Путин награди основен заподозрян за убийството на Литвиненко

Владимир Путин удостои с държавни отличия основния заподозрян за убийството на Литвиненко и лидера на Чечения, който похвали убиеца на Немцов.

Обратно в новината

Коментари - Путин награди основен заподозрян за убийството на Литвиненко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия има кой да я управлява и да се грижи за реда ,но в Бългаия всичко се раздържавява и се унищожава живота на народа ни.Майната му на немцов ,колко като него трябва да гръмнат в България ,за да можем да имаме българска държава отново.

А героите от катинската гора кога ще награди?

От тази страна идвало ли е въбоще някога нещо хуманно? Източната тюрма , както я нарича Захари Стоянов е най-точното и име.

Най-вече в областта на културата. Но след залповете на "Аврора" - само смърт и разруха!

Ха ха ха! Сега ако Путин съумее да докаже, че за да осъществят сделката за покупката на Аляска САЩ са давали подкупи на руски висши чиновници, може да обяви сделката за нищожна и да си я върне и нея (Аляска де!)!! Ха ха ха! Стига глупости!! Руснаците са сбирщина от некадърна селска паплач, която нищо качественно не е създала през времето на съществуването си! Уппппс.... създали са нещо "добро" - АК-47 (автомат Калашников) с който арабеските са на път да се самоунищожат!

Имаш малка грешка, АК47 е създаден с любезното съдействие на немския конструктор Хуго Шмайсер!

Скоро ще награди и Обама! Не се косете.

Не е необходимо да се създава истерия. Добре се знае закона Омерта. Той е на почит във всички затворени тайни общества - като КГБ например. И какво по-естествено от това - предателите се наказват. Тези, които прескочат този етап биват възвеличавани от другата страна като герои. Винаги е било така, винаги и навсякъде. Демокрацията може много да си приказва, но и при нея е така

съгласен! Когато се предават държавни тайни - това е предателство. Когато обаче, избягалият заявява на службите в приемната страна, че няма да им сътрудничи и, когато неговите действия се изразяват в популяризиране на притежавани от него факти и аргументи, уличаващи СЛУЖИТЕЛИ на бившата му служба в криминални престъпни действия в собствената му страна - това е съвсем друго! В този случай законът на омертата се прилага единствено като в гангстерска (мафиотска) групировка. Сиреч КГБ (днешното ФСБ) не е правоохранитена институция, а мафиотска и терористична формация!

Путин вече си има собствено гробище - там лежат застреляни политическите му противници.

Обама превръща света в гробище.

аз съм горда путлерова подлога - само това мога.........

и "руския капитализъм" - вождът си има свои частни олигарси, свои частни силови спецслужби, свои частни съд и прокуратура и, разбира се - свое частно гробище за политическите и икономическите му противници.

Резаците на Кадиров вършат мръсната работа, ФСБ им помага с коли и изключени камери, Пусин награждава Кадиров за добре свършената черна работа....е как да не имигрираш в таз кочина-мечта , Ъ ?

и как путягата възроди русия? освен олигарсите около него - беднотия и глад.една рускиня се лепна за един 80 годишен старец - българин да го гледа. разправя страшни неща - беднотия и гладория. абе как го прават комунягите - където стъпят трввв нe расте. а сa наи-богати на природни ресурси.

Разликата е, ча Сноудън може да бъде съден в САЩ и да получи присъда.А при диктатора Путин присъдата е такава, каквато реши кремълското човече. Звучи ми все едно-Хитлер награди СС офицера Борман за добра работа с евреите и противниците на режима.

Путин възроди Русия, която пияницата Елцин почти беше подарил на запада.

Честито на наградените Луговой и Кадиров за 'слава' на Империята на Злото ;-) Сега кой ли е наред да бъде убит ?!

ето за какво е убит немцов заради подигравка с религиозни символи ,това е кощунство ,а сега се надявам тези нашите български политици ,които се припознаха като шарли и тези които изказаха подкрепа на тези журналисти ,които бяха убити ,защото са се подигравали с религията на 50% от населението на франция ,а именно мюсюлманството да бъдат ликвидирани.Като ги почната герб ,Рб ,пф,абв ,бсп ,ето тогава ще тръгне държавата без гадните евросъюзници.Този който разпадне евросъюза ,трябва нещо повече от медал.

Между Русия и ИДИЛ разликата е единствено, че Русия е много по-стара.

"Путин награди основен заподозрян за убийството на Литвиненко".... аааа, тои е заподозрян в англя, иначе много хора в други страни смятат че основните заподозрени са березовски и ми5.

много е твърде тесен и е основно в ограничени среди на ограничени метално люде. Умиращ, Литвиненко си казва кой го е убил, а когато на човек пред очите му е оная с косата, не му е до лъжи и заигравки.

разбира се.

Фобията, това е натрапчив и безпричинен страх от нещо. Господа Фоби, изпийте си хапчетата и се успокойте. За Русия този, починалият е национален престъпник и предател. За Великобтирания той е герой. Когато е издавал другарите си от КГБ, е бил наясно с участта си. И тя го е застигнала.

Драги червенушко, национален предател и престъпник от най-висша класа е Путлер, защото ще срине цялата държава, гонейки своите мегаломански, имперски видения. Много скоро неговото обкръжение ще го омете - вече пречи на всички олигарси от собствения си кръг...

Ти за Русия ли се загрижил или за олигарсите? Определи се,защото човек може да си помисли, че си платен соросоид и лакей на сащ.

да ни кажеш кои другари и какви е предавал! Да се говори "на ангро" е лесно, но когато става дума за убийство, да наричаш един достоен човек "национален предател" без да да знаеш НИЩИЧКО за него е цинизъм, а тебе те издава като нищожество.

Да не забравяме,че всички терористи и атентатори през WW2 идваха от Москва,където имаха и имат голям опит!Мога да пиша много неща по този въпрос,но има чичко google за необразованите и зомбирани русофили

които не ликвидират предателите си ги чака нашата участ.

трижди за предпочитане от тази на "велики" държави, които се оставят да ги управляват гангстери и терористи от най-престъпната терористична групировка ЧК/НКВД/КГБ/ФСБ!

по тази логика ние ще се оправим когато ликвидираме всички русофили !

Как може мурзилките да живеят толкова дълго с талкова малко акъ?

Да се чете АКЪЛ

Ти тяхното живот ли го наричаш?! А тоя верно е рептил... Горките руснаци...

А ти кво? Да не чака да паднат на коча топурдаците?

А у нас Вежди Рашидов получи орден от Първанов след като счупи носа на полицай. А вий спахте и не ривахте тогава, нали? И като ви смениха Парка на Свободата за Борисова градина пак не ривахте, нали?

са различни - имаш и + и - от мен.

На другия ден след убийството на немцов го написах но всички тук деликатно мълчаха: Путин е жертван.От тези които го поставиха на това място.Той вече е компрометиран и е неприемлив за света.За това и господарите му са го отсвирили.Няма нужда да обяснявам че той не е станал президент на русия щото си е рекъл:"бе аз що не взема да стана един президент".И станал.Хаха. Силите които го издигнаха разбраха че тая с противопоставянето на всички няма да стане.Друг е въпроса дали цивилизования свят някога ше седне на една маса отново с русия. Номера с "умрялата лисица горбачов" едвали ше мине пак.Дори да върнат крим пак няма да стане.Единствения начин това да стане е РУСИЯ ДА БИДЕ РАЗДРОБЕНА НА НЯКОЛКО ПО МАЛКИ ДЪРЖАВИ БЕЗ ДА ИМА ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА АТОМНО ОРЪЖИЕ.Тогава да.Другия вариант е русия да бъде унищожена като най вероятно това ше унищожи живота на земята.Но все пак има шанс.Иначе ако тумора русия не бъде унищожен тогава 100% целия организъм загива.Просто съществуването на русия в този вид е невъзможно съвместно с нашето съществуване.

Ха така, кажете си го какъв ви е проблема, та ако някой още не е разбрал да вдене най-после защо понякога изглежда че Русия реагира прекалено...

Момче,вече не става дума за реакции...И дали те са прекалени или не.Душевните терзания на едни полуграмотни същества вече едва ли са проблем на цивилизованите хора. Цивилизованите вече са абсолютно наясно че с русия НЕМОЖЕ ДА СЕ ЖИВЕЕ ЦИВИЛИЗОВАНО.Как да живееш спокойно с едно бясно куче в съседния двор.А?Как си го представяш.Аз не мога,колкото и да ми се иска

боклуци като Луговой и Кадиров се поставят по-високо от Литвиненко, Немцов, Политковская, Старовойтова.. (списъкът стана много дълъг) - тази нация няма бъдеще!

които ликвидират ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ, са неудобни за терористите по цял свят! Всеки руснак, който за пари е дръзнал да стане предател, от този миг знае, че е смъртник. Русия не прощава на предателите си и така трябва да стане и в България, за да се оправят нещата. Но от 25 години по върховете са само българопредатели - доста боклук има за чистене!

терористи завземат властта в една държава и избиват най-качествените си хора, заклеймявайки ги като предатели? Или просто невинни граждани за да си вдигат рейтинга с груби лъжи?

по-точно е да се каже , че русия не прощава на никой :на предателите на своите и на неутралните. Просто Русия е антиживот, от който дори добре живеещите бягат.

И какво от това бе дир? Путин наградил убиец на двоен агент. Ами да, ще го награди, така стоят нещата ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ! Като убиеш предател те награждават!

Абе бунак да не би Георги Марков да е предател.Или пък всички тези българи които избягаха на Запад по времето на правешкия циганин Живков.

дадеш доказателства, че Литвиненко е предател! Да обясниш защо Луговой арогантно отричашеу че е убил Литвиненко? И защо Путин го награждава за "приноса си към развитието на руската парламентарна система и активната си роля в законодателния живот"??? Нещо много, ама МНОГО смърди, не намираш ли, а?

Посмъртно давам награди на Хитлер, Берия и Сталин за милионите избити от моята раса.

Догодина Путин ще награди себе си за убийството на Немцов.....

изчака Медведев (като му дойде редът) да го направи - по-прилично е някак си...

Леле как се зомбират руснаците...

Не съм политик и политическите убийства не ме вълнуват особено,ако почнем да ги нищим то първо американците да си кажат за Кенеди,ще им олекне,по страшни са битовите убийци,които в България са на свободен лов ,вчера пак пуснаха един за добро поведение-убил съученика си и го разфасовал в хладилника,нека си решим тия нашенски изродско-канибалски цинизми и подигравки с основни човешки устои,а след това ще плачем за олигарха Немцов и международния шпионин Литвиненко,лека им пръст

Какво да кажат американците за Кенеди след като Осуалд е бил на посещение в Москва преди да убие президента си.Дали там не е заровено кучето а.

А какво да кажем тъпако за убиеца на Джон Ленан,който уж психично болен обиколил за 6мес.цяла Европа без Русия,и се върнал от Франция да утрепе големия певец.А знаете ли вие американски подлоги ,че УСА не е давала 20год.американско гражданство на Дж.Ленан защото според тях той бил комунист-нали пее за свят без пари,без войни и т..мечти?Има такива американски документални филми даващи подробна информация за "голямата американска демокрация".Четете ,ей..!

квалификации, дали пък първо не е добре да попрочетеш нещо написано от Немцов и Литвиненко. Защото иначе смърдиш със спуснатите ти опорни точки и недобронамереното им повталяне.

Това го писах преди време.И то отговаря на проблема "кенеди" ....Прочее за това беше убит и JFK.Той просто предаде америка и НЯМАШЕ КАК ДА НЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН.Такъв откъде да го знаеш какво може да "сътвори" при друга кризисна ситуация.И глупостите че мафията е виновна.....Решението за отстраняването на кенеди е взето на най-високо ниво.Той е бил вреден за америка,след като не атакува куба и допусна инсталиране на РУСКИ ракети с атомни глави на 50км от маями. Щом си станал президен на сащ,трябва да имаш куража за тежки решения,когато се наложи.Както направи хери труман в япония.Тогава той спаси цивилизования свят от варварска русия.Ако не беше го направил най-късно до 1950г варварите щяха да са на ламанша.А не да се измъкваш с гениални оправдания. Напр. че спасяваш света от апокалипсис.Да ама оставяш страната си в ръцете на варварите.Оставяш я на тяхното благоволение.Такава безотговорност е непростима.И за това той е бил отстранен.Не за друго.И след това и цялата фамилия беше разгромена.Това не е по силите на мафията.

Наказанието за един предател може да бъде само едно- Смърт! Навсякъде по света това е правило, а друг е въпроса кой, как го възприема. Учете се от държавата Израел и нейните служби. Те са велики!

ПО СКОРО БЕШЕ КРИТИК НА ПУТИН НЕ ПРЕДАТЕЛ НО КАКТО И ДА Е РУСОФИЛИТЕ СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА ДА ОПРАВДАЕТЕ УБИЙСТВАТА...... ПАК ПИТАМ КЪДЕ Е ЦЕННОСТНАТА ВИ СИСТЕМА....

Абе спри се бе, спри... остави таз служба, намери си по-достойна работа. Писах ти по-долу, ама не - ти си писател, не читател, нали?

Путин е абсолютно прав да награждава защитниците на родината.

Кая радина?

Кой е вождът и учителят - Путин или Кадыров?

Литвиненко е бил "враг на народа" според русофилистичната смрад във форума и за това е било нормално да бъде ликвидиран!!!!!! Партизаните може и да са се пренесли в някой друг свят, но техните наследници - закърменият с партизански идеал, паразит, продължава да трови обществото ни. Пазете се от такива кърлежи!

Значи, човечеството все още има шанс!

Да са живи и здрави ... кърлежите ли?

Ако осъден тогава може да коментиране. ВСЕКИ ЧОВЕК Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО. Сергей Антонов изродите го съсипаха. Така и не го осъдиха но.......

По- добре е да не споменава тази случка..Особено от съветофили-соц.чугуни...Да не се говори много-много,че разни турски терористи се разхождали и въоръжавали в България...Още едно ''геройство'' на местната,терористична организация БКП...

съсипаха Антонов бяха "свои" - в София и Москва!

В Атланта ново убийство на негър! Не спряха да трепят негрите двеста години!

Ти негър виждал ли си??? Бил ли си в квартал с негри? Ако не си, мълчи си!!!

Да ги избием "демократично", а? Ми нали в краваристан всичко е блясък и щастие, бе? Нали в Русия само има бедняшки квартали (не, бе, цялата Русия е бедняшки квартал. Като България до 89 г...

Преди няколко години имаше новина за Българин убит от негри които се опитвали да грабят къща с хората вътре. Когато звъннал с доставката за пица, негъра го гръмнал като отворил вратата...

Заподозрян от кой за убйството а ? От англичаните. Заподозрян като Сергей Антонов и опита за убйството на папата може би . Аре у лево

що ти е смешно тогава?

Напоследък има една интересна тенденция в новините.... Путкин призна че наредил завземане на Крим... Путкин награждава убиец. Накъде отива тази "държава" Русия???

Ти остави Русия, не е лъжица за твоята уста. Но ти накъде си тръгнал бе, калъф, това би трябвало повече да те интересува.

Р Е Ф Е Р Е Н Д У М!!!! Как по ясно да го напиша за промитите мозъци на орките!

Ало сътрудника на "Америка за България" "Награждавал убиец ----- " ОСЪДЕН ЛИ Е ВЕЧЕ ИЛИ ЗА ВАС ТОВА Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ. Това са ви писали да казвате

Искаш да кажеш че дир.бг ми казва какво да пиша? Просто копирах новината бе умник грозен!!!

Оня двуметровия от сащ дойде уволни един министър , шефа на наште служби позволили си да разкрият деиноста на сащ и протесна мрежа остави зелени тоалетни ратишки написа какво да се говори, взе секретната информация на данс и си замина.Ясно за всички боко е никой , просто никой

защо дори не е разпитан? Путин защо не допусна следователите да се срещнат с него, а го направи депутат, та да има и имунитет?!?

Виждам, че западната пропагандна машина продължава на пълни обороти с атаките си срещу Русия и Путин. Доколкото знам, на никого не са повдигнати обвинения за смъртта на Литвиненко. Англичаните не са представили каквито и да било доказателства срещу този "основен заподозрян". Освен това не е ясно дали смъртта на Литвиненко е убийство въобще. Той е нямал никакво влияние в Русия, така че не виждам какъв мотив би имал Путин да поръчва убийството му. Литвиненко е бил отровен от полоний. Полония не се среща в природата, той се образува в ядрените реактори, и е много скъп. Някои независими американски журналисти бяха изчислили, че стойността на количеството полоний, използвано за това отравяне, е било към 10-на милиона долара, и както един от тях се беше изразил, на Путин би му било по евтино да използва крилата ракета за такова убийство! Най вероятната версия е, че Литвиненко е бил замесен в контрабанда и търговия на радиоактивни материали, и неволно се натравя от тях. На Запада разбира се, е по изгодна версията, че Литвиненко е бил убит по поръчка на Путин, за да се поддържа в западните медии образа на руския лидер като безскрупулен диктатор, който не се колебае да убива несъгласните с него.

НЕ Е НУЖНО ДА ХОДИМ НА ЗАПАД(МАКАР ЧЕ КОЛКОТО ПО НА ЗАПАД ОТИДЕМ ЩЕ СТИГНЕМ РАНО ИЛИ КЪСНО ДО РУСИЯ).... ДА ПОГЛЕДНЕМ РУСИЯ И ЛИДЕРА И - САМО МЕГАЛОМАН И ДИКТАТОР СТРАХЛИВЕЦ ПРИЕМА ЗАКОН КОЙТО ЗАБРАНЯВА ПРОТЕСТИТЕ ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА СРЕЩУ НЕГО...... ПОМНИШ ЛИ - СЪЩОТО НАПРАВИ И ЯНУКОВИЧ СЛЕД КАТО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СИ С ПРОЗАПАДНА ПЛАТФОРМА И ИЗЛЪГА НАРОДА СИ....... ПАК ТИ КАЗВАМ НЕ Е НУЖНО ДА ХОДИМ НА ЗАПАД..... НЯМА ДЕВСТВЕНИЦИ БИВШИ АГЕНТИ НА КГБ ;)

Спри се бе, спри се... не изработи ли достатъчно за днес?!?! Разбирам човек да изкаже мнение по редакционния материал, ама ти си клиничен случай. Сигурно трудно ще разбереш какво ти пиша изобщо, но дори да имаш основание в това което твърдиш, повтарянето му истерично и с епитети които се използват от нискочели индивиди съвсем не допринася за нормалното възприемане на позицията ти.

Имаше хора, полакомили се за пари, опитващи да търгуват с радиоактивни материали. Всички, за които се говореше, че се занимават с това (познавах лично един) не са вече между нас. Моят познат бе погребан в затворен ковчег. Не зная защо. Дейността им се преследваше от държавата, но не държавата ги уби. Говоря за около 1991 -94 г.

...има жив, един със сигурност.

Може ли някой русофилистик да поясни следното, мам и цата ви робска: Защо по дяволите, след като американците избиват невинни, защо бре, отрепки нещастни, ОДОБРЯВАТЕ избиването на невинни И в Русия?????????? До кога ще бъдете роби и подлоги на чужд народ?

Те Путлеристите си получават парите, пък дали са прави не ги интересува...

Гнойна пъпко на снагата на Б-гария.Ти си въобразяваш ,че си някой да даваш акъл на хора с мно...го по-високо образование от теб и подобните ти отрепки ,доволни като гледат страдащият от некадърността на вожд.овете ти народ български.Народ изразил в хиляди паметници своята признателност към единственият народ протегнал братска ръка към него след 500г турско иго.Виж картините на Репин-"Казаки пишат писмо турецкава султана"-доброволците руси и казаци записващи се в Руската армия и готови да умрат за братята си българи.Вие сте отрепки извън своя та родина и народ.Ще ви смажем както винаги.

"Путин награди основен заподозрян за убийство " Имах си аз да не го награди! Следващият награден: главен изнасилвач, след него известен терорист обезглавил жени и деца. Това е Русия където убийци са награждавани....Путлер савсем изперка!!!

Убийството на Литвиненко е едно от най-извратените в историята на човечеството. Да си отровен, никой да не може да ти помогне и заради радиацията да умреш в самота - това се е родило в извратен мозък на садист. Награждаването на Изпълнителя означава едно: Изпълнил е точно инструкциите на Кремълския Кръстник

Няма по-лъжлива информация от тази на западните официози! Който не мисли като чете, нека вярва. Реалностите са други.

ЕДИНСТВЕНИЯ ПРОБЛЕМ В ЦЯЛАТА ТИ КУХА ТЕЗА Е ЧЕ ПЪРВОИЗТОЧНИЦИТЕ СА РУСКИ - ТЕ РАЗКРИХА ПЛАНА НА ПУТИН ЗА КРИМ..... КАКТО И ЧЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУ КРИТИЦИ СА РУСНАЦИ....

Не. Западни източници са писали още през 2012г., че Луговой е преминал успешно детектор на лъжата и провелите теста британски експерти са го счели тогава за невинен. Е, явно понякога се изтърват да пишат и истини, но после ги забравят.

Не ги разбирам анти Путин коментарите. От една страна обвиняват Русия за бедна, бандитска и неуправляема. От друга се дървят на Путин и неговата здрава тоталитарна ръка. Спомнете си Садам и Моамар, когато бяха на власт държаха здраво положението и имаше мир в Европа, самите те не допускаха т.н. бежанци да напускат границата. Сега Ирак и Либия са в държавен колапс, източник на войни и износ на джихадисти. Сирия е на ръба да ги последва, заради Русия все още се крепи. Май за това САЩ забъркаха бозата в Украйна, за да си засилят атаката срещу Асад. Добре, САЩ успява и Русия е в гражданска война. Какво става с Европа? Никой от хейтърите-военнолюбци не си мисли за това.

НИМА НЕ РАЗБИРАШ ЗАЩО НЕ Е РЕДНО ЧОВЕК ЗАПОДОЗРЯН ЗА УБИЙСТВО ДА СЕ УДОСТОЯВА С НАГРАДА..... ЕМИ ПИЧ ПРОБЛЕМА СИ Е ТВОЙ ЧЕ НЯМАШ МОРАЛНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА....

Мнението на пишлеметата не ме интересуват.

Предлагам награда за този, който убие убиеца на Вероника Здравкова. И тъй, и тъй, правосъдието ни е платено, поне, като плащам, да знам, че ще бъде приложено.

То и аз не разбирам що за бетонна глава трябва да си,че да обвиняваш САЩ за нещо,което Путин започна..Даже и си призна..Няма обяснение.Освен бетон..

Нуланд - 5 млрд $ за демократизиране на Украйна Пуч в Киев Споразумение в Киев между Кличко и Янукович, с гаранти Германия и Франция - февр. 2014 На следващият ден палеж, погром на парламента, гавра с депутати, хунта Яценук-Кличко-Турчинов Кой започва, кой е бетониран идиот?

Глупалоф, след толкова мъдри мисли не се ли сещаш какъв лош пример дава Путлер на аркадаша си Ердоган като заграбва територии от съседни държави?!

Наскоро американски съд призна предателя на грамите на Уикилийкс за "ЖЕНА".Лицето ще лежи доживот за национално предателство към САЩ. Същото правило се прилага и от Мосад.Какво направи България по делото за "Оня списък"? Нима Ваклото агне пострада? Ами с министър Ненчев,който уволни шефа на военното разузнаване,с цел докопване на последния списък от агентите на България в чужбина,какво ще се случи? Държавни тайни е имало и ще има... Предателството им се наказва извънредно строго,а когато това е невъзможно,следват други действия. Това го правят всички държави,без изключения.

Някой Тук питаше защо МИ 6 му трябвало да убие Георги Марков 1. По същата причина поради която за опита за убийството на Папата обвиняват България и прецакват износа на оръжия за около 2 милиарда годишно . 2. Забележете Убийството на Марков съвпада с Рождения ден на Тодор Живков. Уж било като подарък за него. По голяма идиотщина едва ли може да има. 3. Причината е че Георги Марков просто разбира че цензурата на запад е много гнусна и прикрита затова не се вижда на повърхността . Тя е заложена. Потърсете в Нета това: Георги Марков до Димитър Бочев ПИСМОТО

Абе ти вярно ли си вярваш на тъпизмите, дето ги пишеш? Не вярвам да си толкова тъп, явно се опитваш да манипулираш още по-големите от теб глупаци

Виж, къде наблизо има чалготека и върви да отпуснеш. После може и да ти стане по лесно да мислиш.

Нещо като аргументирана защита или още от НПО-то не са ви спуснали опорните точки. Чети писмото..... Георги Марков просто е спрял да върши работата за която са го наели. Защото човекът не е станал двуличник а е продължил да бъде идеалист и да вижда гадостите и двуличието на Запада. Реално с Убийството (ако въобще е бил убит защото версията за отровата е добавена по късно) на Марков се постигат две неща: 1.Скарална жертва на режима 2. Спира да бъде проблем

Така е. Това за Г.Марков е очевидна скалъпена лъжа, но има глупаци да вярват. Също както и за папата.

В това писмо Марков си намеква , че ще бъде убит от англииските служби.

... защото е писал срещу комунизма ...

Нормално е главният убиец да награждава подчинените си убийци. Като добавим и че е аутист и не е много наред с главата всичко си идва на мястото с необяснимото му поведение

"Владимир Путин удостои с държавни отличия основния заподозрян за убийството на Литвиненко и лидера на Чечения, който похвали убиеца на Немцов. " Или както се казва в такива случаи, коментарите са излишни. На всички трябва да е ясно кой е добрия и кой лошия. Мога само да добавя, че лично аз намерих един от приближените на Путин, който се оказа че бил участвал в преврата срещу Горбачов. От ония, радикалните комунисти които искаха да се върне стария режим на Леонид Брежнев. А, и друго мога да добавя - мое лично мнение е, че докато поне не се премахне оная мумия от мавзолея на Червения Площад в Москва, Русия нищо добро не я чака. Не че вярвам в някакви проклятия.

Този човек не е кумонист, той е мръсен болшевик.

Дано Бог отнеме силите на Путин да върши злини.

Не му давай работа на Господ!Гледай в своята паница!Да не стане така,-че ще бъдещ болен и прокълнат ТИ!

ВЕЩИЦА

Това е класика - как се създава обществено мнение! Манипулацията на журналиста започва още от заглавието. Следва бързо цитиране на недоказани кървави убийства и... овцете са готови с изводите и вече всичко им е ясно. Като в приказката за сестрата к..ва - иди доказвай, от позиция на оправдаващ се, че нямаш сестра.

Ей,не спира безочието на русофилите-путинисти!!! Защитавайки убийствата,които Путин и кликата му извършват само показва докъде може да стигне глупостта,продажността,лицемерието на безмозъчните родопродажни русофили!!!И то наистина за копейки!Същите вие,путинисти,купувате избори,като роби скланяте глави,плюете срещу всичко българско!!!

Друго си е да защитаващ убийствата на милиони цивилни от НАТО по цял свят, нали...Те са демократични, добри и едни такива евро-атлантически, носещи просперитет, демокрация и свобода!

Пародия

НЕ МИЛИОНИ МИЛИАРДИ...... ХАЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ - КАКТО СЕ КАЗВАШЕ В ЕДНА РЕКЛАМА....

В същност кой уби Литвиненко? Кой ви каза, че са руснаците? Къде го убиха - май в Англия? Мислете, мислете - не повтаряйте като папагали каквото ви сервират платените медии. Май половината от изказващите се също не сте безкористни?

Е много си тъп

А бе тъпунгер, ксгебистите убиват в Русия но също и по целия свят неудобните им!!!!!!!