Визата на Петков отнета заради престъпна дейност

Американската виза на депутата от БСП и бивш вътрешен министър Румен Петков е отнета за информация, че е бил въвлечен в "някакъв вид престъпна дейност".

Обратно в новината

Коментари - Визата на Петков отнета заради престъпна дейност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aма наистина ли пика по фонтаните? A ние често си мием лицето и разхлаждаме... Kажете истината ако и тоя е поредния простак, нека да знаем!?

Ами като Уорлик е дал такива данни на САЩ защо не ги даде и на българското правосъдие??? То стана "хубава работа ама Американска"......А Уорлик знаем кого обслужва и кой го слуша и без някакви си членове на някакви си ноти.

...на българското правосъдие, казваш...Знае си той.

комунист= лъжец, крадец, манипулатор, паразит и предател идва ВИДОВДЕН

АКО СЕ ПОДЛОЖАТ НА ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА ЦЯЛАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ТО ДЕТЕКТОРА ЩЕ ИЗГЪРМИ ,ХОРА КАТО РУМЕН ПЕТКОВ ,ГОЦЕ,СТАНИШЕВ И ОЩЕ ДРУГАРИ ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА ДОСЕГА А НЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ И СЕГА И ВИНАГИ ДА ЖАЛЯТ НАРОДА НИ,АКО НЕ Е ДОБРА ПРОФЕСИЯ ДЕПУТАТ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИСКАТ ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА,ЗАЩОТО СА МАФИОТИ

Аз много отдавна казах, че съм готов да застана пред детектора на лъжата, за да се види дали съм съпричастен към тежката организирана престъпност и дали съм извършвал финансови престъпления от какъвто и да е характер... Искам единствено Гоце, Р. Петков и Ал. Петров също да застанат пред детектора на лъжата, за да видим кой кой е ! Единственото ми е условие е тестът чрез детектора на лъжата да се проведе в присъствието на високопоставени политици от Великите сили и чуждестранни медии ! За предпочитане е бтв - новините и Славчо да не присъстват, защото не съм убеден в тяхната обективност в търсенето и казването на истината ! Нека Гоце, Р. Петков и Ал. Петров да се възползват от предложението ми и да докажат, че техните ръце и съвест са по - чисти от моите !

Хайде, Руменчо, тази година заподозрян, догодина обвинен, а подогодина, ако не му мине на българския народ котка път, пък може и осъден да те видиме! Ама от американски съд, Руменчо! Че то ние знаем, че вие българския съд за нищо си го нямате и си го въртите както си искате! И осъден от разбойниците, дето 20 г. КРАДАТ от Майка България няма да видим. Та белким американците свършат нещо наистина полезно за нашата Татковина, нашето мило Отечество България!

Да ама понеже все още не сме станали американски щат гъзолизци като теб има да си почакат. Иначе иди при онзи артист от сапунения сериал и ако той реши че не му се виждаш съмнителен може да ти даде виза и да си заминаваш по живо по здраво

Кога ще му връчат виза за Пазарджишкия затвор на този?!

Когато цъфнат старите налъми на Бойко Борисов

А защо не цитираш в сегашната конституция параграфчето, по което се казва как се приема НОВА КОНСИТТУЦИЯ? Защото просто няма такъв параграф. НЕ аз Дофтурчо, дето мисля и казвам истината обърквам българите, объркваш ги ти ,който не желае да каже истината, че никой от сегашното политическо статукво в Парламента не желая нова конституция. НО, това е първа и генерална политически линия на ДСБ, нали?

Кой го пипа Петков, та да се сърди?! Прокурор ли, съдебна система ли?! Уорлик ли?! Уорлик само държи сведенията за свои нужди, но на българския народ не пожела да каже честно, каква е тази престъпна дейност на Р.Петков! Ето защо Р.Петков с гордост ще си стои в НС, ще взима депутатска заплата и ще се сърди нагло на българския народ! И неговото поведение е просто заразително за всички Галевци и Петровци и всички криминално проявени да бързат към Парламента! А и си отговорете - защо всички световни мошеници идват в България да си перат парите или да експлоатират българския народ, след като Петковци седят в парламента и го подпират?! Престъпниците в демократичните държави за 24 часа са съдени и набутвани в пандиза!... По някои сведения в джипа, който прегази сестрите Белнейски, се е намирал и самия Р. Петков. Има свидетели на събитието, чийто уста са запушени завинаги!... А защо не кажат за апартамента в Испания, купен с пари в брой - 2 милиона евро, и адвокат по сделката е адвоката на Маджо. Тази сделка се разследва от испанските власти!... Другари и другарки, да си имаме уважението - няма да ходите на гости във вражеския лагер!... Да не сте си внасяли крадените пари там!... Да бяхте си ги вложили в Русия, Китай, Северна Корея, Виетнам, Куба, Венецуела и други братски държави! Тогава нямаше да имате проблем с визите!...

Пак ли? И тук ли? Поне напиши нещо ясно, разбираемо и свястно, а не разни компилирани комюникета, сглобени безмозъчно.

Промяната на конституцията се извършва с ИНИЦИАТИВАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО или ПРЕЗИДЕНТА и гласуване на 120 души в НС за иницииране на референдум. Борисов има и мнозинство в НС, за да инициира както референдум, така и какъвто иска закон в НС. Проблемът е, че НС гласува закони, удобни само на своите олигархични бизнес лобита, но не и за интересите на обществото - те отдавна са хвърлени на прасетата от всички управлявали олигархични партии в последните 20 години. Промяната на съдебната система трябва да започне ОТ КОНСТИТУЦИЯТА с ликвидиране на органа ВСС и приемане на друг вид орган за управление на съдебната система - ЕВРОПЕЙСКИ, и да става с национален избор, а не с избор от партиите в парламента!

Истинската партия е ИДЕЙНА, а те са корпоративни партии, от идеи не разбират само от крадлив бизнес! Включително и вие - български интелигенти, които продължавате да живеете все още във време ОНО и разбирате само от право на тоталитарната система, а не от съвременната европейска правна система! Ако на вас не ви стига акъла как да направите новата конституция, какво да заложите в нея, на други им стига и ЗНАЯТ, а даже имат ГОТОВА конституция. Иска се тя да се подложи 6 месеца на предварителен национален обществен дебат и след това да се проведе референдум. НО вие, слепците, не познаващи опита на Европа, дори не може да си представите как ще инициирате референдум, или още по-зле, що за животно е това - референдум?! Е то, ако може за 2 години да компенсираш 20, то целият свят ще ти се преклони и ще иска да го управляваш... много знаете всички, но предните правителства така са омазали всичко и така са си вързали гащите", че трудно може да се направи нещо! За да оправиш съдебната система, се искат две неща - НОВА КОНСТИТУЦИЯ И ПРОЧИСТВАНЕ ОТ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ. Това други народи го правят за 6 месеца, а Италия го направи за 2. А за мутрите се иска 1 месец яко биене, за да ги заврат в горите Тилилейски!... Няма конституция, включително и българската, която да поставя Великото народно събрание (ВНС) като по-вишестоящ орган от референдума. Това ще ви го каже всеки добър юрист конституционалист.

За разлика от България, в САЩ законите се спазват от всеки дори и от президента, обаче Петков си мисли, че е миропомазан, както в България! Лошото е че всеки депутат, министър или висш служител в България има Петковото поведение и държание!... Какво го грее българския народ, че била отнета визата на Петков, след като той се намира в нашия Парламент като водещ политик на втора по големина политическа сила - БСП, не само я представлява пред народа си и света, но и взема участие в управлението на държавата, а утре ако стане пак БСП управляваща, ще получи някое топло министерство! Голям срам за България, да нямаме работеща съдебна система - да вкарва престъпниците където им е мястото, а вместо това те пълнят парламента ни, управляват ни, закопават ни все повече, превърнали са ни държавата в мафиотска 1 в Европа, лумпенизирали са обществото ни, а нас са ни направил най-бедни в Европа!... Казват- нямаш ли работеща система, нямаш и държава! И така в шеги и закачки, Петков си закупи хотел Балкан в Плевен, парцелчета около Долна Митрополия, че даже се заблуждаваше, че ще излъже Ф1 да направят кръг там! Смейте му се, но човекът се сдоби с пари и имоти и дори не е в затвора! Изкупи ги с рушветите, дето вземаше като кмет. После продължи да взема в по-големи размери като министър. Факт, но сега най-нагло излиза по всички медии и атакува правителството. Не че герберите са цвете, обаче комундетата и Командира ни разказаха играта! Докато и последния избирател комунист не се убеди че Гоце, Хамстера и т.н са боклуци, няма да се оправим! А какво има толкова трудно да се направи промяна на конституцията?! Какво не ни достига - акъл или образование?! Трябва да се приложат в нея принципите на европейската правова държава! Тях ги има в коя да е конституция на развита европейска държава НАГОТОВО. Но проблемът е, че нито един политик, нито една партия в НС НЕ знае кои са те, защото те не са истински политици, нито партии!

Горкият Дофтурчо. Заровил се в българската конституция, чел чел и недочел. Щото пипето му не е напълнено достатъчно в централата на ДСБ . Там се казва ЗА ПРОМЕНИ , а ние искаме НОВА КОНСИТУЦИЯ и тя не е задължително да се приеме при сегашния състав на НС.

Италия продължава да се бори с корупцията!

Селския тарикат си намери маистора.

Кое е мястото- в САЩ ли ? Пука му та му дреме на "селския тарикат". В същото време той седи в Парламента ти, упрявлава те и дои теб и народа ти от всички страни.-:)

Е, има си и зaщитник - някяква идея, която вместо да се усмихва { :-) }, подсмърча { -:) }...

За разлика от България, в САЩ законите се спазват от всеки дори и от президента, обаче Петков си мисли, че е миропомазан, както в България. Лошото е че всеки депутат, министър или висш служител в България има Петковото поведение и държание.

ТОЗИ Н.МЛАДЕНОВ КЪДЕЛИ ЩЕ ОТИДЕ КОГАТО ГЕРБ ОТИДЕ ПРИ НДСВ КОЯ ЛИ Е СЛЕДВАЩАТА ПАРТИЯ?????А И Ц.Ц КАТО ВИДИТЕ ТАКИВА БЯГАЙТЕ ОТ ТЯХ ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ ТАКА СА СВИКНАЛИ ДА ЖИВЕЯТ С ИГРИ И ПРЕДАТЕЛСТВА

Щом Р. П. смята, че е невинен, т.е. е човек с чисти ръце и съвест, и след като се чувства морално засегнат, то нека тогава да отиде и да съди държавата САЩ в Международния съд ! Да си вземе за адвокат своя съпартиец Корнезов ! Нека там да докаже, че няма нищо общо с амфетамините и др. наркотоци ! Ако Р.П. успее да докаже, в Международниоя съд, че е чист във всяко отношение и че е човек с висок морал, то тогава бих гласувал за него, ако се кандидатира за президент или депутат !

Нискочело мислене! Ти първо си задай въпроса ИМА ЛИ СЪД В БЪЛГАРИЯ и тогава си прави изводите. По същата причина не е осъден Алексей Петров. Една държава без съдебна система НЕ е държава! За да не работи съда в България първа вина носят ПОЛИТИЦИТЕ всички там в НС, които не направиха нищо вече 20 години съда да заработи.

Нискочело е точно твоето мислене. Съдът ли е виновен че днешната нескопосана власт в лицето на милиционерското си корумпирано вице не може да събере годни факти за измислените престъпления на оплюваните си предшественици. А това на практика се оказа една грандиозна лъжа, демагогия и манипулация на Тиквата преди да се докопа до властта. А за тези приказки би трябвало да бъде съден повторно след като първо го осъдят за престъпното му мутренско минало. Съдът ли е виновен, че доказано корумпираният МВР шеф въпреки неистивите си усилия и машинации, не може да изфабрикува годни факти за измисления и предварително заклеймен октопод и обявен за баш вещер, зъл демон и сатанаил Алексей? И кой подкрепя най-яко това мафиотско правителство с всички сили и средства? Нечистоплътният посланикът на най-ретроградната държава в света. Били отказали виза на един наистина силен български политик. Вместо държавата официално да се възмути, властващите слуги на този посланик злорадстват, а във форума разни зомбирани фашизоиди се упражняват в лизачество.

K а ж е т е му! 3 а 6 т о т о може да не з н а е!!! E, нали не е убил никого де.... ?

То не е сигурно...

ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПИСТА ЗА ФОРМУЛА 1 ОКОЛО СОФИЯ!!!!! ПАК ЛИ МНОГО ПРИКАЗКИ И МНОГО АРЧНОСТ?!

Де го чукаш, де се пука. Всичко си дойде на мястото в края на краищата. Когато стане горещо лятото, да се изпишка пак в плевенския шадраван. Наслука! Егати, да ти кажат от хиляди километри истината в очите и ти пак да си намкьор - ето това е срам.

Просташко до безочливост оправдание и отявлено подпиране на жалкия ВИФ наглец от господаря му посланик.

Възниква въпроса : Престъпник ли е Р. П. ? Разбира се, че не е престъпник ! Защо ли ? А да не би да е осъден от ' независимия народен ' съд у нас ? Щом Р. П. не е осъждан, значи той не е престъпник, сиреч той е лоялен гражданин ! А да не би Галевите, Маргините, Златко баретата, трактора, сумиста и сие да са осъдени от ' народния ' съд у нас ? Гоце питаше дали престъпните босове са били подслушвани ... Нека Гоце да каже кои са престъпните босове у нас !

Интересно ми е дали сега след пълното ос*ране на Цв.Цв. ако кандидатствува за американска виза, ще му дадат такава. Защото и той не е осъждан, няма дело заведено срещу него, има само някакви си 500,000 лева недоказано от къде дошли. Дали американците толерират и покровителствуват явната политическата корупция ??? Аз лично мисля, че и той ще се издъни като Р. Петков. Най-жалкото в тази история е, че ние българите сме си избрали да ни управляват политически крадци и престъпници. На останалия свят те са им ясни и с право не ги искат в страните си.

Румене ,да не ти пука.Тези гадняри се вживявят като властелини на света.Те отказват визи на милиони,без да имат ни най -малка вина.Просто идиотска расистка визова политика..А искаха да падне желязната завеса. Какво лицемерие..Навремето САЩ приютиха половината нацистки престъпници...Дават подслон на диктатори. Подкрепят диктатори и тирани.На честен човек може да откажат убежище но на криминални престъпници дават ,поже идват с много пари..Емиграционните власти са подведени от посланика -наркоман.Целта е да направят метани пред Цветанов и правителството....И да направят правителството по -сговорчиво за антиракетната система,за базите им в БГ и т.н

Американци,пазете се от Румбата Петков,защото ще ви попикае целите,а и ще ви докара престъпници от всички сфери,като не броя червените далавераджии.Никаква виза !

Г-н Петков е достатъчно компроментирана личност в България с връзките си в престъпния свят,а и като пикаещ по шадраваните на Плевен и то като кмет.Отнетата виза е справедливо!

И с какво е компрометиран? С това, че еднократно се е срещнал с Галевите? Това по-престъпно ли е от ортаклъка на днешния премиер с мутрите преди да стане главсек или от участието му в криминалното придобиване на банка от метресата му или в затварянето на очите си за криминалното обогатяване на наглеца негова дясна ръка? Или с чутовното престъпление изпикаване, приписано му от анономник и приемано с радост от истерични антисоцове и раздувано до небесата? Или че бил пияница? Кой и кога го е видял да се освинва и търкаля в несвяст до кофите с боклука като бившия топ съдия алкохолика Иван Григоров? Ще кажеш а защо Станишев го махна? Ами заради вътрешнопартийни ежби и големия му авторитет, който не допада на Станишката. А истината е друга. Той е един страшно умен, много силен политик, НО... червен. Ето това е неговата неприемливост за непримиримите кръвожадни фашизоиди, които биха били щастливи да го имаха в своята партия.

Какво ви грее теб и българския народ, че била отнета визата на Петков, след като той се намира в твоя Парламент като водещ политик на втора по големина политическа сила-БСП , не само я представлява пред народа си и света, но и взема участие в управлението на държавата, а утре като стане пак БСП управляваща, ще получи някоя топло министерство. Голям срам сте българи, да нямате работеща съдебна система да вкарва престъпниците където им е мястото, а вместо това те пълнят парламента ви, управляват ви , закопават ви все повече, превърнали са ви държавата за мафиотска 1 в Европа, лумпенизирали са обществото ви, а вас са ви направил най-бедни в Европа.. Казват- нямаш ли работеща система, нямаш и държава!

Румен Петков е истински мъж и сериозна политическа личност. Ще бъде следващият български президент.

Кой ти каза,че се оправдаваме бе галош?Няма за какво!Правителството свърши повече работа от пикльото и гея за 20г!Хайде марш да целуваш за....и!

С ментна баби не се занимавам!

Какво ще казжеш за това "Комунистите пият руска водка, ДПС пият йени ракия, не пият наша, НДСВ пият уиски, така че не е имало кой действително да защити българското производство на ракия."

И така в шеги и закачки , Петков си закупи хотел Балкан в Плевен , парцелчета около Долна Митрополия, че даже се заблуждаваше че ще излъже Ф1 да направят кръг там. Смейте му се че е пиянка и пикае във фонтани, но човека се сдоби с пари и имоти и дори не е в затвора :)

Изкупи ги с рушветите дето вземаше като кмет. После продължи да взема в по-горемии размери като министър.

Факт, но сега най-нагло излиза по всички медии и атакува правителството. Не че герберите са цвете обаче комунетата и командира ни разказаха играта. Докато и последния избирател комунист не се убеди че Гоци, Хамстера и т.н са боклуци , няма да се оправим

прятеля на галеви. бандит от класа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама тези неща ги разправяй на баба си за промяна на конституцията за 2-6 месеца. Може да си ги бъбрите и с Идята. А че Боко не става не е нужно даже да се пише по форумите. Колкото за ТИМ отдавна притежават почити цялата Варна, камо ли морската градина. Това за бързото справяне с престъпниците на запад е пак на Идеята глупостите. Сякъш ние правим наркотиците и после се напушваме с тях. Трафика на хора е от село до София сигурно. Нали цялата мръсотия отива на запад, да не би да е държавна политика на Германия да се боцкат по затворите и да им ходят бели робини за кеф там. По думите ви излиза, че изнаверяваш на жена си в банята сам. То ако беше лесно и нямаше престъпност на запад и изток от нас, намаше да помогнат на обикновения българин да се подлъже и избере такава тиква за премиер.

Че какво има толкова трудно да се направи промяна на конституцията? Какво не ти достига -акъл или образование? Трябва да се приложат в нея принципите на европейската правова държава. Тях ги има в коя да е конституция на развита европейска държава НАГОВОТО. Но проблема е, че нито един политик, нито една партия в НС НЕ знае кои са те, защото те не са истински политици, нито партии .Истинската партия е ИДЕЙНА, а те са корпоративни партии ,от идеи не разбират а само от крадлив бизнес. В включително и ти- български интелигенте ,който продължаваш да живееш все още във време ОНО и разбираш само от право на тоталитарната система, а не от съвременната европейска правна система! Ако на теб не ти стига акъла как да направиш новата конституция, какво да заложиш в нея, на мен ми стига и ЗНАМ даже имам ГОТОВА конституция. Иска се тя да се подложи 6 месеца на предварителен национален обществен дебат и след това да се проведе референдума. НО на вас, слепците и не познаващи опита на Европа, дори не може да си представите как ще инициирате референдум, или още по зле ,какво е това животно- референдум?

На Вас, със сигурност не Ви достигат и двете...

Ало...боковизма май ти действува, чак в чужбина. Почна да говориш първо лице, единствено число като нашего премиера. Аз знам, аз мога да направя, аз има имам готова Конституция. Трудно търпиш чуждо мнение, ставаш нервен, ехиден, заядлив. Моля, това не е по европейски. Колкото до референдума нен ни обиждай, може и да познайваме по-нещичко, замо за пример имаме си закон, който не е много европейски, а не е и по европейски да я караме ей така. Хората преди десетина години се опитаха да ни покажат някои неща, ама .... С теб да спори човек е безсмислено, защото едно е да имаш идея, друго е да знаеш как да я приложиш, а най-трудното е да го направиш, а ти не си в България и поне края нама как да го изстрадаш с нас. Лека нощ.

Аз знам какво е референдум.Това е Иван Костов,Симеон Сакса,Доган и Станишев.Те също са обществения дебат и референдум.Разбира се че партията която управлява трябва да има ИДЕЯ и ИЕАЛИ,А не Иван Костов.Неможе да прилагаш модел на развита европейска държава в изостанала България.Все едно да отидеш в университет направо от прогимназията без да си минал през средното образование.Ей такива безхаберници се вихрят вече повече от 20 години.

Този Румен Петков е опасен. Досега е засичан само да пикае, но има сведения, че се готви и да с... във фонтаните. В САЩ не обичат такива прояви...и са му отнели визата.

абе сам ли го измисли или има еkипе които ти помага , ама все пак браво, но р.п ми се издигна в о4ите чтом yорлиk го посо4ва...

Стига се бъзикахте с човека , бе! Каква е тази престъпна дейност? Човекът само пикае във фонтани, когато се напие, ама това не е престъпление. Всъщност, не му давайте визата, защото ще опикае и фонтаните в Америка.

озирис е ка на сет:))

всички го знаят този.

Наздраве Румба, не се плаши, победата ше бъде наша, ще проникнем в САЩ и ще разбием капитализЪма.

Той, Румбата, вече е направил първата крачка: прехвърлил е по сметки в USA 500 млн. долара, за да осигури финансово операцията по икономическото подриване на империализЪма. Само не зная дали не играе комбина с Агент Гоце.

Грозникът е по-голяма мутра от тиквата.

Мен ми стига да си ходя до Испания да понаглеждам виличката.........Долу американският империализъм!

Вярно е. Маджо му е купи.

Спокойно....пак Бойко Ви е виновен....да бе....

Да, виновен е, защото не направи нищо за да заработи съдебната система и осъдят този наркотрафикан.БОРИСОВ НЕ ПОЖЕЛА НАРОЧНО!

Е то, ако може за 2години да компенсираш 20, то целият свят ще му се преклони и ще иска да ги управлява...много знаете всички, но предните правителства така са омазали всичко и така са си "вързали гащите", че трудно може да се направи нещо!

Толкова ти разбира главата. Съдебната власт е извън контрола на правителството. Това е третата независима власт в РБ.

Рева рева-хакнаха ли ти го пияницо....

А ние престъпниците ги правим депутати И даже моралисти

Румене,промъкни се нелегално в САЩ...по партизанския и диверсантски начин и им опикай Ниагарския водопад!

по-добре да не пикае във водопада, че те са такива извратеняци, че от където и да им пикаеш, отива в Канадската зона. Най-много се радвам на факта, че "актрисата" Уорлик, като си отиде у дома, ПИКАЕ НА АМЕРИКА

е ее румене ненаситни видя ли не си всемогъщ твоето смешно имунитетце в сащ не важи това не са ти братушките да те подкрепят в кражбите

Чудя се защо продуцентите на филма Стъклен дом не му дадат някоя отрицателна роля .Той може да я изиграе без да я чел сценария и без да се налага на гримьорите да го обработват.

На това Руменовото поведение вярно му се вика безочие.Как така комунист ще иска да посещава капиталистическа държава?Няма ли Чрезвичаен Комитет-ЧеКа...чекистите да го въдворят в Сибир....той е враг с партиен билет...в Щатите искал да ходи....а не може ли в Гулаг,а!

Що да е безочие? Кой го пипа, та да се сърди? Прокурор ли, съдебна система ли? Уорлик ли? Уорлик само държи сведенията за свои нужди, но на българско народ не пожела да каже честно, каква е тази престъпна дейност на Р.Петков? А Младенов е просто жалък да повтаря в своите тефтери на скрито песента на САЩ, без да предприеме нищо? Ето защо Р.Петков с гордост ще стои в НС е ще взима депутатска заплата и ще се сърди нагло на българския народ. И неговото поведение е просто заразителен за всички Галевци и Петровице и всички криминално проявени да бързат към Парламента. А и си отговори защо всички световни мошеници идват в България да си перат парите или експлоатират българския народ, след като Петковци седят в парламента и го подпират?

Само така! Да живеят всичките БСП-та по всичките земни кълбета!!!

Тоя за какви криминални дейности става? пие като изоглавен, говори, без да знае какво казва, и освен да се използва като муле, за нищо друго не става.. Даже за продавач на семки не става, боклука.... Писна ми от измислени герои-комунисти... Няма ли да измрат най- накрая...

Е всички чака ме това, ама знаеш- злото умира трудно

Илияне, престъпниците в демократичните държави за 24 часа са съдени и набутвани в пандиза. Значи ,според твоята логика ,понеже нямаме ралботеща съдебна система, да ги чакаме да имдират? Те преди това ще уворят теб бе човече?

Пардон, така е след петата ракия...

В джипа, който прегази сестрите Белнейски се е намирал и самия Р точка Петков. Има свидетели на събитието, чийто усти са запушени завинаги.!

Платиха на онзи циганин да разиграва цирк и запалиха луксозната вила..... италианската камора може само да се учи от червените

този няма ли да бъде вкаран най-накрая в затвора?!