Коментари - Вижте как вярващите се сбогуват с покойния папа Бенедикт XVI (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярващите се сбогуват с папата защото знаят, че той сега яде колкото си иска спайси чикън макнъгитс в небесата

не са у ред....едно приказваат, а гей паради в обществото си вършат!

на тези години да пукне!

Ма много се е нафукал - хората ръце му целуват, той си лежи, не става дори. Айде, да го мятат там в катакомбата и да му турят плочата отгоре, че започва да понамирисва, бая време го разкарват. А кой му сви пръстена с печата? Да си каже доброволно!

Не издържам повече, искам да правя секс с някоя от тези монахини.

Според бТВ последните думи на папа Бенедикт са били "Исусе обичам те" но на сайта на радио Ватикана са "Господи обичам те" от което не се разбира чий Господ е призовал. Едно е ясно, че Господ Исус Христос ще бъде съдия на живите и мъртвите според Писанието. Още на Него се даде цялата власт на небето и земята.

"Не всеки, който Ме зове Господи, Господи ще влезе в Божието Царство, а тези, които вършат волята на Отца Ми!...По делата им ще ги познаете."

Едва ли чрез оттеглянето си от престола е изкупил греховете си от младите години,когато е бил гестаповец- убиец . Пътят му към Ада е гарантиран.Дори Портите на Св.Петър ще пропусне. Тази съдба очаква и безродника- българо-мразец и лайнбомет- Сулю Паситто.

Не е бил никакъв гестаповец, бе идиот сплескан. Бил е във Вафен СС и то не по негово желание. Ама то прост комуняга - русофил как да направи разлика с пилешкия си мозък.

Искам да правя секс с млада и красива монахиня.

А КУрнела Биволицата от с.Крушовица не искаш ли да дупиш? Тя също е целомъдрена и може да нахлузи монахински одежди .

единият с някаква египетска корона на главата, за шапката на другия сами се сещайте...

Тия монахини имат нужда от секс.

Булгаристанската СМРАД путъа ф скръб. След Сралицата ся и тоя.

- Най-обикновени луди, сър!

Всички с името Киро ли сте така прости, сър?!

Пич, недей така. Всеки има право на необразованост и лош вкус.

Какво го разнасят кат маймуна, стана ми жал, много болен и възрастен, дали е искал това.

Ако може си оправете заглавието - не, не са вярващите, а католиците, не мисля че на "вярващите" мюсюлмани, индуси и т.н. им пука особено за бивш Папа.

Мара подробната. Много ясно че става за вярвашите - католици.

точно си е вярващите, щото и я се водим православен, щото баба ми ме е кръстила тайно, и я , или родителите ми не сме имали думата в процедурата, ама вярващ ли съм е друг въпрос вече...Същата раота и с католицитите и сякви други хора с религиозни етикети..

Лицемери...Свалиха го и го принудиха...Сега плачели....

Свалиха го кардиналите, не обикновените католици.

Пак оргия в рилския е имало ама нищо вие ходете ги целувате хахах

Ти от там ли идваш, че знаеш бе гейтар

Трупопоклоничество. Тия не са мръднали като емоция от времето на древния египет, ама иначе комунизмът в Москва с мумията бил изостанал. Същите древни уроди , ама в друга форма са. И вярващите пред боядисаните дъски да не се радват, че са същите кукувци и те.

Целуват но родата си...Майка,баща деца....Но тия неща са далеч от теб образУвание на когнитивна война....

Германец католик пълен нонсенс какви католици са тези езичници

Къде го целува? Лелеее...тоя сигурно е много вярващ!

Някои изследователи определят папа Бенедикт 16-ти като седмия най-възрастен папа в историята на папството. Други го нареждат като седмия цар от Откровението на Йоана 17гл: "9 Ето разумното значение на това: Седемте глави са седем хълма, на които седи жената; 10 те са и седмина царе, от които петимата паднаха, и единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, трябва само малко да постои; 11 и звярът, който беше и го няма, той е осмият цар, който е от седемте, и отива в погибел; " Ватикана (Рим) лежи на седем хълма. Тайната на великия Вавилон - майката на блудниците и гнусотиите на земята скоро ще се открие. Четете Библията за да придобиете вяра от Христовото Слово и вечен живот на безсмъртните си души!

Запознай се с есхатологията на исляма.Те чакат последния халиф който ще управлява заедно с пророк Иса седем години.Пророка ще се появи в бялата джамия в Дамаск.В книгата Откровение, писана 600 години преди корана, се говори за звяра и Лъжепророка, които ще бъдат хвърлени живи в огненото езеро, горещо със сяра.Какво съвпадение!!!

Разликата между католици и православни е, че католиците са по-богати от православните, защото страните с православно вероизповедание са по-бедни икономически.

tuk si izmudril mnogo spulu4liv text

Разликата е, че католиците са еретици, т.е. отпаднали от Едната Свята Вселенска и Апостолска Църква.

Признават Триединството на Бог, 12 те Символа та вярата, значи не са еретици.

идват дбнешните ционисти дето тормозят света,папата даде разрешението на френския малоумен крал в началото на 14 век да изтрепе и ограби тамплиерите и еврйските ционисти да почнат своя възход в съюз със сатаната и папите,те насъскаха турскитата паплач да безчинства из европа,те насъскаха коинкистадорите да изтребят две древни цивилизации с цел грабеж,те разбиха през 18 век фернските кралства с цел грабеж,те организираха революциите във латинска америка през 19 век с цел грабеж,те подкокоросаха европейската криминална мърша да опоска индианците на територията на днешна канада и сащ,те разбиха руската империя с цел грабеж,купиха си федералния резерв и си печатат доларите и правят всичките мизерии по света,и това със закрилата и благословията на катол;ическите папи,а вие им отдавате чест по нашите медии,явно пипалата пипат яко а

Нормално. Еретици. Както знаем Сатаната е баща на всички ереси, чедата му какви да са?

Rodena sam 2004 no iskazvam mei Beileid za Blazhenopo4ivshia Papst. Izopshto ne vervam dae bil zamesen vav Pidofilia.

Бог да прости папа Бенедикт XVI, а на папа Франциск Сатаната да му го начука в гъза!!!

Браво на папа Бенедикт, че назова истинското име на исляма, религията налагана с меч, и това, че Мохамед не е добавил нищо ново към стария и новия завет, освен че е принизил Христос до обикновен пророк.

То щото християнството испанците португалците и англосаксонците с хляб и сол са го налагали в Америка. Колко милиони са изтрепали там и Светата инквизиция и тя много миролюбива.

Христос учи да не се насилва никой, да не отвръщаш на злото с зло, а Мохамед учи за джихад с неверниците.

Папа Джовани Паоло Секондо, както се казва на ватикнски език, беше политически проект на ЦРУ. С цел да се дестабилизира комунизъма беше избран поляк. Сега трябва да се избере за папа негър и според светото писание да дойде Антихриста !!!

Църквата, която се е сраснала с държавата е ЛАОДИКИЙСКАТА църква, от книгата Апокалипсис, която Христос ще повърне от устата Си.

"Помнете словото, което ви казах: Слугата не е над господаря си. Ако Мен гониха, и вас ще гонят; ако са опазили Моето учение, и вашето ще пазят."Католиците и православни и протестанти в Германия са част от властта, ползват всички нейни облага и почести.

ХРИСТОС Е УЧЕЛ .... СВОБОДА ,РАВЕНСТВО , БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА НЕ СЕ СТРАХУВАШ ДА УМРЕШ В ТЯХНА ЗАЩИТА .... ПОПОВЕТЕ УЧАТ " ЦЕЛУВАЙ КУРА НА МУТРАТА И АГАТА И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА " .... И ТАКА ОТ 2000 ГОДИНИ :)) ....

Тъпанар. Къде прочете че Господ Иисус Христос е проповядвал свобода, братство и равенство, бе... Смешник неук... Това да не е комунизъм, това да не ти е Маркс или дейците на Френската република с лозунга- Свобода, братство, равенство? Аман от неуки дебили!

ХРИСТОС ПРАВИ ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ И ДЕЦАТА РАВНИ ... НЯМА ДРУГО УЧЕНИЕ КАТО НЕГОВОТО .... ХРИСТОС Е КАЗАЛ ДА СЕ ОБИЧАМЕ ВСИЧКИ ... БРАТСТВО .....

а нас какво ни интересува католически поп дето се бил гътнал,там при сатаната да си ходи,тия католиците ни мразят нас свободните православни люде поради факта че сме свободни

Верно си пустиняк! Апсолютна пустош ти е в главата

един глобален фалшификатор по малко! кога папата ще ни върне истинското летоброене и ще публикува истинската история на човечеството?!

2022 беше. нещастна година. Напуснаха ни Английската кралица, Папа Бенедикт и краля Пеле, дано новата 2023 година е по щастлива и лъчезарна.

Дано през новата ни напусне Путин. Амин!

Хм,вярващи. Това са най-големите безбожници.

учението на Христос не може да съществува нито Папа, нито Католическа Църква. Най-близо до него е православната църква. Католическата е известна единствено с инквизицията, гоненията на лечителки, войни, ограбване на "новопокръстените" и трупане на несметни съкровища в подземията на Ватикана, използвани предимно за политически цели. Живеещите в противоестествен целибат няма как да са нормални хора. Нещастни, заблудени и грешномислещи не особено умни хорица. Лошото е, че Светът е пълен с подобни хорица и тия скоро няма да изчезнат.

Патриарх (на гръцки πατριάρχης; от πατήρ – ‚баща‘/‚отец‘ Според същото учение на Христос Матея 23:9-"И никого на земята не наричайте свой отец, защото Един е вашият Отец - Небесният".ИЗВОД:-Става дума за двете страни на една и съща монета.

слабоумно. Прочети отново внимателно, помисли и опитай пак...

Вярващите ?! В папа,далай лама,буда…..и т.н ,но е в Господ Иисус Христос ! Тези,които благославят еднополови бракове са в общение с рогатият !

Почивай в мир, христолюбиви отче Бенедикте! Амин!

Вечен покой, дай му Боже и вечна светлина да го озари! Дано почива в мир. Амин.

Булгаристанската СМРАД путъа ф скръб. След Сралицата ся и тоя.