Путин: Русия гарантира сигурността на Абхазия

Президентът на Русия Владимир Путин пристигна в отцепилата се от Грузия област Абхазия, където заяви, че Москва гарантира нейната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Русия гарантира сигурността на Абхазия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха..................

До KGB : 1939 не сме били заедно с Германия, а чак 1941. И доброто състояние на България 1939 няма нищо общо с Германия. То е благодарение на българския народ, въпреки националната катастрофа през 1919 ,която е по "заслуги " на Германия

Путин нищо не гарантира,той само се меси и дестабилизира.Путин финансира световния тероризъм

Кога ще свалите тази снимка на тоз Сталински сатрап-виси 1 месец.

Явно и баща ти е п...а

Този пак е много по добре във фейса от онази маймуна Тръмп!

аз предпочитам да гледам снимки на красиви жени, ама теб щом те влекат мъжете... ...хора всякакви.... ....поне ползвайте презервативи

При десант на Армията освободителка на порт Бургас, първата ми работа е да се кача на най-високата сграда, за де не ме отнесе вълната посрещачи. И съм сигурен, че на първата редица с червени връзки и червени знамена ще са най-отявлените "русофоби", пребоядисани прилежно. Този филм сме го гледали вече.

Не се и надявай! Стъпи ли руски ботуш отново в България, значи третата световна е започнала и путинова Русия ще отиде при хитлерова Германия.

Тук един червено-кратунковез, гордо именуващ се "КГБ" крачещ под руски флаг (те всичките руско-съветски мекеретаса национални предатели) се опитва да лъже публиката все едно че се намира в колхоза пред "доярка Дуся" и "колхозньй парень Иван Кузьмич". А истината е по-различна. Когато сме били заедно с Германия към 1939 г. България е била на 7 или 8-мо място в Европа като ниво на развитие. За сравнение далеч пред страни като Гърция и Португалия. Когато съветската армия окупира България през 1944 г. всичко се срива. Първо, цели 3 години и 4 месеца ( до края на 1947) България изхранва окупационната армия на СССР. Но това не е всичко. Независимо че сме участвали в крайната фаза на войната България е сред победените държави. И плаща репарации. На Югославия и Гърция. Нищо че за 3 години окупация сме им построили такава инфраструктура, която те после са ползвали през следващите 30 години. Към 1989 г. България в никакъв случай не може да е 20-та в света. Преди кого да бъде? Само от бившия соц. лагер, Полша Унгария, Чехословакия, Румъния, ГДР, Югослваия са преди нас. Пред кого от Зап. Европа може да сме? Ами освен Андора и Лихтенщайн не с ещам други. Като и за тези не е сигурно. Преди кого може да сме в цял свят? Преди канада и САЩ? Или преди Япония и Ю. Корея? Много смешно, нали.Та др. "КГБ" с руския флаг, за такива като вас българския народ има една много умна приказка :'Посмали, Манго". Пък може и да си от рода на бай Мангал...

през 1939г. българският лев е конвертируема валута.

и пенсиите са били толкова големи,, че всеки пенсионер е можел да купи на внучето си Айпод, Айпад и Айфон с една пенсия и да живее като баровец с останалото. Всеки работник със семейството си по два пъти в годината на Черно и един път на Бяло море по 10 дни. Зимата на Боровец 20- дни

Дрън, дрън, та пляс! Това са "демонократичните" мантри! България бе на 26 място сред най-развитите страни в Света през 1985г., а българският народ бе на 10-то място по образованост! И това не е по статистика на СИВ, а на ЦЕБанка и бе публикувано в Куотърли економик балътин! През 1939 година селското население у нас е 70 %, а в САЩ 12%! Нещо да говорят тези факти за трудовата заетост, за придадена стойност, за БНП? До 9.9.1944 имаме само яз. Калин, а за 15-20 години бяха построени 132 язовира с национално значение и 5000 от регионално! След "демокрацията" е пак само един-Цанков камък, дето го ремонтират всяка година, както и всичко друго построено през последните 27-8 години! Нещо да говори това за развитие на икономиката ни? За 27 години още не можем да стигнем БНП от 1985-6г. А довоенният ни БНП бе достигнат с първият НСплан с продължителност3 години през 1950г.

България, тъпако до 1989 година беше на последно място от страните в СИВ! Всичко останало са комунистически мантри! Кои страни са били след нас? Нима ЧССР, Полша, Румъния,Унгария или ГДР бяха след нас! Само идиот би твърдял подобно нещо.

Русофил - комплексиран, неук и мързелив, българомразец. Необразован човек, незнаещ руски език. Мрази крави. Притежава стара западна кола на 20 години.

Когато Русия ни гарантираше нашата сигурност бяхме сред 20те най-развити страни в света. А когато сатаНАТО уж гарантира нашата сигурност, сме сред двайсетте най-слабо развити държави в света.

Бъркаш. Не си бил сред най-развитите страни. Русия ни издържаше, като купуваше всички буклуци,който произвеждахме по линия на Съвета за взаимопомощ(СИВ). Умря СССР, умря далаверата. Ако си беше развита страна , щеше да си останеш развита.

Нищо не бъркам, объркания си ти.

глупако, бяхме в топ 10 производители на компютри. сега и гвоздиите ни са от китай. а вие плачете че русия не си произвеждала кафе или чай. сега нищо не ни гарантират. сега сме бушон и опитно поле

Путин е мек,ако беше Сталин веднага щеше да превземе Грузия и да такова майката на американците, които Турция гони и търсят база там. Ирански шах е оставил живи около 75 000 грузинци.Те пишат писмо за закрила до Руския император. Като окупирани от Русия станаха 3.5 млн.,а ние българите от 4 млн. станахме 8 за 45 г. За 30 г. останахме 5 млн. от които 2 млн. цигани и турци

ало този ,това не е руска страниза,прав ти пат за говнарника русия

смешник!

Русия може да гарантира само финансиране на тероризма,ограбване на всяка държава до която се докопа,предизвикване на братоубийства,интриги,мизерия,бедност и пиянство.

Така ни ,,ограбваха " до 89г. , че бяхме сред най-развитите държави в света.

Защо сред най-развитите 10!!! Какво ти пречи да кажеш най-развитата страна сле СССР, разбира се. Как може да има такива идиоти, като тебе!!!

Това е валидно на 100% само за държавата на мафията САЩ, изклала и обрала коренния народ на Америка. Така е пигмейо тъп.

Коя па тая науру?

Към котака: Аз пък се срамувам от теб, който отричаш всичко, което нашите деди са признали и сътворили и не са ревизирали така "вещо" като теб историята. В никоя друга европейска страна няма такова вандалско отношение към старите паметници, пък били те на неудобни за сегашните времена дела. Но какво ли да искаме от един народ, който изскубва пресно засадени фиданки, чупи пейки по градинки и чупи заслона на спирките, които го пазят от дъжд. народ, на който вандалщината е в кръвта, или народ който няма способността да си раздели отпадъците на хартия, пластмаса , стъкло и др. както правят белите европейски хора. При истинските бели хора не могат да виреят същества като нашите цигани, защото веднага по закон се наказват. та това сме ние.... рушители и ревизори на историята.

соросоидни кретени, Грузия нападна абхазия и осетия, не Русия.

Чети история, кретен! Абхазия о Осетия са грузинска земя.

О да, вълкът гарантира сигурността на кошарата.

Кой са тез - Путин и Абразия че ни занимавате с тях ?! Нищи чудно, че посещаемоста ви пада...

Ти май си възпитаник на американската образователна система.

Срамувам се от малобройните, опърпани тълпи, които с блясък в очите, развяват по столичните площади чуждите знамена на грабителите БЪЛГАРИЯ! Срамувам се от безотговорните ни журналисти и слугинските ни медии, които вместо да бъдат съвестта на обществото и камбаната, която бие тревога за надвисналата опасност, престъпно мълчат за истинските причини, тласнали българите към демографската пропаст. Срамувам се, че повече от 1300 години дедите ни са успели да съхранят земята, потомството и идентичността си, а днес моето поколение провали и обезсмисли усилията и жертвата на милиони святи българи назад във времето срещу шепа рубли!! Можем ли да понесем тази вина? Трябва ли и в София някой да се самозапали пред Шмайзера или на жълтите павета пред Коня, пред новия паметник на Графа в Докторската градина или под някоя табела на ул. Аксаков, за да рухне проклетата лъжа ? Срамувам се от сегашните и миналите ни градоначалници, които не намериха в себе си кураж и патриотизъм, за да сринат веднъж завинаги тази фалшива софийска реалност, в която сме принудени да живеем, лъжата, която ден след ден трови децата ни и убива възрожденския дух на българина. И никакви разцъфнали градинки, фонтанчета, детски площадки и преасфалтирани улички не могат да спрат този срам и гняв, който извира от сърцето ми!

Научете добре българската история и не съчинявайте измислици.Фактите са че Русия ни е освободила от турско робство и е създала Санстефанска България , а дедите на нашите съюзни от Запада/НАТО, ЕС/ на Берлинския конгрес ни разчленяват.От тук следват неблагоприятните за нас последици две национални катастрофи по време на Междусъюзническата и ПСВ и създаването на македонската нация.

Срамувай се , че си се превърнал в чирак на западно евррпеците! Е това е срамотия ве чирак, а тва дет си го надраскал моеш да си го закачиш у селския кенеф, та катклекнеш да сериш да с но четеш. Баута у тъпоръбестия еврочирак!мбухахаха хаха

същото. Децата ни си отидоха си с болка в сърцето не просто да търсят хляб, а свобода и справедливост за всички.Намериха своята втора родина защото са млади, образовани и работливи, а в страната ни това не са качества. Не съжалявайте за нищо , правилно е най добрите да бъдат при най добрите, само така ще постигнат много.

Срамувам се, че най- високият паметник, който психопатски размахва шмайзера си в самото сърце на столицата ни, фанатично пазен от полиция, камери и доброволни отряди, прилежно обгрижван от Столична община, държавни институци и десетки еничарски неправителствени организации, всъщност е паметникът на най-наглата лъжа в българската история! Срамувам се, че допускаме измъчени от мизерията възрастни жени пред Светия синод да целуват охранените ръце с ролексите на кагебистите в расо ( докато те се качват на мерцедесите си) и да им даряват последните си стотинки за Бог да прости, срамувам се, защото се целува ръката на свят човек, а не на алчен и похотлив комуноиден скот! Срамувам се от чалга-историците в БАН, Софийския университет и НИМ, които изнасилват историята ни с поръчкови научни съобщения, лекции и учебници. Срам ме е от доверчивите чужденци, любопитни да научат (от извора) нещо повече за българската история, умело причаквани от т.н. добоволни екскурзоводи, които по време на безплатните турове ги заливат с дезинформация за огромния руски принос в хилядолетната история на България и културното ни наследство! Срам ме е от жалките човечета рубладжии, които важно, важно се разхождат из коридорите на Народното ни събрание и чието верую се въплъщава в пиянското съждение на един техен вече бивш колега: Ние сме с Русия, а останалите да си е.ат майката! . Срам ме е, че повече от четвърт век малодушно не успяваме да вкараме достатъчно народни представители, които са с България в този Български парламент !

ПРОЧЕТОХМЕ ТЕ ПО-НАДОЛУ...АМИ ЧЕ ТИ НИЩО БЪЛГАРСКО НЕ ОБИЧАШ! Сигурно и българския си паспорт не харесваш? Но има изход и ти го знаеш.Никой ,който е тръгнал срещу народа си не е прокопсал.И ти не си,а няма и да ти се получи.Жал ни е за тебе ,но...само толкова!

Срамувам се, че най-големият ни християнски храм, строен с всенародни дарения и ентусиазъм, вместо да носи избраното от българския народ име Кирил и Методий (както е написано във вестниците от онова време) е кръстен на някакъв див руски пълководец,васал на Златната Орда на монголите, със съмнителен религиозен морал, който никога не е стъпвал в България! Срамувам се, че още нямаме паметник на основателя на българската държава кан Аспарух, на цар Симеон Велики, на цар Калоян и цар Иван-Асен -II, но монументът на един чужд монарх, покатерен на кон, високомерно гледа към най- висшата институция на държавността ни Народното събрание! Срамувам се, че най-големите улици и булеварди в центъра на София, вместо да носят имената на прославени с храбростта и саможертвата си български герои, са именувани на чужди дипломати като граф Игнатиев, работил неуморно срещу независимостта на България и пратил на бесилото ЛЕВСКИ,Апостола на свободата ни, софийски булеварди, носещи имената на чужди военноначалници и чиновници за специални поръчения като Аксаков, който е написал черно на бяло в докладите си, че българите не трябвало да имат НИЩО СВОЕ, нито своя история, нито своя култура и език, те просто трябвало да бъдат русифицирани Срамувам се, че градовете ни са жигосани с безброй паметници и мемориални плочи на руски политици, военноначалници, доктори, поети, художници, циркаджии и какви ли още не, а вече 100 години след войните на Балканите няма една улица или скромна паметна плоча за ПОВЕЧЕТО от българските ни герои през войните, за славните ни генерали, безумно смелите летци и военни кореспонденти

Ето един цитат, в който се дефинират стратегическите цели на днешна Русия. От него се вижда, че те се радват на успехи на българска територия. Този успех обуславя и българското лидерство в европейските негативни класации. Руският историк Юрий Фелтшински формулира така доктрината на Кремъл днес: -Пред Русия стоят някои глобални стратегически задачи, без значение дали са правилни или не, добри ли са за Русия или не. Пред Русия безусловно стои геополитическата задача по завземане на територии, на които се намират бивши съветски граждани, говорещи на руски език. Пред Русия безусловно стои стратегическата задача за разцепление на ЕС. Потенциално или теоретично, пред Русия стои и въпросът за отслабването на НАТО или откъсването от НАТО на някои членове на организацията. Макар че политиката на Русия води към това, че НАТО се разширява. Защото след окупацията на Крим, нахлуването на руски войски в Източна Украйна, за всяка европейска страна е ясно, че единствената надежда за независимост и национална сигурност е членството в НАТО.link

раззия тази бензиностанция с атомни ракети, обгрижвана от маймуна с ядрен спусък в ръката, боготворена от милиони човекоподобни смятащи се за богоизбрани, само защото когато повръщат след поредния запой ,вонята им се струва по-хубава от аромата на френски парфюм та тази същата раззия е горещо любена от хиляди българи с психически проблеми, мразещи страната си, роднините си и самите себе си!путлер-капут!!!опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Из Енциклопедия на Рашата: Абхазия е кавказки аул, присъединен към Улуса на Джучи (виж там) при набег на ордата на Кримския хан Хуйло I (виж там).

След разпадането на ссср,руската федерация напада: Молдова (1992), Нагорни Карабах(1993), Чечeния (1994-96) ,(1999-2009), Дагестан(1999), Грузия (2008)-Грузия губи областите Абхазия и Южна Осетия Украйна(2014),анексиран е Кримският полуостров. Нагорни-Карабах(2015), Сирия(2015),засега само помощ на касапина Башар Асад, приятеля на путлер!!! кошмарът продължава!! Народи които са под руски ботуш- 1. Адигейци 2. Алтайци (република) 3. Башкири 4. Бурятийци 5. Дагестанци 6. Ингушети 7. Кабардино-Балкарийци 8. Калмикийци 9. Карачаево-Черкези 10. Карели 11. Коми 12. Марий Ел 13. Мордови 14. Якути 15. Северна Осетинци - Алани 16. Татарстанци 17. Туваши 18. Удмурти 19. Хакаси 20. Чеченци 21. Чуваши 22. Кримчани

Кога най-сетне ще спрат да преподават в училищата огромната историческа лъжа, че руснаците са дошли в България за да ни освободят? Ако е така, защо Сан Стефанския договор предвижда вечно оставане на руските войски в България?!Защо на преговорите не е поканен НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН,по него време са били живи поне 30-40 воеводи,хайдути,опълченци,поборници и прочие СВОБОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ!!!??? Отделно на освободителите са изплатени за окупирането на България парични средства равняващи се на 32.5 ТОНА ЗЛАТО , така че сме си платили скъпо и прескъпо. . . . !!!! За сведение "братята" руси са ОСВОБОДИЛИ още много народи : СССР напада и окупира: Украйна (1920), Грузия (1921), Полша (1923), отново Полша (1939), Финландия (1940), Литва, Латвия, Естония (1940), България (1944), Източен Берлин (1953), Унгария (1956), Чехословакия (1968) , Афганистан (1979), Ингушетия(1992),

Да си кръстиш балета Имперски , да се кичиш с Георгиевски ленти, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация . трябва да си 100 % луд...или осран до ушите гнусен рубладжия!!!

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм Рано или късно, маската от лицата и на двете туземни некултурия ще падне и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Обама, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими антиислямисти от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.Новият Троен Пакт е факт-Масква,Анкара,Техеран...!Те това е ,Минке!!Опознай раззия,за да обикнеш БЪЛГАРИЯ!!!

Ето нещо и от мен в памет на Анна Политковская: Това, което другите народи създадоха, възпитаха, построиха, ние руснаците не създадохме и не построихме. Нямаме държава с честни избори, нямаме партии, нямаме обективна телевизия, нямаме широко народно здравеопазване, нямаме истинско образование, нямаме профсъюзи, нямаме здрава икономика. Няма солидарност между хората, човешките връзки са разкъсани толкова отдавна, че вече никой не помни какви са били. Данните за загубите през ХХ век са отговорът на всички въпроси и програми на целия ХХІ век. Страната на недоживените животи, измъчените деца, уморените от глад братя и сестри, наивната страна на революцията, героичната страна на войната, страната на безногите инвалиди върху дървени платформи със сачмени лагери вместо колела, страната на копторите с мокри стени и нагли плъхове, страната, която така послушно върви след подлеците и търпеливо носи тлъсти бонзи върху своя отруден гръб, страната, по злата воля на садисти откъсната от света за десетилетия с бодлива тел, пазачи и лъжа, тази страна не се нуждае повече от никакви експерименти, нито от каквито и да било войни, нито от разширение в която и да било страна, а се нуждае само от сто години покой, от сто години топъл бульон и бял хляб, от сто години университети с най-добри преподаватели и от болници, оборудвани с най-добра техника, от сто години бавно възстановяване на своите сили, разум и душа, от сто години отворени граници за пътешествия по света, за разбирането му и за сближаването с него. Алексей Поликовский Новая газета,2016.

Поздравления за поста.

Що не щете да четете бе, простаци чалгирани? Мозъците ви комунделски също като аспиринчета толкова големи и само с една гънка през средата. Не сте в час бе, нещастници великата, могучаята, славната и непобедима се е скапала като маруля в държавен Плод и зеленчук.До 5-10 години китайците и останалите азиатски тигри ще я разнесат насраната ви раззия като кучешка глутница свинска карантия. С евенки ли ще крепят освободителите ти измисленото си православие отсам Урал? Ама вие, червените тъпунгери, как да ги усетите тези неща, като отколе доброволно сте се наврели като стелки в мужишките ботуши и да ви тъпчат ви допада, и на вонята сте им свикнали!!!

Руските гаранции нямат никаква стойност,а Грузия е с правото си да възтанови териториалната си цялост!Путин да си обира парцалите от грузинските територии,Абхазия и Осетия!

Била е някога в Грузия. Повече никога няма да бъде.

Йееееееееееее........

все едно да сложиш куче да пази кокал.

Русия да завземе направо цяла Грузия, какво си играе с някакви миниатюрни парченца от нея. Русия ще демократизира Грузия от американските нашественици и след това ще я освободи!

НАРКОМАНСКАТА ПЕРУКА ГАРАНТИРА САМО ПЪЛЕН ПАМПЕРС.

Сега се сещам за още нещо. Защо именно Русия ще пази Абхазия? Защото в Абхазия са руско-съветски мекерета, или защото Русия е решила да си присвои тези територии. Преди много години по много подобен сценарий Русия окупира Приднестровието в Молдова. И досега там си има разквартирувана руска армия и си важат законите на Русия, даже пазаруват в рубли. А това стана малко след разпада на СССР. Тоест досега Москва само се е правела че се е променила. Това си е вълк в овча кожа, и много хора в Европа се бяха заблудуили че Русия вече няма нищо общо с агресивната политика на СССР. Какви наивници! Колко малко познават те агресивния нрав на болшевизма. Не са чели те как Червените ескадрони ще стигнат до Индийския и Атлантическия океан. Не са чели те авнгардната поезия, когато червеното знаме със сърпа и чука ще бъде издигнато над последната кота. И вие какво си мислите? Целия този генералитет възпитаван по този начин изведнаж щесе откаже от агресивната си политика? Глупости! Анексията на Крим и окупацията на Източна Украйна показаха ясно истинския нрав на Путьо и путьовците в Кремъл. И се видя че агресивната политика на СССР се е преродила в агресивна политика на Русия. Призрака на нахлуванията в съседни държави в стил Унгария 1956 и Чехословакия 1968 отново излиза на преден план. С пълна сила. Който е по-слаб - да му мисли. И затова НАТО, ЕС и САЩ трябва да действат решително и сега. Че после може да стане късно - когато Путьо продължи по пътя на Чичо Хитлер, по който тръгна 2008 г,. с агресията в Грузиа, дявол знае какво ще стане.

А чий го дървят хамерите в Молдавия, макар, че президента им казва -"ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ ОТ БИВШАТА СЪВЕТСКА РЕПУБЛИКА?????????? НИЕ СМЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА"!!!!!!!!!!! Да не би Молдова да е бивш американски щат?????????? Както винаги и навсякъде хамерите са агресори!

"Как может такое происходить в стране, чей нейтральный статус записан в конституции?! Я не давал согласия на такие работы. Тем более рядом с зоной безопасности на Днестре, которую контролируют миротворческие силы, добавил Додон. ДОДОН ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТА НА НЕЗАВИСИМА МОЛДОВА!!!!!!! ХАМЕРИТЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КОНСТИТУЦИИТЕ НА НАРОДИТЕ!!!!! НИТО С КОРЕЙСКАТА, НИТО С ВИЕТНАМСКАТА...........ЛИБИЙСКАТА, СИРИЙСКАТА, ИРАКСКАТА....................................И Т.Н!!!!!! КЪДЕТО СТЪПИ КРАВАРСКО КОПИТО, ТРЕВА НЕ НИКНЕ!!!!!!!

По лекичко го казвай ! Не се напъвай ,ще си съдереш задника....

Сега българското черноморие е на ред! По сигнал ще се разбунтуват руснаците, които са си купили къщи и апартаменти. И Путин, ще дойде да им гарантира сигурносттта. Така отхапаха от Грузия това парче земя!

на наще докато не им окрадеш катализаторите не реагират. може да им вземеш земята, да оплодиш майка им, да им запалиш нивата - нищо , ама ако им направиш нещо на колата, само ела и гледай.

руснаците опитаха случайните забежки с изтребители над българска територия и с почуда разбраха, че НАТО предупреждава само веднъж. Така че никой да не мисли за референдум на това парче земя. Нямаме здравеопазване , пенсии, заплати, но имаме сигурността да бъдем далече от шизофренните желания на лудия късак.

При десант на Армията освободителка на порт Бургас, първата ми работа е да се кача на най-високата сграда, за де не ме отнесе вълната посрещачи. И съм сигурен, че на първата редица с червени връзки и червени знамена ще са най-отявлените "русофоби", пребоядисани прилежно. Този филм сме го гледали вече.

Кратко, точно и ясно!!!!! Както на нас ни гарантираха спокойствието и пиле не можеше да прехвръкне над СВОБОДНОТО НЕБЕ НАД НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!! Абхазците ще са спокойни, не като нас с двата самолета и пазещи ни братя мюсюлмани, натовци!!!!

Само дето SR-71 и U-2 си правеха тегели над държавите от ВД (включително и България) и нямаше руски изтребител, който да им попречи.

Питай Гари Пауърс по въпроса!!! МУ ХАААААААААААААААА:)

сигурността на Абхазия - ко праим ся ?

малкият човек с големите желания. И с тази наглост обитава средните векове, сам, срещу целият свят.

Преди време путьовците от Кремъл бяха изкарали Путьо за най-великия актьор. В Русия винаги е имало подмазвачи. Та по този случай бях предложил огромен избор от роли за Путьо в продукцията "Снежанка и седемте джуджета" Цели 7 роли има свободни за Путьо. Даже 8, ако реши да играе Снежанка. Така ще начеше наполеоновия си комплекс. такава е тя, тия мъниците, с размер 1,50 като Путьо, обичат да карат големи коли. Поне едно нещо голямо да имат....

путин - снежанка определено

Независимостта на Абхазия е призната само от четири държави от ООН - Русия, Никарагуа, Венецуела и Науру. Република Науру е малка островна държава в южната част на Тихия океан, южно от Маршаловите острови. Най-близо до Науру е остров Банаба от Република Кирибати на 300 км в източна посока. По население е една от най-малките държави в света, а по площ е най-малката неевропейска държава. Науру е уникална в качеството си на може би единствената държава без официално обявена столица, а само фактическа Ярен. Една от най-богатите държави в близкото минало на първо място по БВП на човек от населението през 1977. Република Науру се състои от един-единствен остров с площ 21 кв. км и около 13 000 души население. А за войната от 2008 год. съм чел доста и руски и грузински и западни източници от любопитство, а и да разбера до каква степен СМИ, ни промиват мозъците. Най-запомнящо се оказа изявлението на тогавашния кмет на Сухуми, който обясни че с превъзхождащата грузинска армия са отишли да се бият огромно количество доброволци, но когато трябвало да се разтоварят конвоите хуманитарна помощ никой не отишъл и загубите били огромни, въпреки че не знам каква е тази разваляема хуманитарна помощ, впечатлението е че хората предпочитат да воюват доброволно отколкото да работят. А има и нещо друго точно там природните красоти са нещо страхотно и са били наричани съветската ривиера, ама сега даже и от тях по-заможните отиват в Турция на почивка!

На руснаците може да се разчита като съюзници, за разлика от американците. Всеки повярвал на тях е мъртъв ....

Ама да - нацистите разчитаха на тях чак до 41-ва. Руснаците им бяха първи дружки. То не бяха общи военни паради, износ на метали от ссср за 3-я Райх итн

Даааа, голямата грешка на Хитлер. Послуша триглавата ламя зад океана.

Може да се разчита ,да си изтеглят офицерите,преди битката със сърбите,които по рано са насъскали да ни нападнат в гръб!Може да се разчита ,че ще ни обявят война и да ни окупират без да сме изпратили и един войник на източния фронт!Да ограбят всичко и да ни наложат престъпен комунистически режим унищожил всичко свястно у българите ...Може да се разчита на тях ,ако искаш да бъдеш унижен и унищожен духовно и физически!

Абе тъпако, ако не бяха ни обявили война, знаеш ли какви репарации щеше да плаща България???? Сега отрочетата на същите тези дето ни вкараха във войната на губещата страна дойдоха пат и започнаха да си искат. Симеончо и Со вместо да си поръсат главите с пепел, дават акъл как да се управлява и се награбиха с имоти. Пак обикновения данъкоплатец плати идиотщините на тогавашните управници, сега дигнати на пиедестал.

Разкарайте се, най-сетне. Сами знаете колко ви обичат и абхазците, и всички оставали. Клоуни досадни.

По-кротко, много си се разпенил, Що се корташ, като никой не ги обича?

Сталин им завеща гордостта на победители! Могат и го правят! Това че някои си лаят... кервана върви

Сталин им завеща 35 милиона трупа съветски люде...

Ех моше слъгваш като стар калайджия. Слагаш цифрите как ти падне. И не бъди неблагодарен, и за вашата държава намери късче место на земята

Какъвто и паралел да правиш между Русия и хитлерова Германия, чух мнение на русофоб, който навремето е бил в Белене, че хитлеристка Германия е трябвало да унищожи СССР, който винаги е бил трън в очите на англичани и американци. Такъв е бил замисъла на ВСВ.

Спри се вече с тази тъпотия, как американците мразели СССР! Прочети малко и може да научиш, че на практика СССР е разгромен 1941 год. руснаците тогава губят почти цялата си индустрия, такава в Сибир още не е имало и изцяло разчитат точно на краварите или както те ги наричат пиндосите за да има с какво да воюват! Виж доставките сега вече не е секретна информацията и самите руснаци си признават важността на американските доставки например: 90% от всички локомотиви; 95% от всички вагони, 80% от всички камиони /катюшите са монтирани на шаси студебейкър - всичките/ 25% от изтребителите около 10 хил аерокобра и кингкобра дори асът Покришкин е бил с такъв 33% от всички взривни вещества за цялата война и много много други съществени продукти като кабели радиостанции и т.н.

аз, като един виден русомразец, си посипвам главата с пепел, и се самонаказвам в ъгъла! току що гледах един руски клип! цели 15 минути, и съм разбит! гледайте гов тубата! величие россии в цифри! после прочетете и коментарите на нашите славянски православни руски братя!

Добре, че я има Русия, за да я има и България.

в тубата има едно руско клипче: безплатное угощение и халява найдите отличия горещо ти го препоръчвам!

най тъмното, заедно с името .

Русия е единствен гарант за съществуването на България а и не само.

За съществуването на България като руска колония - да - единствен гарант е. Черноморието вече е почти окупирано от монголоидни примати.

РАБОТАТА НА ЦРУ В ГРУЗИЯ Е НЕУСПЕШНА!!!

След приключването на Втората световна война вЯлта победителите си разделят баницата!Много държави,включително и нашата Родина остават под Съветско влияние.Така са решили Сталин,Чърчил и Рузвелт.След разпускането на Варшавския договор,тези държави преминават в Нато,пак доброзорно и без никой да ги пита.Това е като едни наложници от един харем в друг харем!И сега естествено целия свят трябва да бъде убеден какъв брилиянтен ход е било това и колко са щастливи и "по-добре"същите сексуални робини в другия бардак!А всъщност курвите навсякъде са си курви.Завинаги.

Всъщност в България само курвите комунисти и предатели искат да са отново под руски ботуш и NATO и Европейското членство на България им пречи

Смешник.