Коментари - Две недоволни от кадруването съдийки напускат ВСС | dnes.dir.bg
назад

Две недоволни от кадруването съдийки напускат ВСС

Членовете на Висшия съдебен съвет Капка Костова и Галина Захарова са подали оставки. Това са първите оставки в т.нар. правителство на съдебната система.

Обратно в новината

Коментари - Две недоволни от кадруването съдийки напускат ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помиярите от БКП и ДС напускат кораба? Не е голяма загуба, все пак и те са от участниците, които сътвориха тази помия наречена "български съд"!

Смея да твърдя , че съм в състояние да разбера всеки (годините и проф. ми стаж ми дават право на това), но я ми кажи какво сте направили вие юриспрудентите за този народ и тази държава през последните 50 години?! С какво заслужихте да се наричате правници и приложители на закона в името и интересите на обществото, та хората трябва да ви уважават и да ви търпят (в най-лошия случай)? Просто сте изпразнени от съдържание, защото се оставихте да ви употребят - както се употребява една лека жена.

Колко е страшна, грозна и намръщена тази червена бабичка Костова.Каква злоба излъчва.....ауууу.......

Народа прост, животът тежък, скучен, живот без маска и без грим.......... Това го е написал Вапцаров. Осведомявам Ви, защото сте тъпи и най вероятно не сте го чели.

Учихме го в училище!!!

Чели сме го, "Завод". Жалко че повечето от управляващите последните 22 години не са го чели и не знаят какво ги чака след поразиите, които направиха! Наистина се првръщаме в "озъбени кучета".

Моят коментар е изтрит. Отбелязвам, че се отнасяше за това, че кадровика от ВСС Георги Шопов. Чакаме неговата оставка. Назначил за съдия държанката си Майа Попова- курва и алкохоличка, както и циганката Марияна Димитрова за окръжен съдия. Това е родната съдебна система. Да са живи и здрави Бойко и Цецко да сложат ред в хаоса.

Я сваляй потурите и бегай на плаж! Един друг дядо

Да се махат. Трябват ни млади и некорумпирани съдиии, а не като този: link

ха така! си4ки!!!!!!

Уважаеми, вие в Б-я ли живеете, или някъде другаде - а може би на някоя друга планета (!) и на каква възраст сте, ако смея да попитам?

Дамите проявиха истинско мъжество и лично достоинство. Доказва го страхът и яростта, с която безгръбначните подмазвачи на властта ги оплюват.

Мисля, че е време целия ВСС състав да бъде сменен.

Или пенсиониран, по възможност веднага.

браво! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поздравявам тези смели съдиики Така трябва да се действа със този паразитен орган Другите членове нямат кураж и смелост тъй като ще загубят заплати от по пет бона

За съжаление ще става още по-зле. Коментарите са злобни и на хора с промити мозъци и надъхани от пропагандата. Простотията ще ни завладее тотално.

браво на принципните комунистически бабички. няма ли още?

Това "справедливо" възмущение на тези високопрофесионални личности е малко позакъсняло. Къде бяхте през всичките тези години, та до днес, когато съдебната с-ма букварно се превърна държава в държавата и обслужваше основно интересите и комфорта на нейните представители. Я си вижте делета и издадените по тях присъди, законите и тяхното тълкуване, превърнали народа в беззащитна рая и потърпевши на всевъзможен рекет от всички страни. Вижте облагите , с които сте обсипани на фона на мизерията на обикновения човек, вижте си офисите, каквито няма в друга страна от нашия ранг, щатът ви несъизмерим с населението на Б-я и пр. и т.н. Какъв е този лицемерен плач на фона на цялата ви битност?

Свърши келепира и почнаха изпълзяват от хранилката. Бягайте и да не сме ви чули повече!

Ако я изринеш тая мафиотска сган, първопричина за България система от турски крнефи, голямо благодарско!!!

-lv

Плъховете се размърдват, а... Май е вече разбутано котилото, няма храна на корем. Какво принципни съдии сме имали, пък да не знаем. Че защо досега не напускаха, защо не изразяваха високата си гражданска позиция? Подкрепям напълно ГЕРБ и Цветанов. Само напред!

Бащите на тея напикаващи се баби с агнетата им взеха дипломите

До овен знай че си много прост и тъп

Може да е прост и тъп, но е запознат, което в случая е по-важно и явно дразни тези, които са ПРОЦЕДИРАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН.

Напиках се синко ! Овен ти си олигофрен !

Ако може всички тези ДРУГАРКИ и ДРУГАРИ в над пенсионна възраст да се пенсионират вече... ооо има ги много в цялата им съдебна система. Айде достатъчно, дайте път на младите . В 21 век сме все пак, стига сте се дърляли и борили за постове. Дайте път на младите, ТЕ ЩЕ СПАСЯТ СВЕТА.

Ти не си наивник, а си глупак. Едната от дамите няма и 50 години и ако ти глупако я видиш ще съжаляваш, че чак сега си я видал. ГЛУПАК!

Най -накрая дочакахме чудото да се случи , чистка във външно и вмирисаната ПАРТИЙНА станишево -гоцевска съдебна система , САМО ДА СЕ ДЕЙСТВА ПО- БЪРЗО!!!!!!!!!!!!!!ВГермания след промените пенсионираха цялата съдебна система за 24часа, тук за 20г. никакво развитие !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Боже колко заблуден народ...Дали имате незблудено мислене и за вас по въпроса - жена ли съм мъж ли съм...........Като цитирате Германия се запознайте първо с пенсионния им закон, след това може и с някои други

Няма ли още "достойни хора с будна съвест" сред съдиите??? "Можем само да съжаляваме, че двама достойни членове на ВСС напускат съвета, но приветстваме решението им да не работят в безпринципна среда, на която са безсилни да се противопоставят", заяви говорителят на Съюза на съдиите в България Нели Куцкова," Аре Нели, по-смело с оставкътъ, дай тон, говорителко!

Дружна песен днес да екне, песен, песен на труда! (айде у дома, да си гледате унуките) На сърца ни да олекне! ДА живей, живей труда!!! Хип, хип Ура! Пляс-тряс и така-там, там, там!!!

интересно къде бяха любезните съдийки досега нямаха ли несъгласия ах, маймуни проклети

Ама какво-о? Нещо се мъти отдавна, все оставки изневиделица, все взаимни обвинения и нацупени муцки, а системата клеясала и зациклила като стар трактор в обор.

Тази прогнила и самопроизвеждаща се система, която се нареди на страната на тези, които трябваше да наказва, трябва да се пречисти. И пак нелеката задача се падна на Борисов. Свършва се с червените назначения и гоцевите послушници - един по по един, че и по двама, си отиват...А колко затлачени дела, съдебен произвол и пречупени съдби тежат на тази система...

Всички съдии над 55 години са членове на БКП- иначе в миналото не можеха да станат съдии.Те са или деца на активни борци или са били преди това комсомолски деятели. И не мога да разбера -ЗАЩО В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА годините за пенсиониране са и за мъже и за жени - 65. Те какво -повече дават на това общество ли ,та ги държат докато мухлясат и съвсем се корумпират. И ВИ ПИТАМ -ЗАЩО ИМ ИЗПЛАЩАТ 20 брутни заплати и всеки при пенсионирането си получава заедно с неизползваните отпуски около 100 000 лева. Нека им е лошо на съдиите.А на останалите хора в тази държава се изплащат 6 брутни заплати. Ама това е -НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА ВЛАСТ.

Къде е независима, че й бюджета й такъв, пък инак си е много зависима - зависи кой колко дава...

Какво ще стане с техните протежета по съдилищата? Ама, те толкова парадираха с връзката си с тях! Оле, олееееееее......

ай чао

Хайде сергейчовци, ридайте горко за съсипаната съдебна система, каквато всъщност отдавна няма! Две номенклатурни червени съдийки се фръцнали, щото били принципни, видиш ли! Как ли пък не? А защо не протестираха срещу кадруването от страна на гнойната коалиция, която беше поставила на същия пост мутрата Светлин Михайлов, който повече от година беше присвоил автомобил, откраднат от германски гражданин? Тогава от принципност ли кротуваха? Вън, паплач червена!

ВСЯ ВЛАСТЬ ЦВЕТАНОВУ!

Бабушкерите искат да си я държат!!! Даже не искат да делят!!!

Където пипне Рапона всичко свястно се разбягва....

много тук се радват на тези събития - но такива сигнали обикновено не пращат дебилите-чиновници, а тези които се опитват наистина да правят нещо - това са лични наблюдения - когато работиш с разни безпринципни дебили те никога нямат мнение, още по-малко непопулярно такова, винаги си трайкат за да не ги мраднат от местенцето им и единственото за което ги е грижа е, един вид, да си осигурят обеда...та този личен опит ме навежда на мисълта, че едва ли безпринципните корумпирани съдии ше тръгнат да демонстрират и напускат...

И какво са направили? Имаш ли идея какво са направили за доброто на съдебната система?

Сигурно все още има хора с морал, за да си съдия се иска преди всичко да познаваш законите и да си техен слуга, а не някому друг. Браво на хората дръзнали да кажат, че царят е гол.

Нарушени са личните им интереси. Лично Капка Костова кадрува из съдилищата като тези, за които кадрува са едни от най-мързеливите и некадърните

Иаз съм на същото мнение, нейните протежета са най-мързеливи и със самочувствие, но тя е същата мързелива, не си пишеше делата с години и затова отиде във ВСС да си клати старите крака.

Политиката на ГЕРБ, ако изобщо има някаква такава политика е меко казано отвратителна, по скоро ме отвращава! Явно Цветанов и Борисов желаят да се "окопаят", като евентуално мислят да няма кой да ги осъди, защото след тази никаква политика и само крадене и изнудване явно ще има преследване както те преследваха политическите си опоненти за лични цели. Цветанов вкара СРС-тата си в действие и неудобните на мутренския режим биват принуждавани да напускат системата, но на защото нещо ще променят в съдебната система, а защото по-лесно да могат да си играят мутренските игрички. Иначе горко ни- няма да има никаква справедливост, ще има линч за тези, които попаднат в тази "мелачка на човешки съдби"!!! Ако някой се подсмихва ще го разбере след време , когато попадне под "справедливите удари на закона"....

Ура две идиотки по-малко....и всички останали мърши след тях.

Ето затова в България не се успява, защото сме гогови да удавим в капка вода достойни хора дръзнали да се противопоставят не нещо, поставяйки съвестта си преди всичко.

Тези "достойни хора" "поставяйки съвестта си преди всичко." не си свършиха работата, не осъдиха Доган, Масарова, Трактора, Маргини, братя всякакви и пр. и пр.престъпници? Като имали съвест ДА НАПУСКАТ ИЗОБЩО СЪДА!!!

Кое им е достойното точно? Просто изпълняват политическа поръчка на партийката хранилница, този всс е назначен от тройната коалиция. Осъдиха ли някой политик или мутра свързани с тези партии. Не .

Явно в България Бай Ганьо отново е герой 1, а неговите протежета постепенно завземат всички постове в държавата. Самият той от две години работ в Министерския съвет.

Всъщност са подали оставка принципните и по-честни хора в съдебната власт, а не обратното. Хрантутниците си седят. Уреждат се взаимно. Подалите оставка се опитват да привлекат вниманието към безобразията в последно време (двете назначения, за които се говори в статията - за тези, които не четат само заглавието - ето и още инфо: link )

И по какво съдиш, че точно тези са читави? В един кюп, който стремглаво върви надолу с всяка изминала година май всички минават под знаменатела - хрантутници!

И защо ще ги връщат на старите длъжности? Подал си оставка и хайде на борсата, както е по Кодекса на труда, нали те го тълкуват. Или за Съдебната система КТ не важи. Те са другата България!

Връщали се!!!! Е, що не ги пенсионират тия червени бабушкери? До кога ще им плащаме %, надбавки.. да отидат в заслужена почивка след толкова провокации!!!

Там,във ВСС главен кадровик е един Пазарджишки козел-Георги Шопов,стара номенклатура.Е,този требе да се маане,а не 'убавите 'ора!

Правителстовото на герберите,пожарникарите,физкултурника и техните мутри не ги иска никой.Да си ходят,умориха народа от глад.

Сите комонисти да подават оставка ...тикви, тиквеници, цецко, цецки, калинки, руменки, мозъци, плодове и зеленчуци, дзверове и твари

Цветанов дали е доволен, че съсипа и каквото беше останало от Българския Съд?

Аз съм доволен, много доволен!!! Въпреки, че 2 съдийки пролет не правят! Като ви гледам снимките, що не вземете да се изпопенсионирате по-лесно ще се довърши останалото???

Всички сме доволни, че съсипа част от това, което е станало с българския съд. Съвсем не е достатъчно, но пък е добро начало.

Български съд ли? Че то такова животно има ли? Да се надяваме, че най-накрая ще се роди!!!! Хващай съдийките под ръка и завивай у лево!

Социалистическо-комунистически издихания от ВСС. Трябва още...