Коментари - Вижте кадри от атаката срещу български граничари, довела до видеото с ранен мигрант | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом ги обвиняват да започват да стрелят! Стига!!!!

Къде си бай Тошо?

Защо нарушителят не е застрелян на място, все пак това е граница, не КПП?

Холандия с марихуана ли ще ги посреща бежанците?

При протестите в Холандия стреляха и раняваха хора, нали!? Там може, а тук не може! Що така бе, Миме?

Ако това не е охрана на граница, не знам кое е. Ай сиктир холандски тарикати!

Няма по-мръсно племе от ингилизите. Толкова са долни, че дяволите се срамуват от тях.

Според холандците не охраняваме границата, но и нямаме право да стреляме, първо кой им дава право да ни определят правилата, второ как си представят охраната на граница, с цветя и марихуана сигурно!!!!

Ми бъди бе, утре заминавай, ама си силен само тук....

с промо от червените фенери и кекс

Така се пази границата на родината! Смърт за мюсюлманските нашественици!

Ма как няма да стрелят бе?! Това е граница. не завеса. На месо трябва! Ще ви липсва Бай Тошо все повече…

Само да попитам на американската граница какво би им се случило на тези мигранти ?

На границата се стреля! Въобще да не се прокрадва идеята, че този дето искал убежище, е длъжен да го получи от България. Граница се брани, не се постила килимче за всякаква паплач.

Пропуснали сте и една българска овца джурналистка от радио "свободна" европка и тя квичи за бежанците с чук да я претрепеш !

Браво на българските граничари! Работата им е да защитават държавната граница на БЪЛГАРИЯ И ЕС!

Ми да минават през КПП, с ДОКУМЕНТИ в ръка! Там няма да ги стрелят. Да еба наглата мюсюлманска сган да еба!

Ти да видиш Израелската граница, дето е в Палестина какво правят. Направо като видят някой да се приближи стрелят, без да питат. Защо не ги дават по новините? Има терористични организации, вътре в Европа, които действат за затрвиване на кореняк населението и неговата подмяна.

Атаката срещу полицай при изпълнение на служебните му задължения е атака срещу държавата. Атаката срещу държавата е атака срещу ЕС. Холандия на чия страна играе ? Ако ги спираме - лошо, ако ги пускаме - лошо.

Нали разбирате че тия който сега защитават ислямското нашествие първи ще приемат исляма когато те станат повече.

нидерландески калъфи

Два добитъка не са съгласни? Вярно, може нидерландците, фламандците, валонците или някоя друга европейска кръвосмесена измет да е по-зле, но за тези е сигурно.

Това е границата на България !!! Трябва да се защитава подобаващо и никой няма право да минава когато и както си реши ! Всеки с добри намерения е добре дошъл и за това си има пропусквателен пункт. Лицемерието на англосаксонците минава всякакви граници !!!

ЕС да го духа! България над ВСИЧКО!

ало Козяк като подавате информация не я подавайте на развален Български:,,,,,група млади мъже, се надяваха да поискат убежище в ЕС, се възстановяваха, но бяха изтласкани от България ,,,,,

За тях е изгодно България да не влезне в Шенген, а да бъде буфер между Европа и Турция, респективно мигрантите. Всички други приказки и претенции към нас са лицемерие.

а те на нас - пръст в гз еврогейщина к'во да прави'ш

Ако искахте отношение като към Унгария бяхте гласували за Възраждане! Меркел ги покани, докараха у нас автобуси да рушат границата за да не спираме имигранти, а Унгария похвали за бодлива тел и въоръжените войници на границата със Сърбия. Педали и техните стандарти

"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария." Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия. Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛА

не разбрах връзката с "чифутите"?

Принципно ненавиждам шапкари и се пиша толерантен, до където мога. Ама това е граница на сувренна държава, а не бащиния. От там нататък не ме интересува кой и при какви обстоятелства си позволил да стреля на месо. По ми е важно да знам с какво може да помогнем на момчетата ни, за да се чувстват по-сигурно, докато ни пазят.

СПОКОЙНО МОГАТ НЕЗАВИСИМИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОРГАНИЗАЦИИ .. . ДА ХВЪРЛЯТ ГРАНАТИ ПРОИЗВЕДЕНИ В САЩ .... ВЪРХУ ТЪЛПИТЕ НАД ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ .... ПЪК СЕТНЕ ДОКАЗВАЙ ЧЕ КИТАЙСКИЯ ДРОН Е БЪЛГАРСКИ :)))

Колко лоши българи, охраняват границата си...тази западна пропаганда достига до такава гавра, че чак се чудиш дали си се събудил днес!!!!!

Нали трябва да си охраняваме границата???? По нарушителите се стреля. Толкова.

Скай нюз що не си ебът пичката майчина!!!

Ясна е цялата работа на либералистите , че мюслитата трябва да се пускат.

първо вчера Д Митов се включи директно в ефир на Скай Нюз, второ скай нюз представи мигрантите нарушители като жертви, трето НАЙ СЕТНЕ ИМА СТРЕЛБА ПО БЪЛГАРСКАТА ГРАНИЦА И ЦЯЛ СВЯТ ГО ВИДЯ. Следващия път ще има убити и това ше е края на наплива по границите ни!

И да се стреляли и да не стреляли никой няма право да ги вини. Зад гърба им пише с големи букви “гранична зона България”. Холандците да не се правят на ощипани - ако искат да си приберат мигрантите при тях, в противен случай да не дават акъл как да си пазим собствената къща.

Да си ги извозвате директно до напудрените ви страни двулични гадове долни? Така и баба ти знае, да си седип на километри и да публикуваш материал без да търсиш и мнението на другата страна. Шибани трансджедерасти.

нека послушаме В Нюланд май ната му ЕС! стрелба до последната май муна! Това е граница и се стреля, вече всеки получовек го знае!

Очевидно е,че казуса е категоричен за съставомерност със състави на НК на Република България-нападение над държавен орган защитаващ териториалната цялост на страната и необходимост от неизбежна отбрана и крайна необходимост.Което означава,че употребата на оръжие не е право , а задължение на нападнатите.Ако, е вярно,че е стреляно, то служителите трябва да бъдат поощрени- наградени публично .Така са длъжни да действат всички натоварени със защита на границата. Така е във всяка нормална европейска държава.

А със хляб и сол ли да ги посрещат бе ! ГРАНИЦА СЕ ОХРАНЯВА С ОРЪЖИЕ ! НЕКА ТОВА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ МАЙМУНИ, КОИТО СЕ КАТЕРЯТ ПО ОГРАДАТА !

Стреляйте,за какво са ви дали оръжие ,да ви убиват питеците ли?Стреляли,добре сте направили,защо го отричате заради едни еврокурви които хем искат да им пазите задниците ,хем да не стреляте.Не може един орган да е между два разтворени крака а душата в рая!!!

стрелба при нарушена граница,ако ги жалят тез извратеняци да си изпратят самолети да си ги вземат. Що не хващат наркотика в Амстердам - боклуци

Нидерландия е пълна с чужди агенти, мюслими, както и всякаква паплач дето не е кореняк тамушна. Това че някой бил написал нещо си, ами майната им, ние си имаме закони, граница и граничари.

Каски?

Следващия път като хванат такива маймуни на браздата, на самолета и диретно пред сградата на Sky news за интервю !

Холандеца, да си събере челядта от гей клубовете и да ги организира да се замерят с камини на наща граница. Иначе не върви да повдига вежди на методи, с които ги пазим от мигрантите.

Подкрепям! По нарушители се стреля на месо! Ако са агресивни нарушители - в главата!!!

Всеки ден трябва да се стреля на границата! Това е един единственият изход от ситуацията!