Владимир Костов: Българите гледат да са край силните на деня, националният интерес е без значение

Обезпокоително е, че на българския терен няма някой с гледищата, енергията и характера на Виктор Орбан, който да съумява в отношенията и с външните, и с вътрешните фактори, каза журналистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На псевдо журналиста волгин всичките му гости са комундета с виждане за спасение от майка расия. Като са толкова демократични, могат ли да обяснят, как така в същата тази расия, за подобно говорене се влиза 15 години на топло.

А българите, под нивото на бедността, Къде да избягат? На втора линия, на морето или В рибарица? И как да получават 2 пъти седмично - месо Все пак и тези българи са гласоподаватели! Никой политик не се интересува от това!

Където и Кирчо, В Канада

"Националния интерес" .. не знам колко добър е в търсенето на "корена" на националния интерес но Унгария за мен е последната страна, в която бих инвестирал именно заради тоя хитрец мераклия диктатор. САЩ Англия Холандия, Швеция, Дания ... ето страни които не им се налага да хитруват на дребно на най-високо ниво ... защото това е продажничество и безпринципност ... гледат се принципи, идеали ... пък бизнеса той си намира начини да защити интересите си ... но е важно не политиката да е безпринципна и интересчийска, а бизнеса да се нагажда и да печели при следване на определени принципи. Но как да го разбреш това като си ДС агент ... човек продал се като журналист да изпълнява поръчки на чуждо правителство.

Орбан доведе Унгария до международна изолация,стагнация и инфлация , преди Украйна още .. България е Европа , стига сме се деляли,вместо да падат граници се поставят нови ...защо ???

Хахах ... бил ДС агент във франция, който уж станал десидент и неуспешно се опитали да го убият с капсула ... която видиш ли не се била пръснала. И сега сума години след това се активира изплува и започва мозъчно да пърди ... видиш ли интереса на България не бил да е като останалите страни в европа .. интереса бил да сме с Путлер и платените му марионетки ?!!! Голем десидент се оказа тоя. Напълнили сме европа с паразитиращи спящи агенти ... лощото е че скоро пари нема да има точно за тях както е тръгнало. Затова излизат от дупките.

Нищо ново под слънцето на милиционеросоциализма, както казваше Владко едно време.

Даже и заклетите русофили би трябвало да се замислят като гледат този филм, ако наистина обичат България. От 140г е едно и също, историята се повтаря до безкрай, все сме разделени и все се караме помежду си, но истината е, че трябва да сме преди всичко българи. Руснаците изтриха родолюбието ни и го замениха с болна благодарност и раболепие към всичко руско, трябва да оздравеем най-накрая от тази черна болест https://www.youtube.com/watch?v=uqAM3Y-tEC8

И кой е българският национален интерес? Да сме васали на путин ли?

Българският национален интерес е да не сме васали на никого, да имаме коректни отношения с всички държави.

Например да не поддаваме на натиска за РСМ. Които по някаква причина имат по-голяма подкрепа от страна на САЩ и ЕУ. А нашите вече говорят да си разделят отговорността за поемането на решение противоположно на българските интереси под натиска на големите сили...на които изпълняваме всички прищевки между другото.

Къде се беше покрил толкова време, още ли те е страх да не те боцнат пак с ваксина в Париж? Дее старите ченгета и кореспонденти, дее. А колегата ти Изгорелов и книга издал, човекът, с ненаписаните писма до "Маргарита" Гръцка. Голяма работа сте това кадрите на службите, ей, спирка нямате! И не мислете, че не ви помнят и всичко ще се замотае във времето...Сега остава Дмитрий Донски, пардон, Иванов, или някой "брат Василев" и той да напише нещо и да ни наставлява целомъдрено, има си хас! Ако случайно нормален човек беше на ваше място, досега да е потънал вдън земя поне от срам. Леля казваше "Ти го плюеш - то ти вика, че дъжд вали!", та така и с вас. Да сте живи и здрави и по-дълго живи, за да видите най-сетне истинския крах на класата и идеологията ви!

Ние сме имали политици като Орбан в годините преди ВСВ. Оттогава само подлоги на едни или други. Обаче тези в момента са извън всякаква класация. Чак такива продажници не сме имали.

Другарят Костов що не замълчи комуне продажно

Чуждопоклонничество? Не бих казал, това е предателство срещу лична облага. Политиците в България държат голяма част от икономиката чрез поставени лица.Медиите не са изключение , точно чрез тях облъчват целия народ. По интересно е че тези които работят за тях естествено срещу стотинки да имат по висок стандарт, но иначе недоволстват срещу положението на народа.ХАХАХА На българина му трябват само ПСИХИАТРИ.

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на 1340 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

От тайното място под кръста ли извади тези смехотворни статистики?

Лъжеш,троле!!! Лъжеш… 80-85% от българите са ПРОТИВ членството на България в ЕС и НАТО!!! Но всички статистики се манипулират… Което не е за чудене-щом в САЩ успяха да манипулират изборите в полза на Байдън…

Ей, платен тарикат, защо не си сложил запетайката между 6 и 7? (6,7%)

Е, как да няма, даже са твърде много - кеф ти кУпейкин, кеф ти генераля с новата формация, че и Бойко беше нещо подобно. Само че българската икономика не би го издържала тоя български оБран

Другарят Костов коментира Унгария, ама нещо избягва да коментира Румъния и кво се случи с техните хубостници Чаушеско Елена , както и сс всички останали издънки от секуритате ..Така че да се благодари на политиката на България вместо да се прави на изнасилен п----рас

E Призна си най сетне !!! Само ДС излизаха Навънка И Той И Георги Марков !!! Предатели И Слуги !!! Гузна съвест сега се сети за Патриотизъм И Горбачов и Той Така В Русия Иска да умре !! А Там Никой Го неще !!! Това Продажпо Леке Петков Кире Той никога Няма Да прозре че е Предател ? Жалко е само че към Дъното Ни влече !!! Американското Уше !!! Кире

Сигурно много хора имат основание да презират и ненавиждат Владимир Костов. Това си е тяхно право. Важно е какво казва сега той. А това което казва е 100% вярно и е много жалко! Българинът няма скоро да намери своя Орбан и това ще е катастрофално за държавата. Жалко е, че избира постоянно слуги на чужди интереси. Като сегашните!

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на 1340 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

Гърция като държава не е съществувала в продължение на почти 2000 години след завладяването й от римляните. Гръцката държава е възстановена едва през първата половина на 19 век. До създаването на новогръцката държава гърците са се наричали ромеи и мечтата им е била да реставрират Византийската империя. Тази мечта не се сбъдва поради отказа на Запада да подкрепи идеята. Тогава гърците решават да се борят за създаване на национална гръцка държава, носеща името на древна Елада.

След като си толкова сигурен, би ли обяснил защо нямаше референдуми нито за НАТО, нито за ЕС? Нали за важни въпроси се пита народът? Ти откъде реши, че процентите са такива? Референдум за НАТО нямаше, защото много добре знаеха, че вотът щеше да е отрицателен. Иначе щяха да го направят. Просто ни казаха "Марш в кошарата!" и толкова. Твоите щения нямат нищо общо с действителността.

Българското чуждепоклоничество го няма никъде другаде. Не съм видял такова нещо в страните които граничат с БГ. За Европа да не говорим. То даже в Африка го няма това. Много странно поведение. Преди СССР, сега САЩ. Срам ме да си помисля кво си шушукат западните дипломати и тея от Еврокомисията.

За какво да се излагам да казвам, че съм българин? Като ме питат обикновено казвам поляк. Има ли действие на нашето правителсвто за което мога да се гордея? Няма…виж Орбан е истински лидер. Петков има илюзията, че като се подмазваме на САЩ ще сме добре в далечен план

Горчивата истина!

Това леке откъде изникна? Кой му дава думата?

Владимир Костов беше един елементарен предател,прихванат от съответните специални западни служби и съответно си осребри доста добре своето т.н. "бягвство".Дори има съмнения,че е ирграл двойна игра но няма как да знаем със сигурност.

Боклук и интересчия!!!!!! Такива като тоя ни дебнеха и докладваха. Съсипваха живота на хората ако са дръзнали да "погледнат навън" а после ставаха предатели!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!