Арестуваха Владимир Путин във Флорида

Владимир Путин е бил арестуван в американския щат Флорида, но това не е ОНЗИ Владимир Путин, президентът на Русия, а негов съименник.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Владимир Путин във Флорида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все що е Владимир путин, все е бандит крадец и нахално същество.

Мой приятел пък по Коледа закла Паси ( прасето си Паси)

Това пропаганда ли е или липса на новини?

:)Куражлия е младежа-хем чернокож,хем и Владимир Путин се казва и то във Флорида:)))

ТЪПОТИИТЕ НА ПЛАТЕНИТЕ СОРОСОИДИ

Наближава времето и за истинския Путин! Нема лабаво, в Мавзолея има само едно място и то е заето! А в Гулаг милиони свободни места!

Новината подхожда перфектно на жълт вестник, а не медия! ПО-зле сте от жълт вестник!!!!!

Аз пък одеве теглих един здрав шут на Обама и го изхвърлих през прозореца навън. Така се казва черния ми котарак де.

Да не те емнат природозащитниците за тоя ритник, че няма да ти се размине с условно. Пък и да го беше кръстил Путин, как така ще риташ оБама?!

Истинския Обама отдавна те е изхвърлил през неговия прозорец, а ти си кръщавай котки както искаш и ги ритай, това можеш най-добре

Аз направих същото с моя котор Путя!

Нашия Путин съвсем прилича на Барак, когато беше по-млад и носеше козя брадичка като баща си

дирника, дирника .... голям спам сте

мислиш с мозъка си май :), друг орган по-тъп нямаш..

Путин става президент през 2000 г. Дотогава никой не го познава. а кажем, че набира популярност още първия си мандат, но не веднага, нали? Тоест ако момчето е кръстено на него, то трябва да е на 15 год. максимум. А тоя е побелял. Но да речем, че е съвпадение. Значи тати руснак - от него фамилията - се е взел с американска негърка? Айде бе! Това е също толкова невероятно, колкото да цъфнат налъмите.

Ако това е Ваш избор на статия превръщате се в вестник "Лична драма". Ако това е платено потдържане на информационен фон, то много евтино обработвате центовете. Общо взето непрофесионално, елементарно, глупаво...

Какво чудно има, то съветските американски щати и руската федерация се водят по един и същи начин - доста близък. Нормално е и да има бял негър и черен бледолик

Хванаха Обонго в африканските джунгли, но това не е оня Обонго.

Да ви пикая на новината.

Toва е средностатистическият путиноид. Прави скандали в магазина и в интернет.

то затуй се е кръстил или са го кръстили Путин .Щото такива като човека на снимката-т.е обонговци в САЩ-са 90 % от биомасата нселяваща гетото.

Ако американския Владимир Путин се кандидатира за Президент на САЩ, със сигурност ще спечели. Направо ще разпердушини Хилъри и Тръмп. 74% от американците мечтаят за президент като Владимир Владимирович

в розовите сънища на мурзилките е така, но реалността е друга

Хвани единия-удари другия-все маймуни

Тоз ли бре, този е Манго Чернев аз последно знам ,че така се казваше.

ха ха хааааа африка на два континента, да! наистина сме произлезли от тях май, ето на два континента са стъпили и имат "позиции". и не ги е еня за имена религия и тем подобни глупости. гледат да ебат бели жени да забременяват и да раждат от тях за да има африканци по цял свят.

от Мара Ройтерса по-тъпа няма, но имало!!!

Аз не виждам разлика между американския Путин и Барак Обама. И двамата са ,,истински" хамериканци ...

ха ха хааааа

защо го коментирате туй бе, моето куче се казва барак и какво ? целия свят ли да знае това да еба търтеите им да еба! как ще се казва владимир путин като е 48 годишен. значи не му е рожденното име

Откри Америка. Трудно ли беше?

А един Обама го разстреляха!

В САЩ,въпреки ,че ги плашат с Русия,но почитателите на Путин са многобройни.А и съвпаденията на имена е често явление.Среща се често и името Клинтон.В щат Айова има окръг и град Клинтон,кръстен на 7 кмет на Ню Йорк.

особено отрепките като този са най-големи почитатели на вова

ся очакваме да арестуват бял Обонго в Рашъ! Ама такъв едва ли ще се намери, щото никой не иска да носи тва срамно име!

в България някой ако се казваше путин щяха го скъсват от подигравки доживот, но сега понеже е руски президент видиш ли сума ти народ са му станали поклонници...

Пълно уточнение: На руската фамилия "Путин" коренът и е път. На евентуална българска фамилия "Путин" коренът е съвсем друг и подигравките са доста вероятни. Но не името прави човека. Известна фамилия адвокати са Гъзобарови. И не е много препоръчително да бъдат подигравани, защото подиграващите после лесно губят делото.

С извинение, но това е поредната тъпотия, поместена в ДИР-а - някакъв негър направил дребен скандал в магазин и ето ти новина на новините.

някакъв дрогиран негър владимир путин, така звучи по-добре

Този Владимир Путин прилича повече на Барак, от колкото на руския президент

по характер е двойник на путя

Външно прилича на Обама, ама по интелект, перчене и поведение е копие-клонинг на малкия принц от кремъл, нали?

На много помии в България има се иска Путин да е като Елцин. За ваше съжаление не еееее. :))) Умрите от яд.

майстора на ботокса решил да се хареса на Обама и променил и пигментацията. Но Барак не прост да му се върже. Я марш обратно в кремълското гето!

Аз в столипиново познавам двойник на сидеров от атака,като дупе и гащи са в муцките !

А, бе голем избор, но много смърдят!

Голяма новина ,няма що. Колко съименници има по света. Утре може да арестуват и някой Барак Обама. Е ,и?

в кремъл вече готвят ответен удар, в момента променят името на един пиян руснак и утре ще го арестуват за опит за покушение срещу кремълското жуже

Колкото и да е странно, тоя черен хулиган е много бледо копие на "Непогрешимия", Путлер!

Чудна тъпа сган са това путинистите! Вместо да се радват на популярността на идола си, те горките се дървят! Бива тъпня, бива, но тава вече е прекомерно, дори за тази тъпа обществена прослойка!

Комплексарите се обиждат много лесно особено когато са привърженици на идеите за комунистическия рай и велика рассия.

Както те гледам речника, то и ти интелектуално недалече стигна от ония от Столипиново. "тъпа сган, дървят,тъпня, тъпа " - мисля ,че Св. братя Кирил и Методи би се засрамили от такъв сънародник.

Пак си напуснала без разрешение "Лъвов мост", марш веднага на работното място.

Много ме кефи когато филките се дразнят, че техния лидер-император-жив бог путин е сравнен неволно с черен уличен бияч от лошата Америка. Направо дращят по екрана на компа от немощ.

Роки, днес нещо по кофите няма ли та си в форума? Нали знаеш като казваш бързо Ки ро, Ки ро се получава Ро ки. ;) Селенията нали знаеш къде ходи?

Човеко, направо ме срази с интелигентния ти коментар. Лъха здраво на образован висшист и единственото което ми остава е призная поражението си и да се извиня. Извинявамсебе!!!

кръщават се поради огромната популярност.Дори бивши рок величия от световно известни групи си го казват Путин е единственият лидер който казва истината.Може да се провери в нета.Другото е евтина пропаганда в стил "Дойче веле" но тя върви само за краставичари

Аз, пък си кръстих котарака на великия Путин, защото само примигва и гледа да отнесе някоя птичка. Също като оригинала, само, че ония анексира територии.

за пример, "бивши рок звезди" ?????? Същества наркотизирани и оглупяли от безмисления живот и безкрайни оргии ???

А бе, да ви попитам нещо - кой беше тоя Владимир Путин? Нещо не съм чувал това име, да не е някоя мижитурка? Или клошар от кварталното бунище?

Така казват на вожда на политическия ексхибиционизъм в Русията.

Въпросът е защо по света разни отрепки се кръщават на името на Путин. Очевидно е, че такива са феновете на Главатаря на РФ!

Този е истинския президент на рассия, онова бяло и дребно недоразумение в кремъл е фалш.

Така ти се иска, Русия да заприлича на България коленичеща пред САЩ. Няма как да стане. Путин е Велик!!!

Велик, велик метър и шейсет те толако е велик!

А вие сте национален предател!

Това е част от т.нар. хибридна война, измислена от краварите-трепачи на индианци и биячи на негри. В същност Там вече негрите не ги бият. Там си ги вече убиват. Защо да не убият (на първо време набият) и негъра "Владимир Путин"?!

Двойник!

Този бляк брадър нарочно си е сменил името на Владимир Путин, за да се бунтува срещу системата. Също като ръгбиста от Чикаго с договор за над 100 млн. долара, който не стана на националния химн, защото като черен се чувствал дискриминиран в САЩ.

Не бе, това пак е Вова, ама не Путин, а Владимир Русев, a.k.a. Валтер Калашников, преживял катарзис :)