17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е за да се,, усвоят'' едни 13 милиона. На кой му пука за децата. И кой ще повярва на 15 минутен тест. Малко ли заразени се тествах и им показваше, че са отрицателни. Докога ще ни лъжат и продължават да ни ограбват?

Има 3-4 партии, които могат дани освободят от фашагите, ползвайте ги моля ! Може и да имат трески, но поне не са завършени изроди.

тия вярно ли мислят,че тези близалки с неясно съдържание,давани на децата ще покажат нещо реално???? Отново замазване на проблемите,отново стремеж да задоволи всички!ИЗБОРИ ИДАТ!!!!!

АКо има такива тестове, защо е необходимо да се ...бърка в носа на хората ????

Кое от целият цирк ти говори за грижа към нечий живот? Именно, нищо!

Масово тестване на ученици се прилага в много държави тъй като деца не се ваксинират. Повечето деца не развиват ковид но са заразни и носят вируса в къщи. Проблема на тази "слюнка" е че в нея освен антиген (вирус) се съдържат и антитела които неутрализират вируса и теста може да даде отрицателен резултат. Втория проблем е че слюнката съдържа частици от храна или паста за зъби които реагират неспецифични с теста и водят до фалшиви положителни резултати. Като цяло производителите на тестове странят от слюнка защото резултатите са по-лоши спрямо секрет от носа и колкото и добър да е теста, поради спецификата на материала (слюнка), няма как да се гарантира висока точност на тестването както при секрет от носа . От този месец всичките антиген тестове които работят със слюнка ще бъдат извадени от " бялата листа" на удобрени за ползване в EU тестове. От снимката се вижда че е избран по евтиния вариант с пликче, има специални приспособления където плюеш и материала отива директно във флакона с разтвора за ектракция на антигена, няма пипета за трансфер, няма опасност от разпръскване и зараза.

Щот бързите са точни? Там е лотария... а любимите ви пцр тестове са отречени от CDC!

Не е работа да децата да защитават тези, които са в рисковата група като се тестват постоянно като някакви прокажени! Откъде ви намират, бе? Вие сте едни абсолютни малоумници и калинки източващи неправомерно и целенасочено държавния бюджет!

Всичко е бизнес

Милите дечица. Не ги карайте да плюят в епруветки! Ще ги нараним! Ами ако по време на теста някое дете замахне към другото и то се спъне в трето и третото си изпусне закуската върху четвъртото и то блъсне петото и то си изпусне молива върху шестото и то си удари главата в чина?! Край на западната цивилизация!

Ще отидат милиони левове и ще генерират тонове пластмаса за едното нищо.. Отделно ще е доста неприятно за самите деца

Ей, вие сте едни ненормалници! Ще научите цяло едно поколение, че са едни вируси и убийци живеещи в постоянен страх и стрес. Това ли ви е целта, нещастници? Май това планът с тази световна Ковид истерия, паралелно с отнемането на права и свободи наляво и надясно. Ще дойде Видовден за вас!

Така ще се изхрача на вас малоумни карантино-, ваксино- и тестолюбци че свят ще ви се завие. А след изборите и по площадите! Мамuцaтa ви долна , малоумна!

Разбирам гнева ти, но подходът ти е погрешен. С това поведение, без да осъзнаваш, изпълняваш плана на създателите на тази масова психоза, който план е да разделят хората на лесно управлями и взаимно атакуващи се групички. Подходът ти трябва да е с разбиране и информиране, иначе няма да достигнеш до хората. В момента се изисква хладнокръвие, самообладание и силни нерви.

На учителите ще дават ли защитни костюми за работа с потенциално опасни биологични продукти както в истинска лаборатория? Какво правим с отпадните материали. В лабораториите от всеки пациент се събира такса за утилизация?

Мога да се изплюя, но само върху предложилия идеята. Няма да си правя детето на маймуна ежедневно. Майната ви на “пандемията” и на тестовете и каквото се сетите още.

И учителя ще събере 25-30 пликчета със слюнка, за да може после да бръкне с пипета за всяко и да сложи в реактива? Абе вие съвсем обезумяхте, това са учители, а не лаборанти! Едно е родител да бърка в слюнките и сополите на собственото си дете, ама да караш чужд човек....На мен ми става гнусно, а дори не съм учител.

Тестовете за домашно ползване?! Ако хората са предценили че и Ганьо може да се справи с тях, значи и 7-годишно може.

Браво.

По голяма тъпотия не може и да си представим!

Всички ваксини съдържат най-токсичните молекули, срещани в природата, а именно протеините: рицин, ботулинов токсин и хемотоксините (съдържащи се в змийската отрова). Коментар на френските учени - Жан-Франсоа Лесгар, доктор по биохимия, и Жан-Пол Бурдино, университетски професор, доктор по микробиология и токсикология на околната среда, за иРНК ваксините, публикувана във FranceSoir.

Супер, значи ако ме ухапи дзвер като теб няма да ми има нищо...

За жалост вакссината не те предпазва от малоумие! То явно ти е вродено!

А аспирина какво съдържа?

Преболедувал ли е установения с антигенен тест??? Ако не, защо се издава сертификат? Или е предизборна агитация??? Ако да, защо не важи в ЕС??? Или комунистическа Нерия, още не е част от ЕС??? Законно ли е поставянето под домашен арест/карантина/ без доказано заболяване?

Опашки от ваксинирани за Зелен сертификат...Бай Ганя иска да се шматка в мола и да може да плюска кебапчета на заведение! Вече посегнаха и на децата ни-ще плюнчат тестове...

Еее това е супер яко. Значи и за възрастните ще може ,като отидем в лабораторията , да оплюем наляво - надясно , да се изпикаем в саксията , да се изсекнем в принтера, да го снимаме ( сопола) и да го пратим на РЗИ. След това може да опънем някоя от лаборантките ( това е за мъжете , за жените не знам ) да и пуснем и на нея малко генетичен материал , а тя от своя страна да го раздаде на няколко квартала и една- две вилни зони. Ииии после чакаме резултата...

Ей тези тестове голям проблем. Ама лятото на опашката за Гърция играха хоро и им бъркаха в носа по границата на децата и никой не чух да се оплаква.

Щом има за деца такива тестове, защо няма и за възрастни? Защо трябва да ти бъркат 15 cm на вътре през носа?

Ехааа, какъв нос имаш!!!!

Е това се казва да плюеш на образованието.

Мислех си на мунча тази устичка му се оформила само от шпаклите ама не той и плюел по няколко пъти на ден ,така де тиствал се

Един добър журналист би показал датайли за обществената поръчка на тези тестове. Кой може да кандидатства и какви са условията. По този начин ще облекчим бюджета, предвид решенията на ЩАБА. От кого са произведени тези тестове, на каква цена се закупуват, има ли алтернативи и т.н. Вместо истинска журналистика, вие ни подхвърляте реклама на поредния харч на правителството, за нещо със съмнителен потенциален успех.

13 милиона за това нещо, ами защо правим пср тест за 100 лева ,с резултат след няколко часа. Ми хайде и възратните да плюем . Малоумници

Зелени сертификати,сега и децата ви ще оправя...ваксинирайте ги учениците по-добре...след 6-7 години ще мрат от рак,болести и ще са стерилни! Чудя се вече с тоя Covid-19 какво да измисля....обмислям ви противогази и скафандри...милиярди правя от вас глупаци...хахахахаха!

Ххахахахахахахха ,много се смях.! Ти го туря на щерка ти в калната дупка и после да ти го дам да го опиташ! Ах ти очилато чудовище, сигурен съм че ше ти хареса вкуса на кафяфото злато на дъщерят ти

Евала, тия съвсем полудеха, освен че се окихват и осополчват малките, сега ще плюят където уелят, ще разнасят, и пипат лиги из училище. Мноо умно -интересно колко кинти ще се платят за тая простотия, дето където няма посяти вируси всякакви, ще посее задължително

Може да я изплюеш на детската площадка и евентуално, да оплюеш някой. Изследва се СЛЮНКА.

На възрастните се опитват да ни вменят идеята че да си здрава е незаконно и всеки човек трябва непрекъснато да доказва че е здрав.... ако не - рестрикции. При децата, тези тестове целят още в ранна детска възраст да бъдат приучени,че тестване по 2 пъти в седмицата е нещо нормално и някак идеята да доказваш непрекъснато че си здрав е норма и нещо съвсем обичайно! Това е основната цел при децата - ДРЕСИРОВКА ... първо с маски, после и тестове! Това дали децата са заразени или не е само оправдание за горното! Всички видяхме вече втора година, че при децата проблем с Ковид НЯМА !

А ти знаеш ли, че аз и Бил имаме капарирани нови мега яхти и замъци + няколко бункера в Нова Зеландия? 'Айде да ни разваляш търговията с Ковид препарати и да не ни спираш планът за унищожение на средната класа, а? Пускаме ти 6-месечен абонамент за боцкане и един универсален базов доход, колкото да не умреш от глад, че да не ни правиш революции. И няма преболедувал, няма непреболедувал, няма маска, няма праска. Аамаха! Неблагодарници. И без това сте ни много.

Самите тестове са зараза ! Пазете децата си, искат да ударят и тях, да ги увредят отсега, да ги направят импотентни, да ги стерилизират. Не позволявайте ? Радев и служебното се оказаха новите подлоги и пачаври СЗО, на чуждите служби и държави.

Съгласен съм, но при условие, че на депутатите им правят клизма всяка сутрин на входа на парламента, на правителство и министерски съвет също. Искам да ви взимат проби от всички отверстие до припадък - с големи, хубави клечки. Благодаря

Първа новина... 13 милиона за детски близалки Втора новина... ще има обшествена поръчка Трета новина.. показват тестовете... Уъъъ, какво стана с поръпкатя, кандидати, оферти, цени, срокове? Или пак купихме нещо дето трябва да го наместим

От къде накъде ще карате учителите да изследват плюнки????? Вие наред ли сте изобщо?????

Ще карат децата да плюят по два-три пъти, и ние ги смятаме за сериозни управници? Едва ли има по-голяма само-плюнка към министерството на образованието и това на здравеопазването. Тия малоумни ли са, докъде стигнахме в падението си?

Тези тестове трябва да си ги направите по-дебели и да си ги наврете...... отзад. Психари мръсни

Резултатите ези тестове са медицински лични данни! Учителите имат ли право да събират тези лични данни? Оператор на лични данни ли са?

заврете си тия тестове ВГЗ ! Кои сте вие БЕ, че ще харчите народни пари за да захраните някой ваш човек дето е вкарал тия боклуци от китай, БЕЗ дори да сте питали родителите! кои сте вие БЕ?! Само СЪД и затвор за вас продажници!

Ей добре че пак съм аз да ви кажа какво да направите с поредната гениална идея - изходна позиция -изследваме издишания въздух. В него нормално следва да има вода, въглероден диоксид и секрети под формата на въглеводородно-кислородно- водордни съединения, които бихме нарекли въглеводороди ако следваме строгата номенклатура. - минаваме я през светлина - после я минаваме на тъмно през напрегнато електрическо поле - текне ли ток - човекът не фела. Щото вирусът съдържа фосфор, който като мине през светлината се осветява, после на тъмното почва да свети и да избива електрони, които се улавят от полето. Обикновна духалка като полицейските

Фосфор ти съдържа кратуната

че КовидА няма да изчезне скоро , поради простата причина , че отгоре не са решили да изчезне... Ясно, е че захранката, става с разпръскващите го овце- ваксъри, а техните овчарчета отдавна са си направили сметката да стане сезонен ковидиотизъм с ограничения навсякъде, като елита няма да има рестрикции когато пътува... Всичко става постепенно , лъжичка по лъжичка, а предателите начело на властта в БГ(БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС....) ни продават без да им мигнат очичките. Новото нормално се възприема бързо от ваксърите - без капка филтър и мисъл какво следва отткук нататък. Още в началото се знаеше, че т. нар. елит ще пробута или война или нещо от сорта на хората, но малко хора мислеха в тази насока. Да му мислят поколенията напред - видяло се е, че бащите и майките им предадоха и малкото свобода, която имаха без бой...

Ковида ще изчезне, когато хората спрат да вярват в него. Казвал съм го поне 100 пъти, ще го кажа и сега

Тества се "плюнката"... ох, неграмотни люде

PCR тестовете от Корея отчитат 70% положителен резултат при проба от епителна тъкан. Тоест при кожа от прасе или пиле!

Правил съм си 50 пъти тест, кой ти ги каза тия неща?

Ама не са били все корейски, там е ключа от палатката ;-)

Трябва децата да се запознаят с тестовете и самата болест не да им говорят тъпотии-

Тестовете ще ги запознаем с кошчето, а тези ненормалници, които искат да научат децата, че са едни вируси и потенциални убийци, моменталически ще бъдат изритани от местата си и заменени с хора, които не са психопати като тях!

Ваксинация дори и на сила за всички под 12г.

Менгеле ще се преобърне в гроба от завист!

СЛАБ...НАСИЛИЕТО Е ПЪРВИ ПРИЗНАК НА ... БЕЗСИЛИЕ! СЛАБИ СТЕ - БЕДНИ СТЕ НА ВЯРА , ЗАТОВА ПРИБЯГВАТЕ ДО НАСИЛИЕ !

Тесттовете имат изключително висок процент лъжливоположителни резултати. После следва 10 дни карантина за цялото семество и никакъв шанс за отпадане дори с отрицателен ПСР.

лъжливо отрицатлени. Ако имаш положителен след това взимаш сертификат

ВСИЧКИ МИЛИЦИОНЕРИ ... ПЪРДОН ПОЛИЦАИ /ОТ ПАТРУБКАТА, ДО ФАШИСТА ПРАШКОВ/, КАКОТ И ВСИЧКИТЕ 30 000 ЗЕЛЕНИ ЧОРЕПА /ОТ РЕДНИКА ДО ГЕНЕРАЛА/ ДА БЪДАТ - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАДУПЧЕНИ? КОГА ? КОГА ЩЕ ДАДЕТЕ ПРИМЕР ЗА "БЕЗОПАСТНОСТТА" НА ШИБАНИТЕ "ВАКСИНИ", КАТО ПУБЛИЧНО НАДУПЧИТЕ ТЕЗИ, ДЕТО ВИ ПАЗАТ ОТ НАРОДНАТА "ЛЮБОВ" ? КОГА ??? ЧАКАМЕ ВСИЧКИ НАЙ-ЯРКИЯТ ПРИМЕР ЗА БЕЗОПАСТНОСТ НА "ВАКСИНИТЕ" - КОПОИТЕ НА "БОГОВЕТЕ" ДА БЪДАТ НАДУПЧЕНИ!

ОТ НСО-ТО И ТО ОНЯ ЯВОР - ЧОРАПА ОТ СПЕЦИАЛИНТЕ

Тестовете не са лоша идея. Лошото е, че приемем ли тива за нормално, пътят назад ще е труден. Засега има само обещания за светло бъдеще, но никой не дава твърда позиция, кога и при какви условия всичко отпада. Очевидно ковида няма да изчезне. Това ли е новото нормално завинаги?

А какво правим с тези бързи тестове, които дават множество положителни резултати в период, в който сезонния грип е на сцената? А знаете ли господа министри как реагират малките деца, когато се окаже, че техен съученик или близък е заразен? Цялата тази истерия, която ежедневно ги залива, не може да бъде овладяна само с родителска намеса и грижа.

Аре ходи малко да се образоваш преди да пишеш…..

аРе ходи ти да се образоваш.

Разбрах значи целите на мероприятието. Г-н президенти на бесен, прецакали му значи комисионна та от Грипените повежда джихад срещу Тиквата. Дотук добре, ама само с джихад не се живее щот я има втори мандат я не. И ето ти решение служебните лакеи дупедавци побъркват хората прецакват децата и после ето ви Близалка, ако искаш де два пъти седмично по 200000 деца. Колко ли парички ще гушна от таз поръчка се файда пък и теста няма да се разбие при някое учение в. Умно бравус П. С Имам тест Близалка за всеки от вас уроди мръсни

Днес от работещите в Пирогов всеки десети тест е бил положителен, от сто души, 15 са били положителни и били тръгнали на работа в Пирогов, хванаха ги отпред където ги тестваха преди работа

Този вариант с тези тестове е доста разумно решение - въпросът е доколко те са надеждни. Ние засега си караме онлайн така или иначе, но пък е хубаво за тези родители, които нямат възможност да си гледат децата, все пак да ги пратят на училище. Ако системата проработи, може и ние да размислим и да ги пуснем присъствено, но засега сме пас.

Какво разумно виждя в това да научим цяло едно поколение, че са едни вируси и потенциални убийци, живеещи в постоянен страх и стрес? Най-разумното решение е да оставим децата и младежите на мира, защото те не карат Ковид тежко, а хората, които са в рисковата група, се приканват да се ваксинират БЕЗ да се задължават, като преди това, базирано на научните данни, им се обяснява какви са ползите и евентуалните рискове от тези все още експериментални препарати.