Коментари - Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите | Днес.dir.bg

Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите

Екстрадирането на руски дипломати от страни от Европа и Америка бе тема на коментар на Кремъл, съобщи руският сайт "Газета".

Обратно в новината

Коментари - Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите | Днес.dir.bg

Коментари

И ние българите имаме чувство за корупция Кого да отзове...

Няма доказателства за отравяне!Поредна провокация на Западните :Демократи:Страх ги е от Путин и Велика Русия

Шибаните западняци си бъркат в носа и говорят на изуст. Винаги! Виж россия е друго нещо.

Аз, ако бях руски шпионин, щях да се замисля, дали да ходя в Великобритания

Че англичаните нямат доказателства стана ясно на всички. Поне една снимка от болницата да бяха публикували, или и това е блъф. Да не се окаже , че вече е " под вънкашност чужда и с име ново" и цялото напъване е за парите на русите олигарси във Великобритания.

Интересно, ако Путин изтегли всички руски дипломати от англия и фащ, и изгони всички техни дипломати? Европейците ще се усетят еврогейският съюз в какво се опитва да ги вкара по акъл на тъпите велико-сбърканци и ФАЩисти, и може би ще се сетят, че подкрепят империалисти за сметка дори на собствените си интереси.

да му пожелаем успех

къде са доказателствата ? ............или ще повтаряме ирак в които намериха на мусеи камбаните и неговата прадня която уж може да обгазява ??????

Отговорът трябва да бъде.Путин да се скрие в миша дупка и когато излезе,да се извини на целият свят.

В мишата ти дупка да се скрие, викаш? После да излезе, после пак да влезе? И така много пъти и много бързо?

песков ......спрете водата на външните мисии и гледаи как ще се размерише .........англия води за носа европа от която се отрече срам и позор ???????

За 20 години какво направи Путя? Похаби 5 мандата на управление в бяла държава за месечни фотосесии с тигри, големи риби , делтапланери и военна техника. Измършавелите сладникави госпожички и гейове от календарите нямат толкова снимков материал , пък ти си само едмо късокрако хипофизно джудже, досадно натрапващо грозната си патологична анатомия и психика . То ако с пропаганда без съдържание се развиваше държава, вие пальошите , северна корея , венецуела и куба щяхте да сте гиганти, а не страни от третия свят.Сега щял да скача . Да от ръба пропаста, до която си докарал нещата, за една себична мъжка манекенка , скокът изглежда по героично за фотосесия отколкото обикновенно неизбежно падане, но резултатът е еднакъв.

Всъщност, за по-малко от 10 години управление, БВП на Русия се увеличи 9 пъти. Дори сега, покрай всичките санкции и простотии, БВП им е 5 пъти по-висок, отколкото през 2000г, преди Путин да дойде на власт. Затова руснаците го уважават. Защото колкото и да им е зле в момента, пак им е 5 пъти по-добре от преди, когато ги правляваха краварски подлоги.

и Сега е по-малък от БВП на Калифорния. Преди е бил по-малък от БВП на Буркина Фасу. А бе я вземи се скрий някъде!

уската икономика преминава през процес на т.нар. структурна деградация, смятат анализатори от Висшата школа по икономика (ВШЭ) на Русия. Според тях извън добива и износ на суровини всички останали сектори са в стагнация или упадък.

Путьо в мирно време е лузер. Той трябва да измисля непрекъснато някоя малка война срещу без защитни съседи, за да отклони за да отклони и без това алкохолизираните и зомбирани ватенки от празният хладилник. Но когато се изправи срещу сериозен модерен съперник, го правят на салата -бързо приготвяне - като Вагнер в Сирия. Не само че няма с какво да отговори ватенката, тя се оказа и голям страхливец-като всяко малко човече -джудже. Беше се скрил 2 седмици в бункера си, защото недоволството на мурзилките беше избухнало от факта че путя е изоставил своите да ги правят на салата Вагнер.

дали България ще оживее? От едната страна ЕС и НАТО , от другата Русия, Китай и Северна Корея .Без да съм русофил - знам, че Русия, Китай и Северна Корея ще продължат и когато преди 60-70 години с еговореше , че жълтата раса ще управлява - никой не вярваше. Но в Лондоон кмета е пакистанец, а във Франция и САЩ негрите са повече от белите. След една война - ще си стиснат ръцете с руснаците, китайците и корейците - вече като една Корея и Европа - няма да има същите народи и държави . Всичко напомня на периода 1930-1939 г , както и на периода 1370- 1393 година .

За тези западни нещастници. И нищо да не им отговори те вече са си мъртви от злоба ,хахаха

сега Путин ще им го върне тъпкано много ги е страх и господ няма да ги спаси

Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята. Путьо е кръгла нула, и нищо не е в състояние да направи.

Вагнер е фалшива новина. Не го повтаряй все едно е факт. Или викаш, щом го твърдят САЩ, е вярно, а?

Абе да си гонят когото искат.....аз все още не видях доказателствата на гърбавата посивяла бабичка...а също ще видим ли снимка отровените в болницата или не.

аз открих тайната! Пишищите са делят на групи: руски превърженици , турски превърженици и другите..... Започва словестната война!

Ами глупак, не четеш ли тук написаното?

Гонете всичките дипломати на държавите които изгониха руски такива и им затваряйте посолствата.

и лузъра ще си спусне сам желязната завеса.

Не вземам страна, но такъв ход показва само безизходицата на взелите го...

Путин да спуска желязната завеса.

Ти така си мислиш.

При условие, че е известно, че много пъти критикувам руската позиция, в този случай едва ако руснаците изгонят български дипломати, ние ще можем да изгоним руски. Но за да им ударим звучен шамар можем да не отвърнем със същото и да ги засрамим пред целия свят, за да се види цялата им несправедливост и сляпа пристрастност към нас. След това можем също да поканим реципрочно число руски дипломати да се завърнат обратно. Лично аз не очаквам да бъдат изгонени български дипломати , ако ние не избързаме преди резултатите от Скотланд ярд да гоним дипломати. Според мен избързването в дипломацията е брутална грешка. Актът е немислим, защото употребата на химическо оръжие е престъпление на физическо лице, а не на руския народ. Изгонването на дипломати е акт против руската политика и руския народ, но предимно на руската власт, но не всички са участвали при взимане на това решение за употреба на химическо оръжие, нито всички отговарят за появата му като калашник на черния пазар... Има конкретни виновници. Затова сдържаността е приоритет.

НАРОД И ДЪРЖАВА, ДВА ПЪТИ ЗАСТАВАЛИ СРЕЩУ ОСВОБОДИТЕЛКАТА СИ, ВЕЛИКА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА, НЯМАТ МЯСТО НА СВЕТОВНАТА КАРТА 1943 Г. ТЕХЕРАНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ

Това Чърчил НИКОГА НЕ ГО Е КАЗВАЛ!!! НАПРОТИВ!!! Не лъже бе трол малоумен!

Освободителка ? Не, мерси.

ЧЕТИРИ ПЪТИ ЗАПАДЪТ СЕ Е ОБЕДИНЯВАЛ И ВОДИЛ ВОЙНИ СРЕЩУ РУСИЯ ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО НЕСМЕТНИТЕ И БОГАТСТВА. ЧЕТИРИ ПЪТИ РУСНАЦИТЕ ПОИХА КОНЕТЕ СИ НА РЕКА СЕНА. СЕГА ТАНКОВЕТЕ ИМ ЩЕ ЗАРЕЖДАТ НАФТА В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА ЛУКОЛ В ЛОНДОН И ВАШИНГТОН

А ще имат ли пари да си платят нафтата?

Накрая и Путин ще реши да остане в историята, защото и на децата стана ясно че се е..ват с руснаците и ще стане весело... И с нас се подиграват, ама ние освен да ги засипем с роми друго не можем да им направим. Не така е обае с Русия и скоро може да сме свидетели... кой на Йехова, кой на друго...

Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите: като ги хване за онази работа.

Русия няма с какво да се противопостави на НАТО и ЕС и всеки опит ще я изолира още повече и ще я разорява,както прагматично отчита и самия Путин!В момента Русия е като гневна мечка в зоокафез,ръмжаща и безопасна!

Айде бе, наистина ли? Трябва Путин явно да те назначи за анализатор и съветник, пък току-виж си му "отворил" очите.

Я переведу его из одной ноги в другую!

Само да попитам, след като изгонят дипломатите, това ще легализира ли употребата на Новичок или ще трябва да се крият?

ДА ОПТИМИЗИРА ПЕРСОНАЛА СИ.

Главният враг на Русия е изоставането във всички области от развитите икономически държави. Това заяви Владимир Путин по време на своето послание до Федералното събрание, което отправя днес. "Ако не променим тенденцията и ситуацията не се подобри, то изоставането ни ще се увеличава. Това е тежка хронична болест, която неумолимо, крачка по крачка разрушава организма отвътре", каза президентът на Русия.

че както и с ингилизите шъй малко надреципрочно....

Sm3hurk0

Докато мишоците се правят на важни, котараците ще свалят долара с 1 подпис.. даже и Ким ракетата е поканен в Китай.

ще. ще

Китай - на един подпис от смъртоносен удар по долара

вярвай. вярвай.

Спокойствие и само спокойствие.

Подготвяйте се за война! Тоест няма какво да се подготвяте, няма да сме живи за да видим как ще свърши тя!

Допълвам: само хлебарките ще оживеят за да й видят края!

тогава кво му се притесняваш?

не и докато гимнастичката е в Швейцария.

Sm3hurk0

Ако ще почва война, да се махат американците от България. Аз не искам да съм на мушката на Русия заради едни заблудени американци, на другия край на света.

Къде пък видя американци в България! Има НАТОвци, главният НАТОвец е Президента Генерал Радев, и него ли ще гоним?????

има 4 бази не с натовци, а само и единствено с американски войници, които досега не са ни платили 1 лев, за разлика от огромните суми, които е платила на Германия, Великобритания, Испания, Гърция, Холандия, Италия, Белгия.

Явно освен да овкусяваш ТАРАТОР, за друго не ставаш:-(((. В Ново село има американци ,освен да пазят властта в България друго няма какво да правят защото ако има някаква война и Русия отвърне... те няма да се събудят даже!

Sm3hurk0

Копър, копър... Вие явно не живеете в България ! Ако живееш на Козяк - ще те разбера. Винаги пиша лаконично и ясно ! Не искам да съм на прицел на руснаците, а сега оръжията са им насочени към базите на американците. Няма да се учудя, ако на мушка в този момент е наш морски град с много величия ( нашето слънце и други слънца от европа)

аха, това ли правел в момента путин?! обмислял колко на кого да се изрепчи! а пък аз се чудех защо не благоволи да каже поне нещо съболезнователно, поне нещо човешко по телевизията, та камо ли да отиде при осиротелите родители в кемерово, та камо ли да уволни дебелия олигарх-губернатор, който му е първа дружка!!! нещастник...

Когато тровят чужди граждани в една държава, тази държава, която не е могла да ги опази, трябва да се извини. Вместо британците да се извинят, обаче решиха да накажат Русия, укривайки всички доказателства около Скрипал и дъщеря му, които са и руски граждани

глупости

съвсем друго нещо крият британците, много по-гнусна е историята. крият поредното, ПОРЕДНОТО изнасилване на хиляди бели британски момиченца десетилетия наред, от кафави ислямски изроди! щото може някой да попита съвсем конкретно-в колко още британски градове тая привилегирована измет върши БЕЗНАКАЗАНО същите неща!

Докато се чудиш, той го е казал, но не са те уведомили, което е техен пропуск, факт:-)

А с "изоставането" какво ще прави? Обещал!

Оти миналата седмица не взривия американосите Дамаск,оти млъкнаа сите комуникации на средиземноморскио флот,а турчетата и кипърчетата,даже немаа и телефоние и никой не знаа що стаа,ама у дира нема да го прочетете това,ни па по телевизоро.

Между другото, ако някой още се съмнява във вината на Русия ето - те си го казват в прав текст по цебтралната телевизия: Политолог Дмитрий Куликов (горячо): "Скоро мы увидим террористические акты в Киеве!" Соловьев (кивая): "С применением химического оружия - чтобы легче было обвинить Россию".

Всеки има правото да е прост и ограничен, но ти явно си и горд от факта. Руските политолози единствено продължават логиката, която следва от една доста ясно видима и красноречива поредица от "терористични актове", от които са започнали всички военни конфликти на краварите. На английски дори си имат дума - "false flag operations" (операция под фалшив флаг). За повече информация - интернет е пълен.

То е ясно как. Ще бомбардира Воронеж. И Първи Канал ще излъчи поредната анимация от преди 10 години за супер пупер бомбата. Целта е на западняците и на американците да им стане лошо от смях.

Абе няма как да им стане лошо при това информационно затъмнение, но че ние ще се кикотим още повече със западярската гейщина и дебилизационна неадекватност, в това съмнение няма.

По-голяма глупост не бях чела отдавна.

Тоя път Западът е от страната на булката. Така като гледам, Русия, в качеството си на развеждащият се съпруг, на когото му е писнало от измамницата, ще тегли сиктира на западната дипломация с изгонването на реципрочния брой западни дипломати. Разбира се, това ще доведе и до втвърдяване на дипломатическия тон, и множество недипломатични действия с развързани ръце, които само ще накарат Запада да хленчи и да кълне още повече. Но за какво да й пука на Русия от Запада, какво повече може да й даде той, освен хулиганство и омраза?

Голямо хленчене ... "запада щял да даде на русия хулиганство и омраза"! :) Тая малоумна пасмина, която е толкова изостанала във всяко едно отношение, ли ще дава тон на света бе? И за капак най-нахално анксираха чужда територия, и постоянно предизвикват проблеми в друга суверенна държава! Но хленча е, че раираш ли "хулиганство и омраза"! ТЕПЪРВА ЩЕ СЕРАТ КРЪВ ТИЯ АЛКОХОЛИЦИ!!!

и в руски стил ще им предложат да станат почетни граждани на Россия

Света бе едно много по-добро място за живот, преди Олимпиадата за мир в Сочи.

Сега е момента, купувайте Долара,. тръп постъпи гениално, сваляйки цената на долара, за да си осигури ресурси, нужни му за да смаже Русия. Купувайте, защото когато Европа и САЩ премажат Русия, долара ще стане 5 евро.

Това сънува ли го,звездите ли ти го говорят или от Козяк ти го казаха? Аз ше купя долари ама ако не станат по 5 евро ще те намеря и ще те ева докато аз кажа "стига"!

след като не виждаш кой накъде се е запътил...в това число и русия и щатите...ако беше финансист ще си наясно в близките 10г кой в каква посока върви....

Приятелю, вече сме 21-ви век. Ако не си разбрал.

Килограм банкноти ли?

като едно време дето комунистите върнали на хората хартийки на които пише злато, което те заграбили от банките

докога ще ни бръщолевите глупости които са безинтересни за народа...впрочем по случая скрипал е в сила класическото правило-двама се карат-третия печели...а досетете се кой го е направил...щото той нито е англия-нито е русия...

Путин еднолично ще решава. Нали в Русия има страшна демокрация. Решенията трябва да се вземат колективно, Путин само подписва. Нали Русия не е част от Северна Корея. Или бъркам.

За много неща спрямо Русия бъркаш, но не чувствувай вина:-)

ще им изпрати орлите от ИГИЛ

Путин ще избира, ще хвърля чоп!

Ама какво ги бави...след като не представят яснота и категорични доказателства по случаят това си е чиста провокация! Да им направи острова 2 метра по нисък,водата ще се погрижи за останалото!

Това същата вода ли, която мина през Босфора, разширен от Русия, след остъкляването на Турция?

Само да не срещне по пътя танганайски агнета, че ще оцапа пейзажа.

Коментари - Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите | Днес.dir.bg

Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите

Екстрадирането на руски дипломати от страни от Европа и Америка бе тема на коментар на Кремъл, съобщи руският сайт "Газета".

Обратно в новината

Коментари - Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите | Днес.dir.bg

Коментари

И ние българите имаме чувство за корупция Кого да отзове...

Няма доказателства за отравяне!Поредна провокация на Западните :Демократи:Страх ги е от Путин и Велика Русия

Шибаните западняци си бъркат в носа и говорят на изуст. Винаги! Виж россия е друго нещо.

Аз, ако бях руски шпионин, щях да се замисля, дали да ходя в Великобритания

Че англичаните нямат доказателства стана ясно на всички. Поне една снимка от болницата да бяха публикували, или и това е блъф. Да не се окаже , че вече е " под вънкашност чужда и с име ново" и цялото напъване е за парите на русите олигарси във Великобритания.

Интересно, ако Путин изтегли всички руски дипломати от англия и фащ, и изгони всички техни дипломати? Европейците ще се усетят еврогейският съюз в какво се опитва да ги вкара по акъл на тъпите велико-сбърканци и ФАЩисти, и може би ще се сетят, че подкрепят империалисти за сметка дори на собствените си интереси.

да му пожелаем успех

къде са доказателствата ? ............или ще повтаряме ирак в които намериха на мусеи камбаните и неговата прадня която уж може да обгазява ??????

Отговорът трябва да бъде.Путин да се скрие в миша дупка и когато излезе,да се извини на целият свят.

В мишата ти дупка да се скрие, викаш? После да излезе, после пак да влезе? И така много пъти и много бързо?

песков ......спрете водата на външните мисии и гледаи как ще се размерише .........англия води за носа европа от която се отрече срам и позор ???????

За 20 години какво направи Путя? Похаби 5 мандата на управление в бяла държава за месечни фотосесии с тигри, големи риби , делтапланери и военна техника. Измършавелите сладникави госпожички и гейове от календарите нямат толкова снимков материал , пък ти си само едмо късокрако хипофизно джудже, досадно натрапващо грозната си патологична анатомия и психика . То ако с пропаганда без съдържание се развиваше държава, вие пальошите , северна корея , венецуела и куба щяхте да сте гиганти, а не страни от третия свят.Сега щял да скача . Да от ръба пропаста, до която си докарал нещата, за една себична мъжка манекенка , скокът изглежда по героично за фотосесия отколкото обикновенно неизбежно падане, но резултатът е еднакъв.

Всъщност, за по-малко от 10 години управление, БВП на Русия се увеличи 9 пъти. Дори сега, покрай всичките санкции и простотии, БВП им е 5 пъти по-висок, отколкото през 2000г, преди Путин да дойде на власт. Затова руснаците го уважават. Защото колкото и да им е зле в момента, пак им е 5 пъти по-добре от преди, когато ги правляваха краварски подлоги.

и Сега е по-малък от БВП на Калифорния. Преди е бил по-малък от БВП на Буркина Фасу. А бе я вземи се скрий някъде!

уската икономика преминава през процес на т.нар. структурна деградация, смятат анализатори от Висшата школа по икономика (ВШЭ) на Русия. Според тях извън добива и износ на суровини всички останали сектори са в стагнация или упадък.

Путьо в мирно време е лузер. Той трябва да измисля непрекъснато някоя малка война срещу без защитни съседи, за да отклони за да отклони и без това алкохолизираните и зомбирани ватенки от празният хладилник. Но когато се изправи срещу сериозен модерен съперник, го правят на салата -бързо приготвяне - като Вагнер в Сирия. Не само че няма с какво да отговори ватенката, тя се оказа и голям страхливец-като всяко малко човече -джудже. Беше се скрил 2 седмици в бункера си, защото недоволството на мурзилките беше избухнало от факта че путя е изоставил своите да ги правят на салата Вагнер.

дали България ще оживее? От едната страна ЕС и НАТО , от другата Русия, Китай и Северна Корея .Без да съм русофил - знам, че Русия, Китай и Северна Корея ще продължат и когато преди 60-70 години с еговореше , че жълтата раса ще управлява - никой не вярваше. Но в Лондоон кмета е пакистанец, а във Франция и САЩ негрите са повече от белите. След една война - ще си стиснат ръцете с руснаците, китайците и корейците - вече като една Корея и Европа - няма да има същите народи и държави . Всичко напомня на периода 1930-1939 г , както и на периода 1370- 1393 година .

За тези западни нещастници. И нищо да не им отговори те вече са си мъртви от злоба ,хахаха

сега Путин ще им го върне тъпкано много ги е страх и господ няма да ги спаси

Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята. Путьо е кръгла нула, и нищо не е в състояние да направи.

Вагнер е фалшива новина. Не го повтаряй все едно е факт. Или викаш, щом го твърдят САЩ, е вярно, а?

Абе да си гонят когото искат.....аз все още не видях доказателствата на гърбавата посивяла бабичка...а също ще видим ли снимка отровените в болницата или не.

аз открих тайната! Пишищите са делят на групи: руски превърженици , турски превърженици и другите..... Започва словестната война!

Ами глупак, не четеш ли тук написаното?

Гонете всичките дипломати на държавите които изгониха руски такива и им затваряйте посолствата.

и лузъра ще си спусне сам желязната завеса.

Не вземам страна, но такъв ход показва само безизходицата на взелите го...

Путин да спуска желязната завеса.

Ти така си мислиш.

При условие, че е известно, че много пъти критикувам руската позиция, в този случай едва ако руснаците изгонят български дипломати, ние ще можем да изгоним руски. Но за да им ударим звучен шамар можем да не отвърнем със същото и да ги засрамим пред целия свят, за да се види цялата им несправедливост и сляпа пристрастност към нас. След това можем също да поканим реципрочно число руски дипломати да се завърнат обратно. Лично аз не очаквам да бъдат изгонени български дипломати , ако ние не избързаме преди резултатите от Скотланд ярд да гоним дипломати. Според мен избързването в дипломацията е брутална грешка. Актът е немислим, защото употребата на химическо оръжие е престъпление на физическо лице, а не на руския народ. Изгонването на дипломати е акт против руската политика и руския народ, но предимно на руската власт, но не всички са участвали при взимане на това решение за употреба на химическо оръжие, нито всички отговарят за появата му като калашник на черния пазар... Има конкретни виновници. Затова сдържаността е приоритет.

НАРОД И ДЪРЖАВА, ДВА ПЪТИ ЗАСТАВАЛИ СРЕЩУ ОСВОБОДИТЕЛКАТА СИ, ВЕЛИКА СЛАВЯНСКА ДЪРЖАВА, НЯМАТ МЯСТО НА СВЕТОВНАТА КАРТА 1943 Г. ТЕХЕРАНСКАТА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ

Това Чърчил НИКОГА НЕ ГО Е КАЗВАЛ!!! НАПРОТИВ!!! Не лъже бе трол малоумен!

Освободителка ? Не, мерси.

ЧЕТИРИ ПЪТИ ЗАПАДЪТ СЕ Е ОБЕДИНЯВАЛ И ВОДИЛ ВОЙНИ СРЕЩУ РУСИЯ ЗА ДА СЕ ДОКОПА ДО НЕСМЕТНИТЕ И БОГАТСТВА. ЧЕТИРИ ПЪТИ РУСНАЦИТЕ ПОИХА КОНЕТЕ СИ НА РЕКА СЕНА. СЕГА ТАНКОВЕТЕ ИМ ЩЕ ЗАРЕЖДАТ НАФТА В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА ЛУКОЛ В ЛОНДОН И ВАШИНГТОН

А ще имат ли пари да си платят нафтата?

Накрая и Путин ще реши да остане в историята, защото и на децата стана ясно че се е..ват с руснаците и ще стане весело... И с нас се подиграват, ама ние освен да ги засипем с роми друго не можем да им направим. Не така е обае с Русия и скоро може да сме свидетели... кой на Йехова, кой на друго...

Путин ще избере как да отговори Русия за дипломатите: като ги хване за онази работа.

Русия няма с какво да се противопостави на НАТО и ЕС и всеки опит ще я изолира още повече и ще я разорява,както прагматично отчита и самия Путин!В момента Русия е като гневна мечка в зоокафез,ръмжаща и безопасна!

Айде бе, наистина ли? Трябва Путин явно да те назначи за анализатор и съветник, пък току-виж си му "отворил" очите.

Я переведу его из одной ноги в другую!

Само да попитам, след като изгонят дипломатите, това ще легализира ли употребата на Новичок или ще трябва да се крият?

ДА ОПТИМИЗИРА ПЕРСОНАЛА СИ.

Главният враг на Русия е изоставането във всички области от развитите икономически държави. Това заяви Владимир Путин по време на своето послание до Федералното събрание, което отправя днес. "Ако не променим тенденцията и ситуацията не се подобри, то изоставането ни ще се увеличава. Това е тежка хронична болест, която неумолимо, крачка по крачка разрушава организма отвътре", каза президентът на Русия.

че както и с ингилизите шъй малко надреципрочно....

Sm3hurk0

Докато мишоците се правят на важни, котараците ще свалят долара с 1 подпис.. даже и Ким ракетата е поканен в Китай.

ще. ще

Китай - на един подпис от смъртоносен удар по долара

вярвай. вярвай.

Спокойствие и само спокойствие.

Подготвяйте се за война! Тоест няма какво да се подготвяте, няма да сме живи за да видим как ще свърши тя!

Допълвам: само хлебарките ще оживеят за да й видят края!

тогава кво му се притесняваш?

не и докато гимнастичката е в Швейцария.

Sm3hurk0

Ако ще почва война, да се махат американците от България. Аз не искам да съм на мушката на Русия заради едни заблудени американци, на другия край на света.

Къде пък видя американци в България! Има НАТОвци, главният НАТОвец е Президента Генерал Радев, и него ли ще гоним?????

има 4 бази не с натовци, а само и единствено с американски войници, които досега не са ни платили 1 лев, за разлика от огромните суми, които е платила на Германия, Великобритания, Испания, Гърция, Холандия, Италия, Белгия.

Явно освен да овкусяваш ТАРАТОР, за друго не ставаш:-(((. В Ново село има американци ,освен да пазят властта в България друго няма какво да правят защото ако има някаква война и Русия отвърне... те няма да се събудят даже!

Sm3hurk0

Копър, копър... Вие явно не живеете в България ! Ако живееш на Козяк - ще те разбера. Винаги пиша лаконично и ясно ! Не искам да съм на прицел на руснаците, а сега оръжията са им насочени към базите на американците. Няма да се учудя, ако на мушка в този момент е наш морски град с много величия ( нашето слънце и други слънца от европа)

аха, това ли правел в момента путин?! обмислял колко на кого да се изрепчи! а пък аз се чудех защо не благоволи да каже поне нещо съболезнователно, поне нещо човешко по телевизията, та камо ли да отиде при осиротелите родители в кемерово, та камо ли да уволни дебелия олигарх-губернатор, който му е първа дружка!!! нещастник...

Когато тровят чужди граждани в една държава, тази държава, която не е могла да ги опази, трябва да се извини. Вместо британците да се извинят, обаче решиха да накажат Русия, укривайки всички доказателства около Скрипал и дъщеря му, които са и руски граждани

глупости

съвсем друго нещо крият британците, много по-гнусна е историята. крият поредното, ПОРЕДНОТО изнасилване на хиляди бели британски момиченца десетилетия наред, от кафави ислямски изроди! щото може някой да попита съвсем конкретно-в колко още британски градове тая привилегирована измет върши БЕЗНАКАЗАНО същите неща!

Докато се чудиш, той го е казал, но не са те уведомили, което е техен пропуск, факт:-)

А с "изоставането" какво ще прави? Обещал!

Оти миналата седмица не взривия американосите Дамаск,оти млъкнаа сите комуникации на средиземноморскио флот,а турчетата и кипърчетата,даже немаа и телефоние и никой не знаа що стаа,ама у дира нема да го прочетете това,ни па по телевизоро.

Между другото, ако някой още се съмнява във вината на Русия ето - те си го казват в прав текст по цебтралната телевизия: Политолог Дмитрий Куликов (горячо): "Скоро мы увидим террористические акты в Киеве!" Соловьев (кивая): "С применением химического оружия - чтобы легче было обвинить Россию".

Всеки има правото да е прост и ограничен, но ти явно си и горд от факта. Руските политолози единствено продължават логиката, която следва от една доста ясно видима и красноречива поредица от "терористични актове", от които са започнали всички военни конфликти на краварите. На английски дори си имат дума - "false flag operations" (операция под фалшив флаг). За повече информация - интернет е пълен.

То е ясно как. Ще бомбардира Воронеж. И Първи Канал ще излъчи поредната анимация от преди 10 години за супер пупер бомбата. Целта е на западняците и на американците да им стане лошо от смях.

Абе няма как да им стане лошо при това информационно затъмнение, но че ние ще се кикотим още повече със западярската гейщина и дебилизационна неадекватност, в това съмнение няма.

По-голяма глупост не бях чела отдавна.

Тоя път Западът е от страната на булката. Така като гледам, Русия, в качеството си на развеждащият се съпруг, на когото му е писнало от измамницата, ще тегли сиктира на западната дипломация с изгонването на реципрочния брой западни дипломати. Разбира се, това ще доведе и до втвърдяване на дипломатическия тон, и множество недипломатични действия с развързани ръце, които само ще накарат Запада да хленчи и да кълне още повече. Но за какво да й пука на Русия от Запада, какво повече може да й даде той, освен хулиганство и омраза?

Голямо хленчене ... "запада щял да даде на русия хулиганство и омраза"! :) Тая малоумна пасмина, която е толкова изостанала във всяко едно отношение, ли ще дава тон на света бе? И за капак най-нахално анксираха чужда територия, и постоянно предизвикват проблеми в друга суверенна държава! Но хленча е, че раираш ли "хулиганство и омраза"! ТЕПЪРВА ЩЕ СЕРАТ КРЪВ ТИЯ АЛКОХОЛИЦИ!!!

и в руски стил ще им предложат да станат почетни граждани на Россия

Света бе едно много по-добро място за живот, преди Олимпиадата за мир в Сочи.

Сега е момента, купувайте Долара,. тръп постъпи гениално, сваляйки цената на долара, за да си осигури ресурси, нужни му за да смаже Русия. Купувайте, защото когато Европа и САЩ премажат Русия, долара ще стане 5 евро.

Това сънува ли го,звездите ли ти го говорят или от Козяк ти го казаха? Аз ше купя долари ама ако не станат по 5 евро ще те намеря и ще те ева докато аз кажа "стига"!

след като не виждаш кой накъде се е запътил...в това число и русия и щатите...ако беше финансист ще си наясно в близките 10г кой в каква посока върви....

Приятелю, вече сме 21-ви век. Ако не си разбрал.

Килограм банкноти ли?

като едно време дето комунистите върнали на хората хартийки на които пише злато, което те заграбили от банките

докога ще ни бръщолевите глупости които са безинтересни за народа...впрочем по случая скрипал е в сила класическото правило-двама се карат-третия печели...а досетете се кой го е направил...щото той нито е англия-нито е русия...

Путин еднолично ще решава. Нали в Русия има страшна демокрация. Решенията трябва да се вземат колективно, Путин само подписва. Нали Русия не е част от Северна Корея. Или бъркам.

За много неща спрямо Русия бъркаш, но не чувствувай вина:-)

ще им изпрати орлите от ИГИЛ

Путин ще избира, ще хвърля чоп!

Ама какво ги бави...след като не представят яснота и категорични доказателства по случаят това си е чиста провокация! Да им направи острова 2 метра по нисък,водата ще се погрижи за останалото!

Това същата вода ли, която мина през Босфора, разширен от Русия, след остъкляването на Турция?

Само да не срещне по пътя танганайски агнета, че ще оцапа пейзажа.