Фен клубът на Путин - най-добрите защитници на Русия

Доналд Тръмп, един от претендентите за поста кандидат за президент на САЩ от Републиканската партия, похвали Владимир Путин

Обратно в новината

Коментари - Фен клубът на Путин - най-добрите защитници на Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията лъже в главното - че нямало путинска политика. Путинска политика има, тя се нарича "суверенна демокрация" и най - главен постулат е, че народа сам определя как да води делата в своята държава. Десният фронт на Марин Льо Пен взеу напълно законен заем от руска банка - няма нито скрито, нито скандал. ЗАЕМ! На фона на непрекъснатияп поток долари от САЩ до техни марионетки, това е доказателство за изчистени отношния.

Умен, ерудиран, всестранно развит, с подвижен и адаптивен рефлекс, широк поглед и богато въображение! Това е малка част от арсенала на най-значителната личност на нашето време!

Путя късокракий спонсорирал Льо Пен.

Скучна статия, която едва ли някой прочете и до средата. Много падна нивото на американците в последните 25 години. А какви бяха - а - помните ли?

Интересно нещо е живота. Когато СССР съществуваше борбата беше да се раздели, защото били крайно лоши и хората страдали там. Изведнъж той се разпадна и ние решихме да се включим към друг подобен съюз, в който текат реки от мед и мляко ....... и странно, на който също не му дреме за нашето мнение. В действителност нашите политици гласуват за тези или онези, спрямо парите, които са получили. А Путин добър или лош, явно за руснаците си е добър !

Така. Оказа се, че руснаците не винаги са прави.

путин и сие мафиоти, комунисти и олигарси са най-големите врагове на руския народ и демокрацията

хвалим диктатора с цензура в интернет и казионни организации и крадци олигарси с милиарди

СССР загина заради надпреварата във въоръжаването.Чичо Рони прекрасно ги изпързаля Сега историята се повтаря и ниската цена на петрола ще ускори процеса на разпадане на РФ и гибелта агресивния мечок и джуджето Путин време му е !!!

на путин

Познай що майка му го е кръстила Путин, а не Чуркин :)))))

Добър аналитичен материал,като контрапункт на хибридните атаки във форума. Благодарности към редактора.

poredniq analitik idiot........

този "перфектен анализ" е пропуснал 3-4 важни факта. Написал съм ги по-горе! И те разбиват цялата пропаганда на пух и прах!

Путин е последният човек от който може да се очаква да нахрани главните в България. Престани да му лижеш задника. От това за теб файдата е никаква.

Скоро на братушките ще им се наложи да отпечатат некролог на политическия труп Путлер,което скоро ще се случи,..За некролога може да използват моята снимка...нали сме едно и също лице

Ти си бил и некрофил бре

ама верно си джудже

Aко заспя и се събудя след 100 години и ме попитат, какво се прави сега в Русия, ще отговоря, ПИЯТ И ЛЪЖАТ. (Михаил Салтыков-Щедрин)

Един побъркан похвалил друг побъркан. Идиотите, които искат да управляват света не свършват.

Ей.... за малко днеска рублата да удари нови върхове от 84 рублотапета за евро, но се спря на 83.9 :))))

Рублата само може да мечтае за нашият рекорд - над 3000 лв за долар ! Или ви е къса паметта?

В Жанжоржия нямаше нищо невъзможно тогава, когато Жан Валжан - Виденов реставрираше развития социализъм, а Жоржи Петрушев приспиваше народа с китарата си! А ако на теб ти е къса паметта, проблемът си е само твой, мурзилски.

Помниш ли чии ученик беше Жан Вал Жан

Така беше. Я кажи, съветския гражданин, Луканов имаше ли нещо общо, а?

Основателят на изданието Коммерсант предсказва, че в скоро време ще се случат коренни промени и съветва руснаците, които имат средства, да напуснат страната временно и да вземат със себе си и децата.

Мисленето ти е джуджешко )))) Иди си напиши мнението в поста за починалото от студ семейство в България или само Путин предизвиква ерекцията ти?

Леле колко злобни човечета Като чуят Путин и им излизат хемороиди от напъни да го плюят. Безработните и алкохолиците в Русия са балсам за душата им а в същото време не виждат увеличаващия се брой на лазещите по кофите със смет в България.

Това, че някой лази по кофите показва, че не става за абсолютно нищо, и това нещо няма връзка с това кой управлява държавата. Некадърниците са си некадърници - нямат оправия.

Към Янко, А'бре Янко, откъде ги взе тези сакрални данни бе човек.Дай си източниците и ние малко да се ограмотим, че съвсем се захлюпихме в тази мъглива инфо, или може би дезинфо.А, как се сдоби с нея ще кажеш ако някой който ти шепне на ухо може да се саморазкрие.

В Крим вече почнаха да не плащат заплати, на тези, които все още имат работа. Сътрудниците на "Крымтроллейбус" дори излезли на протестен митинг (!) Глупаво- за к'во им са заплати, като магазините са празни ?!

Да здравствует Гитлер, Путин Uber Alles Хитлерофашизмът умря, да живее путлерофашизмът!!!

поредната плиткоумна статия от западен "експерт". предполагам, че успехите на путин в немалка степен се дължат на такива като този "експерт", защото след като прочетат мнението на такива като него западните политици правят глупост след глупост.

Само статистика за консервативните ценности в Русия. 20 милиона алкохолици, спред епидемиология . ру, 7.3 милиона наркомани според шефа на борба с наркотиците виктор иванов и 2 милиона със спин/един милион официално. Или з0 милиона от ш0 милиона работоспособни руснаци/ 70 милиона с мюсулманите/ , т.е всеки втори е болен от порока в Русия. В неконсервативните общества основно умират от инсулт , инфаркт, рак , в русия 25 процента или половин милион от алкохолизъм, 10 процента-200 хиляди от спин , или 35 процента си заминават от порок. Полвината разведени, всяко второ дете- аборт, а 8 от 10 изоставени възрастни с живи деца. Сектор с най-голям оборот - корупция с 500 милиарда долара оборот. Жив Вавилон , което си е техен проблем, но да пропагандират това за консерватизъм е пълна деградация и липса на сметка и съвест кои са .

путин е един треторазряден политик, много креслив и неефективен. тои загробва хората си и страната си

Руснаците очакват с нетърпение въвеждане на купони за храна,поради полупразните хранителни магазини Дерзай Вова,в теб са нашите надежди да унищожиш империята на злото

Според russian.rt.com Рашата ще въвежда "Ден на ядреното оръжие", по предложение на Министерството на отбраната. Щяло да е на 29.август, когато гръмнали първата си АБ. Как ли ще изтърпят орките 8 месеца до светлия празник. . .

Путин е ЖЕЛЕЗЕН

Но взе много да РЪЖДЯСВА

...но кратуната му е бандитска и дървена!

от ръждясала тенекия

Русия и традиционни ценности. Ами основа на руската политика е износ на порок, тъй като няма какво положително да се предложи. Целта е разлагане на населението чрез налагане на порок и терор от назначени да управляват на маргинали, които не ум пука за обществото тъй като са живяли извън него У нас ни управляваха първо пряко руски граждани/димитров, коларов , червенков/след това влашки циганин/под името тодот живков/ с резерви двама торбеши/полусърби/ от границата със сърбия, а за терорът се водеше от влашки овчар от една от десетките овчарски колиби на махалата Церецел- Мирчо Спасов . Все хора извън общение с българите и обществото им и дря за развитие а само отмъщение за собствената си несъстятелност и маргиналност.

Извинявам се за грешката имам предвид, че лилов и младенов са торлаци , а не торбеши.

Рейтингът на Путин в РФ е 87%, а в Германия 81%....Доста показателно нали?

един от показателите при оценката е алкохолизъм

кой педе.az направи проучването в Германия? Ако са верни резултатите това доказва, че Путин много прилича на Хитлер...

Моето синче Вова и фен клуб имало. Слава на Аврам

Не съм привърженик на Русия, но статията е изключително обективен анализ! Все пак, въпреки пристрастията си, човек трябва да бъде обективен доколкото му позволяват обстоятелствата и общата му култура.

За другите не зная ,но марион Льо Пен получава пари от Путин за Кампаниите си !правете си изводите сами!

фашистката солидарност!

ако под уважават се разбира презират - да

В Турция вече са задержали трима руснаци след взрива в Истамбул по подозрение за участие в теракта, предава Reuters съобщението на турското агентство Dogan.

И аз подкрепям Путин, велик е.

Тогава прочитай всеки ден Молитвата към Путин (текста- в търсачката) по десет пъти- помагала срещу запек !

Виж, въпреки, че е оф-топик, ще си позволя съвет, може и да го подминеш... Когато видиш повече от трима маняшки защитават една теза, замисли се дали това е личната им или някай отгоре или острани им е "услужил" с нея. Иначе Дедо Боже нямаше на всички ни да даде акъл, верно, на повечето от нас е по-малко, но акъл. Да го ползваме по предназначение, налитака.

Фен клубът на Путин - най-добрите защитници на Русия

Пуси Райд и те май са му фенки :) А кога беше Пуси Прайд?

А бе верно ли е, че русофоби били най върлите комунисти???

Ами сигурно са те, защото те са с всяка власт и лесно обръщат палачинката и плюват господарите си в които са се клели едно време

Човек никога не трябва да лъже и винаги да казва истината, защото рано или късно тя излиза наяве.

Да накрая има общите критични оценки. Но това не променя, че дори западняците оценяват Путин, който толкова обичате да обиждате. А и ако някой почне да прави оценка на Обама, как ли биха се почувствали американците!

Защото Горби подари целия източен блок на УСА. Затова стипендиите ни за висше образование идваха от страните, на които ние станахме колония. Моята стипендия дойде от Виенския Икономически Университет и затова съм от 1994 тук във Виена. А ти явно си пропуснал университета и затова препечелваш като трол, разпространяващ лъжи

Тази долнопробна статиика ,е като извадка от Гьобелсова реч ! Толкова лицемерие ,цинизъм и манипулация събрани на едно място !! Освен това прозира типичното американско невежество на този "специалист по Русия " Разбирам ,че Путин пресече грабежа на Русия от западните мошенници и сега това не им дава мира ,но поне да бъдат малко открити ,а не да се прикриват зад добре платени пропагандни статиики !

Т(ъпунгер)34- каратов, оти толкова любиш Путлер?

Всеки може да си пише и тълкува за Путин както си иска, но всеки има право на собствено мнение! А за по голяма част от българите и вече не само за тях то е, че Путин е един стожер на мира в света!

смята ме, че Путин е един идиот които съсипа братска Русия икономически и политически. Това смятаме БЪЛГАРИТЕ. Путинофилистиците са АНТИБЪЛГАРИ. Те ръкопляскат на ГОСПОДАРЯ си който 1 година води кампания ОЧЕРНЯЩА БЪЛГАРИЯ за някакви си тръби, за да печели мръсни долари.

Истинските БЪЛГАРИ НЕ са зомбита на сегашното колонизаторско от нов тип време,когато "демократизацията" по европейско-натовски начин се представя за върхово постижение на световната цивилизация!!!ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ са нормални хора с родова памет и ЧОВЕШКИ морал,за които познаването и помнето на историческото време и събития в съдбата на БЪЛГАРИЯ и по този начин в собственото им битие,са доказали и са ги убедили, че БЪЛГАРИЯ съществува и сега все още е държава?!,макар и колонизирана,благодарение на ОСВОБОДИТЕЛКАТА СЛАВЯНСКА РУСИЯ!!! А тази като мен, които помнят социалистическото време и благодарение на него имат собствен дом и даже що-годе нормален живот, ако НАИСТИНА сме НОРМАЛНИ ХОРА,до края на живота си ще сме благодарни на РУСИЯ!!! С подкрепата на Русия България оцеля и я има като ДЪРЖАВА, а във времето на социализма станахме значима ИНДУСТРИАЛНА ДЪРЖАВА с образовано население,което НЕ познаваше мизерията,глада и невъзможността да плащаш за лечението и образованието,когато имаш нужда от тях,но трябва да го заплатиш както е СЕГА!!! Затова, ако наистина си българин и познаваш българското минало и битие,само ако си олигарх или зомби,може да плюеш и отричаш РУСИЯ!!! Обичам БЪЛГАРИЯ и точно заради това обичам и РУСИЯ,защото сме славянски близки и защото благодарение на РУСКАТА КРЪВ и РЕАЛНА ПОДКРЕПА във времето на социализма от страна на СССР дори и сега в сегашното животински приватизаторско и колониално време голямата част от българите имаме все още СОБСТВЕН ДОМ и поне минимално житейска осигуреност!!!

Бобен прът,а?!

По точно ядрен прът за непослушници!

стожер..ха..ха : Грузия,Армения,Молдова, Латвия,Литва,Естония,Дегестан,Чечня,Украйна,Крим....Сирия.

А при кои сложи Ирак, Либия, та и Сирия и всички цветни революции с хиляди избити араби-жени и деца!

Т.е. навсякъде където САЩ са намерили някой готов да затрие Родината си за пари, а лицемерче?

путлер одобрява Доналд Тръмп защото иска във вражески ФАЩ да има президент клоун като него и да не се смеят само на жужето..ха..ха

В Русия има 140 милиона степни получовеци къркащи основно самогон, оглававяни от капо ди тути капи,най-известния и най-влиятелният алкохолик в света товарищ Путин, къркащ основно американско виски Бърбън!