ВСС отстрани съдия Румяна Ченалова от длъжност за 6 м.

Висшият съдебен съвет отстрани от длъжност съдия Румяна Ченалова за срок от шест месеца.

Обратно в новината

Коментари - ВСС отстрани съдия Румяна Ченалова от длъжност за 6 м. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо наказание браво..... смях.....Трябваше да и свалят имунитета и да я осъдят.

Ау колко тежко наказание ... горката съдийка - как ли ще изкара само на една заплата тези 6 месеца ! Ама нека да и е за урок - а да я видим след 6 месеца дали ще се поправи ! Жалка, продажна и лицемерна съдийска паплач ...

Ти разбра ли какво е сторила,като ги ръсиш ?Много си зле!

Намериха си работа ВСС-то,да ни занимават с глупости ,да изсмукват от пръстите обвинения,след като измисления министър обвини ВСС в бездействие и по точно да си спасят кожата,като хвърлят един съдия на вълците!Много лесно!А ръководството на СГС пак си спаси !А Ченалова работила "непрофесионално",щото франсетата искали да им се разминат задълженията в милиони към други търговски фирми,вместо да се засрамят!Е нали ВСС са назначени,а не избрани,това е то,правосъдие и чудо!

И след 6 месеца вече няма да прави така!...

Тази дама трябва да се подложи на публично оплюване и да и се отнеме правото да бъде съдия в България за винаги ! всеки нормален човек би се съгласил че в условията на независим съд такива като нея трябва да бъдат иритани след като работят срещу интересите на обществото

Какво е направила срещу интересите на обществото бе Байчо?Конкретизирай се?

ПАК НИ БАЛАМОСВАТ. ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ. ИСКАТ ДА ЗАПАЗЯТ СТАТУКВОТО. ТЕ ТОЛКОВА ЗДРАВО СА СЕ БЕТОНИРАЛИ, ЧЕ ДОРИ И ВЗРИВОВЕТЕ С КОИТО ПРЕМАХНАХА МАВЗОЛЕЯ НЯМА ДА ГИ ПОКЛАТЯТ. ЕДИНСТВЕНО И САМО ЕНЕРГИЯТА НА ГНЕВА НА ГРАЖДАНИТЕ НА ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ГИ ПОМЕТЕ. ДА ИЗДИГНЕМ ГРАМАДАТА НА ИСТИНАТА ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА. ГРАЖАДАНИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИКАНВАМ ВИ ДА ИЗДИГНЕМ ГРАМАДАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО ,КАТО ХВЪРЛЯТЕ ПО ЕДНО КАМЪЧЕ ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА. НЕЙНИТЕ РАЗМЕРИ ЩЕ СА МЕРИЛО ЗА НАШЕТО НЕДОВОЛСТВО И НАШАТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ ,ЧЕ СМЕ НАПРАВИЛИ НЕЩО ЗА НАС САМИТЕ.

Zashto skrixte na zasegNat Komentara tozi podkupen chervei i porachkov e za orlandovci

Такива виреят само в комунистически кенефи като България. На други места просто ги отделят при първи признаци на пошлост и некадърност. Докато в кенефите може даже да са на особена почит, понеже изпълняват всякакви прищявки при различни мизи.

Ето така се развива и утвърждава корупцията. Сега всички корумпирани съдии ще знаят, че могат да продължат да решават дела в зависимост от подкупите и никой за нищо няма да им търси отговорност... А тази 'съдия' освен корумпирана е и некомпетентна, вероятно с купена диплома но това естествено, не е проблем в съвременна България :)))

Кви са тия глупости- Отстранена от длъжност за 3-6 месеца ??!! Съда, да не би да е частната фирма на баща и/ мъжа и ??!! Някой съдия, Като не си върши работата както трябва ,е нормално да го УВОЛНЯТ. Има ХИЛЯДИ Българи, които биха искали да станат съдии. Няма да се занимаваме само с някакви лаина, станали съдии с подкупи ??!! В частните фирми, такива, които ги МЪРЗИ и НЕ си Вършат работата,както трябва, взимат Подкупи, директно ги уволняват, дори без предизвестие.

Как така ще уволняват? Ти знаеш ли колко се цака за да влезеш в системата?Нали после това трябва да се избива.Аман от романтици.

КАПКА В БУРНО МОРЕ . ДА СЕ ПРОВЕРИ МАТЕРИАЛНОТО И СЪСТОЯНИЕ НА НЕЯ И БЛИЗКИТЕ И И ТОГАВА ДА СЕ ВЗИМА РЕШЕНИЕ ,НО НЕ ОТ ВСС ,А ОТ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД !!!

Браво как можаха да я накажат "толкова жестоко" - а бе тия се подиграват с народа !!!!!

Хубаво е отстранена,но съдията който приключи набързо делата срещу Буда няма ли да го отстранят.Или го чака кариерно развитие за добре свършената работа.

Защо посланик трябваше да свърши тая работа???

Четейки долните коментари, установих че няма какво да се допълни.

Зарадвах се, че най-после един си получи заслуженото, а то било само за 6 месеца.

Аз сега отивам някъде на топло да си плацикам д-то и да се гушкам с едни млади синдичета, после имам да прибера едни помощи за съдебната реформа, пък вий тука си се джафкайте...

ОХАААА, 6 МЕСЕЦА НЯКЪДЕ ПО МАЛДИВИТЕ ЩЕ И ДОЙДАТ ДЮШЕШ. ВИЖТЕ И САМО ОЧИТЕ!! КОЙТО Е ПСИХОЛОГ, ЩЕ ВИДИ В ТЯХ ПРЕСТЪПНА ДУША!!

Да се снишим за 6 месеца докато отмине бурята. Няма нищо ново ж Б-я

ВСС надхвърли представата ми за всякакви морални-етични и професионални норми! Да лишиш от работа за ЦЕЕЕЕЛИ 6 месеца тази непорочна жена, с този невинен поглед е нечовешко!

Това е награда, а не наказание! Пратете я в СРС да гледа дела за Топлофикация! 6месеца почивка браво!

,...И РЕФОРМАТА ЗАВЪРШИ ???

Тази леля да не кара бърза бременност за 6 месеца ! Айде малко и тя да си отдъхне - не може само пари да брой !

Защо не й назначат пълна данъчна ревизия?! Има вид на завършен корумпиран мошеник.

за награда :) 6 месеца на хавайте за вярна служба и милион в банка всяко чудо за три дни -така е в БГ

И какво от това? Това наказание ли е?? Вие нормални ли сте? Това си подигравка с народа!

Какви са тези 6 месеца?????? Замазват ни очите докато случая се забрави и после пак същото!!!!!!!

А няма кой да хаби материал за замазване .....

--СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ ,УСЛОВНО ,...АЙДЕ БЕГАЙТЕ ! Народа нЕма думата.

Ехххх не мога да го разбера това. Защо не хванат да и направят една пълна данъчна ревизия на нея и на роднините и до 3-то коляно. И ако се установи несъответствия - следва конфискация. Хем държавата ще има свежи пари, хем ще могат да покажат, че нещо се прави. То е ясно, че съда нищо няма да и направи "гарван, гарвано око не вади"

Досега ,на който му го отнеха ,след това му го върнаха ...Е,..И?

И ПОСЛЕ В ПАНДЕЛАТА , ДОКАТО Е ЖИВА /БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ.ТА ДАНО СЕ СТРЕСНАТ ОСТАНАЛИТЕ И ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ПО ЗАКОН

Таман ще има повече време да ходи по интервюта в телевизиите

Ти да видиш...

Тая ''Бг-звезда'',не е ли бременна . Оказва се ,че всички ''звезди'' в Бг са бременни.....

Тази наглата муцуна да бъде съдена за делата си! Какви са тези решения взети с меки китки!

абе, сапуненото сабрие няма ли да вкара поне един кючек за новата работа в съдебната администрация!? да знае народа защо плаща масрафите и на тази звезда

Е,сега остава,да и пуснат и една бълха-да я ухапе!

Това нещо трябва да влезе в Сливен с дълга присъда, и да няма право да края на жалкия си животец да влиза в съд!!! Кви са тия 6 месеца бе корумпирани тъпаци от ВСС

олиии...! сега трябва да си сменя фризьора щом ще работя от вкъщи, не ги е срамм!!

Непригодна е за тази работа- да се каже ясно, а това, че е трудоустроена в Търговско отделение е направо скандал.

Боли я сливаtа. Ще мръдне два пъти да Кайманите и веднъж до Малдивите и после с пресни сили ще продължи да влачи рушвети.

Това даже не е пляскане през ръцете. Това повече прилича на отпуска в СПА-курорт по заслуги!

Както се казва в едно джакузи с Хидроинженера.

БЕГАЙБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!ИЗВИНИСЕБЕ!!!

Е ,ЗАРАДИ ТИЯ ЩЕ НИ ИЗРИТАТ ОТ ЕС !

Кога ще дойде момента гарван гарвану око да вади.

ВСС отстрани съдия Румяна Ченалова от длъжност за 6 м. Да разбирам ли , че с това е приключила съдебната "реформа"? Ако това е така, в Гинес да се запише най-бърза и най-безболезнена реформа в света , въобще.

ЕЕй,тия от подземния свят ,...мноо са яки ! Не може да се уволни служител от СЪД.СИСТЕМА ,в Бг ... ТОВА ПОКАЗВА ,КАКВА ДЪРЖАВНОСТ ИМА В Бг .

Кьорав ли си кой ни е министър-председател?

Преди 5 години Боци го нямаше ,....КАКВИ РЕЗУЛТАТИ СЕ ПОКАЗВАТ 26Г.,ОТ СЪД.СИСТЕМА ?