Висша съдийка напусна и обжалва избора на шефката на СГС

Съдия Величка Цанова ще обжалва решението на Висшия съдебен съвет (ВСС) за избора на Владимира Янева за председател на Софийския градски съд (СГС).

Обратно в новината

Коментари - Висша съдийка напусна и обжалва избора на шефката на СГС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И без тази Величка, велика съдийка ще минем! И какво мъдро решение е отсъдила таз жена, че се бута за председател на СГС???

"Цанова бе кандидат за поста председател на СГС, но загуби......масово магистрати, включително шефът на Върховния касационен съд Лазар Груев, заявиха, че има нещо нередно, тъй като на балотажа четирима от членовете на ВСС изведнъж са гласували за Янева, вместо за Цанова." Ами нали сте все много надпартийни независими съдии! Разберете се помежду си, кой за Гечев, кой за Цветанов!

То затова държават ни е на този хал. Защото чиновниците, прокурорите и съдиите ни. Се възтановяват и назначават на работа от съда, а не защото са къдърни и честни. Не смятам че съда трябва да назначава или възстановява някой на работа хора. Съда според мен трябва само да може да присъжда обезщетение при уволнение и то не много големи иначе правистите ще започнат да работят за себе си, като съдядят работодателите си и да се издържат от това.

Ти, Дани, си глупак.

...Съдебната система май не е променяна след 1989г!!!