Панов бойкотира ВСС, докато не стане ясен авторът на SMS-а

Председателят на ВКС Лозан Панов напусна заседанието на ВСС и заяви, че ще се върне, след като новият представляващ Димитър Узунов даде телефонна разпечатка.

Обратно в новината

Коментари - Панов бойкотира ВСС, докато не стане ясен авторът на SMS-а | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Панов не става, за тая работа с която се нагърби. Това е несериозно. Няма никакво значение кой е изпратил есемес. Това е театър, политически театър, целта е не да се правят реформи а точно обратното да се овладеят ключовите съдилища. И най-отвратителното е че се действа подло и недостойно. И за да съм на мястото на Узунов и аз няма да им дам разпечатка. Мислят , за другите това, което са те.

Боже докъде я докараха ВСС и Министър председателя на България да се занимават с SMS-и и клюки /кой какво казал/. Няма такава простотия и селяндурщина по света на такова високо ниво, а тези хора управляват България. Не е важно кой какво говори, а кой какво прави - съдебната система е най-привилигированата и корумпирана в България, а Боко е най-ненаситния за власт и най-много кредити на гърба на народа той изтегли. Докато не се изберат експерти да ни управляват, а не партийни некадърници няма да се оправим.

и тази мръсна, руско гъзолизническа държава имало Хора!

Такива боклуци, измекяри, крадци, лъжци и подмазвачи никога не имало/говоря за всички видове власти/! Цветанов говори за "политическа класа"? Това господа/другари ако Ви е политическата класа, наистина трябва да се махаме всички от тази кочина в която превърнахте държавата, алтернативата е нов народен съд! И аз съм за второто защото си обичам Родината , но не държавата. Боже, няма ли дъно простотията на тези гадове, боже!?

Тия наистина защо не вземат да кандидатстват за комедийно предаване в някоя от телевизиите? И без това другата им работа е за никъде, поне да изкарат някой лев от това шоу.

Нужна ни е спешна помощ, като Комитет за спасение на България от българските политици!Ако все още на тази територия има истински българи, трябва да се обединим и спасим страната си!

костинброд 2 този път с педали няма да ви се получи този път

Опраскаха българийката.

Лозан и Хрисо няма да мога да бутнат кабинета - слабички са тролчета изроди мои. Пак Опорна Точка трябва да наиграе балъка с тежки заблуди...аман вече! Ако не съм аз да баламосам обществото....Аамбубата ще гледа обществените активи през крив макарон!

кабинета си пада сам като яде руски олигархични лайна с удоволствие

Кризата сега започва ,а преходът още не е.

съвсем се ошашавих,срам,срам,срам и падение

Стани, стани юнак Балкански- от сън дълбок се събуди..........

Юнаците в Бг ,СВЪРШИа!

На това се надяват и боко и дружките му ама хората са казали че ''не се знае от кой храст ще изкочи заека'' ,,Между другото напоследък се наблюдава непрекъснат страх и за това боко действа първосигнално за да си опази задника както с този есемес така и с приказките му как след неговото махане България ще се срути,,Заплахи за малоумници ама НЕ и за мислещи както се видя че заплахата му при Панов НЕ мина,,

Българския народ пак предлага да ви извадим на площада и да ви замерваме с кои каквото има. Съгласихме се.

Съгласен- Само не с Радан Кънев-той е пълно недоразумение

СМС: Яне,...свърших гроздето , ДОНЕСИ!

Висшият магистрат,който според теб се прави на дете е мъж! На прав текст , публично заяви това,което всички знаят, но си натискат парцалите.

Шило

Не може това да са сериозни държавници! Абсурд. Министър председател ходи и хока съдебната власт, висш магистрат се правди на дете, членове на ВСС се отчитат.....Българийо, накъде отиваш? Чалга, злоба, завист.

Мръсотия до шия в Булгаристан.

А ДА ПОМИСЛИМ ТАКА. КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯТА НА ВСС? ИМАЛИ ВЪОБЩЕ ИЗПРАТЕН СМС НА БОКО? ДАЛИ НЯМА УГОВОРКА, БОКО ДА ПРАТИ СМС НА ПАНОВ А ОНЯ ДА ГО ПОКАЖИ НА ЖУРНАЛЯТА.

Не са те виновни...ако им потрошим главите и на тези и на онези в парламента .СЛЕДВАЯИТЕ ЯЕ СЕ ЗАМИСЛЯТ!

Не чи ми дреми толкуз за Лозанча, 'мъ 'ку гу нъмразът 'сички тикви - многу зор шъ види...

Да Ви имам проблема! А това ,че пиеме отровна вода, ядеме некачествена храна, пенсионираме се на 100 години,хората умират от глад- ако не ги убият и ни водят към пълен геноцит?

Да излизаме всички,трябва подкрепа за хора като Лозан Панов,да размажеме гнусната нагла сикаджийска ТИКВА

Те тиквити съ страшни и зътуй плашът дицатъ с тях на хелуин!

Смятам за недопустимо Министър-председателят да се меси в работата на ВСС и на съдебната система - нека не си въобразява, че това са овцете му по хълмовете на Банкя!! Още по-малко, че е Краля Слънце, на който всичко е позволено!!

КВО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ МАСКАРИ? ЗАКРИВАЙЙЙЙ!

Как да се ,...САМОЗАКРИЯТ?

министри Еднодневки водят България към пълен провал и затриване: -отровни ваксини за бебета-Москов -промяна в учебната програма на децата-липса на учебници за 1-ви и 5-ти клас и турцизиране на обучението-Татев -убийства, изнасилвания и кражби-министър на вътрешните работи -пълна липса на българско производство и пълно унищожаване на българската икономика-Лукарски -никой не знае на кого е продадена и се продава българската земя- министър на земеделието -информационно затъмнение за външната ни политика и защо беше тук американката- министър на Вн. работи -предоставяне на въздушното ни пространство на външни сили да ни "защитават"- военен министър-даже не му знам името на "земеделеца" -смяна на Председателя на ВСС-защо?-министър на правосъдието -пълно унещожаване на футбола и други спортове-министър на спорта и други Бойко къде си- къде са твоите министри- аз съм гласувала за теб.Само Лиляна долу горе си гледа работата

Там ти е грешката,гласувала си ЗА унищожаването на България сега бойко къде си?Бойко си е на мястото и работи за това което е сложен унищожението на всички българи.

към провал България я водят несменяемите от поколения дръзновени комунисти от съд , прокуратура и полиция !

Защо Лозан и Бойко са от един отбор.... или Бойко го играе джокер?

Прав е Панов: "парата рано или късно ще избие" ..само дето ударението в "парата" е на първата буква А.

Да, де, на второто А ;)) Съдиите ме разбраха веднага ;))

Кви разпечатки кви пет лева. Толкова ли немогат да накарат дебелия да покаже от кой номер е изпратен СМС-а? И готово!

Кво става бе? Ще пропадне държавата, която и без това едва крета.Най лесното е Борисов да покаже на телефона си кой е подателя на СМС-а и това е.Ако е яне- да го покаже той.Ако не искат- има си оператори.Нещо много си траят, имаше интрига с газа на връх НГ- трайко, има провокация със всс- трайко.Стига с това трайко,бе бъдете малко мъже!

операторите нямат право да показват лична кореспонденция публично - КРС моментално налага жестоки глоби, а е много вероятно и лиценза да вземат.

Смешниците те,мамините сладки,едно есемес-че не могат да кажат от кого и до кого е,а ние искаме,и се надяваме от тях да ни кажат кой е...КОЙ в тази миризлива,и воняща кочина!!! Ще има явно доста да почакаме,за да се насладим на този момент,май,май?!?

Този човек Лозан Панов изглежда,че ще излезе свестен,да не повярваш направо,при всичката тази измет.

Изглежда ,всички останали са КОРУМПЕТА...

Дано се пребори с гнусната ТИКВА

Прав е човекът да скача срещу бутафорията, която се твори години наред - уж е демокрация, но нещата се "спускат" отгоре и се решават по "втория начин". Като се решават така - тогава защо е този театър? Прав е Панов, като казва, че в подобна ситуация няма нужда от него. От него ще има нужда, ако позицията му и мнението му значи нещо, а не - да зависи от смс-и и други поръчки, а когато не слуша - да те блъскат с кола на пешеходна пътека....

От текста на съобщението можем да съдиме че,е един от съдийте и е мъж!По нататък ...70 000 милиционера храниме е дано могат да разберат кой е....

МноО хора работа не вършат ,защото всеки разчита ,...ДРУГИЯТ ДА СВЪРШИ ''РАБОТАТА''...

Като начало за коментиращите лаици - не бъркайте ВСС и ВКС. Това са различни институции. Лозан Панов е председател на ВКС и като такъв е член на ВСС по право. Този човек явно си е сложил главата в торбата и е тръгнал на кръстоносен поход срещу мафията. И защото е първи най-вероятно ще падне в жертва, но след него ще се появят и други. А след години неговото име ще е символ за нещо добро. Ще кръщават улици и площади. Защото той е избрал пътя на мъченика. Борисов, Първанов, Доган и бухалката Пеевски ще се оядат, ще пукнат и историята ще ги замете под килима, защото са малки. Лозан Панов ако устои, има всички предпоставки да запише със златни букви името си в историята на България. Аз го подкрепям напълно.

Дано да си прав, щото има и друг сценарии - миналата година преди да го изберат за председател на ВКС го блъсна една кола, а извършителят уж се намери, но после нещо се замете случая /беше руснак/. Дано не получи инфаркт или да пострада от друг случаен инцидент преди да изпише името си със златни букви...

опасявам се, че дните му са преброени.. особено като се има предвид кой коли и беси в НСО.

Абе кво ви пука, вие сте никои, от вас нищо не зависи, вие няма да промените света! Пийте си ракията, яжте си салатата, гледайте си Х-фактора и плющете жената. Друго не бива да ви интересува. Вие сте никои, защо си мислите, че сте някои? Каквото кажат големите шефове, това е! Преди каквото кажеше СССР това ставаше, сега СССР е САЩ. Ако това във ВСС беше по-времето на СтанШеф от Козяк щяха кръв да повръщат, сега обаче да сте чули дума от Козяк, от франсето, от фашиста, от дрогата нц... Истината е въпрос на гледна точка, това което се случва съвпада с гледната точка от ул Козяк, значи е ОК, т.е. "демокрацията" НЕ Е в опасност!

Бойко Борисов доказа (за пореден път), че е нагъл патологичен лъжец. И на учениците е ясно, че така написано, съобщението е дело на някой от ВСС и е адресирано до Борисов. А най-лошото е, че с препращането се цели натиск и заплаха към Панов, което в нормална държава ВИНАГИ води до оставка и дори до подвеждане под юридическа отговорност.

ко не беше тъжно щеше да бъде много смешно!!! Премиерът и висшите съдии в страната да не могат да издирят кой е притежателят на тел номер от който е изпратено съобщението...! АЛО ВАНЬО,АЗ НЕ СЪМ АЗ !ТО СНАХА МИ ГЮРГЯ НЕЩО СА Е.АВА!!!

Ами на боко още не му е ясно като на ваньо егн ли да гледа или мобилен номер както не му е станало ясно как сам се нахендри и няма как Орешарски да е виновен сега,

А,отменените присъди на г-н ЦВЕТАНОВ ,НЕ СА ЛИ ПРОВОКАЦИЯ КЪМ НАРОДА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ?!

..ама вие какво очаквате бе хора, след като бившите милиционери, охранители, мутри и какви ли не ..?са в изпълнителната власт...? Този който е сгафил с изпращането на SMS e техен /мутренски/ човек и сега трябва да се замаже лайното.

Абе тия тюфлеци съвсем се самозабравиха....техната..диплома магистратска! Я да ми дойде в едно частно предприятие, па да ми напуЩИ работото си място, щото не харесвал колегата си. Тутакси ще бъде уволнен така, че и моливите от чекмеджето няма да си прибере!! А ние, дето сме му работодатели, го търпим... щото нема как да го "отпраскаме"

Мисля, че назря моментът да се свика ВНС за да се изработи една нова коституция. Сегашната доказа, че не работи както се очаква в частта и за съдебната власт. Истинска реформа може да започне само с нов устройствен ред. Искаме модерно и справедливо правосъдие, сегашното е някакъв посткомунистически мутант напълно оплетено в зависимости влияещи пряко на решенията.

абе освен това искаме и разделение на властите.. ама едни хора много ги е страх от ВНС.

Мисля ,че Някой този път много сбърка- и ако си говорим с пословици/ както е модерно м момента/ и аз ви пиша една: "ХИТРАТА СВРАКА С ДВАТА КРАКА"

Ако всички съдии в ВСС-независимо от кого са избрани имат някакъв морал-щяха да реагират по друг начин и нямаше да допуснат нерегламентиран избор. Когато завърших в СУ юридическия факултет имаше израз- МОРАЛ И ПРАВО.Жалко че някой са паднали толкова ниско

Ами те вчера си показаха много явно кого обслужват а срещу какво всеки нормален знае, Всички гласували вчера това наредено ''опраскване'' да бъдат така добри да си подадът оставките и да ходят там дето са замазвали задници в което както се вижда най ги бива,

Бойко ти го изпрати бре.....!Какъв мъж, каква стомана, каква поредна ВСС драма!

Шилo

Полититеската класа бяга като дявол от тамян от независимо и справедливо правосъдие, защото 90% от сегашните политици са за кауша. Сегашното статукво не може да оцелее и една седмица, ако имаме независими и работещи съд и прокуратура. Но досега никой не е успял да спре прогреса за дълго. И тук ще се наместят нещата и ще има много народ в кауша. Сахатя си цъка и някой много ското ще гризне дръвцето!

Подкрерям съдия Панов!

БРАТЯ БЪЛГАРИ, Моля ви подкрепете инициирането на референдум от Слави Трифонов. Нека да покажем, че поне едно 400 000 човека можем да бъдем единни. Има ли гражданско общество в България? Ако не се съберат нужните подписи, пожарникарят-бодигард ще стане още по - нагъл.

Този дето иска мажоритарен вот без смесена система и да навлече още по големи беди и още феодални владетели да се пръкнат, а ел.гласуване ще е най-грандиозната изборна манипулация. ХОРА мислете не се втурвайте подир нещо дето един шоумен казал нещо си!!!

Прав е г-н Панов - рибата се вмирисва от към главата. Но да не забравяме, че ВСС е главата, а г-н Панов е глава на главата. Нека той отговори кратко и ясно с "да" или "не" бил ли е в кантората на адв. Тодоров, както бе обвинен и ако е бил в качеството си на какъв. Честно казано ми писна крадеца да викат дръжте крадеца. Писна ми всички изучени юристчета да се крият зад високопални слова, а да се купуват и продават на силните на деня. Не вярвам на никой от тях и най-малко на г-н Панов.

Момче не ти ли се струва странно един ОТКРОВЕН ПРОСТАК КАТО СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА СЕЕ ПРОСТАЩИНАТА СИ СРЕД БГ СРЕЩУ МНОГО ПАРИ.Дали тези дето го държат на това място не им е направила впечатление неговата простотия.Или той е посвтавен на това място именно заради въпющата си простащина.Или е поставен там за да защитава нечии интереси...

ами нали със момчето на М. Семов искаха да го уволняват и др. такива!Това не е на 180 града ,а на 720!?

никой не е висш над Висшя Съдебен Съвет...освен Делянчо и сие...