Владимира Янева подписала СРС-тата за ”Червеи”

Председателят на Софийския градски съд Владимира Янева е съдията, подписал разрешенията за прилагане на специални разузнавателни средства по "Червеи".

Обратно в новината

Коментари - Владимира Янева подписала СРС-тата за ”Червеи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е цървула цветанов и цялото му гнусно обкръжение да бъдат тотално изчистени

Дружката на Цвъки Цвък се поака.

никой не се съмнява, че е тя. Те затуй и не я махат от поста, защото е достатъчно тъпа да подпише "като селски кмет" каквото и пробутат по партийна линия, пък после като стане гаф винаги има "бушонче"...

Поредните кирливи ризи на управляващите. Не смятате ли, че станаха прекалено много? В която и област на управлението на Държавата да бръкнеш, все кирливи ризи вадиш.

много напето бе!..Кой и е бил преподавател по слухарско право?..

А сега де!? Уж тая "хубавица" беше едва ли не най-подготвената за да заеме този пост, пък сега какво се оказва!?

защо оставам с впечатлението,че съдията е издал(а) разрешение за едно,а разрешението се е ползвало за друго!? в крайна сметка ще излезе,че разрешението е било за борба с вътрешната корупция в мвр,ама май наистина е ползвано като за параван,че да се подслушват противници на "орешарски"!!! защо другарят овчев не се пъне вече на парламентарната трибуна? е тоя път се оакахте другари здравата-като мечки!!!

Сега на любителите на червеи от дс Цветлин Йовчев и Писанчев трябва да им дадат по 400 години ефективни присъди ! Само че, Цв. Йовчев и Писанчев са слуги на Доган , мамин Делянчо , Митьо Гестапото и Бр. Аспарухов и затова цацата няма да им повдигне обвинения поради 'липса на предпоставки за повдигане на обвинения заради извършени престъпления' ... П.П. Защо Митьо Гестапото мълчи за незаконно изнесените 21.000 ценни предмета с нумизматична стойност / старинни монети и др. / , които бяха конфискувани от канадските власти през 2010 г. ? Митьо Гестапото готов ли е да застане пред детектора на лъжата ?

Мафиотът Цацаров ще покрие и този случай, заедно с услужливо избран съдия, като тази Р. Янева, какво се направи с Николов(неговия съратник излежа в чужбина ефективна присъда, с мая костинбродска(Цацаров лично броеше булетините)) , с Бареков (участник в тази сага и с мръсни пари излъга целия народ), с Хр.Бисеров, (ще мине давност), С КТБ, (защо се крият истинските престъпници), с Кр. Стефанов, укрил списъкът на Меркел, сега с "червети" - Цацаров казва - ние работим, не в дигайте шум, с чия помощ избягаха маса престъпници в чужбина и не се намират, защото не се търсят. Кои са истинските червеи - търсете ги сред политици, министри, областни управители, служители в министерства, министър председатели (защо Орешарски засекрети договора с БУЛЛ, със закупената техника за стотици милиони, която се монтира не не се използва въобще), но работиха климатици, и устройства, поддържащи нивото на влажност. В колко министерства са закупени подобна техника и не се използва. Министри, г. секретари, шефове и заместници на Агенции, работят да провалят информационните системи - защо още няма нормална здравна карта, защо няма централизирана медицинска или болнична информационна система, защо масово измират от рак в Б-я, защо няма спешна помощ като хората, защо не се спасяват болните с инфаркт и инсулт веднага, защо бягат лекарите, защо се купува скъпа техника, която била необходима българите да не се лекуват в Турция, а не се забелязва каква болницаа има Турция, какви лекари, какви условия и какви лекарства се използват. Какво се става с фалшивите и безбожно скъпи лекарства (болните ходят в съседните страни да си ги купуват0). Фалшива храна е плъзнала в цялата страна еко, с фалшиви етикети, с изминал срок на годност, дал бог пестициди и антибиотици, напръскани с препарати за пестициди, кисело мляко - заквасено с китайско сухо мляко, нереални цени. И всичко това, защото подкупите купуват всякакви чиновници, политици, министри, шефове на агенции, областни управители и кметове.

Има ли някой, който да е изненадан от извършителя на тая гнусотия !?!?!? Председателят на Софийския градски съд Владимира Янева е съдията, подписал разрешенията за прилагане на специални разузнавателни средства по "Червеи" Според шефа на бюрото за контрол на СРС, в случая са констатирани осем групи нарушения, които той оценява като сериозни, защото сред тях има и данни за престъпна дейност, предаде БТА.

Викам и на Янева: "Вземи тука кошницата да изръшна малко МВР -то за бързо"..тяя : Ама няма нужда да се бъркаш"! Та така, метър минах с кошницата. Много пъти ми се е случвало да мина метър тролчета - изроди мои, особено при магистратите.

а такааа, я да видим чия семейна приятелка е другарката Янева..м? Как чие-на осъденото и на втора инстанция лице-Цветанов А всички знаем, че гражданина(от село Шума!!!) Цветанов има патологичен афинитет към подслушвания предимно на........свои(справка-Мишо Бирата и банкянската завера-кокинов-Борисов.... Браво Цочко, натрупал си още компромати за..."своите" Абе, като казах-Цветанов защо осъдено лице не е в ареста, а шета и ръси мозък по света и у нас..ВИП-престъпник с преференции ли е, и него ли ще търсим при Веска Меджидиева, братя Галеви, Брендо и де що още перстъпник се сетите.. Абе, а Бисеров къде е?

Айде пак Цветанов. Абе и за това ли е виновен той? Нали тогава не беше вече в МВР? Или това няма значение?

докога тази стерва сте баде сеф на сгс.нима ли достоини садии които да оглавят сада.но тези от всс са страхливци и кариеристи инаце сте загубят големите заплати *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не свински черва ами не знам както какво са се навързали ... глисти долни миризливи !!! Цветанов кадрува в РВД. Родата на ГЕРБ и ДПС с високи заплати на държавна служба: Йоанна Веселинова Маринова, съпругът на Цецка Цачева, жената на проф.Михаил Константинов са малка част от лицата, протежирани от властта и настанени в предприятието, което дава най-големите заплати в страната. То отдавна е апетитно място за уреждане на близки, роднини и любовници на депутати, министри и висши държавни чиновници. Според информация на в. Галерия и коментари на юристи последните скандални назначения в РВД стават в разрез с колективния трудов договор между служители и работодател. По силата на този договор, когато в предприятието има свободни бройки, първо се извършва вътрешен конкурс и ако не се намерят подходящи кандидати, се прави външен конкурс.Точно този принцип е бил нарушен при назначаването на Йоанна Веселинова Маринова, по мъж Сиракова, в правния отдел на РВД. Срещу това начинаещата юристка ще се разписва срещу заплата от 3000 лева, която с допълнителните екстри - купони за храна, пари за гориво и дрехи, е приблизително 4000 лева.Преди да бъде уредена на сладка служба в РВД, Йоанна е скъсана на втората част от писмения изпит за адвокати и младши адвокати, показва сайтът на Висшия адвокатски съвет.Според запознати с кухнята на апетитното предприятие за Йоанна се е задействал заместник-генералният директор по административната дейност Илия Манолев. Самият той, известен като протеже на Цветан Цветанов, бе назначен скандално на поста със заплата минимум 12 хил. лева месечно. Манолев е съпруг на шефката на Софийския градски съд Владимира Янева. Той е завършил ВИФ Георги Димитров, което явно не е пречка сега да е специалист по полетите и най-вече кадрите в РВД. С активното лобиране от страна на Илия Манолев служебното правителство назначи новият генерален директор Георги Пеев.

Така е, прав си- в РВД- то е страшничко от подобни назначения.+++++

Решението на ВСС за назначаването на Янева, известна като приятелка на бившия вътрешен министър, бе остро критикувано от редица правозащитни организации като немотивирано и плод на натиска на Цветан Цветанов върху съдебния съвет. Европейската комисия също критикува този избор

В Закона е записано,че разрешението за СРС в София се издава от Председателя на СГС без да се уточнява трябва ли да е приятелка на Цветанов или не.Аман от политнеграмотници.

Председателката на СГС Владимира Янева, семейна приятелка на Цветан Цветанов, е намесена както в отвода на предишния съдия по делото му, така и в назначаването на Тони Гетов за председател на съдийския състав.

Сякаш е въведена практика във всички инстанции на държавата - комуникация между отделите да липсва. Така могат да прескачат нива и тогава нарушенията се разкриват винаги след като е станала белята!

много са "гнилите ябълки" в съдебната система, те са винаги на ръководни места, поставени да изпълняват политически поръчки, а не да спазват закона,морала и правата на гражданите. Докато има политически назначения-все ще има ПРОГНИЛИ и МИРИЗЛИВИ.

Някой би могъл да каже, че това е смущаващо, друг би казал, че това така се прави, но всъщност подписите на Владимира Янева са недопустимо уронване на престижа на съдебната власт, нарушение на независимостта на съдебната власт и разделението на властите, това са действия, които са в нарушение на НПК и Закона за специалните разузнавателни средства. Затова се слагат хора като Владимира Янева- послушковци неграмотни. От тук нататък е недопустимо тази жена да бъде председател на СГС.

Написал си една купчина глупости.

Отдавна виждам и споделям следното: когато някой от БСП набеди някого за нещо, това означава, че или БСП вече го прави, или има намерение да го прави. Това се е случвало вече стотици, а вероятно и хиляди пъти. Обвиниха Цветанов за измислено подслушване и ето че сега те са го правили, се оказва. Разчитат не следното: важно е на тъпашкия им електорат да му вкарат в главата, че опонентът им е маскара по определен начин. Това е достатъчно, за да затъкнат мозъка на тези глупави хора понятието за золума, свързан с омаскарения. Това са зомбита. След това върви разправяй на зомбитата, че не омаскарения, а именно БСП правят маскарлъка. Това е вече схема, която прилагат по навик. Преди седмица Станишев каза в Пловдив, че само БСП не е довеждала до криза. Това цели да блокира истината, че БСП е единствената партия от прехода, която е довеждала България до икономически спадове. Нещо повече! Само един мандат не е довел до икономически спад и то защото беше прекратен от интелигентни граждани по-рано. Иначе и Луканов, и Виденов (за 2 г.), и Станишев (от началото на 2008) доведоха България до траен икономически спад. Друга партия няма такива финансови резултати. Е, кажете не е ли проста критично голяма част от българския народ?!

Само дето подписите са на семейната приятелка на Цветанов :)

Набедиха БСП, че ще провали бъдещето на децата и протестираха заради заем. И ето че сегашните ще теглят пъти по-голям. Но протестиращите липсват!

Стига с това БСП, погледнете ГЕРБ и т.н. коалиционни партньори, това което пишете се отнася преди всичко за техния манталитет и методи на управление! Стига сте оправдавали мафиотите от всички партии, като настройвате избирателите еид срещу друг!

Пипче, това за едно и също лице подписвало и едно и също лица предлагало не е нито нарушение,нито престъпление.Б.Рашков защити доцентура на тема СРС,но в случая не е прав.Единственото,което може да се коментира е срока, но и при него има място за тълкуване.

ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

Щом има разбирателство, една жена на цяло село стига.

И освен това никъде, в Закона за СРС не пише,че експлоатацията на СРС трябва да се съгласува със главсека.

Редно е да се направи уточнението, че независимо дали има нарушения, или не, отново единствено съдия Янева щеше да се е подписала. Това е така, защото съгласно НПК разрешението за използване на СРС се дава от председателя на съответния окръжен съд или евентуално от оправомощено от него лице. Т.е. , ако не се беше подписала тя, щеше да има нарушение със сигурност.

Отново не сте разбрали за какво всъщност става дума. Темата със срс-тата е само за отвличане на вниманието.

Нали стана ясно от МВР ,че това е разработка за изтичане на информация от корумпирани полицаи. Защо се продължава да ни се внушава,че това било за подслушване на "умните и красивите" от платените протести ?

Накрая ще излезе, че Цецо е подслушвал бъдешия коалиционнен партньор

iqoosh07@gmail.com

ще излезе след като вземат пак властта с манипулации

или за компрометиране на неудобни - щом процедурата не се е спазвала цветлин на съд.

Владимира Янева много отдавна е подписала цял кочан с разрешения, те са в службите, ползват се според обстоятелствата, нищо ново от 1989 г.

Герберска "калинка".

То това подписване от СГС би трябвало да отпадне. 1. Е чиста проба 'формалност' 2. Ако случайно сложиш 'НЕ' - след това може да те осъдят (справка Цв. Цв.) 3. Ако сложиш да - може да се окаже, че искането е едно, а после става съвсем друго ('червеи') Така, че главата на съдията е все в торбата и той слага ДА, защото макс наказанието е 'другарски съд' и плюене по медиите!

Прави някой някакво изхвърляне в публичното пространство и хайде цялата държава да се занимава с тази глупост. А през това време сигурно ще изпуснат да кажем някаква контрабанда за милиони, но ще се занимават глупости. За това ли им плащаме?

приятелката на вифаджията дето специализирал право... немам думи- кой друг да обслужи тези корифеи. Оставки и вън от съдебната система ама сега и веднага

Далече си от истината.Приятели в този бизнес няма......

"Съдия Владимира Янева е била единственият магистрат, слагал подписите си под тези искания, а пък те са били искани само от едно лице. " И кое е "само едното лице", искало подслушването?! Това защо се премълчава?

BAD GIRL !!! - ей цвъко каква я мислеше а каква Я наЦВЪКА !!!

Е сега е момента най-накрая да я наритат хубаво и да ходи на майната си!

Без да съм комунист обявявам - за всичко са виновни комунистите от ГЕРБ. Стига ни правихте на маймуни!

Доколкото рабирам, някои момчета са влезли в системата и са налепили всякакви простотии на досиетата протестиращите. Например ако някой от тях иска справка за съдимост, то да се окааже, че е лежал в затвора за убийство 20 години и т.н. Ето защо ни фотографираха от прозореца на Министерския съвет т.н. спасители от терора на ГЕРБ.

Ти май нищо не си разбрал от цялата история.

ясен ли е вече банкера, когото слушат тези от сгс? май, да, ама е в сърбия

ти си я избра :)

Някой много яростно я подкрепяше тази преди време. Кой беше, ще ми припомните ли?

Всички съдии са камунези.

КАКВО ПРАВИ ВЛАДИМИРА ЯНЕВА ОЩЕ НА ТОЗИ ПОСТ?

Браво на другарката,Янева!На това му се вика "честен" Председател на "независимият" съд!Интересно,дали следват санкции спрямо нея или потупване по рамото?!

Я каква изненада - съдийката на герб, приятелката на цецко шестака участвала в подслушване ? Странно, а откъде се е научила на такива неща - да не би да има близък, който се е занимавал с подслушване ха ха Жалка милиционерска паплач - сега ще видите как ще покрият далаверата, защото никой от управляващите няма интерес от фактите, които ще излезнат на бял свят !

Явно не е приятелка или ГЕРБ нямат много общо с протестите. Въпреки че пропагандата сочи точно обратното при липса на доказателства. За простия българин твърдението не се нуждае от доказателства. А ако има такива, те нямат касателство с твърдението. Това именно е глупост.

Темата е безмислена и се пласира по медиите за отвличане на вниманието от основните проблеми...

Които са? Може би 8-те милиарда дълг, планиран пак от дрОгарите от ГРОБ?

Безработица, срината икономика, все по-голяма неграмотност на населението, демографски срив и прочие блага, в следствие на 25 години безчинства на политиците и апатия на обществото!

До всички!!!Внимавайте че вече всичко нови Телевизори със Интернет,могат да ви подслушват,внимавайте какво си говорите във вас.

Съдът е бъкан от зле прикрити кадри на БКП и комунистически агенти. Целта на бившата ДС е да отврати хората от демокрацията и да мечтаят да се върне куманоидния строй.

те така и с пожарникаря, комунистите си го внедриха и сега ни гледат сеира

ЗНАЧИ , ИМАЛО НЕЗАКОННО ПОДСЛУШВАНИ , НО ТЕ ПЪК НЕ СА ПРОТЕСТИРАЛИ ? ЕГАТИ МЕВЕРЕТО !

Дъъъългата ръка на втория съдебно доказано невинен политик.

Май излезе, че тези които са подслушвали, подслушваните , разследващите и пред които ще дават обяснение, са от един отбор. Сега се търси голяма баданарка да се замаже скандала. Обикновено баданарката е нов скандал.

Много добра,явно и е били наредено от ЦВ.ЦВ,да подписва какво и дадат,познавам Майка и,Лили Янева,работил съм преди време със нея,и са много добри хора.

цвъкльооооо цвъкльо, само си цвъкаш. да те цвъкат цариградските цвъкачи.ЦВ.ЦВ.

васко

Мога и да се изцвъкам на Женати във оная работа да ти роди едно цвъкло,хочеш???