Йотова: Внимателно с антикорупционния закон

Трябва да бъдем много внимателни към създаването на единен орган за борба с корупцията, както и към бъдещето функциониране на антикорупционния закон.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Внимателно с антикорупционния закон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПО-ПОЛЕКА С КИЛОГРАМИТЕ,ЧЕ СКОРО С КРАН ЩЕ ТЕ ВДИГАТ ОТ ТОПЛОТО ПРЕЗИДЕНТСКО КРЕСЛО! РАЗШИРИХА ЛИ ГО ВЕЧЕ ЗАРАДИ ТЕБЕ?! И ОЩЕ ПО-КРОТКО СЪС СЛА.НИНОВА ДВЕЧКИТЕ,ЧЕ СТЕ ВЕЧЕ ИЗВЪНГАБАРИТЕН ТОВАР!!! И ОЩЕ НЕЩО,ПО ТЕМАТА ТОЧНО: НЕ ВИ ВЕРВАМ НА ДВЕТЕ,АМА ИЗОБЩО,НИТО НА КОЙТО И ДА Е ОТ ВАШТА ПАРТИЯ-СТОЛЕТНИЦА!!! ЗАЩО ЛИ?!АМИ НА ДЪРТИ КУР.ВИ ПО ПРЕЗУМПЦИЯ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ДОВЕРИЕ!

Само може да и завиждате на Йотова и да говорите глупости. Има прекрасна кариера и чудесно семейство. Съпругът и е един от най-добрите лекари, уважаван не само в България, но и в чужбина. Синът и е перспективен млад банкер. Има да си мечтаете някой ден да постигенте поне половината от това, което тя е постигнала...

Тя е дъщеря на убит при грабеж, крадец, цялата й кариера се гради на измама и интриги, преспа с всички грозници от ЦК на БСП или как се казва сега. Завиждай и ти, аз я презирам!

Бащата на Йотова беше един много корумпира кадър на БКП и след това на БСП и беше убит от бивш собственик на заграбен от него имот? Това не е корупция, а пример за възмездие за алчност и да припомня - кръвта вода не става.

айде ако обичате г-жата с измислената никаква длъжност да не се меси там където не и е работата

ашколсун!- бнеква си бивша говорителка - свинкя- по тв по тениска с макове ухилена самодоволно с прическа тип 80- тте години на букли пхахаха и тая ще ми дава път в живота на мен и на държавата...егати и държавата...

на което не можеш да се намажеш на малкия пръст- нито по образование, нито по чужди езици, нито по практика в международни организации, нито по стил на говорене...

Нито по умения в оралната любов......

Няма ли кой да каже на тази овца да се подстриже, грозно, нехигенично и кичозно, каква вице е тази гювендия?

Мдааа , тая като я видя , си представям винаги изборни урни и все нея най-напреде... Или е "играч от клас"' или просто "е играча на Мафията" И като се сетя , че в гетотоБГ , няма възможности за "играчите от класа" се сетих каква е "тая" Не знам на кого е щерка или снаха , но докато не умре от старост - такива като нея все ще са на върха и ще командват... p.s " Тя е като един старец го помня(в моята изборна секция), та той все бе в изборните "комисии"... и все на страната на победителите....

Към този с минуса-легитимираните прокуратури и съдилища в страната със какво са по прости,некадърни,повече корумпирани и т.н. от създадените специализирани?И не прави грешката да отговориш,че те са компетентни по отношение на организираната престъпност и корупцията,защото практиката показва друго.

От много години показват колко са "компетентни" и всички виждаме "резултатите" от аникорупционните "дела"

Ми нъл специализираните идат от тях, бе братле!Требе да играеш Тука има, тука няма!

БСП-то винаги с ДПС са били против и са спъвали каквато и да е съдебна реформа или антикорупционен закон. Така ще е и сега!

Внимателно със закона,че като открадна всичко да не ми се сърдят.

Схемата в бавноразвиващите се държави към които принадлежи и нашата е следната: полицията / охранителна,криминална и икономическа/ се подлагат на обществен и служебен тормоз- уволнения,ниски заплати, некадърни и зависими началници... и в удобен момент се обявяват за некадърни,създават се специални органи от подбрани хора ръководени от мотивирани индивиди и те могат да се използват за какво ли не!Експерти от Великобритания твърдят,че тези "органи" се използат за разправа с неудобни за управляващите.Благодаря за вниманието!

Гоце Триперо е рядко антипатична жена... По -скоро бих го заврял на циганка...

С тези червени китки на всяка колхозна нива ще те вземат да вдигаш ... ентусиазма

Тя да внимава с вдигането на "ентусиазама", че на Радо Грипена каквито са му слаби ангелите, да не станат на кълбо с генерал Деси.

Да си се оправят на резидентската нива , на кого му пука

"Внимавайте, ей! Да не вземе да проработи!" ;))

Точно в десятката!

Йотова: Внимателно с антикорупционния закон: Колко пъти кои ли не полиически (прости...тски)формации обещаваха да се направи пълна данъчна ревизия, което означава: имаш къща за 2 млн., кола за 200 хил., и т.н. - дай сега да ти видим доходите, и какви данъци си платил за тях. И се оказва: - преуспял бизнесмен(дама), платил(а) ххх.ххх лева данъци като трябва да е по сметките - ОК - п...ски - безработен, с двип за ххх хиляди, къща за ... - Белене, 5-10 години да чука камъни. Сами нататък си правете изводите - може ли това да стане в БГ? На мене ми звучи като приказка... но п...тките всеки път обещават.

Босият и вицето са се превъзбудили , изпотили и увоняха ефира пак ...

Ха, Пиги се изказала. Къде е Кърмит да я стегне, малко падни-стани?

Йотова тая блузка да не си я купила на разподажба на бузлуда??

Какво разбираш ти, от ален мак?Ален мак, бе. Един който бил депутат в българското Народно събрание пък от трибуната му казал, че не е българин а славянин. И ходил да пее "Ален мак" на Бузлуджа. Ето защо славянките носят ален мак върху корпусите си.

Днес когато ПП ГЕРБ и Борисов сътвориха история, Нинова мълчи. Поне за този сайт, а Радев и Йотова са много меки. Защо са тези мълчание и мекота? Защото ако и днес заливат с кал опонентите си ще сбъркат или защото са осъзнали , че непредизвиканата и излишна агресия в импровизираните им необмислени прояви им носи вреда вместо полза?

Реклама на някого или нещо не се прави като се показват дефектите на главният герой на рекламата в толкова близък план. Направо интимен. Кога най-сетне червената пропаганда ще спре да импровизира аматьорски, без да мисли за качеството си?

Много мили думи са изречени в коменарите тук.Думи на разбиране,на съпричастност, думи на дълбоко уважение към вицепрезидента.Ето колко много са поумнели,иначе тъпичките гласоподаватели.

я ходи да подлагаш дупенце ,че да станеш още по умен ,че те гледам много умничък си!!!

тая лелка е малоумна,става все по дебела,противна ,нагла и не на последно място грозна!!

Йотова не схваща или не й е удобно да говори за един процес който не е спирал. Европа върви към обединена държава и това е най-доброто което може да се случи на България. След приключването на този процес Шенген ще отпадне, ще сме в Еврозоната и новите граждани на България - европейци няма да са заразени с комунизъм.

"Европа върви към обединена държава" Ти на Марс ли живееш? Европейският съюз се разпада. Бригзидддд... Ако спрат Северен поток Дойчезиддддд ...А ние в задният двор беззиииддддд!

Йотова: Внимателно с антикорупционния закон От 25 години всички политици много внимават да не го приемат този закон.

Ще търсят джакузита и розови бентлита. Темида е сляпа, но дано не е глуха.

Знаете ли, че бащата на Йотова беше един много корумпира кадър на БКП и след това на БСП и беше убит при от бивш собственик на заграбен от него имот?

''На Бузлуджа възникна идеята....'' ......това просто няма как да го асимилирам;)

Другари от Дир.бг, Нека учтиво ви напомним, че не сме в 1985 г. Времената са други и евтините ви пропагандни статии и интервюта не минават вече. Поздрави, Лето господне 2017-то

иотова, отова, много си проста ма кенеф!

Тя много завоалирано показва страхът на БСП от такава комисия и открито подчертава възможността президентът да злоупотреби със комисията. Разбира се и тя като комунист използва всяка възможност да хвърли кал върху чуждите и да прикрие своите. НДК и Боршош - криминална история преди да е ясно решението на съд, а тази на Генов е сигурно невинна детска забава за нея, защото са социалисти. И тя и Генов.

Ха, яката дупара се появил Беше ми домъчняло за нея :)

"Внимавайте! Никоя стъпка срещу БСП няма да ви бъде простена" Днешните й думи са просто римейк на същата теза.