Много динамично време през следващите дни

Атмосферата над континента през следващите дни ще бъде по мартенски динамична с големи температурни амплитуди и силен вятър. Жълт код за потенциално опасни метеорологични явления е обявен за цялата страна с изключение на Видинска област, сочи справка в сайта на НИМХ към БАН. Той е обявен заради силен вятър.

Обратно в новината

Коментари - Много динамично време през следващите дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

nelly.d@

Еххх, само да се закрепи едно пролетно така 15-20 градуса, да тръгнем по градинки и паркове, чудна работа.!

Времето е в нас и ние сме във времето, то не е казано за климатичното време, нооо и за него важи.

Проблемът не е в синоптиците, а във времето, нека не убиваме вестоносеца. Не съм съгласен в прогнозата само с това, че било типично през март да има урагани. Марта е променлива, но по женски, да не се бърка с Марс, бога на войната.

анадола е привнесъл много лоши неща по тия земи,включително и простотията си,но от това тия земи нищо не са попили,за да остане чист народа.

kokobrais

Много лесно се използва анадола като нарицателно, но ако те попитам какво знаеш за нея едва ли може да ми кажеш нещо повече от общоприетите глупости....

прост народ сте.

Бойко подаде оставка и времето я подкара както си знае..

Освен от политика, коментиращите в дир-а разбират и от метеорология. Класици

Май рано прибрах дървата!

на времето и на човек , да нжмаш доверие, само на ''атака'' *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вземете малко се научете да познавате времето, бе! Сутринта /7.00/ в София бе -2С с леден вятър. Какви положителни минимални температури, какви 16-18С. Ако хората се обличат спрямо прогнозите ви, нон-стоп ще са болни. Навремето Путин уволни метеоролозите в Русия и в момента там нямат проблем с прогнозата нз времето.

Меренето на "температурата" не е елементарна работа, макар и да изглежа обратното:). Просто, трябва да се спазват стандартите (за пробори и за методика на измерване, справка - СМО WMO). Алтернативата са измервания като Вашето, и глобално неразбирателство за получените резултати.

Радвам се, че според Вашите стандарти, изключително сложното мерене на атмосферните условия /температура и вятър/ е установило, че сутринта в София температурите са положителни, вятърът е топъл от юг/югозапад и се радваме на един прекрасен пролетен ден. Позволете ми, от висотата на профанското ми непознаване на материята да не се съглася с Вас.