Лондон: Най-вероятно Путин е наредил отравянето на Скрипал

Британският външен министър Борис Джонсън заяви, че най-вероятно самият Владимир Путин е взел решение бившият агент Сергeй Скрипал да бъде отровен с невротоксин

Обратно в новината

Коментари - Лондон: Най-вероятно Путин е наредил отравянето на Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Санкции срещу кочината! Кремлин може да плати на медии за фалшиви новини, но не може да убеди правителствата на най- могъщите държави, че не е замесен...

"Трябва да признаем, че войната в Грузия от 2008 г. ни показа железния юмрук на Москва против нашия глобален план за действие в Кавказ". "И макар кризата между Украйна и Русия се изостри на няколко етапа, Владимир Путин нанесе трети смъртоносен удар по този стратегически план чрез присъединяването на Крим в Русия. Надеждите ни за рухването на Русия не се сбъднаха и практически цялата операция беше прекратена". Освен всичко друго, Вашингтон и Лондон планирали и стъпки за изграждане на военни бази на украинска територия. "Планът предвиждаше,след идването на Саакашвили на власт, Русия да бъде стратегически фрагментирана и дезинтегрирана в три стъпки. Първата беше създаването на военни и разузнавателни бази в Южна Осетия. Втората стъпка предвиждаше радикални ислямисти да вземат властта в Дагестан, Чечения, Северна Осетия и Черкезия (става въпрос за Карачаево-Черкезия, кавказка република в рамките на Руската Федерация, бел. ред.). Тази част от плана предвиждаше взаимодействие на между ЦРУ, МИ-6 и висши офицери по сигурността от Турция и Саудитска Арабия. Ако ислямистите бяха успели да вземат властта, то НАТО на практика щеше да получи достъп до северните части на Кавказ". Третата фаза на плана трябвало да настъпи след стабилизирането на Украйна като военна и разузнавателна база. Предвиждало се да бъде предизвикан конфликт между Украйна и Русия, в резултат на който НАТО да окупира Северен Кавказ и цялото руско черноморско крайбрежие. Този етап от плана трябвало да бъде финализиран чрез формалното приемане на Украйна и Грузия в НАТО, което щяло да доведе до рухването на Русия, издава бившият шеф на разузнаването. В крайна сметка, превантивните удари на Путин, първо в Грузия, след това в Крим, доведоха до пълния провал на плана, признава Джон Скарлет.

сламената шапка може да играе без грим в цирка

Доста е прост и без подходящо образование. Само вижте негови вид. Изглежда като идиот.

Какво може да е

ТАКА! НО ПЪК Е СИГУРНО,ЧЕ ВИЕ ИМАТЕ ПРЪСТ ВЪВ ВКИЧКИ ВОЕННИ КОНФЛИКТИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ТОВА ИЗОБЩО НЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА!!! ДАНО ДА СИ ПЛАТИТЕ НЯКОЙ ДЕН!!!

..."най-вероятно самият Владимир Путин е взел решение"...... Вероятно, вероятно.....колко да е вероятно???? Може би толкова, колкото беше вероятното на Блеър за хим. оръжие на Саддам???!!!

Този откачен англичанин защо има такава шантава прическа? Трябва да го острижат нула номер като новобранец,за да има образцов външен вид!

Нещо е много мътна тази история. Уж бегълци от Русия а дъщерята се разхожда между Англия и Русия без проблем. Или е много проста или има друга причина.

Тия, англичаните, са очевидно големи специалисти по Теория на вероятностите! Що щат в политиката? Аз знам от опит, че ако не работиш това, което разбираш, или правиш глупости и ставаш за смях, или нищо не правиш.

мръсни лъжци и мошеници/капиталисти/войнолюбци

тоя от фотото ми прилича на скоро излязъл от Карлуково

Защо сме държавата на лъскавите коли и коврите? И защо най-големите коври са от Плевен?

несретници не знам кой е взимал решението в кралството ви, но президента на Русия яко ще ме изкефи, ако прекрати дипломатическите отношения с вас. както сте се разквичали, натам вървят работите.

Нали уж се бяха натровили и колабирали в някаква пицария? Щом вече "най-вероятното" е равно на "сигурно", явно светът е изтрещял...."демократичният" свят де.

Един шибан пендел да дава акъл.

англичаните са много добри с вероятностите. Много вероятно бе, че Ирак имат оръжия за масово унищожение. А какво се оказа? Чукайте минуси колкото си щете, фактите няма да промените.

на новото европейско право - първо обвиняваш и осъждаш, а после натъкмяваш доказателства!

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКО НЕ ОБИЧА.ПОЛУЧИЛ Е ЗАСЛУЖЕНОТО.

Така е, Путин нареди, сам ми го каза.Но понеже му обещах да мълча, той го каза на английския посланик в Москва

говори си с х.я

МАЛЕЕ! БА СИ ОЛИГОФРЕНА! И НА ТОВА МУ ВИКАЛИ ЕЛИТ?

Тоя проскубан англосаксонски джендър няма ли огледало да все види на какво прилича?

Борка!бе вий туй хероина го взехте за аспирин!!!а стига де!!!

Борис разгада Путин. Как? Това е загадка.

Джендър.

Г-н Джонсън, ти си един истеричен идиот!

Някой вярва ли на педофили?

Най-вероятно Йън Флеминг е последният талантлив криминален писател. Днешните не могат една криминална фабула и сценарий да измислят. Всичките им версии изглеждат като съчинение по тема на ученик от началното училище. Няма доказателства, нито факти, само едни глупави предположения, изречени с надменен и заплашителен тон. Жалко за прословутият английски хумор и литература. Ще се обърнат в гроба класиците.

Тея казаха, че най-вероятно в Ирак има хим. оръжия и се наакаха. Да нестане пак така?

Де го Тончо Блееров дето твърдеше че Садам има хим. оръжия . Е ,съсипаха Ирак и сега мълчат като посрани. Подли англичани !

ХАРЧИ СИ ПАРИТЕ ДЕТО НАТРУПА ОТ ВОЙНИ /И ОТ ЛЕКЦИИ НА ТЕМА МИР И ДЕМОКРАЦИЯ/ И СЕ РАДВА НА ГРОЗНАТА СИ ЖЕНА!!!

НАЙ-ВЕРОЯТНО Лондон, Ми 6 и английските масони са отровили Скрипал, за да играят мръсни игри на Русия. Показателно е, че такива странни убийства се случват САМО в Лондон и никъде другаде по света! Как англичаните биха ОБЯСНИЛИ това в срок от 24 часа? Руснаците трябва да направят луди английските мръсници като използват фразата "НАЙ-ВЕРОЯТНО"! Да се научат на законност и морал.

+++++

А ако Путин нареди една-две ракети от най-новите им крилати такива, с ядрен двигател, нямащи аналог засега, които могат да летят с дни ниско, по релефа, да видят какво е времето над Албиона, тоя запенен нещастник и оная дърта пръдла Мей, как ли ще им се отрази!?

Те тези ракети само на анимация на ниво отпреди 20 години съществуват.

Като гледам този параноик, започвам да си мисля, че наистина вярва в това, което казва. Според мен основната причина за отравянето на Скрипал и дъщеря му е, че са видяли някъде на живо Тереза Мей. Казвам го от собствен опит - като я видя по телевизията започва да ми се вие свят и получавам нервно разстройство.

намерено е ново доказателство , във филма Киндзадза .... казват на дядя Вова .. "Скрипач не нужен

А може би най-вероятно си сънувал? А може би си имал и други сънища? Споделете ги с нас, простосмъртните! МНОГО ВЕРОЯТНО Е ДА ЛЪЖИТЕ!

ли, че г-н министър Джонсън посточнно забравя да се подстриже и вчеше ? Преди да дава акъл на другите нека се справи със себе си !! Ето откъде идва новаторският пример да си с коса нула номер и небръснат, но с костюм и да тежиш над 100 кг. Липсват само много модерните кецове към костюма :)

най-вероятно..хм.По вероятно жириновски,Зюганов.....всичката пародия и панаир покрай тази случка е в чест на утрешните избори в Русия.А Джонсън се прави на чърчил,но едва ли ще смени г-жа Майска, а прадядо му е турчин и става за комик.

За всеки "прогресивен" джендър, подкрепящ ИК е ясно, като в кристална нощ, че Путин и Русия са виновни за химическата атака в сърцето на ЕС - Лондон. За това за тях не са нужни каквито и да доказателства, както няма нужда да се доказва и аксиома. Възникнаха много въпроси по случая, но всички те са поставени на погрешна основа, като най-важният е пропуснат, а именно: Защо лично Путин, точно сега, задейства агента си Джонсън, чрез който успя да извади Британия от ЕС? Чакаме отговор от всички прогресивни медии и служби, начело с DW.

Англичаните мразят Русия по рождение. От като се родят и ги плащат с Русия. Бях решил да не казвам като ме питат че съм българин щото заради мангалите и селските цървули пренесли се с изсухлените си анцузи на острова ме гледаха с обидно отвращение. Реших да се правя на руснак ама тогава пък взеха да ме гледат с особен страх и леко леко да се отдръпват настрани и да ме отбягват. Миналата седмица като беше големият студ и снеговете на острова по всички TV канали ни обясняваха че ужасния студ който им напука тръбите и нямаха вода идвал от Русия. Все едно че Путин произвежда студ и сняг и им ги праща да ги тормози. Това е една адска ежедневна пропаганда заложена през цялата история на съществуването им.

от недоклатени олигофрени!

Неее 100% джентър.

Абе тези идиоти като този от снимката, не си ли дават сметка, че ние откъдето се връщаме те натам отиват! Едно време соц народите се отвращаваха точно от такива хора като този, които нарочно ни караха да вярваме в нещо, в което ние не вярвахме.... е точно това ни отвращава от такива идиоти, това насаждане на омраза!

Ти явно любов насаждаш, кат' та гледам.

:) Това е послание към идиотите , ама от слабоумни като него хората поумняват !

Коя е тази изперкала мома ?

Щом и този идиот прозря че ушанките са виновни , значи е истина

От нечленоразделното квичене на този шамшал се разбира ясно, че България не трябва да е в съюза, в който се намира сега!Това е под достойнството ни като нация и държава!

Още по-вероятно е Борис и Доналд да имат общ фризьор.

Тия двамата са изперкали идиоти!

Има резон - Али Кемал бей-правнук изпитва родов страх от руснаците ;)

те са приятели сега бе. ШАломов виж как хубаво се гушка с Ердо, че и Асад и Рохани му помагат на Ердо да въртят каПутин на анадолски шиш.

"Лондон: Най-вероятно Путин е наредил отравянето на Скрипал". А още по-вероятно, вие сте тотално изтрещяли. Снимката е подходяща визуализация.

Я се понаведи още малко и ще усетиш чак в сливиците,какво ще получиш..

Който то пръв опит познае кои са руснаци, писали във форума по-надолу, получава... нищо не получава, това е елементарно хахахаха Марш от тука, русски свини!

Елементарно е да видиш кой използва мозъка си и кой безкритично повтаря слоганите на ЕС - "джендъри", "права на жените", "демокрация", "вегани"... айде стига толко. Нека да излезем от тъпия стереотип, че всичко руско е опадъчно и антипрогресивно и да видим каква наистина е действителността.

никой не казал една лоша дума с/у Русия. Никой не е наложил наказания с/у Русия. Никой не е наложил санкции на Русия. Това са измишльотините на ТАСС за да очернят ХРИСТИЯНСКИЯ СВЯТ. Лошите думи са САМО и ЕДИНСТВЕНО към Путин и кликата му. Санкциите са единствено към хората свързани със войната в Украйна. Изгонени са хора който имат връзка със случая. До кога ще четете наовините както дявола евангелието бе. Къде някой е казал, че Русия е лоша, че ще ми говориш - " всичко руско е опадъчно и антипрогресивно" За боклука каПутин става дума !!!!

Налъм, гледай си ярмата в яслата!