Коментари - Високопоставен член на партия "Единна Русия" беше открит мъртъв в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и Тереза Скрипалката да му е помогнала с някоя службите на страната ѝ ?!?

Всеки досег с властта е омърсяващ както и опасен(особено ако в някакъв момент си забравил за лоялността)! Няма значение за коя държава или политическа система става въпрос.

Путкин му се е ''разплатил'' подобаващо, за някое не много ок изказване.

Възможно е Украйна да го е Убила ,като прледставила нещата като самоубйство ! Руснаците имат много - добри разследващи и ще го намерят ,но не се и съмнявам че следите водят към Киев ,щом хората пишат че е така !

Само от Украйна са го гръмнали ,те са мръсно крадливо племе ,деца на Хазари ,ама викат за Хитлер ! Търсете следите в Киев ,те не прощават ,ако са ги излъгали с пари !

Цензура по руски. Нищо ново те други методи имат ли?! Все пак путята си е кадър на КГБ. Дет се вика старо куче нови номера не учи.

Котлер...?! Много му руско името на тоя... сигур и той като Медведя Давид Ааронович...

Айде Путя курбанизира още един враг.На други места ще заколят ,я овен,я прасе.Но Путя харесва човешки курбани.Все пак мост открива,Камаз кара,трябва нещо по-така!

Укрите са го гръмнали , нали заради Кримския мост не могат да дишат спокойно ! Взел е пари от Порошенко да прави мръсотия на Русия и не е изпълнил задачата ,за това Хунтата от Киев го е гръмнала !

ти като взема рубли какво свърши … нищо :) Ши знайш ;) ти ще си следващия хаха

Знаел е неща дето не трябва и малко са му помогнали да ги отнесе в отвъдното. Не е нито първия, нито последния. В Рашка е така. Тъжно...

Шаломов го е принесал КУРБАН за Молоха и Бафомет

И този го "самоубиха". Като оня който пишеше статии за Вагнеривците.... скочил от балкона уж.

Украинците го самоубиха , по заповед на Порошенко ! Не е могъл да спре строителството на Кримския мост ! В България намериха меки китки и спряха Южен Поток !

Дългите костеливи пръсти на олигарсите мурзилки

Мишо бирата

Колко президенти на САЩ са убити ? Колко убийства са разкрити ? Колко видни личности в САЩ са убити ? Колко индианци ? Колко щата са анексирани от Мексико и Испания ? Колко американци могат да покажат нотариални актове за закупени от индианци по 1 м2 земя ?

мани ги тия бе, те още бият негрите, ама пък имат нотариален акт! за аляска!

Убийството на действащ високопоставен политик от управляващите вероятно е извършено от опозиционни сили които не могат да го победят с политически средства. Хората на крадеца милиардер Ходорковски като Навални...нямат задръжки.

Навални....убиец без задръжки?!!!пич ти не си редовен!

Хував виц разказваш.

Нещо не е угодил на Путин.

Бил е банкрот 50 милиона евро е дължал на ВТБ !

Настъпил котя по опашките и се събудил с дупка в главата, че и предсмъртно писмо писал...

Е случват се такива работи, самоубиват го някъде, а после го намират в апартамента му с предсмъртно нисмо...тръгнал надолу човека, ко да праи освен да се гръмне...мъка мъка от милиардер...само милионер ужас някакъв най страшен.

Не изключвам лична драма, обаче около господин Путин загиват опозиционери, журналисти, дори в чужбина загиват хора избягали от Русия по разлинчи прични. Има много смърт, преследване на хора от властта и съмнения за всичко което се случва. Последно, журналиста който пръв беше писал за частната армия Вагнер, беше намерен мъртъв паднал от жилищен блок, пак версията беше самоубииство. Нещата около господин Путин са неясни, нечести и съмнителни колкото и да правя опити да гледам непредубедено. На някой може да им харесва Русия така, на мен обаче не ми харесва нито политиката й.

На твоето обяснение ,,Около Путин.. ,, на Запад му казват Хибридна война ,Фалшиви новини...

клана Клинтън, предполагам, край които все сакътлъци уж случайно...

Не е господин а другаря или може би другарката пути--

Високопоставен член на партия "Единна Русия" беше открит мъртъв в Москва Е вече не е "високопоставен", а "ниско поставен ".

То и един американски журналист разследвал ЦРУ се самоуби с два изстрела в главата.

Преди много, много години -- бяхме петокласници, един съученик се самоуби с два изстрела в главата с пистолета на баща си, който работеше някаква "тайна работа", а пистолета държал у дома в гардероба. И остави двата изстрела, ами след като се гръмнал, самоубиецът внимателно НАМЕСТИЛ ПИСТОЛЕТА ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА, положил глава върху нея ии ... Така и не се разчу защо се е самоубил -- мълвеше се, че искал така да отмъсти на баща си за нещо, което бил направил, ама какво, на кого ... Тайна работа ...

дълг от 49 млн към ВТБ плюс загуба на съдебно дело за въпросния дълг. всички останали конспиративни теории са безсмислени. затворил се е в жилището, написал е предсмъртна бележка и се е застрелял. това е.

Шило

Карай, това са подробности. Не е намесен Путин и не е интересно.

апропо ди Цайт са открили мнго интересни и неудобни неща за т.н. новичок, дано и тука пуснат новината, но едва ли, понеже не засяга Русия и руски чиновници или фактори.

Шило

Ами ако не е замесена Русия, бъди сигурен, че няма да я пуснат. Иначе няма да има сензация, прочитания, коментари, трафик, реклами.

49 милиона какво? Долари, евро, рубли? Поясни, пожалуйста.

не са никак малко - така че преизчисли ги от рубли в долари, понеже мен ме мързи.

Дългият пръст на ЦРУ . Пред нищо не се спират.

От какъв зор? Следвай хората с мотив, тоест тия в Русия!

Шило

Навални ли?

Навални , дето е в затвора в момента? Едва ли. Путин по скоро.

Шило

И що?

Не е дълъг, а е среден.

Нормално за руския кенеф! Там журналисти падат от прозорци, пият "сами" отрова и чеченски джебчии ги разстрелват с АК! Добре дошли в рая на Земята кенефска раССия! Там ОМОН тренира като пребиват 10 годишни деца и студенти защото не харесват опуления плешив крадец! Там озверели дъртаци размахват икони с лика на сталин! Там руслямистите правят наживо сцени от концлагер!

Интересно Турски кенеф със звание майор ? Значи много вониииии

Турските и руските кенефи са близки приятели на русофилите. Един дол кенефи.

Шило

Клозетният трол, само за кенефи говори!

Шило

Де бре, деб.ил! Главният опозиционер Насрални се разхожда жив и здрав. Къде е логиката Путин него да щади, а да трепе обкръжението си? Верно си бил под моста, като са раздавали акъл!

Ти тъпото Шило ли си? затова ли Навални е пак в затвора? Щото го щадят?

Шило

Тъп си ти, що не са го отрепали досега? Вие твърдите, мче не търпи опозиция. Вие го замесвате в конспиративните ви тъпи истории. А отговори, Навални що е жив?

В Русия опозицията отдавна е обезглавена а пресата е под контрола на КГБ . Дал е фира човека и са му пръснали черепа другарите от "Единна" Русия .

Кога ли и за плешивия недорасъл жид шеломов ще пуснат такава новина! Такива са реалностите в руската мафия! В раССия мафията си има държава!

От твоята уста в божите уши

Няма вечни! Богати,високопоставени,умни и щедри накрая всички си отиват и други се черпят със задигнатото.

Мост майки и е бил ликвидиран от английското и американското разузнаване лично по нареждане на Мей и Тръмп. Има доказателства, но няма да се показват.

С 8 куршума ли се е самоубил?

Не, с 98 и всичките ги е изстрелял в малкият пръст на средният крак, след това се е самооперирал от апандисит и не го е хванала упойката, в следствие на това, за да е сигурен се е метнал от табуретката с главата надолу в кенефа и се е самозадушил.

а не си ли е прерязал вените, докато асансьора е падал неконтролируемо от 13-тия етаж?

Самоубили са го! Кой може да каже че вратите са били заключени? Убийците му ли? Които сега ще разследват смъртта му?

Как кой може да каже, ключаря от Ватикана, лично по разпореждане на Б. Джонсън, за да е мост лайкли, че Путин лично го е гръмнал със снайпера от башнята на Кремъл...... малоумник

Всички врати заключени,бележка....хм.човека не е възрастен.за самоубийство трябва да има много сериозни причини които винаги се откриват.

Причината е открит рак на кожата, който не може да бъде излекуван и дава метастази в цялото тяло. Всеки на негово място би предпочел смъртта пред болката.

Така ли казват тия които са го убили? КГБ? Путин?

Простотии не коментирам.

Простотии не коментирам.

Че ти кога не се говорил простотии? Всеки друг би се борил за всеки ден живот.

ако е до проблеми с кожата, ти от мнооого време трябваше да си приключил със себе си!

къде си бе, миячо на позитанските кенефи! на теб кой ти даде тая информация? сподели рубладжийски предателю измислен

а какво ни интересува нас, българите, че един от върхушката на россия е дал фира? днес със сигурност има умрели и в нигерия, и в сенегал! що не ни ги пишете и за тях?!

В Русия важат варварски закони на присвояване и саморазправа.

PEYTSCH

Внезапно се появила съвестта му. Но на другите ?

А твоята кога?

викаш появила се е съвеста му изневиделица, и въоръжена, и го е изпреварила в развихрилата се престрелка? възможно е, макар че съвест в индивид на толкова високо ниво няма как да е оживяла до днес!

Най накрая е разбрал истината за режима на Путин, засрамил се е и ........

САЩ обръщат другата страница.