ВСС изпрати на Цацаров 6 папки за Ченалова (снимки)

Главният прокурор Сотир Цацаров получи от ВСС шест тома допълнителни материали, касаещи служебната дейност на съдия Румяна Ченалова, съобщи държавното обвинение

Обратно в новината

Коментари - ВСС изпрати на Цацаров 6 папки за Ченалова (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"кошница с плодове" Вероятно "ябълки ченаловки" :-) :-)

. . . с което развали вечерния апетит на Цацата :-) Имаш 'гнили ябълки' за брулене, 'адвокате на държавата', размърдай се !

сиктир! Вместо да вдигат пушилка по медиите, да вземат да си свършат работата!

d4

знакови папки! червени! ами ако бяха сини?? но все от някъде и от някой трябва да се започне. иначе ще си я караме от ден за ден. както я караме вече 26 години.

Ама вие тая Ченалова, изкупителна жертва ли ще я правите? От колко време са събирани тия ппки-би трябвало да е с години. И защо чак сега виждат бял свят? Да не би да излезе, че в софийският съд има само една "гнила ябълка". Съгласно докладите на Брюксел и мнението на дипломати, българският съд, магистрати и тем подобни, са срам и голяма беда за нещастната ни страна. Огромна бедност и още по огромна несправедливост. Ето, това е ,което ще унищожи окончателно България. Едва ли има честен съдия. Или ако случайно има, той е някакъв чудак. Няма невинни в тая система. Всички са виновни, до доказване на противното.

само като се види идиотският начин за пренос на информация през 2015 и веднага става ясно че, в системата "работят" абсолютни примати които не са там за да свършат нещо, а точно обратното. резултатите от делата им само го потвърждават...

Виждате ли колко бързо се задейства правосъдната машина, когато се касае за колега или колежка? Но за обикновените и за "необикновените" хора се размотава с години.

Много ясно, че няма да може да се предоставят доказателства, че тая е получила почти 1 млн. подкуп. Има си хас съдия да не се погрижи да няма следи. Не й вярвам на нищо, което говори по по интервютата. Достатъчно ми беше да чуя как на директно зададен въпрос в какво психическо състояние е била, когато е освободила убиеца по делото Соло, отиде в девета глуха и започна да се оправдава! Никой не я пита за делото, ама гузен негонен бяга! Нека сега я съдят, да я обвиняват, та да си прекара старините в ходене по дела и съдилища немила недрага, отритната от всички!

не си позволявайте , да си играете игрички

Имаше една съдийка (Таня Боева) - гртоиня от сериал, прекратен със скандал по БТВ. Тогава си мислех, че е художествена измислица. А то било реалити, бе! Вече повече ще вярвам на българските филми.

че госпожата е набъркана в много и знакови дела от последните години. ще трябва по сериозно да си свършат работата от прокуратурата защото много се размириса. лошото е че тази клика от години е зависима и корумпирана и трябват редикални промени