ВКС оправда Цар Киро за нападение над двама журналисти

Рашков няма да бъде глобяван за дребно хулиганство заради изтекла абсолютна давност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо на такива съдии не им се случват срещи с Цар Киро-вците? Защо в техните къщи не млизат за кражба на 50 лв, с последващо прерязване на гълро и сексуални извращеения с трупа на жертвата? ЗАЩО, ЗА БОГА ВСЕ СТРАДАТ НЕВИННИТЕ, А НЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ?

Колко ли явно трябва да станеш "прекрачващ закона",за да ти се даде някаква присъда?!! Свобода на словото ще има , когато хората ,които се опитват да си вършат работата биват защитавани!! Това просто е безумие ,което се случва със съдебната ни система!!!

нали е циганин - значи е невинен

От цитираното решение се вижда, че в България съдиите отсъждат не според законите /не е посочен нито един закон/, а според някаква тяхна се логика.

НАПРАВО СА СЕ НАХВЪРЛИЛИ ВЪРХУ ЧОВЕЧЕЦА, ПСУВАЛИ СА ГО, ОБИЖДАЛИ СА ГО НА РАСИСТКА ОСНОВА, НАПРАВО СА УНИЖИЛИ "ЦАРСКАТА" МУ ПИКЛИВА ЛИЧНОСТ , И ТО ПРЕД ЖЕНИТЕ МУ !! СЕГА ВЕЧЕ БХК ЩЕ ГИ СЪДИ В СТРАНСТВО, ЗА ПО-ГОЛЯМ ДИКИШ И ПАРИ .

ПАРИЦА-ЦАРИЦА ;)

тия го били провокирали и той бил в правото си, а доктора къде застреля плъшипутарника, че влязъл в дома му не бил провокиран, тяхното ли маменце кой ги е

Важното е че пръв се сети да се обяви за цар и цяла България го знае с тази титла. По-добре да си измислена титла, отколкото с никаква.

другаря цар киро е от нашите.комунде

До 1989-та година има няколко присъди, лежал е ефективно. След това е вършил какво ли не (фалшив алкохол, някакви истории със земя и строежи, не плаща ток и т.н.), ама няма съд, който да го осъди.

Айде сега да оправдаят и Георги Георгиев от БОЕЦ затова, че защити болната си жена от мутрите със журналистически карти, пратени от Свинете да тормозят семейството му във Видин.

1.Крайно време е пак да има . 2.До кога този ще бъде наричан Цар ? 3.България е една държава. 4.Ако има Цар ,то той е един. 5.Ако има Цар ,то той не е този 6. Този би трябвало да отговоря и за други прегрешения,ама,им се угажда и ще бъдат величавани. 7.До кога !

ВКС мешерето кърти

един коментар за циганската държава и циганския вкс,ама то във тая циганска държава нищо чудно и медиите да са цигански вече

аз съм комун ист по убеждения,а ти какъв си като си капитал ист по убеждения,капитал ист ли си като се демо крат ,каква ти е демо крация та твойта демо крация вреди на мойта ,а мойта на твойта, тъй ,че такава утопия демокрация,също няма

ДА ПУСНЕ НА ПАЗАРА СПЕЦИАЛНА СЕЛЕКЦИЯ МЕНТЕ ВОДКА- ВКС 10г ОТЛЕЖАЛА . ;)

Едва ли някой е изненадан. Наближават избори, може и предсрочни. Бай ни Ганя най-добре знае как се правят и печелят.

Всеки цигански барон има по-голяма власт от всички журналисти заедно

Ще кажа ЩЩД на съдиите!

Значи да снимаш някого на улицата не може , а да удариш някого на улицата може. Поне така за нормално смята нашия съд.

Хммммм .... оказа се, че тези от Върховният касационен съд (ВКС) много умни, честни и въобще не познават и занаят думичката корупция. А вие знаете ли господа от ВКС колко точно получихте от този циганин Рашков, наричан от недоразумение и неграмотност от журналистите ни „цар Киро“? А вие знаете ли господа от ВКС колко стотици хиляди от цал свят, по повод и без повод, стават „жертва“ на папараците? И всеки един от тях, според българските съдии от Върховният касационен съд, има право да души, да блуска и да плюе по съответният папарак! Жалки сте. Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

Цитат: "Рашков също се оплакал в полицията, че е тормозен от журналистите, а за случилото се пред дома му бил предупреден от МВР." Нещо не разбирам. Предупредили са го, че ще дойдат журналисти ли?

Пак гаф на прокуратурата. Внасят обвинителни актове, тогава, когато няма престърпление, а администратимно нарушение. съъдът ясно го е написъл. Охписаното деяние винаги се е вписвало в УБДХ, а не е хулиганство по 325!

Браво , само при убийство на журналист да се полага затвор!!! Жалък съд ,жалка държава!

Че откъде -накъде журналягите ще снимат някой, който изрично е несъгласен. Дали журналистите ще искат някой да се яви пред дома им, да навлезе в личния им живот и да ги снима. к

Законът важи и за журналистите. нямат право да снимат човек,, без съгласието му. Не са над правилата.

Истинските царе ги пишете с малко ц, а този ман..о с главно Ц.

ВКС е по-низсша инстанция от мешерето!

Ти искаш ли да ти дойдат журналисти и почнат да снимат, въпреки тове несъгласие. Е и въпросния Рашков не е искал.- Има блиична сфера, и тя е неприкосновена.

.

На обществено място /улица/ можеш да снимаш каквото си искаш и когото си искаш!

На обществено място /улица/ можеш да снимаш каквото си искаш и когото си искаш!

На обществено място /улица/ можеш да снимаш каквото си искаш и когото си искаш!

напълно невярно.

За 1 седмица е раиран а не 5 години дела. Проблемът е друг: Защо няма наказани за НЕСПРАВЯНЕ СЪС СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ по Хранителната верига Полиционери-Прокурори-Съдии?

Голямо плащане е било!

че и при опасен рецидив маловажните деяния са законово допустими и по-леко наказуеми ( допъстими ама само от Българските СЪДИИ ) - това го няма в САЩ, за 3-ти рецидив си доживот в пандела.

ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА, чл. 13, ал. 2.1.

Върнете милицията и ДС на Бай Тодор . След няколко месеца циганите ще бъдат меки като памук

И кой журналист реши, че трябва да слушаме как един необразован ром е наричан Цар? А как ще е ако царството му съвпада с части от територията на суверенната държава Република България?

Умря оная милиция,сегашните са меки китки..

Пълна пародия. Правораздавтелната ни система е абсурдна. Оставак на ВСС. Оставка и на НС, създало абсурдни закони.

колега радист ,как е,наборе

Умрелия лъв и магаре може да го ритне.

Здравейте. Не съм юрист мюно независимо от всичко:човек който се намира на обществено място в случая тротоар на село не може да забрани на други хора да го снимат нито са ги напада физически или словесно. Българските съдии не разбраха, че ако е провокиран би могъл да подаде жалба без да се саморазправя и то физически. Това си е хулигански проява и не осъждането на извършителя му дава сили да продължи да го върши. Освен това един ром наречен Кирил Рашков не е цар. Престанете да го наричате така.

Когато не искаш да те снимат си отиваш в къщи. На публично място всеки има право да се намира и да снима небето, птиците, пчеличките и цветенцата. А ако не е съгласен да подаде жалба а не физическа саморазправа!

След прочетената статия имам няколко въпроса: 1.Разрешено ли е в БГ да се снимат хора и згради на публични места без те да са известени предварително(охранителноте камери известяват ли хората че ги снимат,снимките с телефон и споделянето им законни ли са, телевизионните репортажи известяват ли всеки човек че е хванат в кадър и искат ли неговото съгласие)? 2.Улици и тротоари обществени места ли са ,или пренадлежат на собственика на зградата/домът. 3.Физическата саморазправа оневинява ли се след провокация( примерно ти го напсуваш,той те застреля)? 4.В сега действащия закон първото наказание ли е най-строгото или суровото от всички, в случайте на РЕЦЕДИФ(откраднеш за 200лв.,осъден си за 2 години, след като ги излежиш пак крадеш за 200лв. , но щом вече си лежал веднъж за същото сега си осъден на една година или глоба)? 5.Душенето(демек отнемане на възможността да ДИШАШ) хулиганска проява ли е или опит за убийство ? 6.Като какъв се явява съдът че да търси морал и логика у журналистите( не са ли те хората който трябв да задават неудобните въпроси и показват мръните ризи на бандюги и политици)? 7.”Папарашкото” поведение наказуемо ли е от БГ-то законодателство и какво е наказанието?

Колкото е РОМ, толкова и ЦАР!

Смях, смях, смях!

Много питаш