии наливате че няма свестен сайт зарад вас. Рано или късно ще ви се потърси сметка.

РУСИЯ И ФРАНЦИЯ НЯМАТ И НЯМА КАК ДА ИМАТ НЕРАЗРЕШИМИ ПРОБЛЕМИ. НЕЩО ПОВЕЧЕ - МЕЖДУ ТЯХ НЯМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ. И ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА, А Е СТАРА ТРАДИЦИЯ. МАКРОН Е ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК С ОТКРИТО МЛАДЕЖКО МИСЛИНЕ. ЗА ТОВА И НЯМА ДА ИМА НУЖДА ДЕЛИКАТНО ДА МУ СЕ НАПОМНИ, ЧЕ ДНЕШНА ФРАНЦИЯ Я ИМА БЛАГОДАРЕНИЕ НА РУСИЯ.

Има доста прилики между Макрон и Путин. Путин е на възрастта на жената на Макрон. Макрон е на възрастта на бившата руска гимнастичка, доста близка с Путин. Могат да си поприказват по мъжки на тема - Стар вълк, младо агне как яде.

мчи нашту мумче туй дету такованкана тенис чука га шъ гу пукани макарон? ни можи туй нящу да ни и втору нашту мумче вий ко ши кажити?

вечерна смяна тролчето няеой и друг цент отгоре...хи хи

Какво може да обсъжда интелигентен човек като Макрон с едно ченге ??? Или може би го е привикал в Енисейския дворец да му начука плешивото теме, преди големите шамари на Тръм и да му съобщи че нови санкции ще бъдат сложени на Колхозия.

Енисейският дворец, на река Енисей ли е?

Да,на река Енесей,Канада.

ХАХАХАХА де го видя тва влияние на кремълския еврейн ве, запартък! Изгониха го от г8, разцепиха го от санкций! Сега и "приятеля" му Тръмп даже се гаври с него!

Санкций, сенатор ли е?

ааа, то путин и с ердоган се срещна, и си приказваха! и турция наложи 130х % мито на руската пшенеца!

Путин трябва много да внимава. Макрон ще се опита да го нагости с Рокфор, Камамбер и отбрани френски вина. Това са вредни храни в забранения списък на Россельхознадзор. Човек може да се натрови от тях. Затова са забранени за обикновения руснак. За него само коча лой от Ердоган

Щом толкова мразите Путин, няма нищо по-доказващо влиянието му! Върши си работата човека,а тя е да има за какво да го мразите.Аз лично съм супер добре,когато плюете по Путин.Това ме успокоява,че Сорос, САЩ и Меркел не ви плащат добре,за да живеете спокойно! Ива за какво да се ядосвате! ДЕРЗАЙТЕ!

Напълно сте прав товариш, всички завиждат на веселите игрички, с които се забавляваме в кремль.

ще има бля-бля и дъра-бъра? Нищо съществено ,санкциите си бичат и рашка си е "велика сила"

ако не бяха президенти и трябваше да има протокол, първо Макро трябваше да посрещне Путkин с една бухалка да го поочука малко заради това, че се меси в изборите за президент. После ако иска - да продължи разговора.

Путин отива на килимчето в Париж.

Кога ще е срещата на Путин с Александър Македонски в македонските земи?

Филип Македонски е казал, че това може да стане само ако Путин си плати или с един газо или с нефтопровод - хахахахах

Изпята песен е вашия еврейн от кремль! Вече му мина пика на шоуто! Издъниха се всичките му пионки в ЕС, издъни се и с Тръмп! Петрола танцува около 50 за барел! Даже белокосия болен сайдеров се усети и си би камшика! И вие тролчета сменяйте лагера докато е време!

Силно се опасявам,че подполковника никога не е оставял основната си професия на вербовчик, а само е излязъл на по високо ниво. На изборите във Франция той игра на сигурно и завербува и двата кандидата. Целта на сегашното му посещение е лично да осигури контакт със своят агент и да не допуска провали като с успешно внедреният агент Тръмп.

Може би, месю Путин ще се извини на месю Макрон, че е налял милиони в кампанията на г-жа Льо Пен с думите Нищо лично, това беше само бизнес !

Лични на Путин или на руснаците? Кога натрупаха толкова парици ? ?

казвам Сталин, разбирай партията, когато е партията, разбирай народа.

Соросоидите да обяснят тази изолация.

Путягата се е молил на колене да го приемат! Обама както не е президент има повече посещения в чужди страни от Путин.

Ясно е, че голямата на Путин за великата роля на Македония ще е пръва точка !!!

Възможно е Путин да иска от Европата да подкрепи българския език като официален в Покрайната и всички там- руснаци и укрите да говорят езика , създаден в Македонските земи . И няма да има е би.

Най-вероятно мосю Макрон ще благодари на слабоумното и склерозирало еврейче от кремль, че му помогна да спечели изборите след като му хакна имейла и му донесе още няколко процента гласове с простотията си! ХАХАХАХАХА

щот макарончето е истинско фрацузойче зер...смехурко си ти май и доста илитератен при това

"По време на посещението руският президент ще присъства на откриването на изложба, посветена на 300 години от посещението на император Петър Първи във Франция, което е положило основите на устойчиви връзки между двете нации" Е това не попрече на Наполеон да опожари Москва !

Долу горе две години по късно руската армия обогати френският и световният речник с думата 'БИСТРО"

И ние знаем за...Батак, ама не парадираме.

На Александър I да влезе победоносно в Париж

Още една възможност Путин да бъде видян на международна среща!Иначе никой световен лидер не иска да се ръкува с него или да го кани на нреща?Абсурд!

симо

Ами световният лидер не може да се ръкува сам със себе си...

Първо Франция унижи Русия, после и Турция. Сега турците са първи приятели на руснаците, а сигурно франсетата ще са вторите в класацията. Какво му трябва да човек !

тя от Бородино шъ знайш все я унижава Франция Русия...смешник...Пък гаче ли освен Петър Велики и Александър Първи е посетил Париж...ако знаеш как няма да пърдиш тук глупотевини

Какво е да легнеш при Алина Кабаева и при Бриджит Макрон...

първо ,путин ще пита макрона ,дали е синът на меркелоланд !