Коментари - Бурята и снегът блокираха хора в планините | dnes.dir.bg
назад

Бурята и снегът блокираха хора в планините

Десетки хора бяха блокирани часове наред в планините заради разразилите се бури, натрупания сняг и падналите дървета. Община Руен, Бургаско, обяви бедствено положение.

Обратно в новината

Коментари - Бурята и снегът блокираха хора в планините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господин Борисов и генерал Анев,в бургаско имаше закъсали на пътя възрастни и няколко деца.Казахте,че закупените хеликоптери ще изпълняват и граждански мисии.Ако при такива метеорологични условия не могат да летят,защо не изпратихте тежка техника за да ги освободят от ледения капан,че човек почина.Ако беше някой като Хр.Мутавчиев,Йосиф Сърчаджиев,Калоянчев ,сигурно щяхте да изпратите и правителствения самолет,но обикновените хора да се спасяват сами.А ако тези хел-тери не могат да летят при лошо време,как ще пазите границите?Май ги купихте за ваш по-добър комфорт?

Г-жо редактор Христова-рейс, се нарича маршрутът който извършва дадено транспортно средство, а в случая,това е автобус/кой ви дава заплатите.../?!

Герберастите нали щяха да провеждат акция Снежинките-2? Що са изненадани?

пуста суетност и еснафщина, селяните се научиха да ходят с автомобилите си дори до нужника на двора. даи на дивака играчка и му гледаи сеира. прав беше правешкя царвул да не вкарва леки коли в балгаря за раята.

Ами нали си емигрант, защо вадиш книжка тук? Вади си там, където слугуваш! Пък се и разпенявил! Я сиктир!

Смешни сте Дир бг.Изтрихте ми коментара и пак глупости пишете - на Беклемето в прохода Троян - Кърнаре .Всички медии сте банда некадърници!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!хайде пак си го корегирайте и едно мерси поне кажете!!!!

пълни смешници. само морската пехота на 6-ти американски флот не са викнали. А нещата са прости- пътищата трябва да се чистят, но ако се чистят както трябва не остава какво да се открадне.

само патил може да знае какво може да се случи дори при два сантиметра сняг,вятър и минусови температури но това не се отнася за драскачите тук, дето зимата са до радиатора и само плюят по който им падне из форумите.

И ако закарат магистралите до там какво ще стане? 5 бабички и 3 дядовци ще се качат на 2 каруци и ще тръгнат по магистралата ли? Всъщност какво точно искаш да кажеш с поста си?

А какво прави толкова години Министерството на бедствията начело с Ептен Крадем?!?!

Не разбрахте ли че няма държава .Има някакви които източват държавни пари.

Тази промяна в климата ни го завеща БКп-ето. Довърши ни го БСП-то. Сега за 2-3 години просто няма как да го оправи ГЕРБ. Пък и много пречат разни там ДПС и маниаци-политицилллл

да се смеели човек да плачели неможе всички да те признават като човек а в собствената ти даржва да те имат за овца и да не зачитат световно признати докоменти

покрай снега сега да източим малко пари за изборите. че боико с този пред изборен щаб къде обикаля страната му трябват пари.сега ГЕРБ ще затъни на изборите в първия сняг.

Да фърчи с хеликоптеро дето си купи с наште пари, като е прозд.

Много е лесно да стоите на топло и сухо място ,да хулите и пишете глупости.Но не сте попадали в ситуация,където осъзнаваш ,че си нищо пред природните стихии.И да разчиташ единствено на опита и умението да се справиш без помощ.Хващате се за изрази,които нямат общо със даден проблем.Ама това сме Българите.Всеки се мисли за велик,докато не му припари отзад.

Ма тия съвсем изперкаха - снегът и преспите затруднявали работата на снегорините. Ми какво друго да пречи на снегорините - дъжд и кал ли.

вие гледайте цените и сметките от монополизираните дружаства как ще ви изненадат!

В това ведомство всяка година се разиграва едно и също ловене на снежинки. За това ли Плевнялиев избяга от там като плъх от потъващ кораб. И какво се оправи от големите приказки, едно голяма НИЩО.

"Ще ловим снеживките във въздуха. Готови сме за първия сняг. Ако кажат, че снега пак ни е изненадам, ще се ядосим". Е това са ни управляващите - въздух под налягане ?!!

Ма тия в МВР съвсем изперкаха като шефа си - снегът и преспите затруднявали работата на снегорините. Ми какво друго да пречи на снегорините - дъжд и кал ли. Ебати улавниците.

Снегорините за Странджа и региона не са в компетенцията на МВР, а на тамошните общини, управлявани от БСП и ДПС кадри, най-вероятно, тъй като когато се избираха те, ГЕРБ още не беше познат по ония краища. Нещо не ти харесват, май - то затова ще ги сменят на идващите избори, не бери грижа. Верно, че доста от техните кадри са гола вода и кал по главата - съгласна съм с теб, от ДПС - 100 %. Иначе, да не ти дава Господ, снегорин да чакаш да те вади от преспите ... Всяка власт, изпратила снегорин, ще ти се види гениална!

Аврора, знам от чия компетенция са снегорините, ама ти сигурно си блондинка. И освен характерния за тях умствен потенциал ти май притежаваш и още нещо рядко срещано в наше време - не знаеш да четеш. Там ясно е написано, че информацията е на МВР. И още нещо - нима искаш да кажеш, че ГЕРЛ-аджиите са оставили дори и един кьорав комунист/социалист в службите. Просто си жалка, като патрона си, пред който се кръстиш и палиш свещи. О, Господи, прости й, ама не знае какви ги приказва...

Батмана нали щеше да лови снежинките, ама явно изборите са му приоритет и ги е оставил за след това

и ще ти дава акъл понеже си тъпанар!!!

пак ни изненада зимата а онази пълничка мома други ги приказваше.тази ново минидстърка е пълен некадърник

както винаги снега ни изненада важно е изборите да вървят:))

КАКВО БЕ ПАК ЛИ ВИ ИЗНЕНАДА?

Ами те синоптицити си казаха да се турят зимните гуми, ама нали все сме Андрешковци....смятаве, че и природата можем да излъжем....

Да ама и дугите андрешковци се скатаха - поне 1-2 снегорина да бяха разположили на ключови места

То бурята си е буря. Ама Странджа не е остров в Бермудския триъгълник...Тук има областни Водачи, общински Водачи, кметски Водачи, служба "Гражданско безразличие", техника и въпреки това откъснахме Странджа....При това няма педя сняг.

добре че няма и сняг морето се е покачило с 50 санта *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ХА НА БАС,ЧЕ ОТ МАЛКО ТЪРНОВО ДО ЛОЗЕНГРАД ПЪТЯ Е НЕ САМО ОБЛИЗАН НО И СУХ.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНДЖА ДРУГАРЮ БОРИСОВ И ДРУГАРКО НЕ ВИ ЗНАМ ИМЕТО МИНИСТЪР НА МРРБ

Проверено е. Пътят е сух!

Не от Малко Търново, ами от ГКПП Дерекьой нанатък!