Влиза в сила новия режим за пътуване до Канада

От 1 май 2017 гражданите на България, които отговарят на изискванията, могат да подават молба за електронно разрешително за пътуване (eTA) вместо виза за Канада

Обратно в новината

Коментари - Влиза в сила новия режим за пътуване до Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подиграват се нас. Ако бяхме държава щяхме да им отговорим по същия начин - да облекчим търговията с Канада само за канадски шишарки и когато отпадната визите и за останалите канадски стоки. За съжаление сме дупедавци и не си отстояваме интересите.

Изглежда 99% от коментиралите статията са пълни идиоти, които не могат да разберат какво представляват новите правила за българи и румънци за Канада. Камо ли да разберат предимствата за нашата изпаднала в огромна дупка държавица стова визово облекчение. Това е прекрасна новина идиоти смотани, щом не разбирате не коментирайте селяндури прости злобни.

да ти пръд- на на безвизовия режим с канада. Бил съм там 2 пъти, повече не ми се ходи, даже и да ми дават безплатен билет до там.

такива като теб да со стоят на село, умни и можещи да заповъдат

Все пак, подобно на други освободени от визови изисквания туристи, те ще се нуждаят от ета, за да се качат на полет за Канада. думата виза е заменена с ел травъл алоуънс кое не разбираме,è àк пък и забраняваш да коментираме!

Я ти безмозъчния вземи ни кажи какви невероятни възможности се откриват пред българите с тия отпаднали визи? Обясни ни, че не разбираме. Голям туризъм ли ни чака в Канада - ще наблюдаваме сняг и лед. Или всички тръгваме да работим за канадски долари и без визи? Само че липсата на визи не означава разрешително за работа - загрял ли си я тая подробност или не си? Или маса народ има "бизнес" с Канада и сега ще може постоянно да прави командировки и ще потръгне всичко в България - едни визи са ни спъвали. Тъпчо.

такива като теб да со стоят на село, умни и можещи да заповъдат. злобен, стар слаб и дребнав си и теб нищо няма да те оправи, дори баи то путин или ердоган

Мене ми е през дедовия!

Без съмнение това е чудесно. Още една прекрасна страна, в която можеш да избягаш от невероятно простите и неадекватни български лъвове - юнаци, с руски перчем.

не, не може да избягаш. Може да си турист!

Некадърниците да хващат пътя и в Канада, който е кадърен и тук си е добре.

само ако си от кгб злобен, стар слаб и дребнав си и теб нищо няма да те оправи, дори баи то путин ама ти си пиши по форумите

докога ще ви чакаме да емигрирате, 28 години вече минаха от 89-та. айде къш.

са ВРАГОВЕ на на Християнския свят.!!! НЕ ви щем ГМО боклуците и самите вас.

Я кажи един ГМО боклук, дето не го искаш и защо?

е това в опорните точки не го пише, ти пък.

Сега вече ще е супер беднотията ще яде ета евтини и ще умира по бързо -някой от политиците бе казал че дъртацити бива да се прочистат че са в изобилие.

реклама: не идвайте в канада! нашите хранителни боклуци са вече при вас!

Чифути пръскайте се по-Света и без това нямате Роодина. Рупайте каквото искате , еее от вас ни писна прашките ,визасорос и бегом.Тука Кандските ви стоки ще бъдат посрещнати на екарисажа.

Трол смотан ние като напуснем или престанем да изпращаме пари от чужбина ти с какво ще се изхранваш

и ще осъзнаеш осраната си икономика!Никога империята не е хранила провинциите си,че ние без зелени хартиики наречени долари $,а те без нашето злато ОК ли ще са?

Един приятел казваше, който успее в България, ще успее на всякъде. Като имаше предвид не крадени пари! Някои хора си мислят че в Канада е супер. Първо емигрантите ги разселват там където никой не иска да живее, заради студа. И масово работата е за шофьори. Защото при преминаване през замръзналите езера често пропадат в леда и бързо им пада бройката.

Това по Дискавъри ли го гледа или то го разказа приятел, който познава един с братовед в Канада?

Ако са имали виза или имат виза за САЩ. И какво е облекчението? Колко хора реално ги грее това? Голяма отстъпка. Смешна работа. Ама след като се бъзикат така с тас пък аз съм се заинатил и за канадци и американци не работя! Да им развиват икономиката онези с тъмните окраски.

Не малко българи имат издадена 10 годишна американска виза, бе другарю! Аз съм един от тях... предполагам, че и другарката КУРнелия има също за да посещава регулярно синчето си в Щатите! Отрепки!

Защо не се изселиш и ти там да си стоиш при синчето, а се прибираш в България? Не е ли по-хубаво там? Аман от продажни българи.

толкова горди и наблягайте на ГМО ,че американците взеха да го избягват а трябва да се купува!!!

Тук в този форум е пълно с тролове и откровени чукундури и боклуци, които въртят едни и същи опорни точки без грам мисъл и много често - и връзка с действителността! Мен лчно отпадането на визи за Канада за някои българи изобщо не ме касае (аз бях там преди около година - до Ниагарския водопад от канадска страна и ми хареса региона, особено винарните там:) но не мога да разбера (всъщност разбирам опорните точки) как една добра по същество новина тук се оплюва от груша лумпени и хейтъри. Ако някой друг проблем стои, то с него не може да се оправдава решаването на някой друг например. Освен САЩ и Канада ли е идеологически враг?

Тук пишът десетина баби и дядки ...двамаъ цигънинъ и Боби пителъ...какво очакваш да пручитеш и ти пък..)))

А ти от кои си от бабите, дядковците, циганите или Боби?

Ае Боби жиф ли е ве баси унекалния...

Те визите не са отпаднали, просто канадците са сменили наименованието ВИЗА с еТА. Поредната измама на наглосаксонците.

За народ като нашия, трябва само бой и *бане! Малко са ни унизили канадците. Още трябва!!!!

са ни братушки, а канадците премахват визите, що така бе путлеристи

Щото подписахме СЕПА/СЕТА или каквото е там. "Печалбата" ни от визите е като слон за кокошка. А руснаците ни искат визи, защото целият ЕС иска визи за тях - не можеш ли да се сетиш?

Преди ЕС нямахме визи с Русия. Нещо повече с много държави имахме безвизови споразумения за по 90 дена престой. Като влезнахме в ЕС тези споразумения останаха само за държавите от ЕС, докато другите ни сложиха визи реципрочно, защото ние сложихме на тях.

Я кажи кога точно сме нямали визи за Русия ? Даже при "социализъма " беше + "приглашение" - някой трябваше да те покани , да не би да си шпионин или диверсант , нищо че си от 16-тата република !

Направо се чудя къде са всенародните тържества за това че боко продаде здравето на българите подписвайки за сета за да задоволи мерака на дебилите около себе си дето им се свидят парите за визи до канада????

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Чудя се,колко ли ме касае тази новина.На разходка до Канада....може би,ама а дано.....И какъв ли"огромен"% българи,сега ще се втурнат към прелестната Канада-на екскурзия!? Колкото до Ет-та,о,Канада е страната,която и с тях,и без тях,може да направи износ,който да убие една средно голяма европейска селско-стопанска,Икономика.

Путлеростията започва с демагогията и простотията на Нинова чието отроче учи и се храни по три пъти на ден в баш царството на ГМО храните! Свободата да пътуваме до Канада и възможностите които дава СЕТА на България и Българите са като бич Божи за кремълските обирджии и гъзолизците им тролове!

С чааветата завчас ще летиме нии тогаз

Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал без виза.

Подаваш молба за еТа, срещу която вече си получил СЕТА!

докато не направим като в Македония няма да се оправим

Аз съм в Абу Даби такива глупости с визи няма. Плажа е на един уй място, а не на п. си майна като визите на две превъзнесели се държави.

Имат по-дълги небостъргачи от американските, по-големи коли от американските, по-горещи дни, по-жълти пясъци, по-синьо море с по-големи приливи. Някой от жените им са забулени ама това изобщо не ми пречи. Таман не се разсейвам.

Значи ГМО-то влезе сега и веднага, а визите след някоя си Нова Година. България има безвизово пътуване със 135 държави, и от колко получаваме ГМО-та казвате? От две нали? Дето ни искат визи ако решим да ги съдим.

Кво ГМО бре? Няма внос - няма ГМО! Кой внася и продава - бай ти Ганя!

леле... колко жалка групичка путреоти се е събрала и пак същите

Ами по -скоро Канадците са сменили названието ВИЗА с еТА, но иначе си е едно и също нещо. Но за тези ,които имат акъл колкото да пазят равновесие, като тебе казват, че са паднали визите.

2 пъти съм бил в Канада повече не ми се ходи там.

Отпадането на визите, че означава, че отиването в Канада става задължително, така че не се кахъри.

Влиза в сила новияТ режим...

Отпадали визите, но пак се ходи до посолството за нещо подобно на визи. Не кола а автомобил.

SG

Не се ходи в посолството, а във визовия център в София. Посолството е в Румъния. Освен това визите се издават изключително бързо. Моята преди време я получих за четири-пет дни.

Защо изобщо си правиш труда да обясняваш елементарни неща на боклуци и тъпи и невежи тролове и безмозъчни предубедени същества?

не се ходело на едно място, а на друго, не се чакало тук, а се чакало там. И ако не ти издадат нещо както и да е кръстено седиш дома! Разлика ще има когато се качиш на самолета с билета и си летиш без да си чакал където и да е!

Все тая, аз за 4-5 дена ще обиколя Европа ти до като чакаш еТА си. Това се нарича отпадане на визите. А сбирщината в Канада само заблуждава балъците.

противни продажни политици съсипаха всичко, Канада не е държава а отвратително територия където човек може да му покажат какво е лъжа, измама, манипулиране, жестокост, неуважение, експлоатация, расизъм....та кой казвате иска там?

хих :) знаеш ли, я провери цените на имотите около торонто, и помисли защо е така в тази 'отвратителна територия' ? Ама да, гроздето е кисело

Фалшива, лъжлива реклама и спекулации - това е причината за високите цени на имотите. То и в София цените на имотите са високи, а България намалява като население, както и не са се засилили чужденци да си купуват имот в София - нали ? Та казваш, понеже ти си се набутал вече и си се прецакал, гледаш и други на се нататрузят за да не и само ти прецакания и поради това ги разправяш тези глупости с киселото грозде ...

Не знам как успяха да промият мозъка на голяма част от българите. Защото тази част като чуе отпадане на визите и изпада в екстаз. А то ако човек си е нормален и не е престъпник , не виждам никакъв проблем да ходиш донякъде с виза. И сега се получава така, че ако искаш Канада не просто хващаш самолета и си там, а пак трябва да попълваш разни бланки. Е не са визи, защото те отпаднаха:) но са електронни разрешителни. ...... Ужас, Някой ден ако искаме да разкараме ГМО-То не съм сигурен дали ще успеем. Всичко е розово до момента в който някой реши да бяга от хубавата демокрация. За пример брекзита, хората си го избраха, още си преговарят и ЕС-то само спънки прави. А приемането лесно.... После ми говорят че в Северна Корея било диктатура. Единствената разлика е че хората там знаят за режима, а тука ни се вменява че сме свободни, ама всъщност хич ме е така

За да кандидатствате за канадска виза, трябва да подадете молба в два екземпляра. Защото единия автоматично отива в ЦРУ.

В тази пародия на държава наречена Канада и пари да ми дават няма да стъпя!Там освен студ и изгладнели койоти друго нема!

еTA това пак си е виза.Aкоти дадат еTA тогава можеш да пътуваш до Kанада.Aз канадски боклуци не купувам.

За едни визи за европа си разсипахме държавата . Сега за визи за Канада ще рупаме гмо та ушите ни ще пукат.Визите отдавна са разменна монета. Да не забравяме тази мааалка подробност, че Канада си запази правото да въведе визи отново, когато прецени.Обаче ние ще продължаваме да храносмиламе боклуците им. Ай чИститУ!!!

Кво му е на ГМОту бе..тамън шъ светиш ...и си пий мъстикъта без вуда чи имала уранчи

Гоооооолям, ама мнооооого голям ПРАЗЗЗЗ!

Това ли беше? Затова ли им ядем ГМО боклуците?

Изборът да купуваш или не продукти с ГМО си е на всеки отделен човек. Никой не те задължава, то не е като при социализма - всеки купува това, което му харесва и може да си позволи! Има и биопродукти на пазара. А отделно в България все още е забранен вносът и сеитбата на ГМО растения, а също и на месо от животни, хранени с ГМО фуражи.