Величка Цанова подава оставка като зам.-председател на СГС

Съдия Величка Цанова подава оставка като заместник-председател на Софийския градски съд. Преди седмица оставка подаде и Душана Здравкова от Варненския окръжен съд.

Обратно в новината

Коментари - Величка Цанова подава оставка като зам.-председател на СГС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По добре Цонова да си тръгне с високо вдигната глава, отколкото да чака шуробаджанашката лигла Янева да я маха. Кадруванията на Цецо и Боко няма да се спрат.

Тая роднина на оня, другият - шурей на леля ми... Балканска му работа - държавата се определя от родата. Няма професионалност, няма ценз, няма традиции, няма подбор, критерии, принципи, морал и национална отговорност. Няма. Защото сме латиноамериканска латифундия, с всичките произтичащи от това идиотщини, умножени на квадрат. До следващата революция.

Симпатизантите на Че Гевара си ги знаем - развети червени знамена със сърп и чук, и портрети на брадатия престъпник. Малко от тях знаят че Че Гевара е избил доста повече хора, при тов асъс собствените си ръце, отколкото осъъдените за геноцид висши функционери от Третия райх. Сега се канат да съдят Ратко Младич за някакви си под 1000 души. като той самият не е и учатсвал лично. А мна сметката на Че Гевара лежат над 3000 души, в екзекуцията на които лично той е учатсвал. На колко е подписал смъртните присъди - отделен въпрос. Но накрая си го е получил - разстрелян е като куче. В някаква латуфунция в Латинска Америка.

Миеш ли си зъбите, като ходиш до тоалетна бе, помияр!? Личи че си платен драскач по форумите. Кои слежби ти плащат? На ченгето Уорлик или сегашните на Цветанчо?

Подава оствка от зам.,а защо изобщо не напусне системата.Нагла,като всички комунисти,като не им мине номера,реват като ухапани.Тя била най-добрата,сами се харесват. Много ще се радваме,ако и другите другари съдии последват примера им.Сменете най-после тая корумпирана съдебна система за една нощ.

Мамка му! Има ли в тая държава нещо, дето не е пипнато, манипулирано....Кой го помни Румен Гечев, макар че беше, и си е де, много умен мъж??? Ама всички знаят кой е Цветанов (за ум не говорим, щото ако имаше такъв, никога нямаше да стане вътрешен министър). След пет години и него няма да го помнят. Лошо братлета и сестри, много лошо....С всеки изминат ден все все по-зле хлътваме в батаКЪТ...

Съдебната система беше родена неработеща, за да могат другарите комунисти да вършат своите престъпления необезпокоявани, а България да стане престъпно гето, в което те винаги да управляват. Няма оправия нашия съд, освен генерална смяна на системата с нова Конституция и замяна на всички съдии с почтени хора.

Права е тази съдийка На тези говеда от Герб не трябва да им се мълчи а да им се спретне як отпор за да престане Цветанов и компания да кадруват съда и прокуратурата тъй като съдебната власт не кадрува във МВР

Да, права е съдийката. на снимката е права. Но можеше и да е седнала. С това нямаше да е по-малък боклук свързан с доносници на ДС като агент Гоце, и дришльовци като Станишката. Абе БСП-то газ пикаят, защото сега вече може някой от тах и да навести панделата

Ще дойде и твоя ред след изборите! Нещастник жалък!

Оххх, граждани и гражданки, нищичко не се е променило в милата ни татковина! Цанова имала роднински връзки с Гечев, Янева пък - близки приятелски връзки с Цветанов... Открийте разликата...

Когато не се чете се коментира да се намираме на работа..Цанова чрез медиите опроверга лъжите и клеветите на ЦЦ ама кой да слуша и чете. Господина пък съответно продължи с това което може - интригите - като каза че иска да си поговорят за мъжа и???? Когато не си съгласен да играеш по гайдата им единствения изход е да бягаш от тях..

Аз ти говоря "по принцип" как се случват нещата в милата ни родина. Излез от конкретния казус и ще видиш, че съм права. Братя, сестри, лели, стринки , на баба ти Злата шурея и т.н. - управлява ни родата на управляващата към момента партия. Това е принципа на управление на милата ни татковина. И нищо не се е променило.

Една партийна кандидатура рипа срещу друга партийна кандидатура. Смях Като е толкова достойна в постъпката си защо не напусне изцяло съдебната система, и да върви да продава фафли.......примерно.

ВСИЧКИ ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ СЪДИИ щЕ ПОСЛЕДВАТ ДВЕТЕ НАПУСНАЛИ, НЕ ИЗТЪРПЯЛИ ГАВРАТА ПРИ ИЗБОРА . ДО КОГА ЦВЕТАНОВ щЕ СЕ ПОДИГРАВА С ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ И НЯМА ДА УВАЖАВА ТЯХНОТО ДОСТОЙНСТВО? ВЪПРОС БЕЗ ОТГОВОР, ДОКАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ.

Чакай си колкото желаеш... А на съдебната система и трябва свеж и чист въздух...и проветряване. За Величка и Душана няма да жалим много.

Мили боже, връзки, родниства , борба за кокъла? И ние очакваме правосъдие и справедливост.

За съжаление напускат не кормупираните, а тези с достойнство и морал.

Ами като е толкова достойна,защо бяга от отговорности и напуска поста на заместник,нима за нея достойният пост е само този на Председател на СГС и защо изобщо не напусне съда,а остава редови съдия,като е толкова достойна?Смята ли,че е подходяща да остане в екипа,като прави такива фасони и нека отговори,колко знакови дела е приключила и колко ефективни присъди е издала?

Без да съм пристрастна, но по твоята логика би следвало такава справка да се изиска и за досегашната работа на новия председател на СГС. Както се казва - "по делата ще ги познаете", та да се види доколко е достойна да бъде такава.

И да ходи да продава банички ли?/без да обиждам работещите това защото срамна работа няма/.Та тя е завършила право, работела е дълги години като съдия а не като кумицата на ЦЦ...

Искам да ви кажа че за пръв път се радвам толкова много като чета за оставки! Ако Герб си поставят човек в системата, сега най-ясно може да си проличи кои са кадрите в правосъдието които обслужват интересите на левицата и ДПС. Така е - толкова е корумпирана тази система, че трябва покрай сухото да изгори и малко от суровото, за да се надяваме на честен и безпристрастен съд след години. Браво! Подавайте оставки, вашта мама! Как не подаваха оставки когато се даваха условни присъди на убийци или на доказано корумпирани личности като Ал. Петров , а сега си проличава колко са морални. Айде не на мене тия! Хора, стига сте слушали форумните платени родоотстъпници, мислете малко бе да му се невиди!

Ми ти и твоя фюрер Цецко като сте толкова сигурни, че убийците са убици защо не идете и да ги застреляте? Обществото ще ви похвали!

ЕМИ ДОСТА СЪДИЙ ТРЯБВА ДОБРОВОЛНО ДА НАПУСНАТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ДА СЕ ПООЧИСТИ МАЛКО ОТ КОРУПЦИЯ !!! ЦЯЛАТА ТАЗИ СИСТЕМА СЕ НУЖДАЕ ОТ ОСНОВНО ОБНОВЯВАНЕ НА КАДРОВИЯ СЪСТАВ ТЪЙ КАТО 20 ГОДИНИ СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД !!! ТАКА ЧЕ ПОДОБНИ ОСТАКИ ЩЕ ПОДЕЙСТВАТ ПОЛОЖИТЕЛНО НА ПРОПИТАТА ОТ КОРУПЦИЯ СЪДЕБНА СИСТЕМА !!!

Ауууу че тъжна новинааааа! Как ще работи сега съда без нея?

Ами както и досега-НИКАК

Интересно, всички я хвалите сякаш съдебната система ДО МОМЕНТА е била перфектна? Без да съм "гербераст" тази дама кого е вкарала в затвора?

Този, за който прокуратура и полиция (разбирай Цецко) са намерили доказателства за виновноста му.

тази и всички останали ,като нея от деъствашата в момента ситема тръбва напулно да се оттеглят, пулно прочистване .но това си е направо утопия разбира се... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много просто след като е изгубила изборите за председател не иска да е замка на доскорошня си конкурент

който така и ли иначе ще я изрита от зам. мястото. Защо не вземе да се махне от съда изобщо, ама не й стиска.

Мутрата-пожарникар държи Цветанов,за да отклонява атаките от себе си.Той пък с изцепките го улеснява максимално.Все пак иде Видовден...

Аз не виждам защо един пореден провал на кандидатура на БСП трябва да има нещо общо с пожарната. По-скоро може би с доно0сниците на ДС, с които тя има тесни контакти. Пък и съдебната система има нужда от разчистване от кадри на БСП. Щото, както те самите крещят по миотингите: "много сме, силни сме". И за съдебната система е вярно, много са и са много силни. Затова и правосъдната ни ситема е такава - ялова.

Така и не стана ясно кой е герберския Красьо. Тепърва ще ни забавляват с него ... А новата председателка на СГС прилича на управителка на ресторант и говори като такава.

...а старата прилича на ухилена келнерка

Но пък стана ясно кой е Красьо от БСП-то. И "независимият" български съд не можа да го вкара в затвора. Как ще го вкара, нали това е все едно да изсипеш кофа лайна във вентилатора. Целият съд ще бъде осран.

Абе, нали Бойко щеше да праща разни материали до чужбина да се изказват тамошните съии и полицаи има ли доказателства за килърите или няма. Какво стана бе Бойко. Нещо ти замлъкна плямпалото по този въпрос?

тия "професионалистки" дето се разбягват, първо да покажат какво са свършили за тез години, че май ги хранихме много яко, доката им направим тия грабини ....

Яка чистка и наместване на герберисти :)

Ей, най-после нещо умно. Ако я бяха избрали Величка отново нямахме шанс. Дете на комунист, какво значи - комунист на квадрат. Как се ставаше адвокат или съдия, като имаш кръвна или партийна връзка с комунист. А, комунистите ги знаем и не можем ги забрави. Още не можем да ги измет, а в съда са се окопирали страшно. Дано най -накрая успеят да пробият мафията им в съда.

То понеже тази съдийка била чудо, затова сме цъфнали. Нали такива като нея съставляват съдебната система. Ай сиктир.

По делата ще ги познаете! И г-жа Цанова и госпожа Янева(справкап - имотно състояние и декларации пред Сметната палата?!?!)

ВСИЧКО Е ТОЧНО.НА НЯКОИ ДАМИ ГИ СЪРБИ ГЪЗА.НЯМА ВЕЧЕ.. ЩЕ ДУХАТЕ СУХПАТА.. ИНАЧЕ НЯМА ЕВРОПА. ТО НЕ В БЪЛГАРИЯ А И ЕВРОПА И ЩАТИТЕ РАБРАХА СЪДА ЩО Е СТОКА.ХОРАТА СИ КАЗАХА НЯМА ШЕНГЕН ДОКАТО НЕ СИ ОПРАВИТЕ СЪДА .ЯСНО.

ТИ, да знаеш баби, така съд се не оправя!... като падне Цурко и тая съдийка изгаря!

"След конкурса за шеф на СГС съдия Величка Цанова поиска извинение от вътрешния министър Цветан Цветанов. Повод за това бе изказване на министъра, в което той определи Цанова като партийна кандидатура. Цветанов посочи, че съдийката има роднински връзки с министъра на икономическото развитие в кабинета на Жан Виденов - Румен Гечев." Нема кво да говорим повече. Новия председател на СГС, хич, ама хич, няма връзка с изявения красавец Ц.Ц. (Да му имам красотата.....)

Лошото е, че и акъла му е колко красотата ...

Перифразираш Берлускони:"По-скоро сте красива,отколкото умна" :)

шъ турят някой гербераст близък до апартаментов кво толкоз...

и от мен браво! достоина постъпка на достоина българка! за съжаление няма много такива хора в българия ...

за съжаление няма и много грамотни хора които да знаят как се пише България

Браво ! Много мъжка постъпка ! Така се прави с тези муцуни - просто им покажи, че не си с тях и това е - те са като заразно зло и трябва да се отбягват

Има ли още такива хора в БГ? Аз си мислех, че след тройната коалиция най-накрая ГРОБ (ГЕРБ) са ги довършили.

тя просто е човек на място,не и се занимава с глупаци

Поздравления госпожо, само така. Гербаджиите от друго едва ли разбират.

а герберасти ...

Чао ,крадло - само нема да се плашиш :))

Тя няма от какво да се плаши бе, плашипутарник. Ама гледам че вие с Партьо Апартаментов сте се насрали вече...

маи жените трябва да доидат на власт.те имат по-голямо достоинство.тази садиика взе равилно решение,а новоизбраната парашутистка трябва да баде наблудавана внимателно.тя ще изпалнява порачки на ц.ц.нали затова я избраха.а ц.ц.дори не се извини за интригата,която завартя.но скоро и тои ще си ходи и след него и неговите протежета *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки има своя звезден миг-въпросът е колко ще продължи.

Браво! Най-после жените доказаха пред мъжете силен характер! С такива смели жени България ще я бъде!!!

Така и не разбрах, подава оставка или отказва поста?

Чети! Написано е ясно: тя беше зам.председател и до избора и.д.председател. Сега подава оставка като зам.председател и остава редови съдия. Има ли шанс срещу партийний избор на ГЕРБ?

Така както си го написала, вече се разбира за какво иде реч. Иначе в залгавието пише, че "Съдия отказва поста зам.-председател на СГС", а в първото изречение - че подава оставка за същия пост. Благодаря за уточнението, Мария!

Пиша ти бавно, защото четеш трдно...Ч е т и в н и м а т е л н о !

Пишеш бавно, но за сметка на това грешно :) Според мен работата на журналистите е да пишат ясно и недвусмислено и да улесняват читателите.