Коментари - Радев и Путин размениха поздравителни адреси | Днес.dir.bg

Радев и Путин размениха поздравителни адреси

Радев и Путин размениха поздравителни адреси по случай 25 г. от подписването на Договора за приятелски отношения и сътрудничество между България и Русия.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Путин размениха поздравителни адреси | Днес.dir.bg

Коментари

Бият се тук във форума фили и фоби. Защо, защото са зад клавиатурата! Филите са обичащи, а фобите са страхуващи се. А любовта побеждава всичко, не страха! Правете любов, а не война (на английски: Make love, not war)!

И двамата са духовни педераси Ако искат даже да се взематт През .... ми е

Това е президент, а не като предишната мека китка-чехльо!

Исторически потвърдените дружески отношения трябва да се поддържат,укрепват и разширяват.Новите приятелства не трябва да се създават в ущърб на старите такива.

Русия е велика,Крим е руски. В Украйна се води гражданска война. Украйна сега се управлява от една хунта-неофашисти и неонацисти-бандеровци и десен сектор. Скоро тая фашистка хунта ще бъде наказана за престъпленията им,затова че убиват руски деца и жени,

И да сте чули някога т.нар. "български" президент да се възмути и обяви против тая фашистка хунта, затова че избива децата и жените в Донбас? Или пък да каже истината, че в Украйна няма руски войски, както го заяви шефът на френското военно разузнаване, ген. Кристоф Гомар, пред Комисията по националната отбрана и въокръжените сили (Commission de la défense nationale et des forces armées) към Народното събрание на Франция, че руски войски в Украйна няма, което е лесно е да се намери на страницата на френското НС, като се напише в гугл: Gén. Gomart pas d'armée russe en Ukraine Или пък, както Тръмп преди изборите: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine).

браво браво

Къде е бившия президент Росен Плевнелиев да върне Крим от велика Русия на киевската хунта-неофашисти и неонацисти?

Президентът на велика Русия трябва да бъде поканен в България. Браво на Румен Радев.

Браво президенте, точно такъв трябва да бъде българският президент, а не като предишната подлога и ухилена нестинарка!

Нека Българомразецът Пичин да посмее да дойде само! Чакат го развалени яйца и домати в София Ще бъде голям цирк ;))

цирка изгоря преди 35 години

Вовка Късото планира пак да ни освободи от златният ни резерв. Тоз път с помощта на пРезидента Радеф.

името го видя от мен и това е гадно и много долно дори не знаеш кой е казал тези думи но в нашата страна е типично да се краде

Ники

Към феновете на краварите: Точно преди Първата световна война Царска Русия е най-проспериращата държава в Европа. Червената чума - болшевиките слагат край на това за платени щедро от задкулисните световни играчи. Що касае Крим - той си е исконно руски и никой не може да оспори това!

Дрън дрън ! Била е най бедната и най изостаналата! И точно заради това болшевиките печелят ! Не забравяйте огромните войнишки маси с тяхна подкрепа болшевиките печеля!

Само така, да се пукат от яд евро-краварските-гейове,:)))))))))

Браво господин Президент Радев ! Никога да не забравяме , кой ни освободи от Османско Робство през 1878 година ! Не трябва да забравяме кой през 1944 година ни спаси от Турска окупация ! Това че лидера на една велика страна Русия ще ни посети говори за уважението на руския народ към Българския !

добре ги храниме тия говеда с власт и циганите в българия - едните за путин, македония, и за кво ли не си пеят от сутрин до вечер, а другите си крадат на воля...

Г0сподин Президент! Това, че сте русофил и руски възпитаник не означава, че трябва да действнате срещу интересите на Р.България! Имате ли подкрепата на Народното събрание, на Българите, та да каните Г-н Путин на честванията по повод "3ти Март"? Ако тава е лична покана - поканете го лично у вас, като частно лице. Вие нарушавате разпоредбите на ЕС и санкциите, които са наложени по повод анексирането на Крим - част от бивша "Велика България". Ние сме членове на ЕС и Вие не трябва нокога да забравяте това. Не забравяйте и факта, че Русия е била против създаването на държава България след войната 1877г. Руските войски идват за да завладеят територии, а не за да освобождават българския народ. Да се поклоним пред "Опълчинците ни" дали живота си за да ни има днес тук. Консултирайте се с видни български историци във връзка с войната и пресъздаването на Българска държава. Проучете Сан Стефанския мирен договор и вижте кой, какви интереси е защитавал. Както и какви са били действията на останалите след освобождението ни тук руски генерали и офицери.

Е и какво като сме членове на ЕС? Вие изобщо имате ли представа от протокол? Вие имате ли представа с какви тържества беше отбелязана годишнинатат от установяване на дипломатически отношения между Русия и Франция например? Или за Франция може, за България не ! Аман от Вас по католиците и от папата!

"Вие нарушавате разпоредбите на ЕС и санкциите, които са наложени по повод анексирането на Крим - част от бивша "Велика България" хахахахахаха я пак? от ден на ден се убеждавам че само малоумници са останали в БГ

До "Мен". Кои разпоредби на ЕС нарушава президента? Санкциите срещу Русия (незаконни) са икономически. Никой не може да забрани на която и да е суверенна държава да покани държавния глава на която и да е друга суверенна държава. Путин е добре дошъл в България. А сервилните слуги на амриканските господари да си мълчат. Нашата страна е малка. Да се репчим на Путин е идиотско. Ние имаме нужда от приятели, не от врагове, особено в лицето на мощни страни.

Теб не те интересува кой ни освободи ! По време на празниците заминавай в любимата Украйна и можеш и да не се връщаш в България !Русия ни Освободи , Путин е представител на Русия и трябва да го почетем ! Такиви безродници да ходят от къде са дошли в Освободена България , турски мекерета !

Он,прочети и някои други книги(например руските царски архиви),а не само учебниците,написани от руски мекерета,специализирани в изопачаване или скриване на историческите факти като Андрей Пантев и Божидар Димитров.

Този тъп шапкар прилича на бай Тошо на младини.Все едно виждам как нашият "пръв партиен и държавен ръководител" изнася реч на някой пленум,партийна конференция или конгрес.

Джулия

Ти не си никакъв фотограф, а едно тъпо парче. Да наричаш боен пилот, достигнал съвършенство в пилотажа, "тъп шапкар" звучи шизофренично. Пий си хапчетата. Между другото не съм забелязала ген.Радев да прилича на Тодор Живков, но приликата на Цецка Цачева с покойния "Светая светих" е поразителна. И какво от това? Кой на кого прилича няма никакво значение.

Да припомня, че президентът Радев не е руски, а американски възпитаник. Не е нужно човек да е руски възпитаник, за да бъде почтен и благодарен към нашите освободители!

Така или иначе, не са важни нито Путин, нито Радев. Важното е хората, какво мислят и чувстват. Я сега да налея малко бензин в пламъка на праведните от Козяк: През юни тази година, в Румъния имаше учение Noble Jump на НАТО. Участваха 11 държави членки на Алианса Албания, България, Великобритания, Гърция, Испания, Латвия, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния и САЩ. По време на войсковите стрелби на полигон, българските военни и техните командири са отказали да стрелят по мишени, предоставени им от домакините, защото на тях имало опознавателни знаци, които силно напомняли тези на руските войскови части. А българите по руснаци не стрелят! Веднага била предизвикана проверка и грешката била оправена, като платната били заменени, а от Алианса се извинили на българите...

този не разбра ли, че миг-ове няма да се купуват....това, което си знае да си пилотира няма да е на вuорuжение в бuлгарската армiя.

Абе разменили Радев и Путин поздравителни адреси, ама аз на обучен в САЩ бесепар и натовец доверие нямам. И не само аз: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г. 14:33ч. eurocom bg. За съжаление още има вярващи, че в САЩ не обучават свои агенти, а български патриоти и русофили, за какъвто го мислят тоя натовски бесепар: "...Подкрепяме усилията на НАТО за отбрана и възпиране и смятаме, че България е част от тези усилия, заяви българският президент... България ще положи максимални усилия, за да постигне решенията от Уелс за достигане на 2 процента от БВП на разходите за отбрана..." - публикувано на 31.01.2017 в Новини.бг под заглавието "НАТО е важна за България, увери Румен Радев (снимки)". "Румен Радев подкрепи СЕТА в Брюксел (обновена)", 10.03.2017, 15:02 (обновена 10.03.2017, 17:53), Webcafe Ама то пък какво ли учудващо може да има в тия бесепарски работи: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Май ти си от лумпените дето вярват , че САЩ се обитава от някакви глупаци и така ще обучават комунистическите мекерета, дето са пълни издънки и руски подлоги и то точно във военни науки и стратегии... Блажени са вярващите.

Румен Радев от Уикипедия, свободната енциклопедия "... По време на обучението си за офицер е приет в БКП, ... През 1992г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. ... През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ,..."

Много бързо станахме приятели след изявленията за кирилицата и Македония, най-големият враг на България на Българите и на Българищината в Македония и Сърбия!

Едно е сигурно, в момента Президентът Румен Радев е най-мразеният от американските петоколонници човек в България... Това за мен лично означава страшно много!

БРАВО, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!!!! БЪЛГАРИТЕ, НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ/НЕ ЗЛОБНИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ/ СМЕ С ВАС!!!!!! ВАЗОВ Е ПИСАЛ ЗА РУСИЯ: ТЯ Е НАШАТА ОПОРА, ТЯ Е НАШТА ВИСОТА!!!!

На всички предатели продължавайте да лижите гъза на руските окупатори

И ИВАН ВАЗОВ ЛИ Е ПРЕДАТЕЛ ? ТИ ИМАШ ОСТРО МЕНТАЛНО РАЗТРОЙСТВО ПИЧ ЛЕКУВАЙ СЕ .

Вероятно Радев е поканил Путин в знак на благодарност за "откритието" му че българската азбука и писменост са всъщност македонски. Пропуснал е обаче да покани и Пьотр Толстой,който подробно да обясни как ще ни изкупят като стадо.Вероятно ако някой от руските управници напсува България, Браво отново възторжено ще ръкопляска.

Ами днешните македонски земи по това време са си били български ! Путин го знае, ама неграмотници като тебе не! Я кажи кой основава охридската школа , жертво на демократичното образование ???

Долно и продажно мекере...

Българите по време на турското "робство" са имали, къщи, ниви, имоти, дюкяни, фабрики, пътували са по целия свят. Който може е изпращал децата да учат във Франця и Австрия. След 1044 г на българите им е взето всичко. Къщи, бизнес, кравите и овцете. На дядо ми брат му е ходил да си дохранва кравите в ТКЗС-то, малко след това е получил инфаркт и умрял от мъка.

Затова,че прадядо ми е имал ниви и животни го водят кулак,а аз заради това служих в строителни войски,когато кандидатсвах за висше образование и после за работа от много места ми връщаха документите поради тази причина,е как да уважавам тази измет,аз не мога да си избирам родителите но мога да бъда твърдо против тази ниско интелигентна паплач!

БЪЛГАРСКАТА ЗАВИСТ И ЗЛОБА СА ЕДНО НЕЩО. СЪВСЕМ ДРУГО Е ИСТОРИЯТА НА НАШИТЕ ДВА НАРОДА. ПРАДЯДО МИ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБДСТВО Е БИЛ БОГАТ ЧОВЕК,НО.... ТУРЦИТЕ ЗАПАЛВАТ СЕЛОТО И ВСИЧКИ СА БЯГАЛИ НЕЩАСТНО. ЖЕНА МУ ПО ПЪТЯ Е ЗАГИНАЛА..... ЗА "ДРУГАРИТЕ" БЯХ ВРЯГ НАРОДЕН. НО ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРО-РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

Всичко идва от там виж руската история и всеки интелигентен човек знае как са се отнесли там с богатите иинтелигентни хора и впоследствие и унас!

Милинките! Дошли нас да ни "освобождават", но не счели за нужно да си освободят собствените селяни. Чак пред 1907 година със закон е отменено крепостничеството в Русия. Остана ли в българия заблуден мозък, който още да вярва на бабини деветини?

Ами освободили са ни ! Факт ! И Шипка е факт и Плевен е факт и Стара Загора е факт ! Стига сте оспорвали фактите, афиширайки менталните си проблеми!

Ами да се вземат двете путки и на почивка в Сочи!

ми ще празнуват брест-литовския договор, защо не?!

Къде да повърна?

радев .. стига размахва този договор ... ще се окаже че русия не е страшна , че нямаме нужда от хвърчаща натовска скраб ... и ... някой сенатор пак ще чука тиквата по тиквата ... точно го похвалиха за македония и ..пак чумбери по тиквата

Бойко,ако искаш да станеш президент,сдобри се с Русия. В противен случай самольотчика пак ще те дере на изборите! За теб съм!

си имаме. С 11000 лева месечна заплата, за това че е осрал отвсякъде президенството.

Освен това уникалният и кух фатмак е и прост като гъдулка.Вероятно много от гласувалите за него вече се срамуват и ги е яд че КУРнелия Нинова им пробута клонинга на бай Тошо.

правешкият селянин беше по-хитър от този умствено ограничен тупан.

Не ми завиждайте заради парите!Част от заплатата ми я удържа ген.Решетников.Обеща че ще ми възстанови сумата в края на мандата,но само ако стриктно изпълнявам неговите инструкциии.

Светла дата е 3-и МАРТ .Успехите на българската конница вдъхновява Вазов да напише стихотворението, посветено на ген. Колев. Благодарение на тези невероятни победи на 3 март 1918 г. България подписва като победителка Брест-Литовския мирен договор с победената Съветска Русия. Преговорите започват още в края на 1917 г. Като български представител на конференцията по примирието участва полк. П. Ганчев. То се подписва на 15 декември и се пристъпва към преговорите по мирния договор. Победителите са Германия, Австро-Унгария, България и Турция. В преговорите от България участва министър Христо Попов, подпомаган от дипломата Андрей Тошев. Подписи от страна на победените слагат Григорий Яковлевич Соколников, член на Изпълнителния комитет на Съвета на работническите, войнишки и селски депутати, Лев Михайлович Карахан, член на Централния изпълнителен комитет на работническите, войнишки и селски депутати, Григорий Василиевич Чичерин, помощник на народния комисар по външните работи, и Григорий Иванович Петровский, народен комисар по вътрешните работи. От българска страна договора подписват дипломатът Андрей Тошев, адютантът на цар Фердинанд ген. Петър Ганчев и дипломатът д-р Теодор Атанасов. Андрей Тошев Този договор е тежък за Русия, която губи 1 милион кв. км територия и 60 милиона население, задължава се да изплати 6 млн. марки и контрибуции в натура, част от които получава и България. Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението. На 7 март 1918 г. се подписва и едностранен договор с Румъния, която излиза от войната, връщайки отнети територии на България през Междусъюзническата война. Северна Добруджа остава кондоминиум на

Сега путлерофашисти гледат и не смеят, но от едно име всички май немеят, на Иван Колев гласът щом чуят и бързат на петите да си плюят. Разкажи им генерале за славните победи над всички наши северни съседи, дано да слушат предатели и псета, какво ще им се случи на тези руски мекерета. Разкажи им генерале за дивизията конна, която за месец направи Добруджа свободна, малко срещу много как в галоп препускат и от казаците страшни никой не изпускат. Разкажи им генерале край Добрич какво стана, и как дивизията руска беше разпиляна, с твоите юнаци ти навреме стигна и възмездието румънците настигна. Разкажи им генерале за конница безстрашна, която препуска из Добруджата прашна за Тутракан, Кочмар, Кубадин, Кюстенджа и още много, но трудно се изрежда. От Москва ни заразяват със срамни въшки, на тях пък ще им кажа да си ходят в къщи, рано или късно лъвът ще се изправи и България на правилното място ще постави.

Брат прегрял си от магистралки ха ха

Кога Русия ни е била съюзник и приятел. 1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на българската държава. 2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и околностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението. 2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от България? 3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността на хората и ги вкара в концлагерите. 4. През 1989г. когато си направи преврат в БКП и обра България с назначени 6 правителства поред. 5. През 2014г. когато обра КТБ с 2млрд$ и си финансира войната срещу Донбас и окупацията на Крим.

През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Тогава,когато е трябвало. Когато загинаха 200 000 руснаци,за да може ти да си пишеш глупостите на български! Не на турски! И тогава срещу тях пак гърмяха американски уинчестери в турските ръце! Много бързо забравихте Седемте ястребинчета,и партизанските глави на кол набучени! Тъжна съдба за обикновени "мандраджии"! С чия помощ почти за без пари беше създадена Българската икономика! С много труд на нашите бащи и деди,който после ние с лека ръка пропиляхме,гонейки дивото"западното"! Къде бяхме,къде сме сега... Съдейки по състоянието на обикновения българин,живеещ с малка пенсийка,под наем и каращ строшен опел на 20 години-след промените ние само загубихме. Русия също загуби,но тя полека се възстановява...Те са на верния път...

Незнам как им казват освободители след като ни затвориха в собствената ни държава,наложиха техните некадърни произведения да не ги изреждам учехме езика задължително гледахме телевизията им задължително,какъв малоумник трябва да съм,че да ги наричам тези окопатори освободители!

И да виете и да не виете соростчета краварски Росия ни е освободила и ТОЧКА!!!Колкото да променяте учебниците, по история да ни правите еврокраверисти нямате шанс,ЗАЩОТО всеки уважаващ себе си родител е разказал историята на децата си и за хилядите жертви на връх Шипка и не само там! Апропо да поканним всички родолюбиви българи да заповядат на 26 този месец на връх Шипка да почетем загиналите българи руснаци фини румъни и др.по случай 140 г. от руско-турската освободителна война! Заповядайте!!! А нека тези соросоидни изчадия да си вият....

Ще има ли достъп до върха?

Разбира се Боряна! Ако сте с автомобил трябва да се пристигне по рано,защото колоната е до с.Шипка. Късмет!!!!

Искам да те посъветвам първо да се ограмотиш и да се научиш да пишеш правилно! Едва след това учи децата си на нещо, сега някак си надали се получава, щото си неграмотен!! А това дето симпатизираш на бояришници не е правилно.

Соросче не се пише ,,щото" ,а се пише ,,защото" идиотче мамино :))

Уникално изживяване,това е един от празниците в които всички родолбци се обединяват! Знамена музика патриотични песни и възатановка на шипченската битка!! Уникално! За присъстващите носете и знамена българско руско макар че на върха продават,но дерят кожи

... никой не отрича това, което пишеш, но защо да са братушки.... ето Англия, Франция и Русия освобождават Гърция, но те не се обръщат към тях по този начин....

Отново подчертавам,за да не би някой случайно да забрави - този тъпанар на снимката прилича на бай Тошо на младини. Или както правилно отбеляза един от участгниците във форума: Да ви е честито завръщането на Тодор Живков чрез своя клонинг!

Вв всички случай и бай Тошо и Румен Радев са мнагакратно по умни от Боко Тиквата и Цецо апартамента взети заедно !!!!

Освен с Путя, с друг,дали разменя нещо,а?...

Виж Чехлю тапета /Офшорката/ беше друга работа,а? Намаза покрай натото,сега пак припка и подскача покрай Баце,белким и оттам падне още нещо!

Си разменили...

По-бихме казали сестринска.И кака повече да не бърка за азбуката да не си я вземем - тогава на каква ще пишат, на монголица ли, на кореица или на кубиница?

Слава на Братският Православен Христиенски Народ ! Слава России !!! България - ВЪН от НАТО ! Щото: NATO = North Atlantic Terroristic Organization

...удавиш в Копринка,дупедавче...

Ами хайде грабвайте чамоданите и към Сибир. Бата ви Путя със сигурност ще ви отдели едно парче от безкрайните руски степи да си стъкмите едно ново НРБ. Оставете България на мира, руски еничари!!!

Какви освободители след като самите руснаци са били роби по това време, а българите са имали имоти, училища, църкви, съд и права. Някой "човеци" са учили история до 3ти клас от комунистически учебници.

браво Ваньо ... утрепа на ... е това е Ентелегент ... чел демократичните учебници ... изби рибата

натовския генерал приятел с Русия. Бре, бре бре..., че лицемерие.

Натовският Генерал, Президент на суверенна Република България, предлага да имаме нормални междудържавни и взаимноизгодни взаимоотношения с държавата Русия. Както и със САЩ.

Няма ли кой да изтрие обидите срещу българския и руския президенти. Това тук не е блог ами клоака. Ако имате какво да кажете-пишете но спрете с псувните и обидите. Имам чувството че от известно време някакви хора са като дежурни,нон стоп сипят обиди. Наистина сякаш им плащат да заглушат всяко друго мнение. Абсолютно некултурно.Някаква мярка трябва да има. Имам чувството че са един максимум двама и им плащат да изпълват блога. Обаче ми писна, искам да чета и мнения и на други хора, не само на лудия

а ..и ако не знаете .. ония дето си любят овцете ... ония от островчето .. е те са причината Цариград да не е български .... нали знаете как са цъфнали с корабчетата си

момичета ... и да се изпуснете все тая ... русия ни е освободила от турция ... батко ви сорос може с хиляда простотии да ви пълни тиквите ...те тава е ... българия я има на картата благодарение на русия ....

... русия е участвала в освобождението и на Гърция, Сърбия, Румъния, Черна Гора, но те не ги наричат братушки.......

Радев ще докара инфаркт на подлизур..то Чехльо, който лобира за американските интереси и който се неистова се радва само за 1 потупване по рамото.

Хора , ако не бяха руснаците ,нямаше да ви има ;щяхте да сте Мустафа ,Ахмед и т. н. Малко уважение...

"Ако не бяха руските бояришници"- сега България щеше да е развита и модерна държава!! Тези руснаци, които сега ви разбъркват чорбата в кратуните-са същите, които създадоха СССР, разнищиха го и сега наново го създават!! А Путин е един луд, който се прави на божество! На тези точно руски подчовеци- НЕ ДЪЛЖИМ НИЩО!!

Едно време такива като тебе чукаха камъни в Лович.

Ако не бяха руснаците сега България щеше да е два пъти по-голяма.

Пишете глупости че без Русия ,България щяла да е два пъти по голяма . Без Русия нямаше да има България .

Само един необразован и прост човек може да твърди подобна простотия. Или руски агент. 500 години сме запазили българшината не благодарени на руските диваци дето за няма 50 нанесоха огромни вреди на България.

Ако сега съм българин, такъв съм щото в продължение на 500 години предците ми са устоявали и не са си променили съзнанието и вярата. За разлика от тъпите комунисти, които за една нощ станаха първи руснаци.

.. айде стига истерии, било е въпрос на време да се освободим, османската империя си е заминавала, паднало се е на русия с поредната си война за да ни 'освободи', за което ние си плащаме с Сърбия взема Ниш, Румъния Южна Добруджа, защото Русия трябва да се разпростре до делтата на Дунав....

Пишете глупости че без Русия ,България щяла да е два пъти по голяма . Без Русия нямаше да има България .Българите вече са ставали малцинство в ,,Българско,, благодарение на500години мъки .Още десет години и край с надеждата за свободна България .Затова и е било това последното отчаяно въстание .

Искам да кажа на всички про3ти мурзилки, че в руските медии няма и грам новина за глупостта сътворена от смешния ни "президент"! Считайте колко много ги боли руските бояришници за вас и малоумния ви "президент" или "президентша"-щото не се знае дали И.Йотова не е истинския президент! Вероятно тя взема решенията, не хубавеца с грозния нос!!

Така си мислиш, защото от писане на платени глупости нямаш време да четеш!За разнообразие пробвай да прочиташ по нещо всеки ден и ще бъдеш изненадан от различните начини, по които хората възприемат света.

САЩ,Канада,Австралия и др. признават,че корените на държавите и културата им са с произход Великобритания,Франция,Германия,Полша и др.европейски страни,а руските мужици отричат кой ги е покръстил,кой ги е научил да пишат и кой ги е измъкнал от землянките им.

Братска дружба и две робства - едното е падането на Първата Българска държава, защото руснаците участват на страната на Византия и ни нападат в гръб. Второто - терористичния, червен ботуш. Между тях е Освобождението, станало възможно покрай имперските мераци за панславизъм, но това така и не успява.

Едно време такива като тебе чукаха камъни в Лович.

аз пък само ще напиша, че тея времена са при дедоти, а руснаците и комунизма отпътувахте с вятъра на изток ;)

Коментари - Радев и Путин размениха поздравителни адреси | Днес.dir.bg

Радев и Путин размениха поздравителни адреси

Радев и Путин размениха поздравителни адреси по случай 25 г. от подписването на Договора за приятелски отношения и сътрудничество между България и Русия.

Обратно в новината

Коментари - Радев и Путин размениха поздравителни адреси | Днес.dir.bg

Коментари

Бият се тук във форума фили и фоби. Защо, защото са зад клавиатурата! Филите са обичащи, а фобите са страхуващи се. А любовта побеждава всичко, не страха! Правете любов, а не война (на английски: Make love, not war)!

И двамата са духовни педераси Ако искат даже да се взематт През .... ми е

Това е президент, а не като предишната мека китка-чехльо!

Исторически потвърдените дружески отношения трябва да се поддържат,укрепват и разширяват.Новите приятелства не трябва да се създават в ущърб на старите такива.

Русия е велика,Крим е руски. В Украйна се води гражданска война. Украйна сега се управлява от една хунта-неофашисти и неонацисти-бандеровци и десен сектор. Скоро тая фашистка хунта ще бъде наказана за престъпленията им,затова че убиват руски деца и жени,

И да сте чули някога т.нар. "български" президент да се възмути и обяви против тая фашистка хунта, затова че избива децата и жените в Донбас? Или пък да каже истината, че в Украйна няма руски войски, както го заяви шефът на френското военно разузнаване, ген. Кристоф Гомар, пред Комисията по националната отбрана и въокръжените сили (Commission de la défense nationale et des forces armées) към Народното събрание на Франция, че руски войски в Украйна няма, което е лесно е да се намери на страницата на френското НС, като се напише в гугл: Gén. Gomart pas d'armée russe en Ukraine Или пък, както Тръмп преди изборите: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine).

браво браво

Къде е бившия президент Росен Плевнелиев да върне Крим от велика Русия на киевската хунта-неофашисти и неонацисти?

Президентът на велика Русия трябва да бъде поканен в България. Браво на Румен Радев.

Браво президенте, точно такъв трябва да бъде българският президент, а не като предишната подлога и ухилена нестинарка!

Нека Българомразецът Пичин да посмее да дойде само! Чакат го развалени яйца и домати в София Ще бъде голям цирк ;))

цирка изгоря преди 35 години

Вовка Късото планира пак да ни освободи от златният ни резерв. Тоз път с помощта на пРезидента Радеф.

името го видя от мен и това е гадно и много долно дори не знаеш кой е казал тези думи но в нашата страна е типично да се краде

Ники

Към феновете на краварите: Точно преди Първата световна война Царска Русия е най-проспериращата държава в Европа. Червената чума - болшевиките слагат край на това за платени щедро от задкулисните световни играчи. Що касае Крим - той си е исконно руски и никой не може да оспори това!

Дрън дрън ! Била е най бедната и най изостаналата! И точно заради това болшевиките печелят ! Не забравяйте огромните войнишки маси с тяхна подкрепа болшевиките печеля!

Само така, да се пукат от яд евро-краварските-гейове,:)))))))))

Браво господин Президент Радев ! Никога да не забравяме , кой ни освободи от Османско Робство през 1878 година ! Не трябва да забравяме кой през 1944 година ни спаси от Турска окупация ! Това че лидера на една велика страна Русия ще ни посети говори за уважението на руския народ към Българския !

добре ги храниме тия говеда с власт и циганите в българия - едните за путин, македония, и за кво ли не си пеят от сутрин до вечер, а другите си крадат на воля...

Г0сподин Президент! Това, че сте русофил и руски възпитаник не означава, че трябва да действнате срещу интересите на Р.България! Имате ли подкрепата на Народното събрание, на Българите, та да каните Г-н Путин на честванията по повод "3ти Март"? Ако тава е лична покана - поканете го лично у вас, като частно лице. Вие нарушавате разпоредбите на ЕС и санкциите, които са наложени по повод анексирането на Крим - част от бивша "Велика България". Ние сме членове на ЕС и Вие не трябва нокога да забравяте това. Не забравяйте и факта, че Русия е била против създаването на държава България след войната 1877г. Руските войски идват за да завладеят територии, а не за да освобождават българския народ. Да се поклоним пред "Опълчинците ни" дали живота си за да ни има днес тук. Консултирайте се с видни български историци във връзка с войната и пресъздаването на Българска държава. Проучете Сан Стефанския мирен договор и вижте кой, какви интереси е защитавал. Както и какви са били действията на останалите след освобождението ни тук руски генерали и офицери.

Е и какво като сме членове на ЕС? Вие изобщо имате ли представа от протокол? Вие имате ли представа с какви тържества беше отбелязана годишнинатат от установяване на дипломатически отношения между Русия и Франция например? Или за Франция може, за България не ! Аман от Вас по католиците и от папата!

"Вие нарушавате разпоредбите на ЕС и санкциите, които са наложени по повод анексирането на Крим - част от бивша "Велика България" хахахахахаха я пак? от ден на ден се убеждавам че само малоумници са останали в БГ

До "Мен". Кои разпоредби на ЕС нарушава президента? Санкциите срещу Русия (незаконни) са икономически. Никой не може да забрани на която и да е суверенна държава да покани държавния глава на която и да е друга суверенна държава. Путин е добре дошъл в България. А сервилните слуги на амриканските господари да си мълчат. Нашата страна е малка. Да се репчим на Путин е идиотско. Ние имаме нужда от приятели, не от врагове, особено в лицето на мощни страни.

Теб не те интересува кой ни освободи ! По време на празниците заминавай в любимата Украйна и можеш и да не се връщаш в България !Русия ни Освободи , Путин е представител на Русия и трябва да го почетем ! Такиви безродници да ходят от къде са дошли в Освободена България , турски мекерета !

Он,прочети и някои други книги(например руските царски архиви),а не само учебниците,написани от руски мекерета,специализирани в изопачаване или скриване на историческите факти като Андрей Пантев и Божидар Димитров.

Този тъп шапкар прилича на бай Тошо на младини.Все едно виждам как нашият "пръв партиен и държавен ръководител" изнася реч на някой пленум,партийна конференция или конгрес.

Джулия

Ти не си никакъв фотограф, а едно тъпо парче. Да наричаш боен пилот, достигнал съвършенство в пилотажа, "тъп шапкар" звучи шизофренично. Пий си хапчетата. Между другото не съм забелязала ген.Радев да прилича на Тодор Живков, но приликата на Цецка Цачева с покойния "Светая светих" е поразителна. И какво от това? Кой на кого прилича няма никакво значение.

Да припомня, че президентът Радев не е руски, а американски възпитаник. Не е нужно човек да е руски възпитаник, за да бъде почтен и благодарен към нашите освободители!

Така или иначе, не са важни нито Путин, нито Радев. Важното е хората, какво мислят и чувстват. Я сега да налея малко бензин в пламъка на праведните от Козяк: През юни тази година, в Румъния имаше учение Noble Jump на НАТО. Участваха 11 държави членки на Алианса Албания, България, Великобритания, Гърция, Испания, Латвия, Холандия, Норвегия, Полша, Румъния и САЩ. По време на войсковите стрелби на полигон, българските военни и техните командири са отказали да стрелят по мишени, предоставени им от домакините, защото на тях имало опознавателни знаци, които силно напомняли тези на руските войскови части. А българите по руснаци не стрелят! Веднага била предизвикана проверка и грешката била оправена, като платната били заменени, а от Алианса се извинили на българите...

този не разбра ли, че миг-ове няма да се купуват....това, което си знае да си пилотира няма да е на вuорuжение в бuлгарската армiя.

Абе разменили Радев и Путин поздравителни адреси, ама аз на обучен в САЩ бесепар и натовец доверие нямам. И не само аз: "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г. 14:33ч. eurocom bg. За съжаление още има вярващи, че в САЩ не обучават свои агенти, а български патриоти и русофили, за какъвто го мислят тоя натовски бесепар: "...Подкрепяме усилията на НАТО за отбрана и възпиране и смятаме, че България е част от тези усилия, заяви българският президент... България ще положи максимални усилия, за да постигне решенията от Уелс за достигане на 2 процента от БВП на разходите за отбрана..." - публикувано на 31.01.2017 в Новини.бг под заглавието "НАТО е важна за България, увери Румен Радев (снимки)". "Румен Радев подкрепи СЕТА в Брюксел (обновена)", 10.03.2017, 15:02 (обновена 10.03.2017, 17:53), Webcafe Ама то пък какво ли учудващо може да има в тия бесепарски работи: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Май ти си от лумпените дето вярват , че САЩ се обитава от някакви глупаци и така ще обучават комунистическите мекерета, дето са пълни издънки и руски подлоги и то точно във военни науки и стратегии... Блажени са вярващите.

Румен Радев от Уикипедия, свободната енциклопедия "... По време на обучението си за офицер е приет в БКП, ... През 1992г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел, Монтгомъри, Алабама, САЩ. ... През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушения колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ,..."

Много бързо станахме приятели след изявленията за кирилицата и Македония, най-големият враг на България на Българите и на Българищината в Македония и Сърбия!

Едно е сигурно, в момента Президентът Румен Радев е най-мразеният от американските петоколонници човек в България... Това за мен лично означава страшно много!

БРАВО, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!!!! БЪЛГАРИТЕ, НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ/НЕ ЗЛОБНИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ/ СМЕ С ВАС!!!!!! ВАЗОВ Е ПИСАЛ ЗА РУСИЯ: ТЯ Е НАШАТА ОПОРА, ТЯ Е НАШТА ВИСОТА!!!!

На всички предатели продължавайте да лижите гъза на руските окупатори

И ИВАН ВАЗОВ ЛИ Е ПРЕДАТЕЛ ? ТИ ИМАШ ОСТРО МЕНТАЛНО РАЗТРОЙСТВО ПИЧ ЛЕКУВАЙ СЕ .

Вероятно Радев е поканил Путин в знак на благодарност за "откритието" му че българската азбука и писменост са всъщност македонски. Пропуснал е обаче да покани и Пьотр Толстой,който подробно да обясни как ще ни изкупят като стадо.Вероятно ако някой от руските управници напсува България, Браво отново възторжено ще ръкопляска.

Ами днешните македонски земи по това време са си били български ! Путин го знае, ама неграмотници като тебе не! Я кажи кой основава охридската школа , жертво на демократичното образование ???

Долно и продажно мекере...

Българите по време на турското "робство" са имали, къщи, ниви, имоти, дюкяни, фабрики, пътували са по целия свят. Който може е изпращал децата да учат във Франця и Австрия. След 1044 г на българите им е взето всичко. Къщи, бизнес, кравите и овцете. На дядо ми брат му е ходил да си дохранва кравите в ТКЗС-то, малко след това е получил инфаркт и умрял от мъка.

Затова,че прадядо ми е имал ниви и животни го водят кулак,а аз заради това служих в строителни войски,когато кандидатсвах за висше образование и после за работа от много места ми връщаха документите поради тази причина,е как да уважавам тази измет,аз не мога да си избирам родителите но мога да бъда твърдо против тази ниско интелигентна паплач!

БЪЛГАРСКАТА ЗАВИСТ И ЗЛОБА СА ЕДНО НЕЩО. СЪВСЕМ ДРУГО Е ИСТОРИЯТА НА НАШИТЕ ДВА НАРОДА. ПРАДЯДО МИ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБДСТВО Е БИЛ БОГАТ ЧОВЕК,НО.... ТУРЦИТЕ ЗАПАЛВАТ СЕЛОТО И ВСИЧКИ СА БЯГАЛИ НЕЩАСТНО. ЖЕНА МУ ПО ПЪТЯ Е ЗАГИНАЛА..... ЗА "ДРУГАРИТЕ" БЯХ ВРЯГ НАРОДЕН. НО ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРО-РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ.

Всичко идва от там виж руската история и всеки интелигентен човек знае как са се отнесли там с богатите иинтелигентни хора и впоследствие и унас!

Милинките! Дошли нас да ни "освобождават", но не счели за нужно да си освободят собствените селяни. Чак пред 1907 година със закон е отменено крепостничеството в Русия. Остана ли в българия заблуден мозък, който още да вярва на бабини деветини?

Ами освободили са ни ! Факт ! И Шипка е факт и Плевен е факт и Стара Загора е факт ! Стига сте оспорвали фактите, афиширайки менталните си проблеми!

Ами да се вземат двете путки и на почивка в Сочи!

ми ще празнуват брест-литовския договор, защо не?!

Къде да повърна?

радев .. стига размахва този договор ... ще се окаже че русия не е страшна , че нямаме нужда от хвърчаща натовска скраб ... и ... някой сенатор пак ще чука тиквата по тиквата ... точно го похвалиха за македония и ..пак чумбери по тиквата

Бойко,ако искаш да станеш президент,сдобри се с Русия. В противен случай самольотчика пак ще те дере на изборите! За теб съм!

си имаме. С 11000 лева месечна заплата, за това че е осрал отвсякъде президенството.

Освен това уникалният и кух фатмак е и прост като гъдулка.Вероятно много от гласувалите за него вече се срамуват и ги е яд че КУРнелия Нинова им пробута клонинга на бай Тошо.

правешкият селянин беше по-хитър от този умствено ограничен тупан.

Не ми завиждайте заради парите!Част от заплатата ми я удържа ген.Решетников.Обеща че ще ми възстанови сумата в края на мандата,но само ако стриктно изпълнявам неговите инструкциии.

Светла дата е 3-и МАРТ .Успехите на българската конница вдъхновява Вазов да напише стихотворението, посветено на ген. Колев. Благодарение на тези невероятни победи на 3 март 1918 г. България подписва като победителка Брест-Литовския мирен договор с победената Съветска Русия. Преговорите започват още в края на 1917 г. Като български представител на конференцията по примирието участва полк. П. Ганчев. То се подписва на 15 декември и се пристъпва към преговорите по мирния договор. Победителите са Германия, Австро-Унгария, България и Турция. В преговорите от България участва министър Христо Попов, подпомаган от дипломата Андрей Тошев. Подписи от страна на победените слагат Григорий Яковлевич Соколников, член на Изпълнителния комитет на Съвета на работническите, войнишки и селски депутати, Лев Михайлович Карахан, член на Централния изпълнителен комитет на работническите, войнишки и селски депутати, Григорий Василиевич Чичерин, помощник на народния комисар по външните работи, и Григорий Иванович Петровский, народен комисар по вътрешните работи. От българска страна договора подписват дипломатът Андрей Тошев, адютантът на цар Фердинанд ген. Петър Ганчев и дипломатът д-р Теодор Атанасов. Андрей Тошев Този договор е тежък за Русия, която губи 1 милион кв. км територия и 60 милиона население, задължава се да изплати 6 млн. марки и контрибуции в натура, част от които получава и България. Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението. На 7 март 1918 г. се подписва и едностранен договор с Румъния, която излиза от войната, връщайки отнети територии на България през Междусъюзническата война. Северна Добруджа остава кондоминиум на

Сега путлерофашисти гледат и не смеят, но от едно име всички май немеят, на Иван Колев гласът щом чуят и бързат на петите да си плюят. Разкажи им генерале за славните победи над всички наши северни съседи, дано да слушат предатели и псета, какво ще им се случи на тези руски мекерета. Разкажи им генерале за дивизията конна, която за месец направи Добруджа свободна, малко срещу много как в галоп препускат и от казаците страшни никой не изпускат. Разкажи им генерале край Добрич какво стана, и как дивизията руска беше разпиляна, с твоите юнаци ти навреме стигна и възмездието румънците настигна. Разкажи им генерале за конница безстрашна, която препуска из Добруджата прашна за Тутракан, Кочмар, Кубадин, Кюстенджа и още много, но трудно се изрежда. От Москва ни заразяват със срамни въшки, на тях пък ще им кажа да си ходят в къщи, рано или късно лъвът ще се изправи и България на правилното място ще постави.

Брат прегрял си от магистралки ха ха

Кога Русия ни е била съюзник и приятел. 1. През средновековието,когато дивия главорез Светослав избива елита на българската държава. 2. През 60-те години на Х в. втория подобен геноцид, само че над волжките българи, когато Иван Грозни Българоубиец избива 1 милион българи в Казан и околностите му. 1. През 1886г. когато е против Съединението. 2. През 1916г. когато ни напада и бомбардира Варна и Балчик и ние я побеждаваме с героизъм.Помнете Брест-Литовския договор, там пише, че Русия е победена от България? 3. През 1944г. когато ни окупира,национализира собствеността на хората и ги вкара в концлагерите. 4. През 1989г. когато си направи преврат в БКП и обра България с назначени 6 правителства поред. 5. През 2014г. когато обра КТБ с 2млрд$ и си финансира войната срещу Донбас и окупацията на Крим.

През всички тия 27 години комунистите и русофилите с телевизиите,радиата и вестниците си доведоха на власт правителства,които загробиха българския народ: 1.Правителство на Андрей Луканов - на мораториума на дълга и глада. 2.Правителство на Димитър Попов - на лъжата и статуквото на крадците. 3.Правителство на Любен Беров - на мутрите,гропировките и грабеж. 4.Правителство на Жан Виденов - на хиперинфлацията и пълно обедняване. 5.Правителство на Симеон Сакскобурготски - на наркотрафиканти и олигарси. 6.Правителство на Сергей Станишев - на загниването на ценностите,лъжи,кражби и задкулисие. 7.Правителството на Ореха-втори банков обир-КТБ !!!Блокиране на всички държавни институций. Хората пак са на улицата .но този път за стотици дни. Последователно и методично разграбиха собствения си народ. Това е равносметката.Ето защо сега не им вярваме.

Тогава,когато е трябвало. Когато загинаха 200 000 руснаци,за да може ти да си пишеш глупостите на български! Не на турски! И тогава срещу тях пак гърмяха американски уинчестери в турските ръце! Много бързо забравихте Седемте ястребинчета,и партизанските глави на кол набучени! Тъжна съдба за обикновени "мандраджии"! С чия помощ почти за без пари беше създадена Българската икономика! С много труд на нашите бащи и деди,който после ние с лека ръка пропиляхме,гонейки дивото"западното"! Къде бяхме,къде сме сега... Съдейки по състоянието на обикновения българин,живеещ с малка пенсийка,под наем и каращ строшен опел на 20 години-след промените ние само загубихме. Русия също загуби,но тя полека се възстановява...Те са на верния път...

Незнам как им казват освободители след като ни затвориха в собствената ни държава,наложиха техните некадърни произведения да не ги изреждам учехме езика задължително гледахме телевизията им задължително,какъв малоумник трябва да съм,че да ги наричам тези окопатори освободители!

И да виете и да не виете соростчета краварски Росия ни е освободила и ТОЧКА!!!Колкото да променяте учебниците, по история да ни правите еврокраверисти нямате шанс,ЗАЩОТО всеки уважаващ себе си родител е разказал историята на децата си и за хилядите жертви на връх Шипка и не само там! Апропо да поканним всички родолюбиви българи да заповядат на 26 този месец на връх Шипка да почетем загиналите българи руснаци фини румъни и др.по случай 140 г. от руско-турската освободителна война! Заповядайте!!! А нека тези соросоидни изчадия да си вият....

Ще има ли достъп до върха?

Разбира се Боряна! Ако сте с автомобил трябва да се пристигне по рано,защото колоната е до с.Шипка. Късмет!!!!

Искам да те посъветвам първо да се ограмотиш и да се научиш да пишеш правилно! Едва след това учи децата си на нещо, сега някак си надали се получава, щото си неграмотен!! А това дето симпатизираш на бояришници не е правилно.

Соросче не се пише ,,щото" ,а се пише ,,защото" идиотче мамино :))

Уникално изживяване,това е един от празниците в които всички родолбци се обединяват! Знамена музика патриотични песни и възатановка на шипченската битка!! Уникално! За присъстващите носете и знамена българско руско макар че на върха продават,но дерят кожи

... никой не отрича това, което пишеш, но защо да са братушки.... ето Англия, Франция и Русия освобождават Гърция, но те не се обръщат към тях по този начин....

Отново подчертавам,за да не би някой случайно да забрави - този тъпанар на снимката прилича на бай Тошо на младини. Или както правилно отбеляза един от участгниците във форума: Да ви е честито завръщането на Тодор Живков чрез своя клонинг!

Вв всички случай и бай Тошо и Румен Радев са мнагакратно по умни от Боко Тиквата и Цецо апартамента взети заедно !!!!

Освен с Путя, с друг,дали разменя нещо,а?...

Виж Чехлю тапета /Офшорката/ беше друга работа,а? Намаза покрай натото,сега пак припка и подскача покрай Баце,белким и оттам падне още нещо!

Си разменили...

По-бихме казали сестринска.И кака повече да не бърка за азбуката да не си я вземем - тогава на каква ще пишат, на монголица ли, на кореица или на кубиница?

Слава на Братският Православен Христиенски Народ ! Слава России !!! България - ВЪН от НАТО ! Щото: NATO = North Atlantic Terroristic Organization

...удавиш в Копринка,дупедавче...

Ами хайде грабвайте чамоданите и към Сибир. Бата ви Путя със сигурност ще ви отдели едно парче от безкрайните руски степи да си стъкмите едно ново НРБ. Оставете България на мира, руски еничари!!!

Какви освободители след като самите руснаци са били роби по това време, а българите са имали имоти, училища, църкви, съд и права. Някой "човеци" са учили история до 3ти клас от комунистически учебници.

браво Ваньо ... утрепа на ... е това е Ентелегент ... чел демократичните учебници ... изби рибата

натовския генерал приятел с Русия. Бре, бре бре..., че лицемерие.

Натовският Генерал, Президент на суверенна Република България, предлага да имаме нормални междудържавни и взаимноизгодни взаимоотношения с държавата Русия. Както и със САЩ.

Няма ли кой да изтрие обидите срещу българския и руския президенти. Това тук не е блог ами клоака. Ако имате какво да кажете-пишете но спрете с псувните и обидите. Имам чувството че от известно време някакви хора са като дежурни,нон стоп сипят обиди. Наистина сякаш им плащат да заглушат всяко друго мнение. Абсолютно некултурно.Някаква мярка трябва да има. Имам чувството че са един максимум двама и им плащат да изпълват блога. Обаче ми писна, искам да чета и мнения и на други хора, не само на лудия

а ..и ако не знаете .. ония дето си любят овцете ... ония от островчето .. е те са причината Цариград да не е български .... нали знаете как са цъфнали с корабчетата си

момичета ... и да се изпуснете все тая ... русия ни е освободила от турция ... батко ви сорос може с хиляда простотии да ви пълни тиквите ...те тава е ... българия я има на картата благодарение на русия ....

... русия е участвала в освобождението и на Гърция, Сърбия, Румъния, Черна Гора, но те не ги наричат братушки.......

Радев ще докара инфаркт на подлизур..то Чехльо, който лобира за американските интереси и който се неистова се радва само за 1 потупване по рамото.

Хора , ако не бяха руснаците ,нямаше да ви има ;щяхте да сте Мустафа ,Ахмед и т. н. Малко уважение...

"Ако не бяха руските бояришници"- сега България щеше да е развита и модерна държава!! Тези руснаци, които сега ви разбъркват чорбата в кратуните-са същите, които създадоха СССР, разнищиха го и сега наново го създават!! А Путин е един луд, който се прави на божество! На тези точно руски подчовеци- НЕ ДЪЛЖИМ НИЩО!!

Едно време такива като тебе чукаха камъни в Лович.

Ако не бяха руснаците сега България щеше да е два пъти по-голяма.

Пишете глупости че без Русия ,България щяла да е два пъти по голяма . Без Русия нямаше да има България .

Само един необразован и прост човек може да твърди подобна простотия. Или руски агент. 500 години сме запазили българшината не благодарени на руските диваци дето за няма 50 нанесоха огромни вреди на България.

Ако сега съм българин, такъв съм щото в продължение на 500 години предците ми са устоявали и не са си променили съзнанието и вярата. За разлика от тъпите комунисти, които за една нощ станаха първи руснаци.

.. айде стига истерии, било е въпрос на време да се освободим, османската империя си е заминавала, паднало се е на русия с поредната си война за да ни 'освободи', за което ние си плащаме с Сърбия взема Ниш, Румъния Южна Добруджа, защото Русия трябва да се разпростре до делтата на Дунав....

Пишете глупости че без Русия ,България щяла да е два пъти по голяма . Без Русия нямаше да има България .Българите вече са ставали малцинство в ,,Българско,, благодарение на500години мъки .Още десет години и край с надеждата за свободна България .Затова и е било това последното отчаяно въстание .

Искам да кажа на всички про3ти мурзилки, че в руските медии няма и грам новина за глупостта сътворена от смешния ни "президент"! Считайте колко много ги боли руските бояришници за вас и малоумния ви "президент" или "президентша"-щото не се знае дали И.Йотова не е истинския президент! Вероятно тя взема решенията, не хубавеца с грозния нос!!

Така си мислиш, защото от писане на платени глупости нямаш време да четеш!За разнообразие пробвай да прочиташ по нещо всеки ден и ще бъдеш изненадан от различните начини, по които хората възприемат света.

САЩ,Канада,Австралия и др. признават,че корените на държавите и културата им са с произход Великобритания,Франция,Германия,Полша и др.европейски страни,а руските мужици отричат кой ги е покръстил,кой ги е научил да пишат и кой ги е измъкнал от землянките им.

Братска дружба и две робства - едното е падането на Първата Българска държава, защото руснаците участват на страната на Византия и ни нападат в гръб. Второто - терористичния, червен ботуш. Между тях е Освобождението, станало възможно покрай имперските мераци за панславизъм, но това така и не успява.

Едно време такива като тебе чукаха камъни в Лович.

аз пък само ще напиша, че тея времена са при дедоти, а руснаците и комунизма отпътувахте с вятъра на изток ;)