Коментари - Майк Пенс - разумният избор на Доналд Тръмп за вицепрезидент | dnes.dir.bg
назад

Майк Пенс - разумният избор на Доналд Тръмп за вицепрезидент

Майк Пенс, вицепрезидентът на Доналд Тръмп, е представян като християнин, консерватор и републиканец, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Майк Пенс - разумният избор на Доналд Тръмп за вицепрезидент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малко. Дали ще се сдобие с импийчмънт или сам ще си подаде оставката е без значение. Пък и здравето му не е цветущо. Истинският президент в този мандат ще бъде Майкъл Пенс! Така че - не очаквайте американски революции! Нито световни катаклизми. За такива неща си мечтаят само червени комунистически кратуни и се случват само когато простотията, диващината и мазохизмът обладаят умовете на огромни маси хора.

Тръмп е завършил военна академия. Той е здрав, корав и силен, ще управлява дълго.

Най-после истински мъже начело на САЩ - гейове, аборти, имигрантска измет, мързеливци, наркомани..... на кладата!

Тръмп ще задоволи желанията на унижените и бедни американци и по този начин може и да има успешна политика в следващите години. Добре дошли в американската революция от 2016 г. и в понятието класова борба, каза Томов пред bTV. Иван Гарелов: В Тръмп американците виждат връщане към своите ценности Той допълни, че никога не е предполагал, че милиардерът може да спечели изборите. Целият американски естаблишмънт - Уолстрийт, Силиконовата долина, Холивуд, американската преса, банките, Блумбърг - всички бяха стегнали редици и бяха за Хилари Клинтън. Всички казваха, че тя ще победи, припомни Томов. Изборът на Тръмп вдъхнови социалните мрежи, вижте реакциите (ВИДЕО) Това е бунт в целия свят. Брекзит, Америка, утре може да са Франция, Германия, Холандия... Това е бунтът срещу единият процент, който изсмуква всичко, каза Томов.В Америка ще има много разделителни линии ще има винаги класова борба, обаче Тръмп може икономически да победи. Америка е велика страна и ще остане най-великата страна, смята Томов. Импулсивният милиардер, който удря там, където боли В Щатите няма да има гражданска война, хората ще продължат с този лидер и ще си променят политиката, допълни Томов.