Асад пише на Путин: Аз не съм Янукович и няма да избягам

Сирийският президент Башар Асад обяви, че не смята да последва примера на бившия украински президент Виктор Янукович и няма да дезертира от властта.

Обратно в новината

Коментари - Асад пише на Путин: Аз не съм Янукович и няма да избягам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сирия е велика държава, удържала на напора на пълчища САЩ-ски наемници и терористи. Браво на тях.

До всички демократи и американофили в България. Не ви пожелавам, но ако ваши колеги демократи и ислямисти, привърженици на шериата, като форма на демокрацията и спонсорирани от Катар и Саудитска Арабия ви избият семействата, защото не сте мюсюлмани, може би тогава неособено интелигентните ви глави ще преосмислят ставащото. Ама пак не е сигурно, за жалост.

Очертават се 2 основни алтернативи в световната политика. 1- Демокрация, при която има поне две алтернативи и редовна смяна на властта. Открита критика. Изборни резултати с до 60% изборни резултати за победителите в изборите. Да в България има демокрация. 2- Авторитарни режими - Путин, Асад, Ким Чен Ун: Няма политическа алтернатива, властта се предава или по наследство или временно се дава на доверен приближен (Медведев) за избягване на конституционните ограничения за максимална продължителност. Резултатите за управляващата партия са над 90% и критиката се обявява за израз на национално предателство и защита на чужди интереси.

диктатори от всички страни съединявайте се

Башар Асад е долен престъпник и ако не го подкрепяше Путин отдавна народа да му се е "отблагодарил" за 150-те хиляди убити и милиони емигранти!

Русия ,Северна Корея и Сирия, са едно цяло. Боклуци. Путин се оказа пълен профан , стана за смях на целия свят.

ЕДИН В БЪЛГАРИЯ КАЗВАШЕ ЧЕ ТОЙ КАРАЛ ВЛАКА НО ВЕЧЕ ГО НЯМА.

Слава Богу Асад удържа на американо-ислямисткия терор. Дано успее да защити държавата и народа си докрай.

На кой бог ще е славата?

да разбирам следният израз:Асад каза също, че правителството "ще продължи процеса на помирение, тъй като е твърдо решено да сложи на кръвопролитието и на разрушаването на инфраструктурата". Разяснения?

Аман от глупави журналисти!!!!!

Така де. Този подлец Анукович трябваше да избие 3-4 милиона украинци като Асад сирийци и да не се налага Русия да ги избива сега. Браво на Путин, Само Сталин е по-велик.

Сталин дори не е Руснак. Действал е като държавник. Путин е тесногръд диктатор ползващ национализма на Руснаците да ги раздели и противопостави на останалия свят. Хората не са толкова различни за да се разделят и да се подклажда омраза. В същото време братските народи на Русия са Сирия и Китай. Абсурдно.

Това е смел човек! А Янукович никой не го гонеше, но той въпреки това избяга в Русия и предаде Украйна!

Смел е колкото отчаян диктатор готов да пожертва народа си.

Тъпаци, не включвате, че Асад е победител в биткта срещу американския тероризъм.

Народа му и той ли е победител?

Да, сирииският народ начело с Башар Асасд побеждава терористите на ЦРУ.

"Степашин, който сега е председател на Императорското православно палестинско общество." горното изби рибата! императора явно е путкин, а православието е руския коз за лидерство. преди това беше комунизма, които се провали с гръм и трясък. интересно защо мудзиките се натискат да бъдат все лидери?

Асад си "изпрати" симпатичната английска женичка и децата им в Англия и обрече на тотален геноцид народа си ! "Джуджи" му помага в това погубване, те - мършите - намирисват отдалече...!

"Путьо",ако не си с Асад, значи не си с нас, а си с Хамериканците !

Кучето Асад ще свърши като Кадафи.

Химическият Асад го чакат съдбата на Химическият Али....

Той и Кадафито така се надуваше по едно време.... Пьк накрая му резнаха главата :-) :-) :-)

АМИ РАДВАЙ СЕ ТОГАВА, НА ОТРЯЗАНАТА ГЛАВА!

Всички вече посочват Янукович като пример за страхливец и нещастник. Казвах ли ви? Още миналата година....

Краставите магарета сами се надушват-Путин,Асад,Кадафи,Милошевич.

Може ли някой да обясни защо САЩ не помагат на Асад във войната срещу Ал кайда? Нали идеята е война срещу тероризма? Моля обяснете.

Защото Асад е червен боклук..... Оставят джуджето да му помага...... :-)

За какво да му помагат. Да се докаже, че алтернативата на исляма са корумпирани авторитарни диктаторчета ли? Утре Ердоган ще обяви война на Алкайда с цел да се бетонира на власт. И ти предлагаш сляпо да ги подкрепяме с кръстоносен поход. Тогава и аз да съм мюсюлман и аз ще грабна оръжие. Ако Асад беше стока щеше да организира избори. Не може да няма поне 2 алтернативи за хората, които не са религиозни фанатици.

С това мислене на повечето хора на разделение между народите,на създаване на автономии,на избиване на тези,които мислят различно човечеството няма да просъществува!!!! Човечеството ще просъществува единствено след обединение на народите и религиите,ако не стане,краят ще е все по близо!!!!

Значи целия народ да не те иска и ти пак да не искаш да пуснеш властта,еб*си долната измет!!! Доста си прилича с нашите управляващи,никой не ги иска и те на яд крадат и управляват!!! Това си е чист деспотизъм!!! Налагане на чужда воля....

ЦЕЛИЯТ НАРОД НЕ ГО ИСКАЛ ЛИ?АБЕ ЗАСРАМИ СЕ МАЛКО ПОНЕ БЕ!КАПКА СЪВЕСТ ЛИ НЕ ТИ Е ОСТАНАЛА!НА ВСИЧКИ ЗАПИСИ ДЕТО ГИ ПУСКАТ СЕ ЧУВА КАК ИЗВЕРГИТЕ КРЕЩЯТ АЛАХ АГБАР!СЪСИПАХА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА!ЗА КОЙ СПАРЕД ТЕБ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОВЕЧЕТО СИРИЙЦИ!ЗА БАБА ТИ!ТИ НЕ СИ ЧОВЕК БЕ !

Хубаво е че си признаваш че си боклук

НАШ'ТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ИСКА И СМЕ ОТВРАТЕНИ ОТ ТЯХ. ЗА ДРУГИТЕ ЩЕ ВИДИМ. МОЖЕ БИ СКОРО!

"Асад каза също, че правителството "ще продължи процеса на помирение, тъй като е твърдо решено да сложи на кръвопролитието и на разрушаването на инфраструктурата"." 10 пъти го прочетох и не схванах смисълът на това изречение "уважаеми" ГлаДни редактори на ДИР.бг. Та ако може някой по умен от мене да ми го разясни ще съм ви крайно благодарен. Тъй като ваш служител ме нарече неграмотник, та реших да се ползвам от "правата" си да бъда ограмотен от по "умни" от мен кратуни.

Доста провали му се събраха на О бамя - Либия, Сирия, Украйна ... докога ли ще го търпят нефтените олигарси в сащ ?

ЧАКАЙ, НЕ БЕШЕ ЛИ О САМЯ, ИЛИ НЕЩО НЕ СЪМ В ЧАС?

Асад е реално най-големият БОРЕЦ СРЕЩУ ТЕРОРИЗМА в момента в света!!! А и най-успешният! Успешно се пребори срещу Ал Кайда и срещу САЩ!!! Това е един велик човек на нашето време....................................! Благодарение на него ще се запазят и най-древните християнски поселища, най-древният християнски език и най-древните християнски реликви!!!!!!

Които евреите ще искат да си ги вземат.

Признавам нямам грам симпатия към Путин и неговите васали,пудели и хамстери.Но за Асад не мога да си кривя душата.Явно има и васали и васали.Едните послушни сиви мишлета,другите с мъжко поведение и достойнство!!Кой на този свят от сега нататък ще уважава "законно избрания президент на Украйна"???Мисля никой!!А за Асад,дори американската политика си смени настроенията с 180 градуса.Отделно той е истинският защитник на светското начало на държавата,на християни,арменци,шиити и кюрди.

Съгласен съм с теб. Сирия и Иран са единствените светски държави в Арабския свят.

Тук не иде реч за Иран!!!А за Сирия.Която е по светска от всяка една арабска държава с изключение на Ливан и Тунис!!!В Сирия 10% от населението са араби-христяни,3% са арменци.Самият Асад,лош,добър,звяр или диктататор е завършил медицина във Франция!Това му придава класа!!Докато Янукович си е един най-обикновен криминален престъпник и страхливец,нищо че е законно избран!! Забележителното след 3 години война е ,че американската позиция се смени с 180 градуса.Дори във Вашингтон им е ясно кой е светския човек и кои са ислямските фундаменталисти!!

Информация от нета:"Истинската причина за конфликта в Сирия се крие в откриването на нови находища на природен газ около районите на Тартус и Латакия двата големи пристанищни града, които са аналози на Бургас и Варна в Сирия. Става дума за т.нар. Левантийски басейн, който по предварителни изчисления има потенциал за 3.5 трилиона кубични метра природен газ, както и на най-малко 1.7 милиарда барела нефт. Втората причина е получаването на т.нар. Шиитски полумесец между Иран, Ирак и Сирия. Иранците започнаха проект, чрез който тръбопроводите минават през Сирия и оттам излаз за Средиземноморието. Иранците сключиха и сделка с Пакистан така тръбопроводите достигат директно до Китай през пакистанска територия. Това сериозно нарушава интересите на САЩ и техните васали Саудитска Арабия, Катар, Турция и Кувейт. Не е чудно, че те са основните спонсори на бунтовниците." Миналата зима мимоходом в нашите новини беше споменато, че Израел вече е започнал експлоатация на газовото находище. От началото на конфликта в Сирия са влезли над 240000 наемници-главорези. Сирийската армия вече трета година успява да устои на този натиск, в тази война без правила. Крайно време е да осъзнаем, ние и Европа, че в момента Асад спасява нас, борейки се срещу набезите на крайния ислямизъм и тероризъм. Комунизъм, социализъм, дрън-дрън... не това е важното в сега!!! Всяка държава и народ имат право да решат как да се развиват, не е нужно американците или разни "демократи" от средновековните династии на Катар и Саудитска Арабия да им внасят демокрация! Сирия е светска държава, искат или не!

Абе защо има информация на кого Асад бил писал? Защо няма информация за безчиствата и масовите убийства на християни и арменци от освободения от бунтов -ниците град Касаб. за оскве -рнените и разграбени християнски храмове ,тези главорези безчинств- ат с подкрепата на Турската армия

ЗАЩОТО ИМАМЕ ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА НА СЛОВОТО!

Абе защо има информация на кого Асад бил писал? Защо няма информация за безчиствата и масовите убийства на християни и арменци от освободения от бунтов -ниците град Касаб. за оскве -рнените и разграбени християнски храмове ,тези главорези безчинств- ат с подкрепата на Турската армия

Айде червените боклуци са се развилняли и пишат та чак лайна хвърчат! Давайте и понеже са такива опорните точки почвайте и с минусите! Да повторим: мръсни червени боклуци, родоотсъпници, руски подлоги!

Простак, не всички са такива безмозъчни идиоти да делят света на червени и пембени! Спри да пълниш форума със негативен спам. Опитай се да мислиш - знам от подобни на теб, че е трудно!

Ама ти и мислиш!!!!

не е важен цвета , стига да не е червен...а негативеният коментар е естествен за подобна простотия от която се възхищават червени тролове

СЛЕД 10.11.1989 ПОДЛОГИТЕ У НАС СА САМО АМЕРИКАНСКИ!

чудесна компания! а Ким Кой Там Бе той какво пише на Путин?

АСАДУ АКБАР АСАДУ АКБАР

Плевнокио пише на Меркел:"Аз не съм Милошевич и ще духна-ако стане напечено.........."

а серГей каза: " аз не съм Хитлер, ще се наакам като стане напечено!"

Хамериканците са МЕРАКЛИИ на Сирийския НЕФТ --НО имат мерак и за РУСКАТА база там!! Но да знаят:: П У Т И Н НЕ ДАВА!!! И да внимават хамериканците Путин да не почне да приема плащане на НЕФТА в ДРУГА ВАЛУТА , а не в петроДОЛАРИ!!Тогава "демократичните" хамериканци ЩЕ Ф А Л И Р А Т !!!!!

Ице ти чакай да паднат на овена тестикулите т.е. хамериканците да фалират...и си мечтай за сирийски нефт, ако имаше такъв то повярвай ми, че Сирия отдавна щеше да е на колене ама няма...и за туй цял свят си трайка :)))

русия не ги иска те сами искат към русия за что то там е живота много е хубов живях там 10 години знам

НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ФАЛИРАТ, ТЪЙ КАТО ИМАТ САМОЛЕТОНОСАЧИ И ГИ ПОЛЗВАТ, НО СНОЩИ РУСНАЦИТЕ ОБСЪЖДАХА ДАЛИ ДА НЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ ЩЕ ПРОДАВАТ СРЕЩУ РУБЛИ И ЕВРО. БИЛО ЮРИДИЧЕСКА ФОРМАЛНОСТ, ПРЕОДОЛИМА ЗА МЕСЕЦ-ДВА.

Местният сирийски сатрап написал на Императора в Кремъл

Ти к`во?? На теб да пише а?? Да те пита по колко купуваш шалварите........

Путин, Ердоган, Асад - лика и прилика, като две капки вода!

бай Иванее, кой те хванеее!!!

да не забравим Кастро и Ким

А за двойния стандарт на Щатите кво да кажем - в Саудитска Арабия за най дребното нещо според изкривените им разбирания бой с пръчка и други извращения. Ама хамериканците това нещо не го виждат - щото така им изнася, нали са съюзници.

И за Катар,който е инкубатор на терористи е в сила същото

Сащ изпитва огромна нужда да "Освободи" Сирия но Мечо и там ще им натрие муцуната

И единия и другия са тръгнали власта да си я носят в гроба и заедно с нея остатъците от народите си. Големи хитреци са и двамата. Единия не бяха рокади с Медведев чудесии само и само да заобиколи конституцията. Другия се е издигнал в култ, а говори за светска власт. Проблем на народите си сте докато ви търпят ще сте добре.

днеска в сирия група исламисти влизат в един манастир в град хомс и убиват холандският монах в манастира франсис вандерлехт и за голямо съжаление такава новина не отбелязана никъде в българските новини,защото спонсорът на новините в бг са...?

А така ти личи руския акцент, дори и при писане. Дали изобщо си в България или тролове виреят и от Москва

А ти защо си такъв пещерен анти московец?!

dionisiosd@yahoo.com

Нещо-в лъжа ли го обвиняваш??? Или просто ти харесват повече бурките отколкото руският език???

Какво значение има какъв е? Казва истина, която би трябвало да развълнува всеки човек. В Сирия методично избиват християни, рушат древни паметници на християнската култура! Ще да си от третия пол, щом не ти трепва сърцето при такава новина.

Християнството по цял свят търпи посегателства. Ако бяха мюсулмани, не само у нас, а и целия свят щеше да се занимава с тях, колко са репресирани и обидени.

май не ти харесва на теб,явно си на страната на терористите които убиват християните в сирия,,ако разбираш езици прочети това от франце 24.Le père Frans van der Lugt, jésuite néerlandais qui vit en Syrie depuis près de cinquante ans, a été abattu lundi dans son monastère par un homme armé. Il avait choisi de rester dans la vieille ville de Homs et de partager le quotidien des Syriens

Лошото е че на Сирийците тиквите им са още зелени и не могат да вденат, че не е нуждно да подменят авторитарния олигарх с шариат. И понеже и Путин и Асад са авторитарни олигарси им изнася да се подкрепят. Да крепят .. поне още няколко десетилетия сигурно ще изкарат. Въпроса е след тях какво ще остане.

Ако имаше тиква на раменете- нямаше да умреш на арената като бясно куче!!?

Ако беше грамотен и беше чел книжки, щеше да знаеш, че Спартак не е убит на арената, а в бой с редовна римска армия.

Не я грейш световната политика, ба!!

Писмо има до Москва! Но другото е измислица на журналисти!! Сега- трепете се!

психопати, сериини убиции. трябва да си сбуркан тотално психически да си мислиш, че гуза ти е срастнал с управленскя стол. мандатността я нямат за нищо вече. едини и сущи доживот да управляват, защото всички други според болните им мозаци са терористи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мисля, че ако е казал така, както е предадено, това е най - слабото послание на достойният д-р Башар Асад, президент на Сирииска Арабска република. Но все пак, оригиналният текст е важен да се намери.

Ето, 007 от Корея потвърди!!!

Като е достоен да проведе едни избори преди да е измрял целия му народ и емигрирал.

dionisiosd@yahoo.com

Как-по точно?? Да назначи Ал-Кайда за наблюдатели ли??

АМЕРИКАНЦИТЕ СЪСИПАХА ТОЛКОВА ДЪРЖАВИ РЕД ИМ Е НА ТЯХ - КАТО ПОЧНЕШ ОТ ВИЕТНАМ ТА СИРИЯ ТА ЛИБИЯ - СЪРБИЯ И КАКВО ХАЙДЕ ПРАТЕТЕ ИМ МАЛКО БЕЖАНЦИ

Не се притеснявай. Тях Господ ще ги накаже. И то на тяхна територия. От няколко дни се забелязва масово бягство на животни от парка Йелоустоун. 30 труса на денонощие и повишена температура на водата в гейзерите. Предполага се, че това е признак за изригването на вулкана. Резултата би бил, че в радиус от 1000 км всичко живо ще загине.

Жалко, че разрушиха и Сирия, а тя може би беше една от най-отворените арабски държави, като изключим Ливан към света! Всъщност добре, че е Асад, за да опази и малкото, което е останало. Иначе определено имаше много неща за дялкане, тъй като в доста неща изоставаха, както и повечето арабски държави. Това няма да се хареса на много хора, но диктатурата за съжаление не позволява развитие, а това много пречи на младите хора и поради това доста от тях бягат към запада. Истината е, че страни като САЩ и Русия трябва да престанат да определят бъдещето на голяма част от страните по света!

браво на асад, един достоен маж и политик. тран в очите на ус и това го дразни много чте русия го подрепя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти имаш ли акъл?

НЕЗНАМ ЗАЩО ЛИ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ БАНДЮГИ СЕ ОТЧИТАТ ПРЕД ПУТИН. ЯВНО ТОЙ Е ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО. ЗАЩО ЛИ СЕ ЧУДЯ, СЛЕД КАТО ВСИЧКИ НОСЯТ КАЛАШНИЦИ!!

Не знаеш, защото си доста невеж! Личи по писанията ти, нещастник!?

Супер! Чудесна новина! Значи Башар Ал Асад е решил да умре като куче - да последва същата съдба като неговия другар от Либия, Муамар Кадафи.