17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този навремето май беше предател на Родината???? Завъртя се около 1989 за да агитира народа да станем васали на запада. После когато паднахме под робство, изчезна яко дим. Изглежда пак е нужен на поробителите????

Браво, Владо! Ти си пример, че в ДС привличаха само най-умните!

Тоя не беше от ДС, тоя мина на другия, на западния бряг и предаде родината си! Не е забравено, никак!

Падна им на сърце на всички пенсионирани или неосъществени политолози и анализатори да се изявяват. Преди - напишеш пет-.шест реда и ако е повече - айде в кофата. А сега разгръщай мисълта си дори и под псевдоним и най-важното е да си вярваш, че някои те чете.

Интересни признания от всички, че външните граници не се пазели от дълъг период и да сме започнели отново да си ги пазим! Айде за вътрешните граници на ЕС разбирам, така е заложено в концепцията на съюза - свободно движение на хора, стоки и капитали, но защо и кой нареди да се изоставят външните граници и да се разрушат съоръженията, инсталациите и стройно организираните държавни структури за граничен контрол? ЕС като цяло и отделните страни в съюза се оказаха като разградени дворове, свободни за всякакъв трафик на оръжие, проституция, престъпници и трафик на хора! Имахме граница, където пиле не можеше да прехвръкне, а се стигна до днес до пълен разпад на държавата! Другото официално признание е, че тоя съюз се командва от 2-3 "големи страни и от една самоизбрала се върхушка базирана в Брюксел, конците на която се дърпат от много далеч! На евродепутатите им се спускат и налагат концепции, които не могат да отхвърлят и да променят. За какво "равноправие и равнопоставеност" говориме след като никой не бръсне и не зачита останалите членове на съюза? В соц. лагера навремето страните имаха поне строго охранявани граници , които пречеха на подмяната на населението, нещо което се случва днес в цяла Европа!

Лъжите на Запада и българските продажници край нямат, но има и честни и уважаващи истината люде, като например канадският юрист Кристофър Блек: "...Това убийство бе веднага приписано на КГБ и на агенти на българското правителство, въпреки че има доказателства, че е извършено от МИ6, както и убийството на Робърт Максуел, медийния магнат през 1991, който притежаваше документи за убийството на Г.Марков - това е разкрито от Ричард Кортрел в книгата му "Гладио" и в публикации на Гордън Логан, бивш служител на английските тайни служби..."

с една и съща отрова стреляха и двамата(Марков,Костов)единия умря и паметник му вдигнаха във вилаета на самоковската даскалица а другия си яде и пие и отрова и куршум не го хващат сигурно защото е вече генерал-майор от ДС

Каква мешавица само !? В главите на миличките червенотиквеничковчета :) Демек всичкото множество споделящо Онези евроатлантически "ценности" "Ако първо в неделя, а сетне и на самия съвет, лидерите на страните от ЕС приемат предложението на Борисов външните граници на ЕС да се затворят в рамките, които предвижда законът за граничния контрол и влизането в страните, това ще бъде много силен символичен жест." Първо - няма няма да са лидерите, а част от лидерите, тоест съгласно нормите на родния език - лидери на страни от ЕС, а не лидерите Второ - забелязвате ли признаването на суспендирането на Законите за граничен контрол и незаконното , нелегално влизане в страните на ЕС. Подкрепяно от неолиберални Отворковци и оттатък Атлантическия океан. Та сега, най-после щели да прилагат Законите. Ехооо, прокуратурата глуха ли е ? Сляпа ли е ? Става дума за чудовищна злоупотреба на служебни пълномощия в най-добрия възможен вариант И за национални предателства всъщност Трето - спазването на Закона щяло да бъде символичен жест . За какво бе , Костов ? Ако искаш да ни кажеш ,че това е само прелюдия към активно противодействие на безумната Геостратегия на САЩ в Близкия Изток - ОК. Ама кажи си, де Ако е символично поради прищявката все пак да спазваме Закона, какво да си мисля за неолибералните негодници ? Да вземем все пак да изискаме Законът да бъде приложен спрямо тях, а ? И ... "ще се манифестира воля да се работи наистина за някакво решение, а не само да се предъвкват познати формули" Ха така ;) Аз правя още няколко логически стъпки, другарю Костов. Не от днес, от години :) Но и за това признание - благодаря

"Големите страни, които формират политиката на ЕС по този въпрос, като се започне от Германия, още не са готови да поемат отговорност за досегашните си действия, с които въвлякоха ЕС в тази криза." Това си е съвсем ясно - всичкото Меркел, Макарони и прочие да си поеме отговорността. По възможност не само политическа.

Нали ги знаете неолибералните мантри. Една от тях е ПРО-активно поведение. Ето Ви блестящ пример :) "Дано надеждата ни, че животът учи, да се реализира и при политиците." По-тъпанарска заявка за надежда трудно се открива. В нашите ръце е да образоваме политическите ни представители . Чрез наличните законни средства. Овреме, за да не се налага да е по трудния начин

абе разбирача...голям адвокат си бре..."Брекзит" е началото на края на ЕС...думи на Джордж Сорос...и е прав дъртия...ръждата хване ли веднъж...оттърване няма...

Разпад на ЕС?! Явно дядката съвсем е изперкал и говори глупости на ангро. Вече е късно да се говори за разпад на ЕС, защото той на практика е невъзможен! В ЕС, макар и тихо, и незабелязано, вече работи единна икономика и финанси! Тези връзки, резултат от глобализацията/европеизацията, вече не могат току така да бъдат прекъснати или направо разкъсани! Най-очеизвАден пример е т.нар. Брекзит. Оказва се, че дори и с референдум, не е така просто да се излезе от един такъв съюз, какъвто е ЕС. И аз лично не вярвам това да стане, независимо от старанията на г-жа Мей. Има обективни дадености, които не могат да се пренебрегнат или заобиколят. Свободното движение на хора, стоки и финанси в рамките на ЕС изигра своята роля и връщането на първоначални позиции е невъзможно! Дори слаборазвитата във всяко едно отношение България, вече е невъзможно да излезе от ЕС! Само тотален и дебилен неграмотник може да твърди, че напускането или разтурянето на ЕС е възможно! А пък насилствените действия в тази посока биха довели до тотална разруха и превръщането на Европа в цивилизационна пустиня!

Костов ми беше комшия на ул.,,Деян белишки "бл.1. Като журналист не блестеше с нищо ,но като агент офицер на ДС във Франция виждате му резултата останал при парите.Той обичаше ,много обичаше жените и парите.

офицер от ДС поискал политическо убежище

късно го казвате това за края на скапания ес...още преди две години наши анализатори казаха,че той е пътник....истината е,че бъдещето е на малките съюзи от страни и народи...а нашето място е във вишеградската четворка...

Полша, Унгария, Чехия и Словакия иматмного общи неща, общи граници, относително еднакъв ръст на развитие и още много. България е на майната си, с показетели далеч от техните. Та пита се в условието на задача - кой ще те приеме там?!

прави Нинова - вашия лидер като синът ѝ работи в банка на Рокфелер в Ню Йорк за ДОЛАРИ!

Аре стига с тая проста и тъпа пропаганда - какво било в Русия. Какво е там си работа на руснаците. Нас ни интересува ЕС. Не искаме ЕС да стане ЕСССР или СЕЩ. Толкова. Искаме ЕС такъв, какъвто беше преди "ерата на Меркел" - демократичен, разнообразен, не претопяващ в помията на мултикултурализма... Това "вропейски гражданин" вече сме го виждали под друго име със същата "вътрешност" - "социалистически човек", "съветски гражданин", "югославски народ"... Аре мерси! Що не напишете за приетите оня ден от комисия в ЕП нови правила за интернет, които реално (ако бъдат гласувани в пленарна зала) реално ще убият всяко свободно слово в мрежата? Що не напишете за ЕС на "няколко скорости" (дето го искт Меркел и Макрон), за това, че ни натрапват някакви си измислени и анонимни НПО-та да имат право да изискват законови промени в страните т ЕС, за това че гражданите на страните от ЕС са дискриминирани в сравнение с мигрантите, за това че Гърция -уж излиза от дълговата криза, но пък Германия спечели от същата тази гръцка дългова криза между 3 о 5 млрд евро... Аре спрете се бе! Не ви ли ясно - няма да мине. Ако не искате ЕС да се разпадне, трябва - както предлагат Орбан и Курц, да се реформира за да стане наистина отново Съюз на равноправни нации, а не някакво извращение, преписано от "1984" и "Фемра за животни" на Оруел. И стига с тази тъпа пропаганда по наръчника на духовния ви гуру Гьобелс.

ти им казваш факти и истини, а те драскат минуси и едно знаят - ако не сега в Русия ще стане утре мно-ого по-добпе. Добре, а защо децата на комунистическите депутати не ходят в Русия да учат и работят а само на Запад и най-вече в САЩ!Синът на Първата дама с биологичен баща депутатът от БСП Свиленски който всяка сутрин по телевизиите -урежда го бившата му жена, та и тяхното дете и то в САЩ. Дали има един икономически мигрант в Русия - не вярвам - явно чакат и в Русия да стане като на Запад и тогава ще ходят и там.

Тоя вече нищо не разбира! Предстои разпад на ЕС и възраждане на СССР но този път с участието на държави като Франция, Германия, Англия, Белгия и всички западни страни. НАТО ще се запази като структура но ще бъде под командването на Русия. А НАТО без комсомолска организация няма да просъществува, та затова - търсим комсомолски секретар за НАТО!

Този боклук който се изсра върху името на България, защо ни занимавате с него?

Германия и Франция откраднаха каквото можаха от другите европейски държави и сега какво следва?

Ченгетата станаха съвсем нагли. Изпълзяват от дупките си, надигат глас, пишат си фалшива биография...

булшит държавите в европейския съюз не са само картинки на картата. това е банков съюз, това са междуфирмени съюзи в автомобилостроенето и енергетиката и още много ... ами туризма. това е едно елементарно интервю обяснение за хора който не разбират. популистко. пълно с грешни изводи. незнам що за учени ги пишат тия. но нивото е ниско.

Този предател станал голям разбирач на международното положение. Нали на такива като него плащаха, за да се борят срещу собствените си народи, за да ги баламосват с празни приказки за свобода, докато им подготяха ошушкването като на Африка. Че и книги бил писал, то всеки предател стана и писател, и анализи ни прави.

ти си предател, руска подлого.

Този е един от топ-предателите на България ! Защо му давате трибуна и му слушате глупостите ? Той се мъчи да манипулира общественото мнение, което му е втора специалност . Първата е предател !

педерросийски блянове

Както сички тук пишете глупости така ще напълнят БГ с ингилизи за жените ви добре дошло а за мажете изкупете възелина от аптеките че ще ви трябва честити ви гости с радос да си ги гледате и да си изповядвате демокрацията с европейските ценности

Коко иди си в Анадолата ,тук е БЪЛГАРИЯ !

... Pamelaaaa... (Anderson)

Всички скачаха и се радваха, че социализма и СССР се е разпаднал. Е, сега идва време хората да видят как се разпадат и други съюзи. Чакайте само да видите наесен какво ще става с банковите заеми и лихвите. Банките са празни и искат да се напълнят с пари- разбира се от народа. Който има заеми добре да си обмисли положението. Парите отидоха по заплащания за издръжки на нови европейски граждани и ,, отбрана,, против ,,агресивната,, Русия.

"ЕС...няма...политическа визия за съвременния свят. Нито за днешния ни ден, още по-малко - за утрешния." Мда, САЩ прелъсти, употреби и захвърли евромажоретките. Танцът им приключи безславно. След като по заповед на САЩ солидарно построиха стена срещу Русия, стигнаха до момента да издигат стени помежду си... Евросрещите на пожар са доказателство, че ЕС е колабирал. Всички пътища минават през Русия...САЩ, Русия и Китай ще диктуват дневния ред, а разложението на ЕС започна с Брекзита, с отказа на UK да приема повече ислямисти. ЕС се самоунищожи. Спасението на славянските народи е обединение с Русия.

Ще ги освободим нашите братя. Много скоро след това те ще поискат признание от Европа и ще почнат да сплетничат и работят срещу нас. Само в мигове на върховни изпитания Москва ще ги привлича като маяк.... Във вода е гледал геният ! След Освобождението винаги шепа предатели са ни привързвали към Запада и като резултат 2 на.катастрофи. Сега отново ни вързаха без да питат народа и за 28 г. сме банкрлутирали във всеки отрасъл, или сме в Третата нац.катастрофа. След като разбрахме какво губим от Южен поток и че ше трябва да купуваме газ от Турция с комисионната им, потеглихме да се молим в Москва. Е ! Това е моментът на върховните изпитания. Такива са и сърбите. 50 г. бяха против СССР и когато запада, който създаде Югославия я разруши и нападна, отидоха да се молят в Москва.

То и това време наближава да се молим и ние ама този път ще е въпрос на оцеляването ни вече. А предателите да обуват шалварите и да тичат да се обрязват ако предвидливо не са го сторили вече. Долна измет има по тези земи.

Какъв социалистически пасквил само си изпраскал!

Пасквил, ама грубата истина, нали еврогейзер?

uguoT...

Тази книга е написана за идиоти като теб и предатели на България

И какво ако ЕС престане да съществува? Това да не е някакъв кумир, на който трябва да се кланяме и да го поддържаме като самоцел? ЕС е цел сам по себе си - да направи живота ни по добър. АКо прави живота ни по-лош - ходи другаде да се вайкаш за края му.

ЕС няма да изчезне, ако спре наплива от бежанци.Турция е обрала интелигентните,лекарите,инженерите,а пуска необразованите.Да се подпомогнат държавите,от които идват бежанците.Обама е водил 7 войни.Разрушени държави,лесно се руши ,но трудно се създава.Основната причина за бежанците са войните.

Българите са на страната на Русия. Независимо в какъв съюз участват ...

Глупости! На страната на русия са били винаги само националните предатели.

Като Владо Костов ли?!

И на коча топките му се клатят , ама не падат. Другарето мужици са все непоклатими , пък то било да стискат да не им влезе повече , накрая няма излизане и като няма накъде , вече им остава само да чакат на коча да му паднат и така и недочкват. Това е утехата на мужика скот , да понася смрадливото битие азиатско.. Ами , другари колхолзници , нещо , ако не се заклати , според диалектика ви , която така и преподавахте , но самите не вдянахте- нищо не се променя. Та разклатете я малко тая каторга , барем малко да изпърдите от Жужето, Бъдето сигурни , че с него няма да свърши, както никога не е е свършвало игото ви, след него друго чудовище , ще дойде. И стига сте ни занимавали с коча, той си върши работата.

Да - Скотовете от задунайскатаСкотобойна СА на Последния етап.

Затова на България нямат доверие ЕС и Русия. Защото никога няма достойна позиция, а все гледа дали нещо ще падне, за да се намести.

Падат, на кочбайрям.....................

Ако политиците се поучат от историята, Европа ще е силна. Но пусто лицемерие , то ще погуби всичкио.

Просто Нямат Никакъв марж. ...т.е. Ще сложат Късака/Кремъл къдетоТрябва.

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

Излишно. ...просто СъответнитеСлужби от Франция - Следва да ИзкажатПублично що Е "творил" тоя.

Вашите понятия , мужици , както винаги са по различни от на класиците и на белите хора. За вас предател е този, който не лиже достатъчно на Господаря ви , т.е достойния човек. Затова сте останали и само измекяри и лизачи. Такива няма кво да предадат, щото кауза и достойнство нямат, само Господар , да му се подчинят.

Вашите понятия , мужици , както винаги са по различни от на класиците и на белите хора. За вас предател е този, който не лиже достатъчно на Господаря ви , т.е достойния човек. Затова сте останали и само измекяри и лизачи. Такива няма кво да предадат, щото кауза и достойнство нямат, само Господар , да му се подчинят.

Видях че Имахте Високи гости за 20гидишнината, Домакини/Дир.бг. ...т.е. Финансите едва-ли СА проблем за вас. ...и ВсеПак - Сме 2018та, и Ако&Когато някъде Се забелязва Систематично Несмислени харчене - или СЕ взимат мерки за ДрастичноНамаляване харчовете, или ако Това НЕ се направи - Загърмява&Затрещява отн. Откъде&Защо СА тези харчове. => Ако&Когато Видите че дискусия виа коментари към Важна тема НЕ се получава - Затваряйте публикуването на коментари. (Нищо работа. ...която Ще ви спестиМного . Успех !)

Г Ти гаче си се опитал да кажеш нещо, ама...

..,но Ясно че НЕ към Вас.

Алоооо,на теслата дръжката....Сопри се,ша земеш да дадеш фира....

Стига сте се чудили ? Британците първи усетиха че нещо става с ЕС и решиха по-бързо да се измъкнат от ЕС с възможно най-малките загуби, от този класически развод с ЕС ! Чичко Ченге само повтаря анализа на тези които направиха Брекзит и сега играят някаква нежна игра , ред сополи ,ред сълзи , дано Брюксел поплаче с тях и им намали данък напускане на ЕС ! Браво на България , оптимист с такова Умно Ръководство и Бара е до морето ,нека да вали !!!

Вероятно се Опитахте ала НиколайТопалов... ТА ! : - Брексита - просто Бе ЗадължителнаАкция ЗА Отстраняване на КремълскатаЗараза. ...а Дали ще има Отделяне на Англия, или Само СпесифиченСтатут - Скоро ще Се види.

Дървосекачът, за огромно съжаление, е като Феникс! Отново възкръсна. Жалко.

Къв ЕвроФен сте Вие бре, Еврази Шиткин ?!

...та Да пообобщим : - Сериозна Целева "публикация" на тов.Костав ---която съобразно ОтновоДопусканите Слабости в Дир.бг (платформата) - е Невъзможно да Се обсъждаИзобщо. ------- Вчера ЕС и ЦелиШест Не-ЕС страни Формираха ЦифровСъюз...като задунайската незнамквоси НЕ е включена ! - Има ли И един Човек дет НЕ му/й Е ясно що Става у Нас ?!

оди да цепиш дръва, и стига се излага!

Дори +/- генеуатоуъ-Ви гъгне...

ЕС се разпада. Бъдещето е във възродена, силна и православна Русия. Това е най-доброто за България

Разплакахте ли се ?! - ама ХайдеДе ! , няма да Ви чакаме доСледКраяНаСвета я !

Спомням си, че мис Вики Нюланд бе казала навремето - Fuck the EU. Тази жена май ще излезе права

Плоско&Сополско. --> Изправи ли Тръмп САЩ ?! - Да. --> Е ли Вярно че Именно От САЩ тръгнаха ЗадължителнитеШамари връз Късака/Кремъл ?! - Да. ...а ЕС - Продължава да Позволява на Късака/Кремъл да СъсипватЦелево.

Дървосекач, късака те е хванал здраво за врата и изпускаш вредни газове

Прав е Владимир Костов, времето на ЕС изтича с брутална откровенност. Но българите винаги са били на страната на Русия. Ще се наложи пак да се ,,врътнем"на изток ... Правили сме го толкова пъти в историята си, и на изток, и на запад. Даже, напоследък президентът и премиерът ходиха по спешност в Москва, уж да разговарят за някякви газови потоци и ядрени централи, които никога няма да се случат. Борисов вече ги беше загробил окончателно.

Мани-мани ! - кат Ви гледам тез дваРедаСълзи триСополи дет проточихтеее...

брутално ясно е че костовь е дрогар

Парекселанс ! ...а Неминуемо И таваришч.

Разпада се Расия, заради допотопната си система на управление на хора и ресурси. Затова е активирала всички агенти в България с цел откъсване на страната ни от ЕС и НАТО.

Абсолютно !

Те натуту ти и и ЕС-то ти еврогейзер сами ще се разпаднат, няма нужда някой и да ни откъсва от тях.

За какво сме и ние еврокапутите,на Русия като се разпада тогава?

Кой каквото ще да казва , но Ченгето казва истината и България трябва да търси вече място къде да се присламчи , иначе някой ще я приватизира като боболечка на клечка ! Опуснахме големи пари и икономически стратегии , станахме грешка на болни Сенатори и Слуги на чужди господари ! Който се облажил , облажил се , дано му приседни един ден и си спомни грешките ! Да живее България !

Българи може да живеее, но не и с ЕС! Да живее България!

ТИМ нали ги Виждате, Колега ?! - е, Именно те 'владеят" Над 80-85% от АбсолютноВсичко у Нас ! ...пък Ако вземете да Се чудите Чий/на#Кой Е ТИМ - ...

В Анадолски съюз ще се присламчи, нали един пише, че по-добре било под турско. Не ви е срам! Приеха ви в клуба на европейците, а се оср*хте.

да, ама тоя клуп се оказа на пИдалите - ГОЛЕМА ГРЕШКА, не, мерси!

Костов говори и предупреждава за реални неща, които може да се случат.

Глупости. ...просто ТозиКостов - Е Размразен по Ясно#Кои Причини.

Колко е добре, че сме още в Шенген за контрола на границите ни ...

Не, не - НЕ сме Засега, Колега. ...а БяснотоНатискане за Незабавно влизане от страна на Вси"наште" - Означава че СА ...ммм.., Balls-to-TheWall. ...ерго - при Идващия Общ Контрол по Външните ЕС граници от Frontex - "наште" "служби" СА Отсвирени.

Не ме кефят предатели на България, независимо по кое време са я продали. Но има и доста умни хора от тях, от егоистична гледна точка не е лошо да предадеш бедна България и да се присламчиш към Богатия запад, които е ограбвал колониите си стотици години. Всъщност точно такъв човек е по-загрижен за успеха, богатството и стабклиността точно на Западна европа, където живее, за България едва ли му пука много. И човекът е напълно прав - трябва да се спре "преповтарянето на познатите общи приказки" (т.нар. европейски ценности). И... "Големите страни, които формират политиката на ЕС по този въпрос, като се започне от Германия," ТРЯБВА " да поемат отговорност за досегашните си действия, с които въвлякоха ЕС в тази криза." Всъщност началото беша поставено от великонритания, франция и испания, които нямаха политици, а късогледи американски подлоги. Създадоха тлеещи конфликти нявсякъде около Европа че дори и вътре в европа (косово). Меркел просто влоши и без това лошото положение с късогледата си покана към ислямистките скакалци.

Абе я просто Кажете ---> какъв Е Вашият чин в ДС/КГБ/ГРУ ?

А твоят какъв е, че защитаваш западните колонизатори, от които България само лошо видя?

Аз съм задунайский подполковник от ДС, КГБ, ГРУ, ГПУ ... и Секуритате

Имате деМенталност ли, Колега ?! - КакАджеба Би било възможно Да имам Такъв ?! ...колкото до Реалността у Нас - КолкоПъти да Ви връщам на Поправителен отн. ТроянскоКонието на Вси"наште" ?!

" КакАджеба Би било възможно Да имам Такъв ?!" А какво му е невъзможното бе дървен? Какво толкова му е невъзможното? Аз колкото герберасти познавам всите са с тъмночервено минало, и все в политиките навряни откак се помнят са с тези, които са на власт. Та метаморфозата на Курни не е никакво изключение ще знаеш.

Вашите "силогизъми " отн. Курни, ГЕРБ и Вся Задунайская - ме Попиляха... - Да - СА АбсолютноВсичките ЕдноЕдинно !, което Е Нищо.

Какъв ми даваш?

“Не ме кефят предатели на България, независимо по кое време са я продали” Интересно ми е дали към тях причисляваш Георги Димитров, който също е бил в Европа?

Бил е в европа, ама в затвора, немския - това за престой ли го броиш или за екскурзия - бах ти исмешника си!

Георги Димитров е живял в чужбина когато в Царска България е имал смъртна присъда. А Костов е избягал от България на върха на кариерата си и каквото и да пишат разни медии - официална смъртна присъда е нямал. Когато 1990 пита има ли осъдителни присъди, му казват че досието му е чисто.

Анализите на Вл.Костов винаги са многостранни и задълбочени. И често неговите изводи се потвърждават във времето. Костов е актуален и днес. Към това, което той пише и говори, българската публика трябва да се отнася с необходимата сериозност. И да предприеме необходимите стъпки, за да не бъде изненадана в последствие. Защото ще дойде времето за поредното вайкане ... Както е през последните десетилетия

Ама какво Вайкане я, Колега ! - та то на задунайкаю Вся&Всьо точьВточь ! ...пък ако Толкова Ви тегли към таквиз "анализи" - ей го в на Дори правешкия пишман-табладжия Е 1:1 в ютубата !

Българската публика вече е унищожена от западните колонизатори и от нея НИЩО не зависи. Крепостна публика е.

Задунайка, Колега ! .,, Задунайка ! ... ВсеСъщата Задунайка.

Вредно е да се говори без да се знае. Опасно е да се действа без да се знае.

В Случая - тинтириминтирито на ТозиКостов Е подДиктовка.

Що няма видео? Да не е казал нещо нередно? .Намерих едно интервю пред бтв където казва че не вярва на английската версия за отравянето на Скрипал. Око да види ръка да пипне .Искаме цялото интервю без монтаж.

Истината: Няма съюз, към който да сме се присламчили и да е оцелял...

ЕС “възникна” след разпада на сесесере. Защо “великите” казионни спицялисти не видеха навремето закво става въпрос? И простите домакини прозряха нащата още тогава. Сегашният наратив всичко удивително напомня периода “приземяване, другари”, “гласност” и “перестройка”...

Ако Имате предвид СегаТечащите Насоки в Управлението на ЕС - аналогизирането-им с Онези е Несериозно, Колега ! ... Защо ли ? - защото Там СА парите !, а ня#Кой (НЕсамо Вси"наште") ги Краде ! => иде Сега-ЗА-Тогава.

ZДървар