Служители се обявиха в защита на сменения директор на парк ”Витоша”

Служителите на природен парк (ПП) "Витоша" се обявяват в защита на настоящия директор Тома Белев. Това се посочва в официална позиция, подписана от служители на парка.

Обратно в новината

Коментари - Служители се обявиха в защита на сменения директор на парк ”Витоша” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новият "човек от народа" може да е прост, но не е глупав. С демагогското си поведение успя да се подвре под кожата на червените бабички, но няма да е задълго. "Правилните" хора се назначават без опит и образование, а за махането на неудобните се правят псевдоконкурси със служебно определени "победители". Познато нали?

време е да резнем пипалата на ТИМ, Котараците, Ипон и олигархия и да пратим Мутрата където му е мястото.

Даааа.... подготвя се разпарчетосването на Витоша и създаването на второ Банско. Мутрите стават страшно нахални вече...

Младите не знаят, но първият български председател (президент) Петър Младенов беше принуден да подаде оставка само заради една лъжлива реплика. Днес лъжата е издигната в ранг на държавна политика, но за съжаление това прави впечатление на много малко хора - предимно еколози. Чувствам се ограбен, унизен и потресен от липсата на морал и двуличието в управлението на мутроидите от псевдопартията ГЕРБ.

Подкрепете Тома Белев! Спасете Витоша от алчните мутри!

Подкрепям протеста на служителите, въпреки, че същият е обречен на неуспех. Наказателната операция е разпоредена на най-високо равнище от човек, който доскоро се криеше зад троянския кон "Цеко Минев", а през последните дни премина в открито настъпление. Азно предстои последния кръг от ограбването на България, или по точно от това , което е останало - част от нейната природа.

За съжаление сегашните управляващи бяха проси цървули преди 20тина години. Те не помнят, как българите карахме ски като луди с децата си, как цели семейства се изнасяхме от София и се гонехме с колите до Боровец. София беше пълна с коли накичени със ски до края на април, че и през май карахме на лавината на Маруджик 3. Даже най бедните студенти можеха да карат на Витоша. на Боровец катрата беше 6 лева, а 2004 стана 22 лева. Сега цекоминевци и разни други църву.. са хванали за гърлото планините и се пишат благодетели с разни пикливи прогамки "да научим децата на ски" и др. Резил е за правителството и за Борисов след 2 дена пързалянев Банско да вземат лобистки решения. Печалбите са частни, а ресурса и загубите са на всички. И как така стана, че човек, на когото е забранено да управлява банка, минава за банкер и благодетел управлявайки офшорка. Витоша не е офшорна.

Абе, хора! Как е възможно всички да сме толкова заспали и мързеливи да защитим собствения си интерес. Вземат ни даже планините!!! До там стигна наглостта и алчността на шепа ненаситни търбуси. Как може да не станем като един, за да си защитим планината и този човек?! Та планината ни е на всички. А тази офшорка - "Витоша ски" и разни субекти, скрити зад нея, доказаха, че могат да заключат цялата планина, щото така им е скимнало. НЕ ТРЯБВА НИКОЙ ОТДЕЛЕН СУБЕКТ, ЧАСТНИК, ФИРМА И ПР. ДА МОЖЕ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА САМ С НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА И ПРИРОДАТА! ЛИФТОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СА ДЪРЖАВНИ И ДЪРЖАВАТА ДА Е ДЛЪЖНА ДА ГИ ПОДДЪРЖА НА МНОГО-МНОГО ПО-НИСКИ ЦЕНИ ЗА ХОРАТА - Т.Е. НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО ПРЕДИ. ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА Е НА ХОРАТА, А НЕ ЛИЧНА ИЛИ ЧАСТНА. Сега колко семейства могат да си позволят да снесат на частната фирма по 30 и кусур лв. за карта за дете и още повече - за карта за възрастен само за ЕДИН ДЕН?! И да напълнят джоба на новобогаташите?!

...Навремето даже през седмицата хората ходеха на тумби на ски на Витоша. Пускаха се и се прибираха - и после - пак на работа или на училище. Чакат да измрат всички, които помнят какъв купон и безгрижие за всички хора беше планината навремето - чиста и достъпна. Че като това се забрави - да се възприемат частните собственици на природата ни за нещо "нормално". Те тия "предприемачи" така са се и кръстили: "Природата за хората". Че и "хората" се знаят поименно. За тези няколко хора била природата ни - циментираха морето, сега искат и планината. Колкото и да са алчни обаче тези шепа новобогаташи, те са по-малко виновни от заспалия народ, който ги търпи.