Министър поиска оттегляне на заместник, предложен от ПФ

Надявам се Бранимир Ботев да се оттегли от поста заместник-министър на туризма, каза Николина Ангелкова. Преди дни най-големите сдружения поискаха оставката му.

Обратно в новината

Коментари - Министър поиска оттегляне на заместник, предложен от ПФ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истински кеф ми прави ритането през глезените на другарите от Държавна сигурност за постове при лицето Боъко Борисов - охранител и техен колега. Лошото е, че държавата изнемогва от тежестта на некадърниците и измислените специалисти с фалшиви дипломи. Липсата на партьорство и колаборационизъм в това ялово правителство е в рязък дисонанс с онова преди 1989 година - годините на ред, дисциплина и цел. Сегашното е фарс - затъпяващ и непродуктивенл

Чакайте малко, значи основните браншови организации в туризма му искали оставката на Ботев. Доколкото си спомням и на Ангелкова още на първия ден същите искаха оставката незабавно, но тогава тя даде ли я?? сега пък ги използва срещу Ботев който последната година беше едно от малкото точни попадения в кабинета на Орешарски. И кой е бранша?? вчера по телевизията се изказва някакъв световно неизвестен Фратев?? този ли е бранша??

След като Орхан е толкова добър, а Ботев толкова лош, дайте и Ботевград да стане Орхание, както се е казвал до 1934 г., та Бойко да е доволен!

Майтап - оставка на зам министър не е необходима. По закон той е политическо лице и няма защитата по Кодекса на труда. Уволнява се от премиера (в случая - Тиквата). Министърката, вместо да плямпа по медиите, да си говори с Тиквундера. АААААА, сетих се, идеята е да се каже, че има хора на фронтоваците в управлението......

Добре ,тикво изкукуригала ,вместо да злобееш иобиждаш ,дай предложение за съставяне на едно правителство в сянка (БСП,ДПС и АТАКА ) там има големи капацитети .

Вие май с това възнамерявате да се занимавате-уреждане на сметки,удари под кръста и рутинното крадене,последното сакън да го не забравите,ама надали.

Какво става тука бе? Взехме ли властта?

Това Министерство на Туризма за какво е ??? За да може някой да си направи далаверите в Туризма ??? А иначе, Реформаторския Блок са взели ДВОЙНО ПОВЕЧЕ министерски кресла отколкото им се полагат, и на всичкото отгоре са сложили и един турски Шпионин и агент- Орхан Исмаилов, който преди е бил в ДПС, а сега - в друга подобна партия, на разни Турски Шпиони- която в съюз с НДСВ на царя, са ги включили в Реформаторския блок ???!!! Незнам каква РИФОРМА ще правят тия от Реформ блока !!

Господа политици и министри. Вземете да поработите поне малко, преди да поискате оставки, защото ние ще ви поискаме оставката. То бива лакомия за власт бива, ама чак толкова не бива.

Абе, Ангелкова, то и ние - почти всички българи (дори тези, които гласуваха за партии, които не влязоха в парламента) се надяваме поредното правителство да РАБОТИ, а не да се "НАДЯВА". Надяваме се също поредното, вашето правителство да спре да чупи пръсти и да се оправдава. Не сте СЛОЖЕНИ в министерските кресла, за да измисляте нови оправдания, а за да работите. И по възможност да не взимате нови кредити по-често от два пъти в годината. И, ако е възможно да ходите на работа поне четири дни в седмицата. И, ако не е твърде нахално, да не си сменяте автопарка на година и половина.

Тая Николинка мяза на героиня от Трски сериал вероятно защото от КЬРДЖАЛИ .МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВИ ТУРИСТИ ЩЕ ДОЙДАТ ОТ тУРЦИЯВбгТО ИМАТ СИ ПОВЕЧЕ МОРЕ и ЧУКАРИ ОТ НАШИТЕ.Единствните които идват са мераклите за СЕКС от Бурса и Истанбул Лозенград.И какви туристи ЩЕ чакат от Китай вместо да наблегнат 50 милиона Украинци 50 милиона Поляци и 23милиона румьнци

на Ангелкова, това 100% недоразумение, пробутвано зорлем от Плевнелиев, което както него за нищо не става.

,,всяко едно ,,недоразомение,, на върха , води до други такива ,,под него,,-закон в управлението!!!

Недей така, това момиче от всичко разбира - това транспорт, информ.технологии, екология , туризъм, ветеринарна медицина. Тя е една страхотна ......... "калинка".

Пропусна най-важното качество.Тази дама е пример как понякога народните мъдрости за невъзможността за придобиване на знания чрез нетрадиционни методи, имат изключения :)

Тия от четворната коалиция от ден ден ми стават все по-жалки и смешни с претенциите си! Сега чакаме водача на азбукарите, агент Гоце, да прояви някакви претенции, или онова мекотело Калфин, а защо не и пикаещият във фонтани....

Все ни оправят с всеки нов мандат и след нови избори и все неоправени си стоим вече 20 и кусур години! Остаряхме ей и то неоправени!

Много добре ви оправих, недей така да говориш! За година, година и половина хубаво оправяне падна! И преди това що оправяне имашее...направа можна да падладееш а ха хаа

Европейските фондове спряни заради Ботев??? Абе правителството нали на хартия се редеше в БГ? Или нещо греша. Бе я вън от тази кочина със вкус на загорела германска манжа наречена ЕС. С БГ вноските за ЕС ще се финансира всичко което се е финансирано до сега с ''еврофондовете''.

Да се внушава : " Не ни трябва ЕС"!

човекът има две ,,опорни точки,,??/ ,,приматът,, четири??? ако в европа ни искат на ,,четири,, не ,,споделяи,, своята ,,радост,, като ,,цел,, за другите!!! ,,радваи,, си се на ,,четири,,!!!

оправи МРРБ, МТ, а сега "оправя" туризма. В неделното училище за безработни домакини в САЩ са я научили да оправя на ред.

Какво се боричкате ,гласите помещения,удобства,нови постове....Няма да векувате....И ако я карате все така ,скоро ще си тръгнете.По-добре почнете да оправяте кашата и започвайте реформите,защото часовникът цъка и времето ви е малко.

Не бяха ли руските туристи най-щедрите, които не признават "ол инклузив" и пръскат пари за последно. Мисля че ще бъде от полза, ако назначим техният човек Ботев. Отделно дето звучи патриотично това Ботев.

друго си е ,,орханчо,,!!! звучи по ,,натовски,,!!!,,европеиско,,!!! имаме си и ,,бат сали,,!!! ,,интеграция,,!!!!

Съвсем между другото, драги журналисти, като пишете "липсата на ПОДНОРМАТИВНА уредба към Закона за туризма", пишете ГЛУПОСТ. Няма ПОДНОРМАТИВНА уредба - има ПОДЗАКОНОВА уредба. Която също е нормативна.

тъпа и проста лейка Ангелкова, протеже на плЕВНелеиФТ, да си дава оставката. Трето министерство обикаля вече и никаде за нищо не става. ОСТАВКА!

Тия олигуфрени назначени от ореховото правителство като не искат да си ходят , тогава да се изритат със закон! Дебелооки твари!

И аз се надявам Ангелкова да подаде оставка,ама...

Кой е Бранимир Ботев ? Как кой? жалък рубладжия! Национален предател. През 2012 г. Бранимир Ботев става член на УС на организацията "Деловая Россия". "Поласкан съм, да бъда единственият нерусин, единственият чужденец, българин, който "Деловая Россия" кани за свой член. Това е мощна и престижна организация с влияние, представено директно пред президента и правителството на държавата," коментира той пред в. "Марица". Преди това Ботев е председател на Асоциацията на производителите и търговците на спиртни напитки в България. Като такъв заедно с Българската петролна и газова асоциация, обжалва наредбата на бившия финансов министър Симеон Дянков, с която производителите на акцизни стоки бяха задължени да поставят контролни уреди. В края на 2011 г. съдът окончателно потвърди законосъобразността на нормативния акт. По-рано Ботев е председател на Надзорния съвет на изба "Розова долина". В края на деветдесетте е съветник на министъра на държавната администрация Марио Тагарински и има собственост в четири фирми - "Спомар - Левски Спартак", "Ибико", "Юс консулт" - София, и "Лега арх" ЕООД. ...

Да ти кажа - доносник.Или Ухо,както са им викали едно време.

не го знам кой е този... но у нас всички назначения са ЛОБИСТКИ. И всички протести срещу някого в правителството също са лобистки - особено в икономическите министерства: финанси, туризъм, земеделие, околна среда, енергетика, ... и т.н.

Щом ви пречат, българите назначавайте си ислямисти! И хората на България на гражданите или ви пречат!!!!!!!!!!!

Щом толков аго плюят значи е свестен...

Ами да, така е - миналото лято всички ме плюеха, а аз просто обичам кюфтенцата на мама... Какво само питат - Кой, Кой... ами аз Делянчо, един на мама! Така и този човечец, нищо че върти далаверки и го мързи адски, и той кюфтеца на мама обича.

Ние сме евтина дестинация и за това ще идват евтини хора.....тея с малко повечко пари от изброените държави ще идат на утвардени места с по добър имидж. Така е било и така ще бъде...

Ислямисти, джихадисти и спящи клетки по облекчен визов режим ли ще влизат у нас??

да идват и без визи ,че ние сме велики немаме 2лв всичко кара на газ нема пари за бензин нека идват и да харчат повече видяхме ,че турция неиска да ни завладее даже сме им през.. видяхме много хубави работи от ЕС всичко е по техен стандарт само заплатите са ни 1/4 от техните видяхме магистрали не се ядът само едни хора си разделиха едни пари и това е

За руснаците - никакви облекчения. Тяхното нагло имперско поведение и държане вече отвращава.

Дотук демонстрира висините на глупостта . Да попитаме хора, които се хранят с туристически сезон - дали и тях отвращава? Тебе те хранят родители - тях нема кой.

Не че никой облегченията ти,- на руснаците им мързи да висят за визити за българия!!!

Индийци, китайци, целеви пазар и с облекчени визи??? Тая луда ли е?

Русия - за нормален ли се имаш?! Болен си! Лекувай се!

Ти български поназнайваш ли? Пише си черно на бяло - индийци и китайци. За Русия къде прочете в моя пост?

В интерес на истината това е добър ход. Следва целенасочен маркетинг за привличане на качествени туристи и отсяване на британските алкохолици.

брит идиотите немат равни....можеш да седиш и да им гледаш простотиите с часове и винаги ще видиш някоя нова простотия. Немаше да е толкова зле ако не беха стисната нация...каквито са. Очаква за 10 паунда да пие и яде на корем 24/7

...ЗА РУСИЯ ВЕЧЕ ИМАТЕ МНОГО ЗДРАВЕ...ПО ЕВРОПЕЙСКИ...

Плевнята даде повод на руснаците,да не идват тук!Ще туристират някъде другаде!