ВКС откри нарушения на Апелативния спецсъд по делата срещу Иванчева

Върховните съдии препоръчват стриктно да се спазва актуалното законодателство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бизнесменът Ваклин защо не е с пранги и в ареста

След новите избори на целия български народ, който не мисли герберски, ще извършите такива ексцесии като на Иванчева. Но не забравяйте, че ще има жестоко възмеездие!

До Цацаров, Борисов, Гешев и пр. измет. Оправете тоалетните в арестите и затвора, мислете за вас и близкото бъдеще.

Констатациите за нарушения извършени от Апелативния специализиран съд по делото на Иванчева и Петрова изобщо не са новина. Новина щеше да бъде ако комисията не беше открила нарушения на Апелативния специализиран съд . Истината е,че Апелативния специализиран съд няма как да спре излизането на Иванчева и Петрова от ареста, ако не извърши тези нарушения, защото решението на съдия Иво Хинов е за незабавно освобождаване на Иванчева и Петрова . Това освобождаване обаче означава огромна опасност за авторите на тази схема / ГЕРБ и строителната мафия/ и за това спешно беше задействан Ушев . В страната на мафията , няколко нарушения представляващи “неправилна съдебна практика “, както констатира проверката не значат нищо .

Днес БГ се опитват да ни убедят колко е лоша Иванчева. Пуснали са в ИНтернет, част от СРС-та - само 7 страници, но не и разговорите, между Ваклин и Дюлгеров в които говорят как прокуратурата ще "сготви" Иванчева (според съда има лошо качество на звука), нито пък как ще я качат на Витоша й ще и се случи случка...НЕЕЕЕЕ пуснали са само разговора на Б.петров и Иванчева с Дюлгеров.... най-абсурдното е че в него Иванчева нито веднъж не споменава думите "искам подкуп" или "визамм подкуп". разговори започва с някакви числа, но може за часа да говорят изведнъж минват на друга тема свързана с имоти. Тя обаче е толкова неясна с толкова намеци, с толкова липсващи моменти в СРС-та, че нищо не може да се разбере. Има отделно реплики "Разбрахме се". ЗА какво??? Освен това в този запис има огромни непълноти, появява се след седем месеца и има много съмнения, че е изфабрикуван

Брей? как така?

Ако не беше Лозан Панов и няколко други магистрата, които да ни разкриват истината какво се случва в съдебната система, всичко това щеше да продължава до безкрайност. Но вече съдебната система е ясна. Правото отдавна е излязло от там. Пълна смяна на прокурори, членове на ВСС, ИВСС, ръководни длъжности на съдилищата, служители на МП и т.н.Това , което се случва там е престъпление .

Всички магистрати, нарушили закона и Конституцията, незабавно да напускат съдебната система. И съответно да им се потърси отговорност.

прокуратурата да се самосеэира эа теэи нарушения на актуалното эаконодателство

Действително ли не осъзнавате,че недоволството на хората е породено от назидателното отношение към Иванчева, за разлика от закрилата над утвърдени крадци на милиони?

ХАХАХАХАХХА ми то беше ясно, тия са такив амега тъпаци, че нищо не могат да напоравят както трябва. Затова и толкова я мъчеха, за да изглеждат страшни. Всъщност са тъпи та знае ли се.

Смешен плач. В САЩ още в съда след като съдията произнесе решението си обвиняемия го водят в затвора без други обяснения и писмени обосновки. Тези подкупни жени заслужават веднага да бъдат осъдени и в затвора.

Ти дали осъзнаваш каква глупост написа? много филми си гледал. Първо има разлика между арест и съд. Второ - никой не може да бъде вкаран в затвора без да е минал апелативният съд, даже и в САЩ. освен това САЩ не е единна държава, правото в редица щати се различава драстично от това в други щати. В някои щати даже няма смъртно наказание, пък в други има. И най-накрая - САЩ е една от най-рестриктивните държави, пък и е е на друг континент. Ние сме в ЕС.

Репресивен апарат на боко+цвъко+цецка

Неправилно или НЕЗАКОННО са оствении двете жени в Апелативния СНС? Съдията от първа инстанция постановява НЕЗАБАВНО привеждане на И. и П.,от задържане под стража към ДОМАШЕН АРЕСТ. Решението е подписано от председателя на СНС, но не и от секретаря на съда. Обаче Спецпрокурорът взема този протокол и протестира решението. В същото време в НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА арестантките остават в АСНС. Те трябваше да са освободени и към тях да се приложи мярката домашен арест! Невалидният протокол е протестиран от СЪСТАВ НА АСНС и И. и П остават в ареста. Т.е. в незаконните действия участват спецпрокурорът, председателката на АСНС и съставът на АСНС, отменил решението на първоинстанционния съдия.. Законният въпрос е защо в спецсъдилищата реално командва Спецпрокуратурата? Нали АСНС "предлага", т.е. нарежда Апелативният съд да не се подчини на разпореждането на ВКС комсия от Върховния съд да провери какви ги вършат в тоя съд! Мисля, че комисията от ВКС е могла да постъпи още по пунктуално: 1.Апелативната прокуратура не може и НЯМА ПРАВО да изисква от Апелативния съд АСНС неподписания от всички членове на състава протокол. Той фактически е невалиден. Затова първо ръководителя на състава и този на Апелативния съд трябва ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ. 2. Единадесет съдии гракнаха срещу решението на ВКС да направи ревизия на АСНС за начина на процедиране. Това не се ли преценява като сговаряне на две страни във вреда на трета страна арестантите? 3.ВКС изпраща документите от обследването и настоява пред гл.прокурор за ненамеса на АП в работата на специализираните съдилища.

знам докъде смятат да стигнат от Деба България, но пак заложиха на куц кон. Иванчева изглажда наистина е виновна. Повече трябва да внимават хората на Ристе Иванов.

Като видиш този вампир,можеш ли да предположиш ,че е невинен ?

Същото (и с по-голяма сила) важи и за Цецо Гуменката!

Кой, Боко ли? Така си е...

Съдят Иванчева щото е ОТКРАДНАЛА милиони левове, вместо да работи.... Кво ни занимават с някъв седемдневен срок ??!! След като махнат Боррисов, трябва да изгоним СЪдиите от ВКС, ВАС и ВСС както изгонихме Боррисов през 2013 г и както изгонихме Крадците- депутати през 1997 г- с подпалване на съдилищата. ТИя са мафиоти и трябва да ги изтребим. Ако тия не осъдят Иванчева, след като запалим съдилищата и махнем Боррисов, пак ще я осъдим. Крадливи Съдии !!!

Ако излезе от ареста, медиите ще имат дистъп до нея.

Делото срещу Иванчева е върха на падението на съдебната ни система и не случайно Лозан Панов обяви, че уверено вървим към автокрация !

И това нещо променя ли. В крайна сметка е взето решение да са в ареста. Като четеш заглавията - изцяло манипулативни взе едно са извършени чудовишни нарушения и вкарани в концентрационен лагер. От текста се разбира, че ни занимават с протоколни нарушения на две заловени с подкуп , протоколът не бил подписан навреме от всички. Не знам ще всеки ден ни занимават с тези две крадли. Или по-точно знам - семейни връзки в медиите . Не съм чул по същество и една версия защо и на двете ръцете са светили от взетите пари, само колко зле изглеждали и колко били онеправдани, че протокола за оставане в ареста не бил подписан навреме. Гнусна история.

Кари,защо си толкова жесток и несправедлив? Ти не знаеш че в следствения арест ни подложиха и на друго издевателство.Настаниха още една жена в килията ни,която денонощно се уригва и пърди. Въздухът не стига и не се издържа вече!

А сега, много моля, всичките 11 спецсъдии, начело с Геоги Ушев, които се опитаха да саботират проверката, да подават колективна оставка !

Хващай Ушев и останалите търгаши за ушите и ги изхвърли от съдебната система!

Тия от охраната са нетърпими! Полицаят ме напсува,а полицайката ме гледаше накриво.Настоявам да бъдат сменени,а делото да започне отначало!

бъдат освободени!после ще има арести за други

ако я беха пуснали ся щеше да праща картички на Панов от Дубай Крадлата може да си позволи Бурж Ал Араб щом може да наеме Марковски

Хаваите,Малдивите,както и Лазурния бряг край Ница и Марсилия? Ти да не би да искаш да му праща картички от Ахтопол,Синеморец или пък от Гърция?

във всеки случай крадлата все още не е пукясала, както Марковски я представя от ареста насам От приказките на тоя палячо по телевизиите се очакваше кметичката да е погинала и 40 да сме направили и забравили ама на- държелива излезе. Ама то не беха инвитро инвиво незнам си кви тумори Нищо брате- цялта работа била за 3*70 000 евра

Бъди сигурен другарю 4,че ще осъдим Специализирания съд в Страсбург и за друго безобразие.С отказа си да я освободи от ареста той възпрепятства Иванчева да се подготви пълноценно за предстоящия конкурс за мис Вселена. Особено като се има предвид че тя е сред основните претендентки за световната корона.

И тебе ако те тикнат в пандиза ще правиш всякакви номера,преструвки,скандали и мамунджилъци,само и само да се измъкнеш от гадната килия.Ако се наложи ще се оплачеш че си се разболял и от сърцебиене в петите.

На Иванчева стана ясно откъде идва пеекспонирането на случая , -майка и сестра с дългогодишен стаж в телевизията са задвижили познатите журналя. Няма друго обяснение да се шуми толкова за заловен с подкуп човек.А за родните магистрати и законотворци не е е лесно да се осъди дори човек , на който ръцете светят от получения току що подкуп. Единният ще е купен, вторият - идиот с диплома ще оплеска процеса, третият -повлиян, четвъртият -съпартиец, петият ще е братчет на на съученик на шуринайката, шестият ще прокара мъдра промяна в процесуалния закон и накрая нищо. Имам чувство , че подкупът и в открито съдебно заседание да бъде поискан , даден и протоколиран и призна, пак ще се окаже недоказан и ще се намерят кусури и нарушения и пак ще се измъкне.Затова и основната битка е винаги за ареста , щото само той остава като заместител на наказанието.Напълно изкуствена и безмислена държава на отрепки, създадена на майтап от Великите сили, които си поделят влиянието в една разкапваща се империя и окончателно деградирала до сбор от лишени от личност и човешки облик скотове при руското робство .

Солженицин хубаво беше казал: Родината трябва да познава своите негодници. Дайте имената на продажните съдии.

Както и всички наредби,правилници и инструкции.Ако по време на съдебно заседание някой случайно кихне или пръдне,това веднага трябва да бъде отразено в протокола! Който да бъде подписан както от председателя на съдебния състав,така и от съдебните заседатели,свидетелите и шефа на съдебната охрана.В случай че протоколът не бъде прономерован,прошнурован и подпечатан с мокър печат,всички съдопроизводство и действия стават невалидни и делото стартира отначало.

Сега медиите да не се правят на ощипани, а да се извадят публично имената на тези съдии и прокурори, които нарушават закона . ПУБЛИЧНО НА ВСИЧКИ И НЕЗАБАВНО НАКАЗАНИЕ!

имената ги публикуваха още когато я върнаха в кауша Браво на тях - знаеха че ще ги разпънат но не допуснаха крадлата да избяга

Трябва да се знаят имената на тези съдии извършили беззаконието и всеки адвокат да им иска отвод,също и прокурорите оказвали натиск. Този спец съд трябва да се закрие. Над действията на прокуратурата трябва да има строг съдебен независим контрол. Прокуратурата трябва да получи нова конституционна уредба извън съдебната власт. България не може да бъде нито прокурорска държава нито премиерска република. Такава мутренска наглост и през комунистическо не е имало. Явлението ЦУМ е изключително опасно за всеки гражданин, това руши обществения морал,руши устоите на доверието в справедливостта и почтеността,това е знак за опасно срастване между съдебна власт и олигархия. Явлението ЦУМ поражда престъпно мислене и действие и това е особено и изключително опасно . Малоумното и безумното се приема за нормално .Атакува се всеки здрав разум и дори и опит за разумност и законност. Резултатите всеки нормален ги вижда. Този случай е резултат именно от опасната малоумнопросташка симбиоза между представители на съдебна власт и такива от премиерската генералска република ! Конституционата уредба на територията е под въпрос. И ако все пак , са останали нормални хора ,които искат да живеят не в джунгла а в правова територия все пак, моля замислете се, утре може да дойде и вашият ред и от беззаконието няма да има спасение. Правото и законът няма да бъдат вашата опора. ЦУМ ще бъде над всичко !

Айде мойто момче вече стана късно, отивай в легълцето на 4 км да нанкаш. Ако ли пък не ще взема маркуча с студената вода да те успокоя малко.

Адмирации за Лозан и срам и позор за прокуратура на РБ и спец.съд...

Как се чувстват тези членове на ВСС, които искаха "отчет" и "разпит" на един достоен магистрат, които каза на глас и в очи истината за съдебната система в България. Хора, за които ПРАВОТО е интерес и комфорт! Оставка! Народът иска справедливост и ще се бори до край за това.

ако подобна гавра се беше случила в нормална държава,досега щеше да е станала революция..буквално ни се изхрачиха в лицата..на всички..явно вече за нищо не ставаме..жалко..добре поне,че скоро ше изчезнем като нация..май това заслужаваме,щом позволяваме това да се случи..

Както казваше Великият комбинатор - ледът се пука, господа съдебни заседатели ! Да оставиш някой незаконно в ареста не е нарушение, а престъпление !

какво става с разследването за Горанов, защо дир мълчи

... а бе хей хора, тази проститутка Иванчева лично е искала от нас пари, за да не пречи на създаването на защитено жилище за възрастни аутисти... Представяте ли си каква наглост - поиска си в прав текст в кабинета на заместничката си, същата с която ги хванаха с парите и то пред свидетел, господина който ни уреди срещата...!!!!!! Е това е тази мръсница Инавчева и не е само тя, но нека има възмездие за такива изроди...!!!!!!

ти да не си Цвъки

Абе путьо , утре ще сте довиждане

Я кажи кои сте Тея вас , бе палячо

Ооо Ваклин, ти ли си бре?

Обнадежден съм. ТОВА Е ПОБЕДА НА ПРАВОТО!!

Мирише ми на Страсбург! Направо смърди!

Ако се опреме на досегашната практика на съда- примерно за най тежкия случай с Чората кръвнината беше 50 000 евро. Това е за смърт. Значи напрай сметка колко евентуално ще и дадат ако изобщо дадат. Не повече от 2/3 хиляди евра

Така ще е, който пречи на герберската шайка крадци и на строителната мафия отива в затвора. Баневи откраднали милиард в съда ги галят с перо, Иванчева с пранги.

Мани ги ебаневи (те са за бесилото) , ами оня мишок Трайчо Трайков с неизпраните 2300000 , а милиардите на бою и на смрадливия китайски кец , до кога ще дишат тея продажни унищожотели ?

Г-н Президент!! Колко пъти във Ваши форуми пишем, че съдебната система е разковничето на промяната. Сега убедихте ли се в това??

Та Не се заблуждавай с нови политически секти

Стига с тая Деса бе! Деса ти вдигна гражданската! Деса ти вдигна тока! Деса ти вдигна нафтата! Ай сиктир, серсем със серсем! Оди да ти снесат нови опорни точки!

Сега всички магистрати трябва да си извадят извода кой крив, кой прав. Сега вече е ясно какво се случва в съдебната система. А това е нашия живот. Животът на нашите деца и внуци.

От самото начало постановката смърди на Цецо! Неприятното е ,че тези жени ще им се разбие здравето и независимо от многото пари който ще вземат от Страсбург,ще съмуват кошмари!

Ако Иванчева излезе жива от ареста и се кандидатира за кмет на София - ще има голяма изненада. А най-неприятно изненадан ще е Гешев вафлата.

плешивия вафльо трябва да бъде немедленно отстранен от заеманата длъжност заради този резил !

И сега какво ,не смеят да я пуснат щото на следващите избори ще удари Фандъка в земята.

е пътник! скоро ще получи призовка като нейния подчинен крадец

Не знам тая дали е виновна или не, но за някакви си мангизи изгни в пандиза без присъда, а Цветанов с две ефективни присъди и една минута не влезе в поне в ареста. Съвсем ясни е, че е неудобна на някой, а кой е той на всички ни е ясно.

НЯМА ефективни присъди...нещо си се объркал...Отделен въпрос е какво заслужава...

Съдът е нещо необходимо на обществото, докато се занимава със случаи с преки и извън всякакво съмнение доказателства за нечия си вина. Проблемът от там нататък е един недостатък на човечеството. Че хората с повечко власт започват да си играят на богове, че и сами си вярват даже. Някаква мъглява и непряка идея за нечия си евентуална вина се превръща в присъда. Понякога и смъртна присъда, там където ги има. И след време се оказва, че извършителят е съвсем друг. Няма я спирачката да не се издават присъди при съмнения, че доказателствата не са много преки и убедителни.

Тези които нарушават закона трябва да са в ареста!!! Всичките имат имена и трябва да бъдат посочени и наказани според българската конституция!!! В България има само продажни съдии и затова е по- добре да се напуска тази територия!!!

Тая е много зла и грозна бе! Щом я видя и започва да ми се гади.

И сега какви ще са последствията за "хванатите" съдии?

ВСС ще ни накаже с потупване по рамото.

Един колега по долу ме попита защо ЧЕТВОРКА и къде и при кого съм учил и ме е изпитвал. Да му обясня! Лекции по НПК са ми чели проф. д-р Ст.Павлов и проф.К.Кочев, той ме изпитва- тогава беще доцент. Освен висшето си образование у нас, съм завършил академии в Русия и САЩ, специализирал съм в Париж и Мюнхен, повече от 30 години съм бил пеналист,сега не упражнявам обществено полезен труд! На разбираем език- криминалист ,т.е. прост милиционер!

Но не разбирам защо при толкова дипломи,квалификации и специализации си се пенсионирал като прост милиционер?! Трябвало е да завършиш кариерата си като министър или поне като шеф на някаква дирекция или пък отдел.

Добре че има такива като Лозан Панов и още няколко магистрата в съдебната система, за да разберем какво се случва в нея. Да ги подкрепим, защото това е в наша защита, защита на нашата свобода и независимост. Вън мафията от съдебната система. Оставка и на Цачева!

Да не изброявам имена, но тези" Бойци"/ с главно Б/ заслужават адмирации и пълна подкрепа. Те изпитаха на гърба си " справливостта" на мафията. Дай Боже магистратите след толкова време и факти вече се осъзнаха.