Коментари - ВКС отмени 4-годишната присъда на шофьор, убил трима младежи на пътя и върна делото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано. Този като излезе от затвора след година две пак се качи на кола и да убие децата поне на тет шест съдии и тогава тези търтеи в българските съдилища се размърдат

Тия къде ревете тука,клавиатурни гангстери съм сигурен че,сте по-некадърни и от него

Ама от кой етнос е Александър Ковачев?

Че как пък може 10 нарушения за 1 години и той поне да не е бил с отнета книжка? Няма ли някакъв лимит на тия нарушения или колкото си искаш можеш да си правиш? Явно че е бил изключително небрежен и опасен шофьор. И застраховките не ги ли вдигат или даже да спрат да го застраховат като го виждат, че е опасен?

Не се притеснявай,няма кой да прочете написаното,или казаното от теб.

Нарушенията едва ли са 10 толкова са хванати. Според мен са над 100 защото повечето не се хващат.

Има справедливост и възмездие, може да не е от продажният съд, но ги има ! Божието провидение въздава справедливост, бъдете убедени. Убиецът на едно дете, син на пенсиониран служител на МВР, не успя да избегне божието наказание, въпреки, че се опита по много начини да замаже ситуацията по време на инцидента. И накрая изгоря жив в колата си, след катастрофа на пътя. Това се случи точно на годината от смъртта на детето, светлина на душата му.

"ВКС отмени 4-годишната присъда на шофьор, убил трима младежи на пътя и върна делото" Zapetaq predi "i vurna deloto"

Само в БГ се дават 4 години за 3 отнети живота. В САЩ щеше да получи до живот. Скапана държава!

Пропуснах да отбележа, че съм педераст и почти ежедневно ме разширяват отзад. Най-много ме разшириха едни руснаци и много ги мразя оттогава !

Ех младежо. Да знаеш какви педераси имаше навремето. Интелигентни. Възпитани. Достойни за уважение. Редовно. А не като сега. Еврогейове. Да се сношават с матрьошки. За копейки.

Putlero-geiove, po-tochno.

Добре е, че си признаваш, че си педераст. Няма нищо лошо. Ние не сме фашисти и сме толерантни.

Млад човек. С потенциал. Като оня "охранител" дето уби жена си и детето си. Може да се е поправил. И да затрие няколко пенсионери. По пешеходни пътеки. Вместо да си губи младостта в панделата.

Пуснете го човека да си трепе наред, явно си му е хоби.

Продължавайте да не гласувате, да разправяте, колко е било красиво при Бай Тошо, че демокрацията е за еврогейове, но не се сърдете, че ще продължавата да ви управляват все едни и същи мутри, все една и съща мафия като в Съветска Русия - 25 години един и същи президент. Така законите ще са все едни и същи, които ще устройват мутро-мафията и корупцията ще е навсякъде. --- Истината е, че българите си харесват да ги мачкат. Харесват беззаконието и харесват кочината. --- Така нови, способни и съвестни лица - нямат шанс да разтурят мутро-мафиозната система. И аха, аха, ако някой външен влезе в нея, веднага цялата медийна мощ и цялата пропаганда на мутро-мафията започва да ги оплюва. Този сценка вече я гледаме няколко пъти от 1990-та насам. И накарая все същите мутро-ченгета от ДС/КГБ и техните отрочета навсякъде из държавната администрация, служби, полиция, съд и прокуратура. --- България е окупирана държава... всъщност не е държава, а територия - окупирана територия. --- Продължавайте да сте пасивни. Страхливи и корумпирани. Вярвайте им на лъжите и пропагандата. Вярвайте, че някога е било по-добре. И промяна никога няма да има! Все същото ще си остане! Все същите мутри!

Путин и комунистите му виновни. Държавата му кенеф, съдебната система прогнила та мирише, на него Русия му виновна. Оня ден като се изпусна и насра гащите - пак ли Путин виновен ?

В сравнение - при бай Тошо, си беше по-добре. Нямаше такава корупция, нямаше такова БЕЗСЪВЕСТНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАРОДА. МАЙЧИНСТВОТО БЕШЕ 3 ГОДИНИ! ДЕТСКИ ГРАДИНИ ИМАШЕ И ДЕЦА ИМАШЕ ЗА ТЯХ.. ХОРАТА ДУ ИМАХА ПОМИНЪК И БЯХА БОГАТИ! ТОВА, В КОЕТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ Е СВЕТЛИННИ ГОДИНИ НАДОЛУ И НАЗАД ОТ БЪЛГАРИЯ ПО БАЙТОШОВО ВРЕМЕ... ВСЕКИ НАД 40 ГОДИШЕН ГРАЖДАНИН ИМА КАТО МИНИМУМ НЯКАКВИ БЕГЛИ СПОМЕНИ...

Напълно съм съгласен, че си катил. С тия глупости можеш да залъжеш някой малчуган, който е над 40 помни, каква корупция си беше тогава. За всичко се налагаше връзки, а връзките - подаръци. Това е корупция. Даже го има документирано в българските игрални филми от онова време. Хоратя бяха богати и затова крадяха като цигани. България и след Тошо продължи да се управлява от върхушката на Тошо и те я направиха такава, каквато е. Очевидно спомените ти са "бегли" и избледнели. Най-голямата глупост "БЯХА БОГАТИ". Аз помня, как се редяха децата да просят от германците туристи бонбони като мангалчета. Деца имаше много - циганета. Затова сега са толкова много. Бай Тошо ги внесе от Румъния и ги наплоди.

Троле, мама а ту обяснявам. Каквото съм писал това е. Но това за децата - сакън! Тогава нямаше такива издевателства и убийства от деца бе! Тогава децата искаха да бъдат лекари, шофьори, учени, учители за космонавти....сегашните искат да работят в чужбина... Тъпак доуен!

Ужасно е. 3 години майчинство е грозно. Защо да не е три години бащинство? Аз съм баща и също искам да си гледам децата 3 години или даже 18 години. Можеш ли да докажеш, че искам по-малко или мога по-зле да гледам или уча или да предавам ценности на деца от средно-статистическата майка? Майчинството е корупция също, ако не е наравно с бащинството. Факт.

Позор за съдебната ни система.

раздава правосъдие, в такива случаи!

Бащите им да не чакат правосъдие а ди си купят по едно паткало и да си свършат работата.

Единственият "лек" за пияни и дрогирани е БЪРЗО производство и години затвор. И ще се излекуват и от пиене и от наркомания, или поне ще мрат по канавките от пороците си, НО без да се качват в кола - както дедо Боже им отреди.

нищо ново, сигур е роднина на некоя дебела клечка.... накрая ше му се извинят за причиненото неудобство

Тъжно е ... Сега ... дори и този, не знам как да го нарека, да не е желал да се случи така, хайде, кажете ми, с какви доводи бихте спрели следващият подобен имбецил да почерни още семейства?!? Ами че на него му е програмирано, че а) когато АЗ се движа със скорост в пъти по-висока от тази на отсрещния, то физиката е на моя страна и, че б) ако убия някой - ми ... 2-3 години и излизам сух! За подобни изстъпления трябва следното - моментален запор на имуществото на притежателя на автомобила, както и на причинителя на ПТП. По 5 години на отнет човешки живот, като преразглеждане - след 10. Да ги късат от граждански искове и да не останат с пукната стотинка. Защото простия човек най го боли, когато му бръкнат в джоба!

Съгласна съм с теб, пари и колата да взимат. Българският мачо обича и пази колата си повече от децата си. Да ги удрят където боли - джоба и колите.

"...физиката е на моя страна..." Това пък как ти хрумна? Пробвай го с лек автомобил срещу спрял ТИР, да видим на чия страна е физиката...

ще минат години и ще излезне истината за делото Стависки.. как за тежко престъпление с ходатайстване на ДС мафията и магистратите дори на най висше ниво несправедливостта възтържествува пред очите на целия народ.

България харесва Путин! Руснаците могат да правят тук, каквото си искат! Коцето е живото доказателство за това!

С пари всичко може

България, според WPI I GPM и други организации, е след Ангола след Молдова след Ботсвана по съдебна система полицейска система, икономическа свобода и така нататък, Сега тука ми сложете минуси комплексиране селяни, защото истината за вас боли и вие си живеете във вашия филм на бързите кредити казината и дебелите ви шкембета да ви е в тъпата нация

Съдебната система е един доста доходоносен бизнес, справеливост и закони са понятия за вЕрващите....

Няма доказателства.

Полицията прокуратурата и всички се опитват да ви облъчат и да кажат, че алкохола и дрогата са виновни за катастрофите, А под един процент са причинените катастрофи от хора под влияние на алкохол или дрога всичко идва от селския ориенталски гнусен манталитет на панелистанските шкембеджии - с чантички 20-годишни Mercedes и оригинални 200 000 км. Ето това е истината. А вие Продължавайте крепостни селяни да живеете във вашия измислен свят

Че на крепостните селяни не обичат истината Нали е крепост не селяни с шкембета

Може ли

На когото трябва е платено колкото трябва. Все пак, и до Малдивите да отскочиш трябват пари...

И после оня ще осъди България в международния съд за това че е лежал 3 години (досега) напразно. (и тези номера с блокираното IP не минават!)

Сега ще намалят присъдата сигурно на условна !

Но ако някой от бащите на загиналите , го убие ... тогава ще го осъдят на 30г . - понеже имаме закони .

Хайде сега …. ще го убива . Достатъчно е да го блъсне с 120км/ч . Тай сам ще си е умрял ….. от КОВИД !!!!